Menetrend

Beharangozó 17. hét - Bills @ Pats

2014. 12. 26. 13:40
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek, Meccsek

1Tétnélküli meccset játszik a New England Patriots (12-3) és a Buffalo Bills (8-7) az alapszakasz zárásaként decemberben. A találkozót a Gillette Stadiumban rendezik és vasárnap este 19:00 órakor kezdődik.


Egy fordulóval az alapszakasz vége előtt már biztosította a New England elsőségét az AFC-ben, ami azt jelenti, hogy a főcsoport rájátszásában minden meccsét hazai pályán rendezheti, továbbá a szabadkártyás csapatok hétvégéjén nem fognak játszani. A Buffalo elleni idényzáró csoportrangadóra így csak egyetlen nyitott kérdés maradt: pályára lépjenek-e a kezdő játékosok vagy nem?

1. Három hét hosszú szünidő. Akik egészséges a játékra, azoknak ilyen hosszú szünetet jelentene, ha Bill Belichick úgy dönt, hogy megkíméli kezdőjátékosait az utolsó alapszakasz meccs veszélyeitől, fáradalmaitól. A három hét szünet, azonban könnyen visszaüthet a következő éles meccsen. A 2007-es Giants jó példája lehet annak a csapatnak, aki éppen a legjobbkor érte el csúcsformáját és folyamatosan játékban voltak. A másik véglet a Patriots 2009-ben, amikor az utolsó meccsen Wes Welker súlyos sérülést szenvedett. A helyes arány megtalálása elengedhetetlen.

2. A sérüléssel bajlódók. Dan Connolly (térd), Kyle Arrington (comb), LeGarrette Blount (váll) és Julian Edelman (agyrázkódás) semmi szükség elsietni a visszatérést. A tétnélküli utolsó meccs miatt őket nyugodt szívvel lehet pihentetni, hogy teljesen meggyógyuljanak.

3. Nagy terhelést kapott játékosok feltöltődjenek. Múlt vasárnap Rob Gronkowski minden snappet pályán töltött a Jets ellen. Az ő esetében lehet értelme komolyan visszafogni a szereplését most. Túlságosan fontos láncszeme ő a támadóegységnek, hogy még a negyedik negyedben is játsszon a Bills ellen. Hasonlóan lehet érvelni Dont’a Hightower, Jamie Collins vagy éppen Darrelle Revis pihenése mellett. Okosan kell dönteni, ugyanis minden kezdőt nem lehet teljesen felmenteni a játék alól, hiszen egyszerűen nincs ahhoz elég játékos az 53 fős keretben.

4. Mint a negyedik felkészülési mérkőzés. Hasonló a dilemma, mint amikor egy nem éppen olajozottan működő csapatrészt az elrontott főpróbát követően még a negyedik előszezon mérkőzésen is pályára küldenek, hogy pozitív szájízzel nézhessenek szembe a következő kihívással. A Jets ellen döcögő támadósor például ilyen szándékkal könnyen a pályán találhatja magát a Bills ellen is.

Jelentsen bármit, de a Patriots november 12-e óta nem tartott edzést teljes védőfelszerelésben. Nos, ez a sorozat a héten megszakadt. Vajon ezzel a kezdők letudták a kemény megterhelést, vagy csak már a szabadhétvégére alapoztak a full-kontakt edzés és alapszakasz meccs párosításával?

5. Vince Wilfork pályára lépésének anyagi vonzata is van. Játékidő függvényében lehívható bónusz megszerzése múlhat azon, hogy Belichick vajon a játszatása mellett dönt-e a védőfal nagy emberének? Ha Pats védelem snapjeinek legalább 70 százalékban szerepel Wilfork, akkor 1.25 millió dollárt keres. Eddig a snappek 74.1 százalékéban játszott. Azonban ha vasárnap nem kap szerepet és az éves átlagnak megfelelő 70 snappet a pályán tölti a Bills támadósor, akkor Wilfork éppen lemarad a bónusz lehívásáról. A védő további 500 ezer dollárt kap, ha játszik a snapek 70 százalékában ÉS a Pats top10-ben végez kapott pontok tekintetében.

