Menetrend

Beharangozó 16. hét - Pats @ Jets

2014. 12. 19. 06:34
Szerző: DoM
Kategória: Meccsek

1112. alkalommal találkozik egymással a New England Patriots (11-3) és a New York Jets (3-11) az idei bajnokságban már második alkalommal. Miközben Bill Belichick legénysége a minél jobb rájátszás kiemelés megszerzésért küzd, addig Rex Ryan egy utolsó lendületet vehet állása megmentése érdekében, ha győzni tud hazai pályán a csoportrivális ellen. A találkozót a MetLife Stadiumban rendezik és vasárnap este 19:00 órakor kezdődik.

Mike Reiss beszélgetett Rich Ciminivel az NFL Nation Jets tudósítójával a meccs esélyeiről:

Cimini: Az AFC east edzői közül Rex Ryan ellen szerepelt legtöbbször Bill Belichick. Szöges ellentétjét jelentik egymásnak személyiségüket és edzői stílusukat tekintve is. Arra gondoltam, vajon mit mondana az igazságszérum hatása alatt álló Belichick Ryanről?

Reiss: Belichick gondolataiban olyan sikeresen lehet olvasni, mint amikor egy irányító akar megérteni egy jó formában lévő Rex Ryan védelmet (mint például a két csapat rájátszás meccsén a 2010-es bajnokságban). Azért teszek egy próbát. A 2000-es évek elején egy ideig Rob Ryan Belichick stábjának a tagja volt, szóval van némi személyes, közvetlenebb kapcsolat és hiszem, hogy védekező edzőként és a harci szelleme miatt feltétlenül tiszteli is Rex Ryant. Az elmúlt hat év nem arról szólt, hogy a Patriots minden alkalommal lemosta a Jetset a pályáról. Ryan rendszeresen képes volt megnehezíteni a riválisa feladatát. Ha egy valóban nagy adag szérumról lenne szó, akkor Belichick valami hasonlót mondana Ryan aktuális handabandázására: nagyon hasonló volt pályán kívül és belül, mint amikor még az apja Buddy Ryan ellen küzdöttünk edzőként. Apja fia.

Ryan azzal érkezett a csoportba, hogy nem Belichick bajnoki gyűrűit akarja csókolgatni. Szerinted miként lehetne összefoglalni Rex Ryan elmúlt hat idényét?

Cimini: Igazad van, hogy Ryan csak száját járatta, amikor kinevezték vezetőedzőnek még 2009-ben, hogy mostantól felborul a status quo a csoportban. Nyilvánvaló, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogy azt eltervezte. 2010-es bajnokság rájátszásában aratott győzelem után azt hittem, ami a III. Super Bowl óta a klub legnagyobb sikere volt, hogy a Jets fel tud zárkózni a Patriots mögé, de Ryanék csak mélyebbre süllyedtek az előrelépés helyett. Ryan mérlege 4-8 a Patriots ellen az alapszakaszban, amivel nagyon nem lehet felvágni. Bár még mindig jobban teljesített szerintem mint elődjei és ő mindent megtett, de nehéz egy olyan csoporttárssal, ahol a történelem legnagyszerűbb vezetőedző és irányító párosa szerepel.

A Jets szurkolókat vélhetően a hányinger fogja kerülgetni, hogy Darrelle Revist Patriots mezben kell látniuk. Mit gondolsz Revis jövőre is a csapat tagja lesz, vagy inkább kedvezőbb pénzügyi ajánlatot keres más csapatnál?

Reiss: Tartom, hogy a Patriots mindent elkövet majd, hogy újraigazolják Revist. Ha versenyképes lesz az ajánlatuk garantált összeg, teljes érték és évek szempontjából, akkor Revis idei pozitív tapasztalata és élménye a csapatnál döntő lehet, amivel a New England felé billen a mérleg nyelve. Azonban a Patriots rendkívül fegyelmezetten közelít a fizetési plafonhoz szorosan köthető döntésekhez és nem fogják a csapatjátékról alkotott filozófiájukat meghazudtolni és eszetlen licitháborúba kezdeni még Revisért sem. A játékos részéről Revis biztosan a számára legelőnyösebb szerződést fogja keresni, de nem hiszem, hogy olyan szinten utazna csak a nagy pénzre, hogy felvállalna mondjuk olyan csapatot, mint a 2014-es Raiders. Természetesen nem lehet tudni, hogy a piac mit fog diktálni tavasszal. Legérdekesebb forgatókönyv az lehet, ha Ryan más csapathoz kerül vezetőedzőként és megpróbálja első nagy igazolásnak megszerezni Revist. Ezzel biztosan alaposan meg tudná nehezíteni a Patriots dolgát a visszaigazolást illetően.

