Menetrend

Beharangozó 7. hét - Pats @ Jets

2013. 10. 18. 11:36
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek
1

A sorsolás szeszélye, hogy még csak október közepe, de a New England Patriots (5-1) már második alkalommal játszik csoportmeccset a New York Jets (3-3) ellen. A helyszín a MetLife Stadium lesz, ahol az idei bajnokság Super Bowlját is játszani fogják. Sikerül Rex Ryannek megvédeni a család becsületét? Sorozatban hetedik alkalommal is győz a Pats alapszakasz-meccsen a Jets ellen? Vasárnap este kiderül: a találkozó 19:00 órakor kezdődik.

110. alkalommal lép pályára a két csapat egymás ellen. Az örökmérleg 56-52 a New England javára egy döntetlen mellett. A Pats sorozatban 12 meccset nyert meg csoportellenféllel szemben – leghosszabb aktív sorozat az NFL-ben. A rekord 15, amit még a Miami Dolphins tart a hetvenes évek elejéről.

A hétvégi mérkőzést megelőzően a legnagyobb kérdés, hogyan sikerül pótolni Matt Patricia védelmének csapatkapitányuk, Jerod Mayo elvesztését? Az egyik szempont, amit vizsgálni kell, az a rádiós kommunikációt sisak viselése, melyet Mayo távollétében minden valószínűség szerint Dont’a Hightower fog hordani:

Hightower meg tudja oldani a feladatot, de vajon milyen szinten?teszi fel a kérdést Tedy Bruschi. Milyen gyorsan tudja kiosztani a többiek feladatát? Milyen gyorsan képes felismerni a támadófelállás változásait? Az biztos, hogy egyelőre nem Mayo szintjén. Marty Mornhingweg a játékhívások és tervezések területén nagyon kreatív volt a wildcat használatának jó időzítésével, komplex felállásokkal és számos snap előtti helyváltoztatással, amire a védelemnek mind reagálni kell. Ha nem elég gyors a kommunikáció a védők között, akkor lesz egy olyan kapitány a pályán, aki azon aggódik, hogy mindenki jó helyen álljon és biztosan jól tudja a feladatát, ahelyett hogy már a saját feladatára tudna koncentrálni a játékon belül. Ez befolyásolhatja, hogy Patricia milyen stratégiával küldi pályára a védelmet. Elképzelhető, hogy kevésbé komplex sémákat választanak, attól tartva hogy nem lehet megfelelően és időben kommunikálni a pályán. Mayo volt a csapat biztonsági hálója eddig, mert mindenki más koncentrálhatott a saját feladatára, mert tudták, hogy minden lényeges információt meg fognak kapni Mayótól. A pályán a játékhívás és elosztás felelősségét meg lehet osztani bizonyos fokig. Ez hatással lesz a védelem játékára? Vasárnap kiderül. 

Emlékeztető a rádiós sisak működésével kapcsolatban: a koordinátor a 40 másodperces „támadóidőt” jelző óra indulásától kezdve 25 másodpercen keresztül beszélhet a zöld ponttal ellátott kommunikációs sisakot viselő védőjéhez, hogy az hallja is a szavát (ez a támadóknál is ugyanígy történik). Amint az óra 15 másodperchez ér a snappet megelőzően, a kapcsolat automatikusan megszakad. A védelemben a meccs előtt kijelölhető egy további játékos, aki viselheti a rádiós sisakot a meccsen, de egyszerre csak egy ilyen sisakkal ellátott védő lehet a pályán. A rádióforgalmat az NFL felügyeli és teszi lehetővé, titkosított csatornán, ami lehetetlenné teszi, hogy valós időben kívülálló, hármadik fél belehallgathasson a beszélgetésekbe.

A másik kérdés, hogy ki lesz az a játékos, aki Mayo helyett a pályára lép? Ugyanaz a játékos kapja a snappek többségét vagy megoszlik a játékidő több játékos között, a játékhelyzettől és felállástól függően?