 
AFC rájátszás körkép

Az AFC-ben a New England, Denver és Indianapolis csoportgyőzelme és így PO részvétele már biztos. A Cincinnati és a Pittsburgh is készülhet már a rájátszásra. A még egyedüli kiadó helyre jelenlegi befutónak a San Diego számít.

  1. Chargers bejut a rájátszásba, ha nyer vasárnap VAGY döntetlent ér el és a BAL kikap vagy döntetlent ér el.
  2. Baltimore Ravens bejut a rájátszásba, ha nyer vasárnap és a SD kikap vagy döntetlen ér el VAGY döntetlent ér el és a SD kikap.
  3. Kansas City Chiefs bejut a rájátszásba, ha nyer vasárnap és a BAL kikap, a HOU kikap vagy döntetlent ér el.
  4. Houston Texans bejut a rájátszásba, ha nyer vasárnap és a BAL mellett az SD is kikap.
 
A szabadhétvége szempontjából:

Denver Broncos lesz a második kiemelt, így nem lép pályára a rájátszás első körében, ha

  • győz vagy döntetlent ér el
  • CIN kikap
  • CIN döntetlent ér el ÉS az IND győz

Cincinnati Bengals lesz a második kiemelt, így nem lép pályára a rájátszás első körében, ha

  • győz és a DEN kikap vagy döntetlent ér el
  • döntetlent ér el ÉS a DEN kikap, az IND nem győz

A releváns mérkőzések:

Baltimore vs. Cleveland, 19 óra
Tennessee vs. Indianapolis, 19 óra
Houston vs. Jacksonville, 19 óra
Kansas City vs. San Diego, 19 óra
Denver vs. Oakland, 22:25 óra
Pittsburgh vs. Cincinnati, 2:30 óra
 
Magyarázó link: rájátszás lebonyolítása

6. Amikor szeptember végén a Patriots súlyos vereséget szenvedett a Kansas City otthonában nem sokan tettek volna nagy pénzt arra, hogy december végére már biztosítva lesz az AFC elsőség. Még az alapszakasz elkezdése előtt is lehetett olyan hangokat hallani, hogy az idei csapat nem feltétlenül erősödött a tavalyihoz képest és nyáron, elsősorban a drafton komoly lehetőséget szalasztottak el. Én is a negatív kommentárok közé tartoztam de az elmúlt időszakban sokat gondolkoztam azon, hogy mi változott, mi lehetett az, amit esetleg alulértékeltem ősszel a csapat keretében.

6a. Rob Gronkowski olyan sokat volt sérült, hogy már el is felejthette az ember, hogy micsoda domináns játékos is ő, ha teljesen egészséges. A szeptembert még az ő esetében is formába hozásra használták az edzők. Azóta már teljes fordulatszámon pörög és magabiztosságot kölcsönöz a támadóknak, miközben egyetlen mélységi célpontja a csapatnak.

6b. Brandon Brownerről túlás nélkül állítható, hogy gyengén szerepelt a felkészülési meccseken és olyan benyomást keltett, mint akinek az erősségeinek többé nem felel meg az NFL a szabálymódosításokat követően. Szeptemberben eltiltás miatt nem játszott, amikor kiderülhetett, hogy a secondary fiataljai még nem tudtak felnőni igazán, hogy Darrelle Revis túloldalán kezdőként szerepeljen. Októberi visszatérése óta meghatározó játékos lett, a secondary pedig a klub egyik legerősebb csapatrésze.

