Menetrend

Beharangozó 15. hét: Patriots @ Steelers

2017. 12. 16. 11:56
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Meccsek
Szezonbeli 3. vereségét szenvedte el a csapat az előző fordulóban ezzel pedig lépéshátrányba került az AFC első kiemeléséért folytatott versenyben. Ezt a hátrányt azonban gyorsan ledogozhatja a New England Patriots (10-3) akik éppen az őket megelőző Pittsburgh Steelershez (11-2) látogatnak. A mérkőzés magyar idő szerint vasárnap 22:25-kor kezdődik, a Sport1 22:45-től csúsztatva közvetíti.

prev
A 2017-es NFL alapszakasz hajrájában vagyunk, mindössze 3 mérkőzés maradt hátra a Patriots számára. A vasárnapi pittsburghi túra lesz az utolsó idegenbeli mérkőzése a csapatnak, ezután hazai pályán kell majd megvívnia két csoportmeccset előbb a Bills, majd a Jets ellen. Mind a 3 mérkőzés kulcsfontosságú a kiemelés szempontjából, egy vereséggel nem csak az első kiemelés, de a pihenőhét is veszélybe kerülhet. Márpedig nagyon jól jönne egy hét amikor a sok sérült regenerálódhat.

A csapat zsinórban 2. alkalommal játszik a Steelers ellen idegenben az alapszakasz során. Tavaly 27-16-os győzelemmel hagyhatta el a várost csapatunk. Később a rájátszásban, az AFC döntőben is összefutottak a csapatok, ekkor már a Gillette Stadionban, ahol a 36-17-es győzelem azt jelentette hogy ismét Super Bowlt játszhat a csapat.


A párosítás története
  • Összességében 31. alkalommal találkozik a két csapat egymással vasárnap és ez már zsinórban a 3. év, hogy az alapszakasz során is megmérkőznek.
  • Az alapszakasz során rendezett mérkőzéseken a Patriots mérlege 11-14, míg a rájátszás során 4-1.
  • Az utolsó 4 összecsapás mindegyikét a Patriots nyerte meg. 3 alkalommal az alapszakasz során találkoztak (2013, 2015 és 2016) illetve tavaly a rájátszásban is összecsaptak.
  • A két csapat 3 alkalommal találkozott egymással az AFC döntőben, 2001-ben, 2004-ben és 2016-ban. Ezek mindegyikét a Patriots nyerte meg. Két alkalommal pedig az AFC elődöntőben mérkőztek meg egymással. 1996-ban a Patriots 28-3-ra győzni tudott a Super Bowlba vezető úton, míg egy évvel később, 1997-ben a Steelers bizonyult jobbnak.
  • A Patriots mérlege az idegenbeli mérkőzéseken 7-10, azonban mióta a Steelersnek a Heinz Field az otthona, ez a mérleg 3-2.


A két csapat statisztikái ebben a szezonban

stat

 

  • Tom Brady 9 alkalommal lépet pályára a Steelers ellen az alapszakasz során és 3 alkalommal a rájátszás során. Mérlege az alapszakasz mérkőzések során 7-2, míg a rájátszásban mind a 3 mérkőzésén győzni tudott.
  • Ha a Patriots győzni tud, akkor 20. csoportgyőzelmét szerzi meg, zsinórban pedig a 9.-et. Ez a 17. csoportgyőzelem lenne amióta Robert Kraft a csapat tulajdonosa.
  • Belichick mérlege a Steelers ellen 12-9, a Patriots vezetőedzőjeként 10-3.