2

Alapvédekezés (43, 34): az eddigi meccsek alapján Jamie Collins, a másodkörös újonc veheti át a helyét gyengeoldali linebackerként Brandon Spikes és Hightower mellett 43-ban. Collins amióta a csapatnál van, nem hagyott ki edzést, de az még várat magára, hogy mennyire terhelhető játékidőt tekintve, hogy snapről-snapre mindig tisztában legyen a feladataival. Tapasztalat Dane Fletcher mellett van, ezért előfordulhat rotáció közöttük.

Nickel védelem (425): Jerod Mayo ilyenkor mindig biztos pont volt, a maradék poszton pedig Hightower és Spikes osztozott. A rádiós sisak miatt várhatóan Hightower helye állandósulni fog a pályán. A másik linebacker személyére viszont hárman pályázhatnak. Spikes mellett szól a futás elleni remeklése, ami különösen Vince Wilfork és Tommy Kelly távollétében kaphat prioritást. Collins a legmozgékonyabb megmaradt linebackere a csapatnak, ezért ő lehet a leginkább alkalmas arra, hogy akár futókkal szemben is 1-1-ben lehessen hagyni passz elleni védelemben és kompenzálhatja Hightower (Mayóhoz képest) nehézkesebb mozgását. Fletcher képviselheti a középutas megoldást a két játékos között.

Dime védelem (416, 326): a papírforma szerint ilyen helyzetben Hightower lesz az egyedüli linebacker a pályán, de mivel Mayóhoz képest kevésbé sokoldalú, ezt kompenzálhatja úgy a csapat, hogy még egy LB-t a pályán tart és csak háromtagú védőfalat használnak előttük.

Special teams: a játékidőket bemutató táblán jól látszik, hogy akár Collins, akár Fletcher kap több felelősséget és snappet a védelemben a pályán, a special teams egyik alapembere fog nagyobb terhelést kapni és a feladatok egyszerűsítése miatt a puntok és kezdőrúgások során elképzelhető, hogy már nem lesz a pályán. Itt két játékos jöhet első ránézésre képbe. Matthew Slater már korlátozott mértékben, de edz csuklósérülését követően. Steve Beauharnais egyelőre egyetlen meccsen sem volt aktív, de special teamsben akár szerepet is kaphat vasárnap.

 
Jets specifikus észrevételek

1. Dan Connolly kiesése a Saints ellen komoly problémát okozott a támadófal munkájában és rövidúton választ kaptunk arra a kérdésre, hogy mostani állapotában Marcus Cannon biztosan nem jobb opció jobb guardnak nála. Connolly már a hét második felében edzett, ez azonban még nem jelenti azt, hogy játszani is tud (fejsérülés, agyrázkódás gyanúja miatt ez sosem egyszerű döntés). Az új védőséma miatt a Saints védőfala is komoly erőt képviselt, de még így is messze elmaradnak a Jets szörnyeitől: Muhammad Wilkerson már most annyi sacket gyűjtött (5.0), mint tavaly egész idényben. Az újonc Sheldon Richardson hamar felvette az NFL tempóját (2.5). Quinton Coples még messze van a csúcsformától, de könnyen megfeledkezhetnek róla, ha a két nagy ember (43 DT v. 34 DE) túl nagy figyelmet kap. Idegen környezetben nem engedhető meg az a luxus, amit a Saints művelt Tom Bradyvel, mert éppen az ilyen játékok tudják fanatizálni a közönséget, ami csodákat művelhet a hazai csapat játékával is.

2. A Jets védelme a védőfal és a linebackerek jó játéka ellenére is mindössze 2 labdát tudott szerezni idén, így a passz elleni védelmük csak a mezőny második felében szerénykedik. Antonio Cromartie már az előző fordulóban is kisebb térdsérüléssel játszott, és a formája nem közelíti meg a tavalyi remeklését. Kyle Wilson draftolása óta csak csalódás. Dee Milliner első körben választott újonc pedig sérüléssel együtt szenved. Meglátjuk, hogy a szélsőséges időjárást nélkülözve, mennyi gondot tudnak okozni a Patriots elkapóinak, ahol Danny Amendola játéka nagy meglepetés lenne és távollétében Austin Collie lehet a negyedik opció, aki a múlt heti meccs alapján beelőzte Josh Boyce-t a ranglétrán. Jó lenne végre egy meccs Aaron Dobsontól is, amikor megkíméli a szurkolókat a fájó, elejtett passzoktól. Michael Hoomanawanui bevonása a passzjátékba időszerű lenne, láthattuk a Saints ellen, hogy igenis használható a tight end a játék ezen elemében is.