6c. Az alapszakaszt közvetlenül megelőző és idény közbeni lépésekkel sikerült fokozni a játékoskeret erejét. Tim Wright többet tudott hozzátenni a passzjátékhoz, mint amit a korábbi #2 tight end, Michael Hoomanawanui a Pats színeiben eltöltött 3 év során fel tudott mutatni. Akeem Ayers megoldotta az annyira hiányolt #3 pass rusher feladatait és Chandler Jones sérülése idején valószínűleg döntő befolyással volt játékával a Pats PO esélyeire. Különösen Tommy Kelly elküldése után lett vékony a DT poszt, amit előbb átmenetileg Casey Walker, majd Alan Branch igazolásával sikerült orvosolni.

6d. Tragikus volt látni a támadófala körüli hercehurcát szeptemberben, amire a megoldást Ryan Wendell jelentette, akiről korában az volt a konszenzus, hogy csak centerként használható. Korlátozott erejét és felépítését gyorsasággal pótolja és jobb guard poszton tudott átlagos teljesítményt nyújtani, amit Marcus Cannon és Jordan Devey szerencsétlenkedése után nagyon is lehetett értékelni. Wendell illetve Stork beillesztésével stabilizálódott a támadófal. Most Connolly sérülése miatt újra át lehet élni, hogy mennyire nincsen használható guard cseréje a csapatnak.

6e. A tavaszi nyári igazolások, melyekben a potenciált lehet érezni, de korábban látott játékuk alapján joggal lehetett szkeptikus az ember. Itt Patrick Chungra gondolok elsősorban, akinek a teljesítményén leginkább érezni, hogy mit is jelent, ha három klasszis van még mellette a pályán: Revis, McCourty, Browner. A másik Brandon LaFell akit hamar befogadott kegyeibe Brady és stabil #2 elkapó vált belőle.

6f. Végére hagytam Dont’a Hightowert, akinek a játékába hihetetlen fordulat állt be, és amióta NFL-t nézek, nem emlékszem, hogy ennyire meglepődtem volna, valakinek a játékán. 2014-et megelőzően minden kételyt igazol a profik közötti szereplése, amit a draft előtt meg lehetett fogalmazni vele szemben. Viszont úgy tűnik ő lesz az a Pats újonc, aki tényleg képes fejlődni, tanulni idővel, ami drasztikusan felgyorsította a játékát és gondolkodását. Ehhez valószínűleg komolyabb súlyvesztés is hozzájárult. Mára talán nem is vált ki akkora felzúdulást, ha leírja az ember, hogy Hightower és Collins linebacker kettőse akár a liga legjobbja címre is joggal pályázhat.

Forrás: ESPN Boston (1-4. pont), Comcast Sportsnet (5. pont)

Jó szurkolást és kellemes kikapcsolódást! Hajrá Pats!

Hozzászólások

2014. 12. 26. 14:50
Tomk@
Bízom benne, hogy jó meccset fog játszani a csapat. Remélem Edelman játszik és átlépi az 1000 yardos határt, de csak akkor játszon, ha egészséges. Dennardot is megnézném.
Rotáció mindenképp kell, ne terheljük túl a kezdő csapatot, és odahaza kell a W, továbbjutás ide vagy oda.
2014. 12. 27. 02:25
hopi46
Dennard és Gray vasárnap out!
2014. 12. 26. 14:59
komzoz65
Szerintem ezen a tét nélküli mérkőzésen irreleváns az eredmény, nem oszt és nem szoroz. Mindenki maradjon egészséges - ez az egyetlen értelmes prioritás.

