Menetrend

Beharangozó 3. hét - Pats vs. Jaguars

2015. 09. 25. 19:52
Szerző: DoM
Kategória: Meccsek
1Miközben a New England Patriots (2-0) győzelemmel teljesítette a buffaloi kirándulást, a Jacksonville Jaguars (1-1) a Miami Dolphins ellen a floridai derbin ízlelhette meg a siker ízét az AFC keleti csoportjának egyik csapata ellen. Megmarad a Patriots ihletett formát mutató passzjátéka, amely idén már hét touchdownt szerezve túlszárnyalta a rekordokat halmozó 2007-es évet is? Vagy a Jaguars 2013-es idény végét követően ismét képes lesz győzelmi sorozatot felmutatni? A Gillette Stadiumban vasárnap este 19:00 órakor kezdődő mérkőzésen kiderül.

A Jacksonville Jaguars hamar átesett a tűzkeresztségen, ami a rájátszásrészvételt és PO győzelmet jelenti, hiszen már második évükben főcsoport-döntőt játszottak, ahol éppen a New England Patriots húzta keresztül a számításaikat. A Jags ezt követően is versenyképes maradt és még sorozatban háromszor jutott rájátszásba. 1999-ben ráadásul 14 meccset nyertek az alapszakaszban. A 2000-es évek közepén Jack Del Rio csapata kétszer is meg tudta ismételni az elődök sikereit, de mindkét alkalommal (2005, 2007) kikapott a Patstől.

Azóta a flordiai csapat csak keresi önmagát és Mike Mularkey vezetőedző kiábrándító 2012-es évét és a 2011-ben elért Blaine Gabbert betli után végre ismét bizakodhatnak a Jags hívek. Gus Bradley, a Seattle Seahawks korábbi védekező koordinátora harmadik évét kezdi a csapat  élén. Tavaly reményeik szerint megtalálták a franchise leendő sikereket halmozó irányítóját is Blake Bortles személyében.

Hetedik alkalommal játszik majd a két csapat egymás ellen az alapszakaszban és a Patriots dominancia mellett (6-0 a New England mérlege) a közös ismérv, hogy találkozókat egy kivétellel mind decemberben játszották. A szeptemberi találkozók mindig több bizonytalansági tényezőt rejtenek, hiszen még minden csapat játéka formálódik, csak alakul a játékosok formája. Egy-egy jó ötlet, stratégiai húzás könnyen győzelmet hozhat a konyhára. Különösen olyan csapatok esetében, ahol nagyon ritka a közös fellépés.

Ismerni kell az ellenfelet. 2012-ben nem volt a két csapatnak közös mérkőzése. Jaguars vezetőedzője harmadik, kezdő irányítója még csak a második évét kezdi a klubnál. Tavasszal támadó koordinátort is váltottak. Mindhárom csapatrészben fiatal játékosoktól várják, hogy meghatározzák a játékuk arculatát. A Jacksonville ellen az alapokat már hónapokkal ezelőtt lefektette a stáb, hogy miként ismerkedjenek meg a Pats játékosok az új ellenféllel. Greg Olsen (támadó koordinátor) érkezése adhat némi támpontot, hiszen korábbi csapatával, az Oakland Raidersszel játszott 2014-ben a Patriots. A védelmet saját képére formáló Gus Bradley sémáját a Seahawkstól hozta magával, amely csapatról elég friss emlékekkel rendelkezik a New England. Ez csak az alapokat adja, de volt még elég tanulnivaló hétközben Foxboróban.

„Meg kell ismernünk őket – mondta Belichick szerdai sajtóértekezletén. – Több időt kell fordítanunk az egyénekre, hogy megértsük miként használják őket a csapatban, milyen képességekkel rendelkeznek, milyen sémát használ a másik fél, és hogy az egyes játékosok miként illeszkednek ebbe a sémába. Van, amikor úgy készül az ember a vizsgára, hogy már tudja az anyagot és csak ismétlésre van szükség. Nálunk tipikusan ezek a csoportellenfelek. Van olyan helyzet, amikor nincsen semmilyen előismeret, ezért sokkal többet kell tanulni. Több időt kell rászánni, kutatni és keményen megdolgozni a sikerért. A mostani ellenfelünk feltétlenül ebbe az utóbbi kategóriába tartozik.”