 

A New England Patriots és a Pittsburgh Steelers számos kategóriában áll az élen az 1994-től számított időszakban

Győzelmek 1994 óta
New England Patriots: 293
Pittsburgh Steelers: 263
Green Bay Packers: 263

Super Bowl győzelmek 1994 óta
New England Patriots: 5
Denver Broncos: 3
Pittsburgh Steelers: 2
Baltimor Ravens: 2
Green Bay Packers: 2
New York Giants: 2

Főcsoport győzelmek 1994 óta
New England Patriots: 8
Pittsburgh Steelers: 4
Denver Broncos: 4

Rájátszás győzelmek 1994 óta
New England Patriots: 28
Pittsburgh Steelers: 20
Green Bay Packers: 20

Csoport győzelmek 1994 óta
New England Patriots: 16
Pittsburgh Steelers: 13
Green Bay Packers: 12


Amikor a Pariots fut
A Patriots támadóegységét nehezebb levédekezni mióta Dion Lewis átvette Mike Gillislee helyét első számú futóként. Lewisban benne van a nagy játék veszélye és a Pariots futójátéka egyértelműen jobban muzsikál amióta ő és Rex Burkhead kapja a futások nagy részét. A Miami elleni első mérkőzésen a csapat 196 yardot tett meg a földön, majd a következő héten a Bills ellen 191 yardot tettek meg. A Steelers 222 yardot engedélyezett a Bears ellen a 3. héten, majd 231 yardot a Jaguars ellen az 5. héten. Összességében 13 mérkőzésből 9-en 91 yardnál kevesebbet tudott megtenni az ellenfél a földön. Ugyanakkor múlt héten a Ravens 152 yardot futott ellenük, az első mérkőzésen Ryan Shazier sérülése óta.
Előny:  Steelers

Amikor a Steelers fut
Nincs olyan futó a ligában aki nagyobb terhelést kapna az idei szezonban mint Le'Veon Bell, aki vezeti a ligát futott yardokban 1105-tel, amit 283 próbálkozásból hozott össze. Mindezek mellett 7 TD-t szerzett az idei szezonban. Ugyanakkor Bell kiváló elkapó is egyben, 75 elkapása van 579 yardért a szezonban. Mike Pouncey és David DeCastro kiválóan töri az utat Bell előtt. A Patriots legalább 109 yardot engedett a földön 6 alkalommal az utóbbi 7 mérkőzésen. Két hete a Bill 7.0-ás átlaggal tudott futni a Patriots elleni vereségük során. A Bills összesen 183 yardot tett meg azon a mérkőzésen. Hétfőn pedig Kenyan Drake tudott 114 yardot megtenni. Ráadásul Alan Branch térdsérülés miatt nem lesz bevethető a mérkőzésen.
Előny:  Steelers

Amikor a Patriots passzol
Statisztikailag a Patritos passzjátéka a legjobb a ligában és ezen a héten Rob Gronkowski visszatérhet az eltiltása után. Gronkowskinak 55 elkapása és 849 elkapott yardja van eddig a szezonban. Mindemellett már 7 TD elkapása is van, ami a legtöbba csapatban. 3. kísérletek során 22 alkalommal vette őt célba Tom Brady, 18 végződött elkapással és ebből 16 ért első kísérletet. Nagyon hiányzott múlt héten a pályáról. A legnagyobb kihívást a Cameron Heyward vezette Steelers passzsiettetés jelenti. A Steelers szerezte a 2. legtöbb sacket eddig a szezonban, és mindössze egy alkalommal engedtek 264 yardnál többet a levegőben. Heywardnak 9 sackje van eddig, amikből 6 sacket 3. kísérletnél szerzett. A Pittsburgh hetek óta nélkülözni kénytelen legjobb CB-jét, Joe Hadent, ami több zónázáshoz vezetett. Haden edzett már a héten, de játéka kérdéses.
Előny: Patriots

Amikor a Steelers passzol
Ben Roethlisberger a lassú kezdés után sormába lendült a szezon során. 14 TD passzt osztott ki az elmúlt 5 mérkőzésen. A támadófal előtte ráadásul az egyik legjobb teljesítményt nyújtja a ligában. Mindössze 19 sacket engedtek az ellenfeleknek. Antonio Brown vezeti a ligát elkapásokban és elkapott yardokban, valamint holtversenyben 2. elkapott TD-kben. A Patriots passz elleni védekezése sokat fejlődött mióta Gilmore visszatért az agyrázkódásából, azonban ez yardokban nem mutatkozik meg. Gilmorenak és Butlernek sok dolga lesz Brown, Martavis Bryant és JuJu Smith-Schuster ellen.
Előny:  Steelers