A Bills ellen sérült meg Mayo és Ridley nem szeretném, ha további áldozatok lennének -ráció nélkül. A motivált cserejátékosoknak kellene szerepelniük leginkább. A többiek koncentráljanak a felkészülésre. Nem értek az edzés módszerekhez, de nem hiszem, hogy lehetetlen lenne fenntartani a formát sőt még fokozni is. Bízzunk a vezetésben. A 2010-es Jets meccs óta minden évben sikerült hozni az első PO meccset, nagyon hiszek benne, hogy ez a széria most sem fog megszakadni. Tényleg mi értelme lenne ennek a Bills meccsnek, ha komoly veszteséget szenvednénk?
2014. 12. 26. 20:17
holt
Teljesen igazad van.
2014. 12. 26. 21:39
BaP
Ahogy Chatham mondta korábban, a leállás iszonyú rombolást tud végezni egy csapatnál, és január 10( vagy 11) még nagyon messze van.
Ez az nfl, ilyenkorra mindenki beszed ezt-azt, ahogy a korábbi linebacker mondta, ezek a "karcolások" "kellenek" is.
A lényeg: fight trough, stay healthy"
Vele egyetértve nagy hibának tartanám a kezdőket kiültetni, bele kell állni ebbe a meccsbe is, esetleg jobban kell rotálni.

Nem kellene season ending sérülést beszedni, tény, főleg nem a kulcs játékosoknál, de ahogy a formahanyatlást nézzük az O esetében, egy durva playoff leolvadás jelenleg nagyobb veszély. Innen már kis dolgokon, a pillanatnyi formán fog múlni minden, fontos lenne csúcsformában lenni.

Én egy formahanyatlástól jobban tartok ( ami persze akkor is jöhet, ha a Bills-t rommáverjük)

2014. 12. 27. 11:13
Lucius
A formahanyatlás szerintem nagymértékben a sérüléseknek volt köszönhető, nem annak, hogy az O# kezd fejben szétesni vagy kezdi kiismerni az ellenfél. A meccset szerintem nagyban meghatározta, hogy Gray lesérült az elején és a futás ezzel gyakorlatilag megszűnt. Csak passzolni egy szenvedő O fal mögül elég reménytelen (és még Edelman sem játszott).
Remélem, hogy ha visszajönnek a sérültek a forma is eléri a 2 meccsel ezelőttit. De hogy az mire lesz elég a PO-ban, azt nem tudom.
Őszintén remélem, hogy az kreatívabb futás playeket a PO-ra jegeli a csapat. Nagyon kellene, hogy több időt legyen a Patsnél a labda (de sajnos az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy semmi nem változik a PO-ban a támadóknál, nincs semmiféle jegelés).
2014. 12. 26. 15:10
crucified
DoM:

Tudom korai még, de szerinted Revis jövő évi 22,5 misijét ki fogja megadni a ligában? Milyen lehetőségeket látsz abban, ha netán mégsem nyernénk meg idén az SB-t (remélem megnyerjük), hogy maradjon? Hogyan lehetne átstrukturálni a fizetését? Amennyiben megnyerjük az SB-t, tuti elmegy oda, ahol a legnagyobb zsét fizetik majd. Csak 29 éves, megérteném. De ennyi pénzt Manning és Brady sem kap. Igaz Ők a vége felé járnak a pályafutásukat illetően. De szerintem 22,5 milliót sehol nem kap majd.

Jövőre Ők az FA-k, ha jól tudom:

Stephen Gostkowski
Dan Connolly
Devin McCourty
Jonathan Casillas
Akeem Ayers
Patrick Chung
Shane Vereen
Alan Branch
Stevan Ridley
Steve Maneri
Chris White
Danny Aiken
Darius Fleming
James Develin
Sealver Siliga
Brian Tyms
Brandon Bolden
Greg Orton
James Morris

Gost, Vereen, Siliga, Ayers, Connolly, Branch, DMC, Bolden és Ridley is kellene.

Köszi előre is.
2014. 12. 26. 19:49
Gordon
Revis kapott egy 1 éves 12millió garantált szerződést, ez a 25millás opció csak a fr tag miatt került bele a szerződésbe, nyilván nem fog senki ennyit fizetni egy cb-nek. Ha jövőre nem lesz itt akkor benyelünk 5M dead-et, de én bízom egy 4 éves 40/25garis szerződésben.
http://www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/darrelle-revis/
2014. 12. 27. 11:14
crucified
2014. 12. 26. 21:24
Még nem nagyon gondolkodtam az UFA szerződéseken és úgy általában az átigazolási piacon. Még túl koraiak ezek a lépések, ahogy Cannon szerződéshosszabbítása esetében is írtam.