Ugyanakkor vasárnapi ellenfelünk ugyanezzel a problémával szembesül – folytatta Belichick. – 2012 óta nem találkoztunk. A valódi küzdelem a két csapat között már hétközben elkezdődött, hogy ki fog jobban edzeni és felkészülni a másikból rövid idő alatt. A választ csak vasárnap fogjuk megtudni erre a kérdésre. Minden egyes napból remélem, hogy mi többet tudtunk kihozni, mint az ellenfél.

Hatvan percnyi játék. A New England vezetőedzője nem tudta eléggé hangsúlyozni, hogy az eddig lejátszott két meccsen a sikerek ellenére egyelőre nem sikerült egy teljes meccs időtartama alatt végig jól játszani. „Hatvan percen keresztül kell jól teljesíteni a pályán” – mondta Belichick. Az ellenfél fiatal, harcos csapat. Hiába a kiemelt figyelem a folyamatos jó játék mellett, ez nem újdonság sem a csapat, sem az edzők számára, hiszen már a kora nyári OTA edzésektől kezdve ez a cél lebeg a felkészülést végzők előtt. „Edzőként a teljes felkészülés során arra törekedtünk, hogy a 60 percnyi játékra készítsük fel a játékosainkat. Nyilvánvaló, hogy nem sikerült eddig ezt a célt teljesíteni. Nekünk is jobb munkát kell végezni” – mondta a Patriots vezetőedzője.

A 400. touchdown. Kit érdekel? Tom Brady minden valószínűség szerint újabb elit klubnak lesz tagja a hétvégén a Jacksonville ellen. Megszerezheti négyszázadik touchdown dobását, amely rajta kívül csak a Peyton Manning (533), Brett Favre (508), Dan Marino (420) triónak sikerült. Nem meglepő, hogy Foxboróban nem sokat fognak törődni a történelmi rekordokkal.

„Tom nagyszerű játékos. Ebben nincsen semmi újdonság. A rekordok viszont egyáltalán nem érdekelnek – mondta Belichick. – Le kell győzni a Jaguarst. Nekünk most ez a feladatunk. Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy győzni tudjunk. Rekordok elérésére és újak felállítására én nem gondolok. A fontossági sorrendben nagyon alacsonyan foglal helyet számunkra. Mi csak győzni akarunk. Csak a győzelmek száma a fontos. Nem hinném, hogy Josht [McDaniels] is a 400. touchdownt fogja a hétvégén szem előtt tartani. Mi azzal foglalkozunk, ami győzelemre tudja segíteni a csapatot.”

Két hét tanulsága

Messzemenő következtetéseket két tétmeccsből még nem lehet levonni és talán még arra sem elegendő a minta, hogy trendfigyelő rovatot indítsunk. Ugyanakkor örömteli látni a pályán, a felkészülési mérkőzések teljes kihagyása ellenére Rob Gronkowski és Julian Edelman egyáltalán nem keresik már a formájukat és Tom Brady vezetésével berozsdásodott roncs helyett a passzjáték olajozott gépezetként működik.

Dion Lewis futóként a passzjátékban képes lehet reprodukálni Shane Vereen teljesítményét és a játéka alapján Lewis egyelőre a pályán kívül tartja James White-ot, Travaris Cadetet, de még az első számú futónak tartott LeGarrette Blountot is.

A védelemben a cornerback illetve belső védő falember posztja már egész nyáron bizonytalannak számított és kérdőjelekkel volt tele. Két meccs után nem lettünk okosabbak, de annyi már látszik, hogy Bradley Fletcher pályára kerülése olyan komoly gyengesség, amit az ellenfelek mélységi passzokkal fájó eredményességgel használhatnak ki a Patriots ellen. A védőfal nagy emberei között pedig még hetekbe telhet, de akár a teljes ősz rámehet, hogy a stáb megtalálja a megfelelő párosítást, de legalább azt az egy játékost, aki némi stabilitást adna a játékuknak.