Speciális egység
A Patriots sok nagy játékot köszönhet a speciális egységének. Köztük Dion Lewis 103 yardos visszahordott TD-je vagy Nate Ebner fake punt futása ami első kísérletet eredményezett a Dolphins elleni mérkőzésen. Stephen Gostkowski visszatalált a régi énjéhez és ismét az egyiklegjobb teljesítményt nyújtja a posztján. Mi sem bizonyítja ezt jobban minthogy értékesített egy 62 yardos mezőnygól kísérletet a Raiders ellen. Ugyanakkor Steelersnek is van egy megbízható rugója Chris Boswell személyében. a 13. héten a legjobb sepciális egység játékosnak választották az AFC-ben. Összességében pedig 9 találkozón értékesített legalább 2 mezőnygól kísérletet. Ugyanakkor a Steelers ez egyik elggyengébb a ligában visszahordásokat tekintve. Nagy napja lehet a Patriots speciális egységének.
Előny:  Patriots


Pénteki sérültjelentés

ir

Mint az a sérültjelentésből kiderül, Alan Branch biztosan nem lép pályára. A Patriots ráadásul nem számolhat többet a szezonban Marcus Cannonnal sem, miután a játékost IR-re tette a csapat.


Amerikában a mérkőzést a CBS közvetíti, ami azt jelenti, hogy a kommentátor Jim Nantz és Tony Romo, a riporter pedig Tracy Wolfson lesz.


Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

Ne felejtsétek el kitölteni a tippjátékot.

Az eredmény követésére a chatet használjátok.

Forrás: ESPN Boston, patriots.com

Hozzászólások

2017. 12. 16. 13:29
Pat Patriot
Szerintem az idény kezdete óta erre a meccsre vártak a legtöbben. Így meg különösen nagy tétje lesz. A Steelersnek talán soha nem volt még ilyen jó esélye, hogy elkapja a Patriotsot. A Steelers is rapszodikus, de ők legalább behúzták a necces meccseiket. A New England ha úgy játszik, ahogyan tud, nagyon jó esélye van a győzelemre. Még abban sem vagyok biztos, hogy itt mindent elő fognak húzni az edzők a cilinderből, mert esetleg azzal számolnak, hogy a PO-ban még összefut a két csapat. Az 1. hely a pihenőhét mellett azért is lenne fontos, mert szinte biztos, hogy a Jacksonville lesz a harmadik kiemelt. És mivel a Chargers mellett őket tartom a legveszélyesebbnek, nagyon nem lenne mindegy, hogy a liga legjobb védelme vagy a különben szintén nagyon jó Chargers jön-e a Gillette-be. Én jobban szeretném, ha a Chargers fagyna szét Foxborough-ban (nem elfeledkezve arról, hogy a Ravens vagy a Bills, de a Chiefs is odaérhet).
Egyébként az ilyen nagyon szorosnak tűnő meccseken szokott az lenni, hogy a vártnál simábban alakul. Ha így is lesz, akkor örülni fogok, de csak, ha elhozzuk a W-t Acélvárosból.
2017. 12. 17. 08:28
anikom
A Pits behúzza a necces meccseket, de lehet, hogy pont most fog fordulni az a kocka és most a mi javunkra dől el a meccs. :)
2017. 12. 16. 13:45
Croaker
A Team Passer Rating biztos hogy 15,4 nálunk ?
2017. 12. 16. 16:25
loop80
Kimaradt egy nulla. 105,4 lesz az!
2017. 12. 16. 14:18
windyp
Bocsi, de a csapat mérlege 10-3! ;)
2017. 12. 16. 14:39
köszi hogy szóltál
2017. 12. 16. 15:56
daelaci
Szenzációs lenne ha nyernénk, de én egy viszonylag sima vereségre számítok. Sajnos a Pittsburgnek is nagyon jó a passzsiettetése, nagyon komoly feladata lesz a támadó falunknak és attól tartok meg fogja haladni ez a feladat a képességeiket. Akkor lehet esélyünk ha a védelmünk tud labdákat szerezni.
2017. 12. 16. 18:54
simiimi
"Ne félj csak higyj, és megtartatik! " Luk. 8,50
2017. 12. 16. 23:18
hulith
Sima vereségre nem számítok de a falnak nehéz estéje lesz de kicsit jobbnak tűnik a számok alapján a Steelers defense azért a múlt héten is kaptak 38 pontot.Futás lenne a kulcs Gronkowskival hátha jobban megy.
A védelemnek lesz nehéz dolga nagyon sok a célpont és nincs pass rush anélkül meg szinte lehetetlen megfogni ennyi jó célpontot.
2017. 12. 16. 16:23
orrrion
Érdekes, hogy a külföldi fogadóirodák annak ellenére, hogy idegenben fog játszani, a Pats-ot tartják esélyesebbnek, elég nagy különbséggel az odssoknál. A Green Bayt viszont simán esélytelenebbnek a Carolina-nál, függetlenül attól, hogy Rodgers kezdeni fog....
2017. 12. 16. 18:51
beepee7
A Sport2 csúsztatva adja a Barcelona meccs miatt, így 22.45 körül kezdik el közvetíteni...
2017. 12. 16. 21:47
Pocok
Végülis az Oscar-díj átadó van olyan fontos esemény, hogy emiatt csúsztatva adjanak egy ilyen meccset. :D :D
2017. 12. 16. 21:57
erről elmaradtam, mindjárt kiegészítem, köszi
2017. 12. 16. 22:11
beepee7
Én meg elírtam bocsi, Sport1 adja.

