Menetrend

Beharangozó 5. hét: Patriots @ Buccaneers

2017. 10. 05. 12:04
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Meccsek
A Patriotsnak az újabb hazai vereség után kellene visszatalálnia a győzelem útjára, ehhez pedig a védelemnek elő kell lépnie. Magyar idő szerint péntek hajnali 2:25-kor kiderül sikerül-e, amikor is a New England Patriots (2-2) a Tampa Bay Buccaneers (2-1) ellen lép pályára idegenben. A mérkőzést a Sport2 élőben közvetíti.

pb
A New England Patriots Tampa Baybe utazik, hogy összecsapjon a Thursday Night Football keretein belül a Buccaneers csapatával. Ez lesz az idei szezonban a második alkalom amikor a csapat csütörtökön játszik, miután a nyitó fordulóban a Chiefs csapatát fogadta a Gillette Stadionban.
  • A Buccaneers egyike azon 7 csapatnak, amelyek ellen Brady veretlen a karrierje során. A többi csapat a következő: Atlanta Falcons (5-0), Chicago Bears (4-0), Dallas Cowboys (4-0), Detroit Lions (4-0), Jacksonville Jaguars (5-0) és a Minnesota Vikings (4-0).
  • A tavalyi évben a Patriots mind a 8 idegenbeli mérkőzését megnyerte és ezt a sorozatot hosszabbította meg a Saints elleni győzelem alkalmával. Ez a 9 mérkőzéses győzelmi sorozat a leghosszabb jelenleg az NFL-ben.
  • A Patriots és a Buccaneers 9. alkalommal fognak összecsapni az alapszakaszban. Ezeken a mérkőzéseken a Patriots 6 győzelemmel és 2 vereséggel áll. Bill Belichick első mérkőzése a Patriots edzőjeként 2000 szeptember 3.-án éppen a Buccaneers ellen volt, amit a Tampa Bay nyert meg 21-16-ra.
  • A Patriots 18. alkalommal fog csütörtöki mérkőzést játszani és második alkalommal idén. Ez a második alaklom, hogy a csapatnak két csütörtöki mérkőzése van egy szezonban. Az első ilyen a 2015-ös szezon volt. 18-ból 5 alkalommal Hálaadáskor játszott a csapat ezen a napon.
  • Belichick 15. alkalommal lesz vezetőedző csütörtöki mérkőzésen, amiből csupán egy nem a Patriots-al volt. Ezeken a mérkőzéseken 11-3 a mérlege, 10-3 a Patriots-al.
  • Tom Brady mérlege a csütörtöki mérkőzéseken 9-1, ezeken 2872 yardot és 24 TD-t passzolt 2 INT mellett.
A csapatok statisztikái ebben a szezonban:

stat

Amikor a Patriots fut:

A Patriots a liga végéhez tartozik ha a futott yardokról beszélünk, részben Gillislee inkonzisztens teljesítményének köszönhetően, részben pedig Dion Lewis mellőzősének köszönhetően. Az egykor robbanékony futó csak elvétve kap szerepet a Patriots támadásainál. Köszönhetően az újonc Kendall Beckwithnek, a Buccaneers sokat javult a futás megállításában az idei évben. A támadósor jelenleg Tom Brady képességeire hagyatkozik, de több kell a futójátéktól.
Előny: Buccaneers

Amikor a Buccaneers fut:
A Buccaneers futójáték megszenvedte Doug Martin hiányát, akit az kihagyta a szezon első mérkőzését eltiltás miatt. Ugyanakkor ezen a héten visszatérhet a csapathoz és valószínűleg egyből a kezdőben is találja majd magát Jacquizz Rodgers kárára. A Patritos szinte minden védelmi mutatóban a leggyengébbek között szerepel és a LB poszt mélységének hiánya miatt sebezhető a futójáték ellen. Itt a tökéletes alkalom tehát hogy javítsanak a Buccaneers gyengélkedő futójátéka ellen.
Előny: Patriots

Amikor a Patriots passzol:
Tom Brady karrierje egyik legjobb időszakát éli meg. A Patriots a liga legjobb passzjátékával rendelkezik a gyengélkedő támadófal ellenére is. Brady nyomás alatt sem remeg, a hiák számát minimumra csökketve játszik. Amendola visszatérésével pedig igazán veszélyesnek néz ki ismét az elkapógárda. Nagy napja lehet ismét a gyengén teljesítő Buccaneers védelemmel szemben, mintahogy Gronkowskinak és Cooksnak is.
Előny: Patriots

Amikor a Buccaneers passzol:
Ha a Buccaneers passz elleni védelmének gyengeségeiről beszéltünk, akkor ki kell emelni, hogy jelenleg a Patriots passz elleni védelme a legrosszabb a ligában. Ennek köszönhetően könnyen kialakulhat egy pontháború a mérkőzésen. Stephon Gilmore és Malcolm Butler sem az elvárt szinten teljesít, amiben fontos szerepe van a kommunikációs hibáknak. Rengeteg nagy játékot engedélyeznek az ellenfeleknek, így a Buccaneers elkapóinak is jó napja lehet.
Előny: Buccaneers

Szerdai sérült jelentés:

ir

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

Ne felejtsétek el kitölteni a tippjátékot.