David Andrews: újabb nem draftolt sikertörténet

Tavalyi évet követően hosszú idő után végre nyugodtan dőlhetett hátra minden Patriots rajongó, mert úgy látszott, évekre sikerült megoldani a center kérdést. Bryan Stork draftolását követően a támadófal gyermekbetegségeit kinőve október közepére már Stork saját helyét és a fal játékát is stabilizálni tudta. Agyrázkódása miatt jelenleg rövidtávú IR listán található, a fal viszont tartja magát az ostromló védőkkel szemben annak ellenére, hogy három újonc is rendszeresen jut játéklehetőséghez. David Andrews, Tre Jackson és Shaq Mason közül is azonban ki kell emelni a Patriots nem drafolt centerét:

Ahogy arra Field Yates is rámutatott, Andrews az NFL egyetlen olyan nem draftolt újonc játékosa, aki adott csapatrész minden egyes játékánál a pályán volt az első két fordulóban. Ez egyelőre 147 támadó játékot jelent a centernek. Lássuk, hogy ezt minek is köszönheti.

Minőségi ellenfelekkel került szembe hétről-hétre egyetemi évei alatt Andrews a Georgia Bulldogs színeiben és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott négy idény során is (40 alkalommal volt kezdőjátékos), de az NFL csapatok tartottak a nem túl erőteljes, impozáns felépítésétől. Belichick személyesen találkozott Andrewszal a draft előtt és a játékos elmondása szerint ez döntő szempont volt, amikor később döntenie kellett: melyik klub ajánlatát fogadja el.

A tavaszi felkészülés, edzőtábor, előszezon meccsek során Andrews egyetlen edzést sem mulasztott el. A harmadik felkészülési meccs előtt már nyilvánvaló volt, hogy egyike lehet a sikeres újoncoknak, akiről addig senki sem beszélt. Már az első meccsen a Packers védője ellen, B.J. Rajival szemben mutatott játékával felhívta magára a figyelmet, hogy helye lehet a csapatban.

Stork és Ryan Wendell értelemszerűen Andrews előtti járt a rangsorban. Ez a csapat szempontjából ideális helyzetet jelentett volna, hiszen lehetőség lett volna lassan felépíteni a fiatal támadó falember játékát. A valóságban ez korán és sok játéklehetőséget jelentett Andrewsnak, mivel Storkot agyrázkódása, Wendell vállműtétje és betegsége tartotta vissza a pályától.

McDaniels, a Patriots támadó koordinátora az alábbiakat nyilatkozta Andrewsról:

„David mindent megtett, amit kértünk tőle érkezése óta. Keményen dolgozott. Számunkra közömbös, hogy az új játékosok milyen úton kerülnek a csapatba. A mérce azonos: David hozzáállása és munkamorálja példaértékű. Felelősségteljesen állt a munkájához, minden nap számítani lehetett rá, hogy teljesítse amit kértünk tőle. Keményen játszik a pályán és megvan a játékhoz való esze, hogy megfeleljen a center poszt által támasztott kihívásoknak. Mindig az a célunk, hogy a legjobb összetételben lépjünk pályára, és olyanok legyenek a csapatban, akik leginkább segítenek minket győzelemre. Ez egy több tényezős művelet. Számít a tapasztalat, méret, gyorsaság, intelligencia stb. Andrewsnak sok lehetősége volt és úgy látom, hogy a lehető legtöbbet kihozta belőle.”

Dobson feltámadása

Jobb kezdésről nem is álmodhatott az ember a New England harmadéves elkapója kapcsán. Aaron Dobson NFL pályafutása egyik legjobb mérkőzését tudhatja a háta mögött. A Buffalo Bills ellen hét elkapásból 87 yardot szerzett. A lehetséges 86 snapből 70-et a pályán töltött, ami önmagában több, mint ahány játékban 2014-ben összesen szerepelt. Ehhez még hozzáadódik az a 30 snap, amit a nyitómeccsen játszott és el lehet mondani, hogy az első két héten nagyon sok lehetőséget kapott az edzőktől.