3. Mayo pótlása mellett a védelem előtt álló legnagyobb kihívás Geno Smith futásainak megállítása lehet. A Bengals ellen volt feltűnő, hogy Andy Dalton egy-két figyelemeltereléses futójátékkal milyen könnyen tudott yardokat szerezni. Smith újoncként hat meccsen 22 alkalommal futott csak, de egy-két jól időzített zónafutás értékes első downokat eredményezhet. Ez a fenyegetés okozhatja, hogy Jamie Collins kap majd több játékidőt a pályán. Ezen felül általánosságban elmondható, hogy minél jobban ki tudja kapcsolni a Pats védelme a futójátékot, annál jobb esélyük van a győzelemre az egydimenzióssá váló Jets támadók ellen.

4. A Jets passzjátékának nélkülöznie kell Kellen Winslow Jr.-t, akit PED használat miatt tiltott el az NFL négy mérkőzésre és az újonc irányító legkedveltebb célpontja volt. A következő tight end a sorban még nem a Patriotstól érkezett Zach Sudfeld, hanem Jeff Cumberland (11-198, 2 TD). Elkapóknál már egészséges Jeremy Kerley a slotban. Stephen Hillben ott lehet a nagy játék veszélye (különösen, ha Aqib Talib nem játszik csípősérülése miatt). Santonio Holmes nem tud játszani sérülés miatt.

 
Sérült beszámoló
 
Danny Amendola (agyrázkódás), Tommy Kelly (térd), Leon Washington (boka) és Aqib Talib (csípő) biztosan nem lép pályára vasárnap a Jets ellen. Talib bár pénteken már tudott edzeni, mozgása még nem tűnt egészségesnek és nem utazott el a csapattal. A Jetsnél Santonio Holmes nem fog játszani.

Már most megemlítem, hogy jövő héten az európai és amerikai óraátállítás időpontja miatti eltérés következtében a Miami Dolphins elleni mérkőzés 19 óra helyett 18 órakor fog kezdődni, ahogy az baloldalt a menetrendben is olvasható.

Az eredménykövetéshez a chatet használjátok. Ne felejtsetek el tippelni!

Kellemes kikapcsolódást és jó szurkolást kívánunk! Hajrá Pats!

Hozzászólások

2013. 10. 18. 13:14
csgabor
Csoport szempontból komoly jelentőséggel bíró 2 meccs következik. NY-ban sosem könnyű nyerni (persze mi már bizonyítottuk ennek ellenkezőjét nem is olyan régen :) ), a Dolphins pedig most szerintem otthon sem lesz könnyű ellenfél. Arra már nem is merek gondolni, hogy mi lesz ha még valaki(k) lesérül(nek) vasárnap...
2013. 10. 18. 13:44
timep76
Hát igen.
Ha mindkettőt behúzzuk, szerintem nem nagyon lehet gond a csoportelsőséggel, hisz a csoportmérlegünk 4-0-ra javulna, és más eredményektől függetlenül legalább 3 győzelemnyi különbséggel elhúznánk a többiektől.
2013. 10. 18. 13:32
Whitealert
Talib játékára lehet számítani? Milyen komoly volt a csípősérülése?
2013. 10. 18. 13:44
Nem edz, egyelöre úgy tünik, hogy nem is fog játszani.
2013. 10. 18. 13:49
timep76
2013. 10. 18. 13:48
timep76
És mi a helyzet Gronkowskival? Még említés sincs róla a beharangozóban. Ennyire biztos, hogy nem játszik? Vagy a cikkszerzője annyira megunta volna a találgatást vele kapcsolatban, hogy inkább nem is veszi számításba? Talib-ra legalább feltételesen van utalás.
2013. 10. 18. 13:49
timep76
Ja és szerezhetne már végre pár pontot a Fantasy csapatomban :) mert most csak a helyet foglalja :)
2013. 10. 18. 15:15
Ott van a cikkben, hogy a sérülés beszámoló később lesz frissítve, ahogy kijönnek a végső reportok a témában, plusz vasárnap már lesz talán utazási riport is, hogy ki az, aki el sem repült a meccsre.