Még alapszinten se tudnék most válaszolni.

Revis esetében az átigazolási piac nyitását megelőző napig dönthet a csapat, hogy él-e a 2015-ös opciós joggal. Ha igen, akkor 25 milliót fog beleszámítani a capbe. Ha nem élnek vele, akkor 5 millió ragad bent a 2015-ös sapkában Revis szerződéséből és a cornerback szabadon igazolható lesz.

Ez a fenti eszmefuttatást persze felülírja, ha a felek szerződéshosszabbításban állapodnak meg, ahogy erre Gordon is utalt.

Bőven lesz idő a Super Bowl és az UFA piac nyitása között.
2014. 12. 27. 11:17
crucified
Neked is köszönöm. Tudom korai még erről meditálni, de tényleg ég és föld a tavalyi és az idei secondary.

Dennard is sérült, szerintem csak ideig-óráig a csapat tagja. Ott találnánk jövőre 0,6 milliót.
2014. 12. 26. 15:24
azimut
Dan Connolly sérüléséről nem lehet tudni semmit sem,hogy mennyire komoly? Mert nem örülnék ha hirtelen IR kerülne ,mivel mi tudunk ilyet csinálni
2014. 12. 27. 02:45
hopi46
15 fő sérült listán (Dennard, Gray out) pénteken, igaz, korlátozottan résztvettek a gyakorláson. Mindnek pihennie kellene de akkor ki játszik?
A helyzet pillanatnyilag nem bíztató, az Ofalban különösen!
Fussunk sokat, peregjen az óra, legyen minél hamarabb vége.
Ez lesz az a mérkőzés, amikor nem az eredmény fog érdekelni, hanem az, hogy ne sérüljön meg/rá senki. Meg kéne nézni a backup QB-t is élesben mit tanult egy év alatt.
2014. 12. 27. 11:03
Pietrosz2
Fussunk sokat?
Gray out,Blount,Vereen kérdéses.
2014. 12. 27. 12:12
loop80
Viszont Brady mostanában nagyon penge!!! :D :D
2014. 12. 27. 13:10
hopi46
Kínomban mondom: fusson Develin és White
2014. 12. 27. 09:57
lipi
Egy félidőt a kezdőknek, a második a rota embereknek, élen Garoppoloval, Dennardal, Wright-al és társaikkal. A támadófal embereket nyugodtan lehet váltogatni, hogy megtaláljuk az ideális felállást. Remek teszt lesz nekik...
A 6-os pontokhoz. Nekem még mindig nagyon fájó pont Mankins elcserélése. Solder és a teljes fal teljesítménye kb erre vezethető vissza. Tudom, hogy meg kellett lépni, hogy legyen hely a sapkában, de lehet, hogy jobban jártunk volna, ha még ebben az idényben, de SB után lépjük meg...
Hightower teljesítményében az a szép, hogy gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra vált jó játékossá. Egyik meccsen még lehordtuk a sárga zöldig, a köv meccsen meg néztük, hogy ki játszik 54-esben...
2014. 12. 27. 11:20
crucified
Dennard out. Mankins meg futásblokkban volt csak jó szerintem, de gondolom nem tudtunk hosszabb távú átstruktúrált szerződésben megállapodni. Én Solder idei teljesítményében csalódtam. Akkor verik meg amikor akarják az elején. Cannon sem nagy durranás. Manning vagy Romo fala nagyságrendekkel kiegyensúlyozottabb. Nem jobb - a mi falunk is top 8-as ha jól megy -, de nem hullámzó a teljesítményük.
2014. 12. 27. 12:07
lipi
Mankins nem csak futásblokkban volt jó, hanem Solder teljesítményén is sokat dobott. Nem tudom idén mi történt vele, de én erre fogom :). Lehet, hogy ki kell segítenie az aktuális LG-t, vagy Mankins volt rá nagy hatással, de amióta ő nincs, azóta van formahanyatlásban csórikám...
Dennardnak meg ezek szerint most már hivatalosan sincs jó éve. Rejtély, mi történt a sráccal. Egy első éves UDFA rakja padra, pedig több, mint biztató volt :S
2014. 12. 27. 12:19
daelaci
Szerintem a falunknak nagyon jót tett az átépítése. Az előző szezonban Bradyt 40-szer sackelték, idénre ez a szám a felére esett vissza. Nekem nem hiányzik Mankins, egész jól megoldották a pótlását, sokkal olcsóbban.
2014. 12. 27. 13:07
piszkosfred
Én nem vagyok biztos benne, hogy ez a javulás a sack-statisztikában a falnak köszönhető. Tom sokkal mobilisebb lett, mint tavaly, sok sack-et ezért kerül el. Ez a fal - legalábbis számomra - egyáltalán nem fest jobban, mint a tavalyi. A jets ellen teljesítményük konkrétan tragikomikus volt.
2014. 12. 27. 16:58
daelaci
Brady korában már egy QB sem lesz sokkal mobilisabb, ő sem lett az.
2014. 12. 27. 17:28
Brady látványosan jobban, könnyebben mozog a fal mögött idén.
2014. 12. 27. 17:37
crucified
Gisele személyi edzésre fogta. Lesz hancúr Tommy, ha utolérsz... :)
2014. 12. 27. 18:35
piszkosfred
akkor biztos csoda történt, mert bizony az lett! Ezt az összes kinti szakértő is kiemelte már.
2014. 12. 27. 20:19
daelaci
Akkor feleslegesen szídtuk az előző szezonban a falat, mert akkor a sok sack Brady hibája volt.
2014. 12. 27. 13:11
Brady Tamás visszaüt
Kicsit OFF de JohhnyFutból annyira bevállt hogy majdnem SexyRexy lett a kezdő :-D Úgymegnéztemvolnapedig...