Elérkezett hát az idő, a régóta várt áttörésre a 2013-as draft második körös játékosa számára?

Sajtótájékoztatóján Josh McDaniels méltatta a korábbi Marshall játékosnak a teljesítményét:

„Aaron eredményes tudott lenni a múlt héten. Sok lehetőséget adtunk neki és ő nagyon jól élt ezekkel a lehetőségekkel. Minden egyes játékosnak, aki pályára lép a tétmeccsen, tenni kell a számára előírt feladatot. Legyen szó arról, hogy éppen kinek kell elkapni a labdát… A futójáték előtt utat nyitó faltörő kos első embereként kell blokkolni… Bármi is a feladat, mindent bele kell adni és végre kell hajtani az utasítást, ha lehetőséget kap a játékos a bizonyításra. Aaron ezt egyelőre teljesítette szerintem és a két meccsen megbízható volt pályán.”

Dobsont 2014. márciusában kellett megműteni lábsérülése miatt, ami rányomta a bélyegét az előző idényére. Most ellenben egészséges és készen áll a munkára. McDaniels szavai hangsúlyozzák, hogy két jó mérkőzés még semmit sem jelent:

„Továbbra is keményen kell dolgoznia. Tavaly sok időt kellett kihagynia, de mostanra megdolgozott azért, hogy több lehetőség jusson neki. A legnehezebb feladat a fiatal játékosok számára, ahova még Aaron is tartozik, hogy folyamatosan fejlődni kell. Egész évben, és az edzőtáborban is azért dolgozunk, hogy kellő állapotban vágjunk neki a bajnokságnak. Azonban a munkánk, a fejlődésünk, az érettségünk, és a cél, hogy mindig egyre jobbak legyünk csak a bajnokság végeztével áll meg, majd az egész folyamat újrakezdődik. Minden hét egy új lehetőséget jelent a számukra, hogy fejlődjenek, előrelépjenek és remélem, hogy a fiatal játékosok élni is tudnak ezzel.”

Múltidéző: Foxboro Stadium első AFC döntője (lásd a lenti videón)

Napjainkban, ha az ember a Patriots csapatára gondol, akkor elsősorban Brady passzait, Gronk touchdown ünneplését és egy pezsgő támadójátékot produkáló együttest lát lelki szemei előtt. 1997. január 12-én azonban a fegyelmezett védelem volt az, amely kivívta a New England Patriots győzelmét 20-6 arányban a Jacksonville Jaguars ellenében a Foxboro Stadium legelső AFC döntőjén. A pontcsendet a Patriots törte meg: a Jaguars puntere magas snappet kapott, melynek eredményeként Larry Whigham a földre tudta vinni a rúgójátékost mindösszesen négy yardra a gólvonaluktól. Curtis Martin volt az a támadók oldalán, aki kihasználta a kedvező mezőnypozíciót és egy yardról szerzett tocuhdownt a Patriotsnak. A második negyedben mezőnygólra mezőnygóllal válaszoltak a felek, így 10-3 lett az állás. 68 yardot felölelő támadás végén úgy tűnt, hogy sikerül a Patriotsnak meglépni, de a három yardos vonalon a védelem megállította őket és be kellett érniük egy újabb Adam Vinatieri mezőnygóllal. A második félidőt a Jacksonville kezdte és már mezőnygól távolságig jutottak, amikor negyedik és 1-re a Patriots védelem állta a sarat és megszerezte a labdát a támadóknak. A harmadik Vinatieri mezőnygóllal 13-3 lett az eredmény. A negyedik negyedben megint úgy tűnt, hogy a vendégek támadói elkapták a ritmust. Most a New England öt yardos vonaláig jutottak. A mérkőzés azonban váratlan fordulatot vett, amikor Mark Brunell irányító dobását Willie Clay védő szerezte meg a gólterületen. Ez volt az első szerzett labdája a védelemnek a negyedik negyedben, melyet később még két másik követett. Megszerzett fumble-t követően Otis Smith meg sem állt a Jaguars gólterületéig. A védelem touchdownjával pontot tett a mérkőzés végére. A Jacksonville-nek véget ért a bajnokság, a New England pedig a Super Bowlba jutást ünnepelhette. A végeredmény 20-6 lett.