GO PATS!!!
2017. 12. 16. 22:42
anti pass
Atletico Madrid-Alaves
2017. 12. 16. 23:04
pats4ever
2017. 12. 17. 03:58
hopi46
Van Noy és King is out! :(
2017. 12. 17. 12:56
Arnold Patsenegger
Van Noy meglepett, egész héten nem láttam a hiányzók közt. Azért Van Noy hiányozni fog...
2017. 12. 17. 09:32
patriota
Ha jól látom,és jól látom...,akkor nem sok mutatóban jobb a steelers.Vagy javítsatok ki ha mégsem látom jól...
Ezek alapján nem értem miért gondolják páran hogy vereség lesz a vége.Olvastam más oldalakon is,és bár mindenki mondja hogy nagy meccs meg minden de hogy ilyen jó a PIT meg olyan jó és hogy most elkaphatnak minket.Igen,a MIA is elkapott.És.Ez a PATRIOTS.Nem véletlen a 10-3.A PIT meccseit nézve ha kicsit elpártol tőlük a szerencse akkor most nem így állnak.Több meccsük is volt amit éppen éppen nyertek meg,utolsó másodperces FG-al.Az élet x-re játszik,előbb utóbb lesz nekik is meccs amikor nem ők rúgnak a végén.És mi nem egy cinci vagyunk vagy egy boltimor.Mi vagyunk a BAJNOKCSAPAT!
Go PATS!
2017. 12. 17. 11:55
daelaci
A múlt héten is mi voltunk a bajnokcsapat, de nem értünk vele semmit. Az a cím a múlt és a jelen helyzetben nem jelent semmi pluszt.
2017. 12. 17. 18:41
patriota
Na ne már!!!!
Annyit biztos hogy mindenki minket akar megverni...
Ha szerinted semmit nem jelent,az baj.
2017. 12. 17. 21:44
daelaci
Akkor most olvassad el még egyszer amit írtam.
2017. 12. 17. 15:06
Pat Patriot
Az NFL arról nevezetes, hogy a bajnokokat általában el szokták kapni... A bajnoki cím jó dolog, de ez az ellenfélnek extra motivációt jelent. Mindenki a bajnokot akarja megverni, a Patriotsot meg még utálják is. Na most, ha a Patriots a bajnok, akkor el lehet képzelni. A Steelers nagy hagyományokkal rendelkezik, a liga egyik legjobb csapata, hazai pályán játszik... És te nem érted, miért gondolják néhányan úgy, hogy a Pittsburgh nyerhet? Csak azért, mert a Patriotsnak drukkolnak, már nem lehet, hogy az ellenfelet jobbnak tartsák vagy esélyesebbnek? Ennyire ne legyünk már elvakultak. A Steelersnek is voltak mákos meccsei. És a New Englandnek nem voltak? A Saints ellen meg a Buccaneers ellen is eléggé rezgett a léc...
2017. 12. 17. 15:18
cspeti98
Az miért számít, hogy milyen hagyományaik vannak? Persze nyerhet a Vasas, ezt nem vitatom, de a matchupok inkább nekünk kedveznek, jobb az edzői stábunk és lényegesen kevesebb szenvedős meccsünk volt, a Saints ellenit ne nevezzük már annak, a garbage timeban lett 2 labdabirtoklásnyi a különbség. Szóval én nem igazán látom, hogy mitől akkora toronymagas esélyes a Steelers (a szurkolóik se értik miért tartjuk őket annak) és mitől vagyunk mi akkora hatalmas underdogok. A héten párszor beleolvasva a kommentekbe az volt az érzésem, hogy Browns szurkolói fórumon vagyok.