Kevesen gondolták, hogy csak három győzelmet szerez a Jets a bajnokság eddigi szakaszában. Mi vezetett ehhez az állapothoz?
 
Cimini: Ryan egyik idézetét fogom használni, amit számtalanszor említett már, hogy alátámasszam, szerintem az ok nagyon is egyszerű. Ryan mindig azt mondja, hogy két poszt van az NFL-ben, amely nagyon gyorsan meccset tud nyerni, vagy éppen veszíteni az összes többihez képest: az irányító és a cornerback. Bizony a Jetsnél bővelkedtek csapnivaló játékosban mindkét poszton. John Idzik, GM a Jets játékospolitikájának legfőbb döntéshozója nem megfelelően kezelte a cornerback kérdést a holtidényben, aminek következtében vékony, és tehetségdeficites egységet hagyott Ryannek. Ahhoz, hogy működjön Rex Ryan védelme olyan cornerbackekre van szüksége, aki szoros emberfogásra születtek. Ez annyira létszükséglet a számára, mint más embernek a víz és oxigén. Geno Smith irányító nem a várakozásoknak megfelelő mértékben fejlődött, ami gátat szabott a támadók játékának. Minimális hibahatárral kellett megküzdeniük, ami szoros meccseken mindig visszaütött. 3-6 a Jets mérlege, amikor csak egy labdabirtoklásnyi különbség volt a két csapat között.    

Az év meccsét kell a Jetsnek játszani, hogy esélye legyen papírforma borítására, miközben a Patsnél remélhetőleg valami hiányozni fog, mondta még Ryan a meccsről. Mi lehet, ami hiányzik a Patsnél?

Reiss: Láttuk az októberi találkozón, amikor a Jets idegenben harcolt ki majdnem egy győzelmet: erőtlen, gyenge szerelési kísérletek a védelemben és 40:20 arányú labdabirtoklási fölény a Jets javára. Amennyiben a Patriots képtelen lesz megállítani a futójátékot, az első lépést jelenti majd az előző meccs történéseinek megismétléséhez azzal az eltéréssel, hogy most a végén talán meg tudják szerezni a győzelmet. A másik elem, ami problémát okozhat, az a támadófal gyengébb játéka. Az egység játéka az elmúlt hetekben meglehetősen hullámzó volt. Ha a Jets védők a meccs elején el tudnak jutni Tom Bradyhez és pontokban is profitálni ezekből a játékokból, akkor akár győzelmet is kovácsolhatnak a párharcból.

Patriots elleni siker bizonyára sokat jelentene a Jets csapatának és Rex Ryannek is. Szerinted melyek a kulcsmomentumok, melyek Jets meglepetésgyőzelmet hozhatnak vasárnap?

Cimini: Rájátszás meccs lesz a mostani a Jets játékosainak, edzőinek és szerintem igenis van esély a győzelmükre. Óragyilkos támadójáték és pozitív szerzett/eladott labda mutató. Ősszel láttuk, hogy több mint 200 futott yard és 40 percnyi labdabirtoklás sem elég mindig a Pats legyőzéséhez. Támadók, védők vagy special teams révén szükség lesz olyan játékokra, amelyek drasztikusan megváltoztatják a mezőnypozíciót a Jets javára. Percy Harvin szerepe ebben döntő lehet, aki nem játszott az első meccsen. Bokasérülés miatt múlt héten nem sok hasznát vehették. Ha vasárnap képes lesz jól játszva egy-két nagyobb játékot produkálni, akkor a Jets nyerhet.

Forrás: ESPN Boston

Jó szurkolást és kellemes kikapcsolódást! Hajrá Pats!

Hozzászólások

2014. 12. 19. 07:43
1976gabi
nekünk jó edzés lesz futás ellen.
2014. 12. 19. 14:29
sanach
Sajnos nem fogom tudni élőben követni a találkozót, de talán jobb is mert nagyon tartok ettől a meccstől! Remélem fölöslegesen!
2014. 12. 19. 14:39
Tomk@
Elég furcsa egy beharangozó, az eddigiekhez képest. :)
Más szemszögből közelíti meg a meccset, de el lehet kapni sok infót belőle.
2014. 12. 19. 14:40
Zandal
Nyögve-nyelős győzelem lesz, mert akármilyen rossz szezont jut a Jets, ellenünk mindig felhúzzák magukat és igyekeznek megnehezíteni a dolgunkat.
2014. 12. 19. 21:40
mammut
Szerintem is, de a lényeg a W!
2014. 12. 19. 14:54
loop80
A bye week utáni alapszakasz-meccsekre 2 vereséget tippeltem anno: a Green Bay és a Jets ellenieket.