Esélyek

A New England Patriots hazai pályán 14 pontos favoritja a találkozónak. A sportfogadók két touchdown előnye esetén már komoly meglepetésnek kell történnie, hogy az esélytelenebb csapat távozhasson győzelemmel a pályáról. Ha valakit ki kellene emelni a Jaguars játékosai közül, akkor Allen Robinson érdemes legelőször az említésre. Annak ellenére lett az együttes legveszélyesebb támadója, hogy 2014-ben még csak nem is az első elkapó volt, akit a Jags kiválasztott (Marqise Lee), de a Penn State kiválósága hamar bebizonyította, hogy mennyire kompatibilis az ő játéka az NFL-lel. Magas elkapó, nagyszerű rúgókkal, akik nagyon pontos útvonalak képes futni. Igazi kihívás lesz a Patriots védelem számára az ő semlegesítése.

Nagy kérdés, hogy a Patriots futás elleni védelme milyen formát mutat a hétvégén. A Jaguars támadófalát hosszú ideje nem lehet erősségnek említeni. Idén sérülések miatt a biztató alapanyag ellenére nem jók az előjelek T.J. Yeldon újonc futó számára. Luke Joeckel még az első fordulóban sérült meg a bokáján, amit csak tetéztek, hogy a félidő után visszaküldték a pályára. A második meccsen a Miami ellen már nem játszott a vakoldali, elsőkörös OT. A héten került fel a listára a kezdő RG Brandon Linder vállsérüléssel. Miközben a futók, és egyben Blake Bortles irányító helyzete sem ideális, két dolog miatt résen kell lennie a Patriots védelmének. Bortles sem ügyetlen, ha a futásokról van szó, amellett, hogy Robinson és Allen Hurns elkapókból mindig ott van a nagy játék. Továbbá a Michigan egyetemen még irányítóként villogó Denard „cipőfűző” Robinson jó alapanyagot jelent az eseti trükkös játékra, ami az esélytelen csapat egyik „váratlan” húzása lehet a momentum megszerzésére.

Ha idegenben játszana a Patriots hasonló körülmények között, akkor hajlanék arra, hogy a Jaguars egy jó kezdéssel akár szoros meccset harcolna ki, ahol még győzelmi esélyei is könnyen lehetnének. Azonban a Gillette Stadiumban egy remek formában lévő Tom Bradyvel többszörös eladott labdára és a védelem igen komoly összeomlására lenne szükség, hogy meglepetés szülessen.

Azt viszont könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy az előző heti mérkőzés forgatókönyve megismétlődik vasárnap. Komoly előny kiépítését követően 1-2 nagy játékkal támadók, védők, vagy special teams oldalán a Jaguars visszazárkózik a meccsbe, hogy megint legyen miért izgulni az utolsó percekben.  

Forrás: patriots.comESPN Boston (Andrews), ESPN Boston (Dobson), patriots.com (múlidéző)

Ne felejtsetek el tippelni! Az eredménykövetéshez a chatet használjátok.
Kellemes kikapcsolódást és jó szurkolást! Hajrá Pats!