2017. 12. 17. 22:16
Pat Patriot
Bocs, nem Saints, hanem Houston. Ki mondta, hogy toronymagas esélyes a Steelers? Mert én nem...
2017. 12. 17. 22:24
cspeti98
Az nem konkrétan Neked szólt, inkább annak a “károgásnak” ami egész héten ment. :)
2017. 12. 17. 18:57
patriota
Senki nem mondta hogy nem nyerhet és hogy nem jó csapat,de hadd ne kelljen már biztosra venni hogy nyernek és nem is értem miért annyira esélyesebbek!!!???
Melyik az a mutató amiből az jön le hogy jobb csapat? Ebből a listából ami fent van,nem sokat lehet ilyet mondani.Ne legyünk elvakultak? Szerintem meg egy rossz meccs miatt leírni azt a csapatot amelyik előtte 8 meccset nyert zsinórba,az az elvakultság.Az hogy egy gyakorlatilag tét nélküli vesztes meccs után már a Steelers az esélyes,pedig ezt a semmi nem támasztja alá,főleg nem a számok,amik makacs dolgok és ebben elég jól állunk,lásd fent,na az elvakultság.
De tudod mit,én amúgy az vagyok.Mert sokkal több minden szól amellett hogy nyerünk,mint az hogy nem.Ettől persze benne van egy vereség,hiszen múlt héten is több minden szólt a győzelem mellett és tudjuk mi lett.
Brady függő a CSAPAT?
Miért a steelers nem BR függő? Szerintetek pl Mark Sanchez is kihozná ezt Bellből és Brownbol?Szerintem nem.Ahogy nálunk van TB,Gronk,Kux és kb két elkapó futó,Náluk úgy van Rb,Bell,Brown és mondjuk juju.
Szerintem legalábbis nem rosszabb a mi névsorunk.Két hete nem ezeket irkálta volna itt sok emberke,most hogy volt a hétfői meccs,egyből megy a underdogok vagyunk és jobb a steelers....
Szerintem nem jobb.
Lehet nem rosszabb,de tuti nem jobb.Este minden kiderül és remélem mindenki derül!
2017. 12. 17. 09:34
patriota
Azért ez a Van Noy out kicsit fájt...
2017. 12. 17. 12:49
deze75
szerintem mi leszálló a Pits pedig repülő üzemmódban van...sajna vereség lesz ebből....
2017. 12. 17. 14:07
cspeti98
Most komolyan 1 vereség miatt (eleve nem jelent semmi, mert Miamiban mindig szenvedünk) leszálló ágon vagyunk? A Vasas mitől repülő üzemmód? Hetek óta nyögvenyelős meccseket játszanak gyenge csapatok ellen, akik a gyenge coaching miatt sorra bukják el a már megnyert meccseket. Nem azt mondom, hogy tutira nyerünk, mert jó csapat a Steelers, simán kikaphatunk és lehet így gondolni, de azt ne ilyen butaságokkal (nem akarlak megbántani, személyeskedni meg végképp nem, csak tényleg nem jutott eszembe jobb szó) indokoljuk. Amúgy meg legalább 1 TD-nyi különbséggel nyerünk. :)
2017. 12. 17. 16:45
deze75
legyen úgy...de nálunk nagyon TB-n múlik....ott pedig több tényezős a story
2017. 12. 17. 17:01
cspeti98
TB kedvenc ellenfele a Vasas a zónavédekezésük miatt, az emberanyaguk meg nem megfelelő az emberezéshez.
2017. 12. 17. 14:11
patriota