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000448321/article/rex-grossman-turns-down-cleveland-browns
2014. 12. 27. 13:11
azimut
Azt látni kell ha van elég ideje Bradynak akkor nincs olyan védelem aki megtudná állítani (lásd lions otthon) Ha megnézzük azokat a meccseket amiket elvesztettünk és a nagyon szoros meccseket amin benne volt a vereség is
Szembetűnő hogy mennyire siettetve és sackelve volt Brady! Ha ezt a Po-ra megtudjuk oldani hogy konzisztens teljesítményt nyújtson a fal akkor nem lehet gond! Mert a védelem és a spec team ott lesz a szeren,sztem! :) :)
2014. 12. 27. 13:29
A PO szempontjából a legnagyobb kihívás a futójáték felélesztése lesz. Mert a csak passzokra épülő terveket szokta keresztbe verni az ellenfél védelme és a Pats támadófal leolvadása.

Amit Vereennel futottak a Jets ellen a második félidő egyetlen normális támadása alatt, azt kell erőltetni és abban kell bízni. Hasonló támadás volt tavaly az AFC döntőn is, amikor először életjelet mutatott a támadósor, akkor is Vereennel.
2014. 12. 27. 13:37
azimut
Akkor Vereenre helyeznéd a nagyobb hangsúlyt Blountal szemben? Persze ha a No huddle-t nézzük akkor egyértelmű :)
2014. 12. 27. 13:57
Blountot én csak előnyben használnám második félidőben, negyedik negyedben. Akkor a fáradtabb védelem ellen jó eséllyel benne van egy nagyobb futás sok 0,1,2 yardos próbálkozásai mellett. Döntő helyzetben biztosan nem adnám a labdát a kezébe. Különösen nem rövidyardos futásokra.

Blounttal nekem az a problémám, hogy nem szállítja megbízhatóan a yardokat, vagyis többször akad el negatív yardos, vagy minimum nyereséget hozó futása miatt támadás, mint amit életben tart, vagy éppen befejez egy összefoglalóba mindig bekerülő hosszú futással.