Hozzászólások

2015. 09. 25. 23:13
CJ95
2015. 09. 25. 23:16
Whitealert
Én nem tartom könnyen elképzelhetőnek, hogy megismétlődne az előző heti utolsó negyedes leolvadás. Egyrészt ott kellett a szerencse is (fumble), másrészt BB eléggé kihangsúlyozta, hogy 60 percig kell játszanunk, erre biztosan odafigyelnek a srácok. :) Szerintem 14-18 pont körüli győzelem lesz. :)
2015. 09. 27. 13:28
A mostani cornerback állomány szerintem inkább abba az irányba tereli az idei csapat meccseinek döntő többségét, hogy komolyabb előnyben, amikor a támadók kissé visszavesznek a tempóból és több biztonságot vállalnak, akkor jöhetnek az ellenféltől a garbage time yardok és TD-k. Aztán csak az a kérdés, hogy a támadók újra felébrednek-e.
2015. 09. 25. 23:37
CJ95
Egyébként az (Godell)Nfl fellebbezését másodfokon jövő januárban biralhatjak el
2015. 09. 25. 23:38
CJ95
Minden igaz Dec 7. En idézhetik be bradyt
2015. 09. 26. 09:15
csasziqf
Ami engem aggaszt, HA (ismetlem HA) valamiert most megforditanak a dontest, PO-ban is ervenyesithetik e az eltiltast? Mert az nem lenne nyero. :S
2015. 09. 26. 10:10
LPT
akkor meg TB-ék fellebbeznek, és addig is felfüggesztik...
2015. 09. 26. 11:57
CJ95
Ezt nem tudom de nem sok esélyt adnak az NFL nek, de mindez odébb van
2015. 09. 26. 12:44
Dzsék
Biztos volt már ilyen kérdés, de tud valaki jó stream-et? Régóta nézem rosszabbnál rosszabb minőségben a nem tv-s meccseket, hátha tud valaki egy rejtett jó minőségű streamről :)

Tudom vegyek Gamepass-t, de ez az opció most nem játszik.

Köszi!
2015. 09. 26. 16:58
simita14
Itt nem adunk/adhatunk stream információkat !!
Ha adsz egy privát mailt, oda szívesen küldök párat !
2015. 09. 26. 21:01
tamker
Üdv
Ha lehet Én is szeretnék jó minőségű stream-et kapni ha lehetséges. Amin eddig néztem az vhs minőségű volt.
Köszönöm!
2015. 09. 26. 21:14
Dzsék
nagyonfajalabam@indamail.hu

(igen, ez az e-mail címem)

Örök hála! Köszi.
2015. 09. 26. 21:24
KoviBazsi
Üdv! Én is kérhetnék?
kovibazsa@gmail.com
Előre is köszönöm!
2015. 09. 27. 08:06
tamker
tamker@freemail.hu

Köszönöm tamker
2015. 09. 27. 08:52
bothpisti
Szeretnék kérni én is! :D

bothpisti@gmail.com

Köszönöm.....
2015. 09. 27. 09:27
pat68
Kérek szépen én is!

zsenakgy@hotmail.com

Előre is nagyon köszönöm!
2015. 09. 27. 09:40
Biharfia
Kérhetnék én is stream-et? Köszönöm szépen!
ballaattila@vipmail.hu
2015. 09. 27. 09:40
Biharfia
Kérhetnék én is stream-et? Köszönöm szépen!
ballaattila@vipmail.hu
2015. 09. 27. 13:05
palastii
üdv
én is kérhetek
palastii@lrt-ktv.hu
köszi
2015. 09. 27. 15:07
SlimLP
Sorry de beallok a sorba ha meg nem untad meg az email kuldeseket :D
roby.slim12@gmail.com
elore is koszi :)
2015. 09. 27. 16:01
red.gege
Üdv!
Ha lehetséges én is kérnék streamet!
deberling.gergely@gmail.com
Köszönöm!
2015. 09. 27. 16:27
Plota
pplota@gmail.com

Előre is köszi! :)
2015. 09. 27. 16:37
TOMBRADY12
Szia,
ha lehet én is szeretnék kérni.
horvathbence20@hotmail.hu
Előre is nagyon szépen köszönöm.
2015. 09. 27. 16:41
kokojszi61
Szia!
Én is beállnék a sorba.
kokojszi61@gmal.com
Köszönöm előre is.
2015. 09. 27. 17:08
B.Toma
Olyan streamet nem tudsz ami nem flash alapú, amit iPaden is tudok nézni? A Gamepassra egyszerűen nem tudok regisztrálni, három email címmel is próbáltam, visszadobott...
Ha tudsz segíteni megköszönöm! :) artlobo@gmail.com
2015. 09. 27. 17:27
Petza
én is örömmel fogadnám.
pasztor_pi@hotmail.com
2015. 09. 27. 17:31
diaviktor
Üdv!