Nagyon remélem, hogy nem lesz igazam, jó lenne a körömrágás helyett egy 45-3-as meccset látni! ;)
2014. 12. 19. 15:45
LaFleur
Ajaj, a 45-3 nagyon rossz ómen a rájátszásra nézve...
2014. 12. 19. 20:57
loop80
Látod, erre nem is gondoltam! ;)
2014. 12. 20. 08:35
szenti78
Hali,
lesz meccsnézés az Endzone-ban?
2014. 12. 20. 19:05
simita14
Szerintem egy hazai TV sem adja ! Vagy tévedek ?
2014. 12. 20. 19:09
LaFleur
Szia! Most már/még nem, majd januárban megyünk csak, de majd kiírom, figyeld a hozzászólásokat.
2014. 12. 19. 15:29
Whitealert
Remélem jó meccs lesz és egy darabig partiban marad a Jets velünk. Szerintem az előző meccs hibáiból sokat tanultak a srácok, azóta már jobb a futás elleni védelmünk is, szóval 2 TD-s különbség a végére. Gronk tarolni fog, Edelman superman formát hoz és a jó Jets D-Line ellenére szerintem Gray-nek nagy meccse lesz. :)
2014. 12. 19. 18:55
BaP
Én csak abban reménykedem, hogy sérülés nem lesz.
A Jets ( meg majd a Bills is) úgy készül a Pats-re, mintha SB-t játszanának, szóval vigyázni kell velük.
Nagyon bízom egy okos taktikában, hamar elvesszük a kedvüket, aztán játsszon többet a második sor.

(Egyébként szerintem a Broncos ki fog kapni a Bengals ellen, szóval nem akkora a tét ....)
2014. 12. 19. 16:23
boarder20
Valahogy a futás elleni védekezésre nagyon ráéreztek a srácok az utóbbi időben, remélem ez most sem lesz máshogy! Meg hogy az O# is kicsit felszívja magát és kinyomják magukból azt a W-t!! Bár azt mondják hoyg a meccset a védelem nyeri amit már nem egyszer bizonyítottak de most mindkettőre szükség lesz mert kell majd az első számú kiemelés és ha a Broncos is nyeri a hátra levő meccseket nekünk is kell!! (nem mint ha amúgy ne akarnának, gondolom én) :)
2014. 12. 19. 18:02
wolandrules
Van egy olyan érzésem, hogy a győzelemmel meglesz a first seed is. Manning rájátszásbeli formájában van mostanság, az kevés lesz Cinciben. Szerintem csak az eleje lesz szoros, 50 pontot is feltehetünk a végére.
2014. 12. 19. 21:21
Tibi Twelve
Cinci az primetime ami Daltonnak nem megy. de meglátjuk
2014. 12. 19. 18:02
wolandrules
Van egy olyan érzésem, hogy a győzelemmel meglesz a first seed is. Manning rájátszásbeli formájában van mostanság, az kevés lesz Cinciben. Szerintem csak az eleje lesz szoros, 50 pontot is feltehetünk a végére.
2014. 12. 20. 11:05
MemphisM
Manningnam boka sérülése van!
2014. 12. 19. 18:32
csori71
Sziasztok!!
tudja valaki hogy a C8-on melyik meccs lesz??
2014. 12. 19. 18:37
ptblanco
Ez biztosan nem... Marad a stream.
2014. 12. 19. 18:44
April Wine
Pittsburgh - Kansas
2014. 12. 21. 17:55
csori71
2014. 12. 20. 10:37
Tibi Twelve
OFF- tudjátok honnan lehetne leszedni a 3 Super Bowl meccsünket? torrenteken nem találtam
2014. 12. 20. 11:06
MemphisM
Ncoreon fent van angolul..
2014. 12. 20. 11:09
MemphisM
Még a 31.dik Köcsög Favre elleni is fent van...(az első NFL mecs amit láttam)...
2014. 12. 20. 11:40
Tibi Twelve
Köszi, sajnos nem vagyok regisztrálva, csak ugy lehet regisztrálni nem?
valakinek nincs egy meghívója ami nem kell? :D
2014. 12. 20. 12:25
Szabi25
Én tudok küldeni
2014. 12. 20. 15:57
Tibi Twelve
Az nagyon jó lenne, megadom az emailem, nagyon köszi ha elküldöd :)

huba.iceman@hotmail.hu
2014. 12. 20. 18:15
crucified
Szia, ha nekem is jutna nagyon hálás lennék.