Az eredmény követésre a chatet használjátok.

Forrás: ESPN Boston, patriots.com

Hozzászólások

2017. 10. 05. 13:10
nszgergo
Ha ennek az eddig sem túl erős secondary-vel, sérülésektől jelentősen meggyengült front7-nel felálló Bucs védelemnek nem sikerült több pontot felrakni, mint amit kapunk akkor már baj van...
36 pont elég kell hogy legyen könyörgöm :)
2017. 10. 05. 13:47
49ers
EZ a mérkőzés a támadókon fog múlni, két nagyon gyengén játszó védelem próbálja majd megállítani a pontgyártást.
Ez akár vízválasztó forduló is lehet. Egy vereség esetén át kell alakítani a prioritásokat, a csoportmérkőzésekre és a csoport megnyerésére kell koncentrálni. Egy győzelem viszont adhat annyi erőt, hogy lehessen folytatni a harcot az első kiemelésért, egy bye week alatt újraértelmezett védelemmel.
2017. 10. 05. 14:32
laci47
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban ,hogy hol tudnám már péntek napközben visszanézni a meccset? sport tv csak este ismétli..
2017. 10. 05. 16:47
Hughie Thomasson
2017. 10. 05. 14:56
kitalaltnev
Egy ötlet, h. majd nézz fel az ncore.cc-re, gyakorta néhány óra alatt fenn vann az aktuális meccs...
2017. 10. 05. 16:02
LAX
http://fullmatchtv.com/nfl
A meccs utan par oraval fent is van!
2017. 10. 05. 16:19
anulu82
nagyon örülnék, ha BB és Patricia rendet tudna rakni a fejekben. ez a védelem ennél sokkal többre hivatott...
2017. 10. 05. 16:32
ötös műhold
Csodálkoznék, és nagyot csalódnék, ha ez nem egy sima meccs lenne nekünk, fölényes győzelemmel. Nem mintha az eddigi játékból ez következne, hanem a Patriots potenciálból, és játékkultúrából kell hogy ez következzen.
2017. 10. 05. 17:38
Branch (aki nincs a sérült listán) el sem repült Tampába. Lesznek itt változások a meccs utáni hosszú héten
2017. 10. 05. 18:39
max350
Szerintem beszólt valamit...
Nekem annak idején Jonas Gray feltűnése, majd eltűnése is furcsa...ok, elaludt, majd hazaküldték, de utána mi volt?
Lehet, hogy eleresztett 1-2 kéretlen mondatot????
2017. 10. 05. 20:27
LasVegas
Nem ilyen jellegű hírek szoktak érkezni a csapatunk háza tájáról. Locker room cancer?
Nem örülök, nagyon nem.
2017. 10. 05. 22:33
marcisadi97
Tavaly is volt ilyen. Akkor Sheardet hagyták otthon egyszer vagy kétszer.
2017. 10. 05. 17:49
hopi46
4,6 millióért pihen, a capspace jelenleg 5,3
2017. 10. 05. 18:29
hulith
A T.J. Ward nem lenne baj ha nem játszana
Gronk térdére utazik mindig meg egyébként
is egy dirty player.
Branch dolgot nem értem tavaly óta elfelejtett játszani az edzőtáborban még jó volt most meg nem elég furcsa egy helyzet.
2017. 10. 05. 19:03
PatLondon86
Szerintem a csapat es BB is letett mar annyit az asztalra az elmult 17 evben, hogy egy 2-2 szezon kezdes utan meg ne repkedjenek fejek. Ha 2-14 lesz a vege, ami nem valoszinu, meg akkor sem lenne senkinek joga barmit is kirugni... Az NFL nem egy szezonos sport es oszinten szolva a Patriots dominans mar 6-17 eve a ligaban ami hihetetlen teljesitmeny. Szoval keep calm es majd az Oreg megodlja, mint mindig. ;)
2017. 10. 05. 19:04
PatLondon86
2017. 10. 05. 19:18
LasVegas
Egyébként ma szerintem nem a védelem fog feljavulni, hanem Brady fog még jobban harapni, az elejétől kezdve úgy játszani, mint az előző két meccs utolsó negyedében. Pontosan tudja, hogy neki kell megnyernie a meccset, és nem életbiztosítás, ha a végére akarja hagyni a döntést. Szóval olyan New Orleansos első negyedet várok. :-)
2017. 10. 05. 19:19
hulith
A tulajdonosokat és a szurkololókat és a játékosokat is a győzelem érdekli és azt nem kell magyarázni a cél szentesíti az eszközt az hogy BB-t mennyire szeretik vagy nem szeretik a játékosok az másodlagos tisztelni tisztelik az biztosra vehető és nem hiszem hogy egy újonc 22-23 éves aki Brady meccseken nőtt fel nem tisztelne ilyen legendákat mint BB még az ellenfelek nagy része is nagy tisztelettel beszélnek róla igaz nem bánnák ha elmenne már nyugdíjba főleg az csoport ellenfelek.
2017. 10. 05. 19:38
Pat Patriot
Egyelőre teljesen fogalmatlan a védelem, ezért mindennél nagyobb jelentősége van Al Davies híres mondásának. 4 meccs ment le, de máris csak 1 veretlen csapat van, és nem érzem, hogy a Chiefsnek 4-nél kevesebb veresége lenne a szezon végére. A pech, hogy a Patriotsnak már van 2. Az nagyon nagy szerencse, hogy a támadók bárki ellen képesek legalább 30 pontra. Ez azt jelenti, hogy a védelemtől nem kellenek extrák, pusztán csak annyi, hogy 3-4 támadást pontok nélkül kivédekezzenek, 1-2 támadást pedig legfeljebb 3 ponton tartsanak. Ez szerintem messze nem klasszis teljesítmény, de egy könnyed sikerhez több csapat ellen elegendő lehet.
Hogy a védelem mire fogja a gyengélkedést, nem igazán érdekel. A kommunikációs hiba is hiba, a missed tackle is hiba és az elcsúszás is hiba. Az első az elméleti hibák közé tartozik, utóbbi kettő inkább technikai. De BB valószínűleg nem különbözteti meg ezeket, nála a hiba az hiba. Teljesen mindegy, milyen eszközökkel, de ki kell javítani ezeket, mert a New England most egy olyan dolog miatt szenved, amelynek révén korábban kiemelkedett a mezőnyből. Jelenleg az intelligens játékokat, reagálást nem látni a védelemben. Hogy a Billst sikerül befogni, azt nem kétlem, de nagyon fontos lenne, hogy az első héten januárban ne kelljen játszani.
2017. 10. 05. 20:41
BaP
Sokszor kapom meg a véleményem miatt, hogy károgok, de én a következőképpen látom a mait:
1. Az O# nagyon fog harapni, de hosszú drive-okat fognak vezetni, az elején sok futással fárasztva a Bucs d#-t, és JMD managelni fogja az órát is
2. A D# felállás változni fog. Továbbra is nyalják majd a yardokat, de hátul jobbak leszünk, mert szerintem D-Mac visszamegy a FS poziba. Szerintem lesz sok blitz, és Marsh előrelépésével PR