Mi is szeretnénk kérni...
fufika555@gmail.com
Köki
2015. 09. 27. 18:26
aBakos0328
abakos0328@gmail.com

ELőre is köszönöm!
2015. 09. 27. 20:07
javorocsi
szia! kérhetnék én is?
javorocsi1@hotmail.com
köszönöm!
2015. 09. 27. 16:18
Trollking
Sziasztok!
pedroso@citromail.hu
Én is kérnék stream címeket plíz :)
2015. 09. 26. 14:56
Whitealert
OFF!

Itt van egy marha jó cikk Brady és Belichick kapcsolatáról, amit az egyik legjobbnak neveznek az NFL történelmében.

Kedvenc mondatom a cikkből:
"Nobody knows Brady better than Belichick. But nobody really knows Belichick, not even Brady."
2015. 09. 26. 14:56
Whitealert
2015. 09. 26. 20:56
infidelitas
Fun fact: Mind a három sportszergyártó mezében nyertünk Super Bowl-t :)
2015. 09. 27. 09:55
CJ95
SZIASZTOK SZÜKSÉGEM LENNE ELKAPO KESZTYURE HA VAN VALAKINEK ELADÓ AZT SZÍVESEN MEGVENNÉM
2015. 09. 27. 09:56
CJ95
Köszi
2015. 09. 27. 10:10
loop80
http://www.american-football.hu

Itt megtalálsz mindent, amire szükséged van.
2015. 09. 27. 10:17
CJ95
Köszi de ott 20ezertol vannak inkább vennek használtat először
2015. 09. 27. 13:05
DeXTeR
Használt kesztyű kb alig ér valamit, ha nagyon sokat játszottak vele...pár %al jobb a tapadás, de van olyan fajta aminek a tenyér része szinte mar csúszik...
2015. 09. 27. 13:51
CJ95
Nagyon köszi csak jelenleg nem engedhetem meg hogy 23 ezerért kesztyűt vegyek, sokba került mar a többi felszerelésem
2015. 09. 27. 15:43
loop80
Akkor maradnak a hazai aukciós oldalak...
2015. 09. 27. 10:23
focilap
OFF: most olvastam, hogy Brady írt egy e-mail, hogy ő még 7-8 évet fog kb. játszani míg Manning csak 2-t. Gondolom ez egy régebbi levél lehet. Ti eltudjátok képzelni, hogy Brady még 5-6 évet játsszon? Nekem egy kicsit furán hangzik. Játszott valaki 43 évesen kezdőirányítót az NFL-ben értékelhető szinten?

http://www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25261404/tom-brady-thinks-he-can-play-7-8-more-years-peyton-manning-only-2
2015. 09. 27. 12:06
Whitealert
Ezt nem olyan rég írta vagy nem olyan régen derült ki. Amikor át kellett adnia az sms-eket meg e-maileket a bíróságnak, meg Wellséknek akkor szivárogtatták ki, Manningtől bocsánatot kért, de ő meg azt nyilatkozta, hogy ebben semmi sértő nem volt szerinte.
2015. 09. 28. 13:55
Tzimisce
Két dolog jut eszembe:
Egyrészt ezt a tavalyi szezonban írta, és Peyton valóban az utolsó szezonját futja.
Másrészt ha ilyenek kiderültek, vélhetően intimebb dolgok is kijöhettek volna, ezért nem volt meg a kooperáció, és íme itt van rá a bizonyíték.
2015. 09. 27. 13:25
Wendell biztosan nem játszik betegség miatt, szóval folytatódik Andrews, remélhetőleg jó sorozata a pályán. Easley visszatérése is még várat magára Reiss szerint, bár egész héten korlátozotta, de edzett. Hightower vállsérülése miatt szinte biztosan játszik. Logan Ryan és Trey Flowers szerepelt még a listán a héten, de mindketten vélhetően játszani. Ryan inkább a kulcsjátékos kettőjük közül. Fletchernek nem nagyon kellene lehetőséget adni a pályán. :P

A Jagsnél pass rusher Branch, CB Gratz, TE Julius Thomas nem fog játszani. DT Marks és Denard Robinson játéka kétséges. Joeckel és Linder két támadó falember szereplése kérdéses.