pvkpvk@citromail.hu

Előre is köszi, ha mehet.
2014. 12. 20. 19:15
cspeti98
Ha jól tudom havonta csak egyet lehet, de én is tudok küldeni.
2014. 12. 21. 11:58
podorpeter
Ha valaki nekem is küld nagyon örülnék. podorpeter@gmail.com
2014. 12. 25. 09:18
podorpeter
Azureg köszönöm !
2014. 12. 21. 15:30
crucified
Köszönöm, megkaptam! Egy sörrel az adósod vagyok.
2014. 12. 23. 11:40
Tibi Twelve
Akkor tudnál küldeni? :D
2014. 12. 20. 20:00
frazer0819
Ha jó az eredeti kommentár(szerintem klasszisokkal jobb:) akkor a http://tenyardtracker.com/ -ról is lehet. Sima regisztráció és szinte minden nfl-l kapcsolatos dolog fent van, nem csak meccsek.
2014. 12. 20. 20:03
Tibi Twelve
Persze hogy az eredeti kommentár az igazibb, ezt már egyszer próbáltam és azóta is ugyanazt dobja ki ha regisztrálni akarok, hogy a nincs több hely, user limit van.Ki kell fogni ha valaki kijelentkezik gondolom :D
2014. 12. 21. 03:31
frazer0819
Jaaa sorry, erről nem tudtam, már évek óta tag vagyok:)
2014. 12. 21. 15:31
crucified
Oda sem enged regisztrálni, mert meghaladta a 40.000 felhasználót. De azért köszi.
2014. 12. 20. 14:37
inbillwetrust
Sziasztok! A Dolphins meccset vki nem tudná feldobni ncore-ra? Előre is köszi.
2014. 12. 20. 15:29
hopi46
2014. 12. 21. 17:06
LPT
piratebay-en is fent van, én is ma szedtem le
2014. 12. 20. 22:01
vhs-box
bowl.hu oldalrol


Edzőkérdésben állítólag a Patriots offensive coordinatora, Josh McDaniels és a Broncosnál szintén offensive coordinator Adam Gase lehet az esélyes ha Harbó távozik.Érdekes hogy pont zsebirányítós OC-k neve merül fel.


errol hallott mar valaki? gyuru utan mehet isten hirevel:-)
2014. 12. 20. 22:08
nszgergo
2014. 12. 20. 23:34
azimut
Nem Jatszik JE , Amendola remelem megproblja potolni, vagy Wrigt tobb labdat fog kapni! Ha elso seed meglenne nem nagyon zavarna hogy nem jatszik
2014. 12. 20. 23:37
Tibi Twelve
2014. 12. 21. 00:41
loop80
Szerintem nagyon jó döntés a csapat részéről, hogy el sem utaztatta NY-ba Edelman-t.

Nagy kedvencem (mondjuk kinek nem? ;) ), de az utóbbi meccseken már jól láthatóan sántított... Szóval, mivel a PO-ban már nincsen lehetőség a legjobbak pihentetésére, ez volt az egyetlen lehetőség, hogy kíméljék egy kicsit.

Amendola mellett így nyilván több szerep jut Wright-nak is, Gronk mellett, szóval mindenki megmutathatja, mit is tud, ha pályára léphet.