Egy vereség miatt vagyunk leszálloágban?egy olyan meccsen kaptunk ki ami kb semmit sem számított.Szinte tét nélküli volt.Szerintem ez nem leszálló...A PIT repülő üzemmódban alig tudta megverni a CIN-t és a szebb napokat bőven látott BAL-t.Két uccsó mp-s mezőnygollal hozták ezeket.Ez repülő üzemmód?Hát nem tudom...nálam nem.Szerintem nyerünk.Egy ilyen fos meccs után mindig odaba..unk az asztalra.Csak figyeljetek!!!!Este kiderül ki repül!Onnan ahol mi voltunk múlt héten,csak felfelé van.
2017. 12. 17. 16:46
deze75
2017. 12. 17. 14:16
patriota
Cspeti98 -alszik egyszerre írtuk szinte ugyanazt.Akkor jó,nem csak én látom így a dolgot.Ez egy teljesen más meccs lesz mint a MIA ellen.
2017. 12. 17. 14:17
patriota
2017. 12. 17. 14:18
patriota
Nem alszik....Csak az android önállósítja magát néha,megpróbálja kitalálni mit akarok és nem mindig sikerül.
2017. 12. 17. 14:30
patriota
TB mérlege a Szekeres ellen: 10-2
pontosság: 70%
meccsenkénti passzolt yardok: 294
TD: 29
INT: 3
A 111,5-ös passer ratingje a legjobb bármelyik csapat ellen a ligában. Sőt, ez 1991 óta a legjobb az NFL-ben bármelyik irányítótól bármelyik csapat ellen (minimum 10 meccs). Az viszont talán még megdöbbentőbb, hogy Brady 12 éve nem dobott interceptiont a Steelers ellen. A 2005-ös, Chris Hope-nak dobott interceptionje óta hét meccsen 22 TD a mérlege interception nélkül, ami egész egyszerűen fenomenális.
2017. 12. 17. 14:31
patriota
Szóval a Steelers ellen
2017. 12. 17. 19:03
loop80
2017. 12. 17. 14:56
FunHun
Nagyon kemény meccs lesz...
De teljesen más mint a hétfői abban biztos vagyok.
Ez szetintem most az O-falunkon és az Lb sorunk teljesítményén fog múlni. Ha az lb sor képes lesz érdemi segítséget nyújtani a futás ellen, illetve levédekezni, segíteni az underneath útvonalaik védését akkor lesz esélyünk. Ha ezekben nem lesznek hatékonyak az lb-ink akkor félek átszaladnak rajtunk.
2017. 12. 17. 17:55
ua
OFF: valakinek nincs meg véletlenül Faragó Richárd NFL könyve elektronikus formátumban? Köszi!
2017. 12. 17. 18:11
Gabesz70
2017. 12. 17. 19:33
gabo2061
Nagyon szurkolok a fiúknak, és tényleg bízom benne, hogy a múlt heti csak egy kis zavar volt az erőben. 2004 februárja óta szurkolok a csapatnak, és egy vereség után sokszor napokig nem tudok felmenni az oldalakra. Az idei csapat nagyon jó, pedig Jul nagyon hiányzik. Biztos vagyok benne, hogy BB kifőz valamit, én pedig holnap fel tudok menni az NFL oldalakra. GO PATS!
2017. 12. 17. 20:23
dravait
Szerintem a borúlátást/kesergést/jajveszékelést itt és most hagyjuk abba!! Kéretik minden PATS szurkolót a győzelemre koncentralni! Mindjárt kezdünk és kell a pozitív energia, hogy meglegyen a győzelem és mi egy nyugodt meccset tudjunk végignézni. Bízzunk a legnagyobbakban: in BB and TB we trust!!