Rajtuk még kezdő safety Cyprian (Q), WR Hurns (P) és Lee (P), RB Gerhart (P) van rajta a listán.
2015. 09. 27. 15:10
cspeti98
http://nep.247sports.com/Bolt/Duron-Harmons-coverage-seldom-tested-by-quarterbacks-39644239

Azért meglepett, hogy tavaly óta csak 3-szor dobtak Harmon felé, de örülök neki, hogy jobban bevált mint Tavon Wilson.
2015. 09. 27. 16:40
max350
A lapon is lesz Pats címer csere, mint a csapat mezén?
2015. 09. 27. 17:04
patriota
airwin8@freemail.hu
Én is beállok a streamért könyörgök közé.
Előre is köszi! :-)
2015. 09. 27. 17:42
DM
azért vannak meglepik az inaktívok között :)
HooMan,Fletcher,Cadet

aktív Easley,újonc Coleman,James :)
2015. 09. 27. 17:48
Bradley Fletcher Patriots karrierjének a vége szép lassan közeledik...
2015. 09. 27. 17:50
DM
hát igen mindenki megkapja az esélyt és csakis saját magán múlik él e vele vagy sem :).
2015. 09. 27. 17:50
azimut
Nagyon optimista vagy :)
2015. 09. 27. 17:50
azimut
Hooman miért ?
2015. 09. 27. 17:51
DM
szerintem a Gronk,Chandler páros valamint,az OL\TE hibrid Williams elég most :)
2015. 09. 27. 17:59
huszar55
Sziasztok egy streamet szeretnék kérni, hogy élvezhessem a meccset: huszar55@freemail.hu
Előre is köszi :)
2015. 09. 27. 18:13
sajtee
Valaki nekem is el tudná küldeni a streamet: gergo.sajtos5@gmail.com
Előre is köszi!
2015. 09. 27. 18:14
szamaca
Én is csatlakozom: andras.szabo@yahoo.com

Köszi!
2015. 09. 27. 18:17
Patri Jóska
Én is kérnék egy streamet :trungel-tamas@freemail.hu előre is köszönöm
2015. 09. 27. 18:22
Rolli13
Sziasztok! Én is kérnék egy stream elérhetőséget, köszönöm. fabrol@freemail.hu
2015. 09. 27. 18:22
athlai
Sziasztok! Lehet még streamet kérni vagy elfogyott? :-)
atabej@gmail.com

Örök hála
2015. 09. 27. 18:37
huszar55
Hello. Akinek sikerült stream-hez jutnia, küldje el please huszar55@freemail.hu-ra :)
2015. 09. 27. 18:48
red.gege
Helló!

Ha van valakinek streamje és nem sajnálja elküldené nekem ide:
deberling.gergely@gmail.com
Köszi!

Gooo Pats
2015. 09. 27. 18:50
MRSHW89
Sziasztok!
Nekem is légyszi :)
Előre is köszi!
Go Pats!
somos.bence@gmail.com
2015. 09. 27. 19:36
Papppa
Mélységes Tiszteletem!

Kérhetnék streamet pls...
mittodomain84@gmail.com

Örök hála és köszönet!
GO Pats !!!

2015. 09. 27. 19:45
Fiúk, lányok: A chat-en megkaphatjátok ezeket a linkeket!

http://pats.hu/chat
Hozzászólás a(z) Beharangozó 3. hét - Pats vs. Jaguars bejegyzéshez