Jó kis meccs lesz. GO PATS!!! ;)
2014. 12. 21. 06:06
anulu82
hétfő este egy pár órára Bengals szurkoló leszek. tudnék örülni, ha a Bills meccs eredményétől meglenne a home-field. talán akkor akinek nem 1, hanem 2 hét pihi kell, annak lenne lehetősége rá.
2014. 12. 21. 17:04
Whitealert
Az NFL honlapja szerint agyrázkódás miatt nem léphet pályára.
2014. 12. 21. 00:33
Wakkow
OFF:
Erről van bárkinek, bármi infója?
http://extrawire.com/aaron-hernandez-found-not-guilty-will-return-new-england-patriots-for-2015-season/
2014. 12. 21. 00:36
Wakkow
Ahogy látom ez egy kacsa hír....
2014. 12. 21. 00:42
loop80
Nem kicsit...
2014. 12. 21. 01:46
Zarathorn
Hápog mint Donald
2014. 12. 21. 08:11
MemphisM
Még ha szabadon is engedik az Nflbe nem jut szerintem vissza. Max 2004 es Oaklandba férne bele...
2014. 12. 21. 10:16
Tibi Twelve
Ha kiderulne h artatlan es csak bemartottak, ami nem valoszinu, ö lenne az áldozat, minimum lenne h visszavesszuk :-) jo lenne
2014. 12. 21. 10:45
Burkus
Ha ebből jó ügyvédek ki is mossák - mert kizárt, hogy ártatlan sztem, akkor nem semmisítette volna meg a videofelvételeket - akkor is megmarad a bandatagsága, múltja. Az NFL nem templomi kóristákat alkalmaz játékosnak, de ezt a kockázatot, amit Hörni jelent - szerintem senki sem vállalja be. (A habitusát is elég rosszul ítéltük meg, mert nem jó olyan embert egy ilyen fegyelmező-fegyelmezett csapatba bevenni, aki egy kocsmai összeszólalkozásért hidegvérrel utólag agyonlő összesen három embert csak azért, mert önérzetében megalázva érzi magát.)
2014. 12. 21. 11:14
Tibi Twelve
A bandatagoknál a Respect fontosabb sokmindennél :-) neki nem adtàk meg, jött a Vendetta :-D
2014. 12. 21. 16:31
mgabor74
Azért amit tett az annyira nem vicces, főleg ha az áldozatok hozzátartozóinak helyébe képzeli magát az ember (Mellesleg még a csapatot is jól megszívatta).
2014. 12. 21. 16:33
mgabor74
Pontosítom: Amit a vád szerint tett (miután még nem ítélték el érte jogerősen, így addig ártatlan)
2014. 12. 21. 18:27
Tibi Twelve
Nem is akartam viccet csinálni belőle, bár tény hogy kicsit elment a kommentem abba az irányba.De ezt a tisztelet dolgot nagyon komolyan veszik a bandatagok, és ha tényleg elkövette amivel vádolják akkor nyilván megérdemli amit kap, de 2 gyilkossági ügyből nehéz lesz kimosni.ugye van a Lloyd eset is akit a házához közel találtak meg, nem csak a drive by.
2014. 12. 21. 11:37
DM
Szerintem nem vesszük vissza,nagy kockázat a bandatagságból csakis kihalás útján lehet kikerülni,legalábbis egy két kemény bandából igen,nem lehet azt mondani:Tsőőő léptem kilépek :Dˇ
A lényeg van itt megfelelő ember aki helyette tudja felvenni a meccs ritmusát,Wright.-ban van potenciál,csak TB még nem érzi annyira vele a kémiát,remélem most a számomra nagyon nem kedvelt Dzsecc.-et meglepjük és nem Gronk lesz a célpontban hanem Wright,Gronkot tuti kettőzik majdígy Wright majd ficánkolhat,nah meg Dola is végre lehozhatna egy 100+.-os meccset a futásról meg ne is beszéljünk Gray mutasd meg nemcsak egyszeri fellángolás volt az a 221 yardos meccsed a védelemről meg remélem megmutatkozik az ereke INT,Fumble

GO GO PATS!!!!
2014. 12. 21. 12:35
Lucius
Remélem, hogy nem vesszük vissza.
2014. 12. 21. 12:40
Sziasztok!

Pesten lesz olyan vendéglátóhely, ahol adják a meccset élőben?
2014. 12. 21. 14:56
Tzimisce
Endzone sanszos. Klauzál tér
2014. 12. 21. 18:02
hopi46
Tartalékcsapattal játszunk sajnos: JE, Arrington, Blount, Connoly inaktív!
2014. 12. 21. 18:07
azimut
Inkább most min a PO ban :D :D bármennyire csoport rivális de így is vernünk kéne őket
2014. 12. 21. 19:11
fatman
PIT-KC, szerintetek kinek kell szurkolni? :)
2014. 12. 21. 19:15
Tibi Twelve
2014. 12. 21. 23:20
Zarathorn
Vastag 1 pontos győzelem :)
2014. 12. 21. 23:53
loop80
Mit is mondana erre Al Davis? ;)
Hozzászólás a(z) Beharangozó 16. hét - Pats @ Jets bejegyzéshez