Nyerünk 38-17-re
2017. 10. 05. 21:21
Arnold Patsenegger
Bármennyire is "gyenge" ez a védelem kitérdekel Brady kimegy a pályàra es bárkinek felpakol 30 pontot... ezentúl engem csak ez érdekel :) élvezzük ki amíg tehetjük... estére jó szurkolást mindenkinek.
2017. 10. 05. 21:48
Tibi Twelve
Nem lesz ez sima, de meglesz, biztos összébb kapta magát a védelem.Ne becsüljük alá a Tampát pláne az offensét, ez égihaború lesz valószinüleg.Evans,Jackson ezeket ugy lehet fogni ha tökéletesen játszik a sec, és nmég ugy sem biztos h sikerül
2017. 10. 05. 23:22
Zarathorn
2017. 10. 06. 00:59
hopi46
Gronk inaktív!
2017. 10. 06. 01:01
hopi46
Inaktív: Branch, Burkhard, Rowe, Croston, Langi, Waddle és GRONK!
2017. 10. 06. 01:55
Megint töröltem, de már az egészet!

Ha nem tetszik kedves troll, nem kell az oldalra jönni. ott a többi amifocis oldal, boldogítsd őket kérlek!
2017. 10. 06. 02:10
holt
Így vagy úgy, de meg kell, hogy legyen mai.
2017. 10. 06. 04:56
krisko
Ha a Tampa csak egy picit összeszedték magát, komoly bajban lennénk! A csapat összeszedettlen, iszonyat mennyiségű büntetés, Brady védelem nélkül!
Hozzászólás a(z) Beharangozó 5. hét: Patriots @ Buccaneers bejegyzéshez