GOOOOOO PATS!!!!!
2017. 12. 17. 20:27
kovend
2017. 12. 17. 20:38
patriota
+1
2017. 12. 17. 20:43
patriota
Nagyon nagyon várom már.Általában streamen nézem ha vasárnap nem éjjel van,mert a kisfiam mesét néz,de mire kezdődik már aludni fog és én felteszem a vezeték nélküli fülesem és vettem mogyorót és azt töröm és eszem és megnézem a meccset szépen.Most megyek megfürdetem a kisfiam,fürdök és felkészülök és ...És úristen de várom már! Annyira szeretek Patriots meccset nézni...! Imádom minden percét amikor láthatom őket.!!!! Ki tudja meddig még.Annyi szép pillanatot okoztak és ma is fognak csak figyeljetek!
Nagyon várom már!
2017. 12. 17. 20:42
cspeti98
A pozitív energiáról Csodabogár jutott eszembe a Kelly hőseiből. :D Gondold erősen, hogy ott lesz a W és akkor biztosan ott lesz. Ez egy álomszép Steelers elleni W, ami biztosan ott lesz. :D
2017. 12. 17. 20:25
kovend
2017. 12. 17. 20:26
kovend
Piszkosul ideges vagyok! Pedig ez még csak az alapszakasz(vége)! Mi lesz itt még a POban?! :P
2017. 12. 17. 20:38
nikos1976
Én egyetlen dologtól félek csak. ez egy püroszi győzelem lesz. Vagyis annyi sérült árán húzzuk be, ami a playoff szereplésre fogja rányomni a bélyegét.
Nem beszélünk róla, de már most kijelenthető, hogy 2001 óta - mióta a csapatnak szurkolok - most van a legtöbb meghatározó sérültünk. A felsorolást hanyagolnám. Több poszton egyetlen sérülésre vagyunk a game overtől.
2017. 12. 17. 20:50
cspeti98
2015 kategóriákkal rosszabb volt, az utolsó két alapszakasz meccsen nem mertünk passzolni annyira nem volt elkapónk, a RB1 pedig a már rég kiöregedett Steven Jackson volt, akinek a tartalék OL nem tudott blokkolni.
2017. 12. 17. 20:40
nikos1976
Az O fal,a LB sor és Dline romokban, senki nem ott játszik ahol kellene neki vagy amit a legjobban tud. Ez nem frankó hosszú távon
2017. 12. 17. 20:44
cspeti98
Azért ez elég erőteljes túlzás, az OL-ból egyedül Cannon hiányzik, de Waddle fasza RT-nek, a Dlineban nincs Branch, a LB sorban meg Van Noy, ezek valóban nem jók, de erre még nem mondanám hogy romokban van.
2017. 12. 17. 20:45
patriota
Ha innen nézzük,inkább legyen L.Végülis így is úgyis kell egyszer nyerjünk náluk,legyen az a főcsoport döntő!
2017. 12. 17. 20:45
patriota
Vagy inkább nyerjünk és ne legyen sérült!
2017. 12. 18. 01:57
patriota
BE-HÚZ-TUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2017. 12. 18. 02:08
FunHun
Halihóóóó!
Óriási volt a Champsben Veletek! Köszi
2017. 12. 18. 02:09
FunHun
2017. 12. 18. 02:17
pats4ever
Tényleg szuper volt a hangulat!
Kiszurkoltuk a w-t!
LaFleur! Köszi a szervezést!
Hozzászólás a(z) Beharangozó 15. hét: Patriots @ Steelers bejegyzéshez