Ott van fájó példának a tavaly AFC döntő:

Blount, 5 futás, 6 yard.

1. támadás
2nd&5 - 0yard (eredménytelen 3rd down és punt, 3ésOut)

2.támadás
2nd&4 - 1yard (eredménytelen 3rd down és punt, 3ésOut)

4.támadás
1st&10 - 3yard
1st&10 - 2yard
1st&10 - 0yard
2014. 12. 27. 17:23
azimut
Es ez mitol van szted? Mert O nem keresi a lyukaka? Es nem eleg "mobilis"?
Vereen nekem tul kicsinek,konnyunek tunik!
2014. 12. 27. 17:28
zozo692
Nekem -mint laikusnak- úgy tűnik, hogy lassú a lába. Hiába tapos a kontakt után, nem sokat halad előre.
Vereen pedig súlytalan (szó szerint), több haszna van elkapóként, mint klasszikus futóként, nem is emlékszem olyanra, hogy folyamatosan rábízták volna a futásokat.
Jonas Gray nem jöhet szóba? Alacsony súlypont, erőteljes alkat, relatíve gyors lábak, gyors irányváltásra képes, és ami a legfontosabb, hogy meglátja és megtalálja a fal által kreált réseket.
Ridley nagyon hiányzik, de -sajnos- amikor játszott, sokat veszített az "élességéből", nagyon-nagyon arra koncentrált, hogy a disznóbőr a kezében maradjon...
2014. 12. 27. 17:29
zozo692
A lassúságot Blountra értettem.
2014. 12. 27. 23:10
hopi46
Blount szerintem egy "öregedő" futó (5 szezon) és sohasem volt villámléptű. Igazán jól csak bizonyos szituációknál használható mint pl. EZ néhány yard vagy gyenge futásvédelemnél vagy ha a FB töri az utat. Vereen szélső futásoknál jó, bár lassan ő is "hibrid" lesz mint Fafej volt.
White most megmutathatja miért tartjuk a roosteren.
2014. 12. 27. 17:29
crucified
Én Gray-ben nagyobb fantáziát látok a látottak alapján, mint Blount-ban. Blount szerintem is előnynél órafuttatásra alkalmas, labdabiztos játékos. De nem annyire robbanékony mint Gray, Vereen és Ridley. Remélem utóbbi apróért marad jövőre.
2014. 12. 27. 17:47
crucified
Azt érti valaki, ha a Falcons és a Panthers döntetlen játszik holnap és a Saints nyer, akkor miért nem juthat tovább a Saints?
2014. 12. 27. 18:12
CAR 6-8-2 mérlege ugyanannyit ért, mint a NO 7-9 győzelem/vereség mutatója, tehát szétlövés következik.

1. egymás elleni eredmény nem dönt (1-1)
2. Jobb csoporton belül elért mérleg már dönt a Panthers javára (3-2-1 vs. 3-3).
2014. 12. 27. 20:02
crucified
Köszönöm. Ezek szerint a 2 döntetlen egyenlő az egy győzelemmel szisztéma van az NFL-ben is?
2014. 12. 27. 20:10
http://pats.hu/rajatszas
http://pats.hu/a-szetloves-szabalyai

"Divízión belül lejátszott mérkőzéseken elért jobb győzelem-vereség-döntetlen mutató (százalékban, a döntetlen fél győzelemnek és fél vereségnek számít)"
2014. 12. 27. 19:08
hopi46
Reiss szerint a holnap várható inaktívak: Dennard, Gray, JE, Collins, Blount,Connolly,Browner (Persze tévedhet.)
2014. 12. 27. 20:03
crucified
2014. 12. 27. 23:33
takirob69
Dennard IR, Boyse a 53-as keretben
2014. 12. 27. 23:33
takirob69
Hozzászólás a(z) Beharangozó 17. hét - Bills @ Pats bejegyzéshez