A többi, cikkben megemlített sérültnek mind van relevanciája a Jets elleni meccsre az előző hetek fényében. Gronk ilyennel jelenleg nem rendelkezik.
2013. 10. 18. 14:04
DM
Remélem ami mások szerint számunkra hátrány az nekünk előny lehet értem ezalatt,hogy most kiestek a kezdők ezért lesajnálnak elbízzák magukat ellenünk és mégis kimegyünk a pályára GRONKOWSKIVAL(!!!)+Hightower.-el,Dennard.-al és a többiekkel megmutatjuk,hogy nem lehet minket akkor sem leírni,remélem Collie és Dobson több lehetőséget kap illetve ha már a cserékről beszéltünk szerintem akkor kellene megütni amikor bye week.-en leszünk addig is belehetne építeni az újonnan érkezetteket,feltéve ha lesznek ilyenek :)
2013. 10. 18. 14:59
Gronkowskival kapcsolatban per pillanat annyi hír van, hogy a független orvos még nem engedélyezte a meccset neki.
Belichick is nyilatkozta tegnap vagy tegnapelött, hogy hiába edz a csapattal, az nem ugyanaz. Lehet, hogy edzésen már blokkol elkap és hasonló, de az akkor sem meccs szituáció és így türelmesen kivárják amíg a dokitól is szabad utat kap Gronk.
Persze állítólag az öltözöben már vannak hangok, de ez vagy igaz vagy nem. A lényeg, hogy most inkább lassabban hozza´k vissza, mint túl gyorsan.
Ez abból a szempontból érthetö, hogy Gronknak se kicsi szerzödés van a birtokában és nem akarják hosszabb távon megreccsenteni.
2013. 10. 18. 15:43
szeder
Mit jelent az, hogy "az öltözőben már vannak hangok"?
2013. 10. 18. 15:56
Ha jól olvastam már engedélyezték a játékot neki :)
2013. 10. 18. 15:45
athees
Megabreaking! Minden orvos tisztázta Gronkot!! Vègre valami jó hír is van :)))
2013. 10. 18. 15:55
WishyPapa
2013. 10. 18. 16:54
Burkus
Amit a csapat idén előad, arra minden ízében illik a "Minden héten háború" megállapítás. Minden héten veszteségekkel :(
2013. 10. 18. 17:58
zozi
Nem szeretem a 19 órási meccseket, mert fürdetés és fektetés miatt csak a 2. félidőt látom! :(
A mérközés legnagyobb kérdése az lesz, hogy a védelem mit tud kezdeni, hogy már a sokadik vezéralakját veszti el hosszútávra!
2013. 10. 18. 18:02
chateautorres
Ez a csapat ebben az évben emberfelettit tesz. Egy rohadt nehezen belelendülő támadósorral, ezernyi sérülttel, de sziklaszilárd védelemmel vesztett meccseket fordít meg, többször utolsó drive-val meccset nyer, és 5:1 -re áll.
Jó lenne nyerni most is, de mi van ha kikapnak? Nyerünk majd a jövő héten!
Gronk-kal, Collie-val és az újoncokkal egyre vállalhatóbb a támadószekció. Ha kicsit is stabilizálni tudjuk a védelmet Mayo nélkül nem lesz gond, s remélem most is folyamatosan visszaszerzik majd a labdákat, hogy Brady-ék gyakorolhassák a variációkat, aztán egyszer csak sikerül TD-t elérni.
Ez a csapat így is annyi örömöt okozott az idén, hogy én büszkeséggel és nyugodtan nézek minden hátralévő meccset.
2013. 10. 18. 21:39
BaP
Én a hétvégén az Offense részéről legjobban az O-line feljavulását várom, a Jets ligaelit passrush-ben, és Brady-t meg kell védeni a sérülésveszélyes sack-ektől.
Azért Dobson futhatna végre egy jó meccset, KT-ben nagyon bízom, és szerintem Collie is jó lesz, ott van Superman is, no meg Honvananuni is jó célpont. Emellé ha bejön Gronk lesz célpont bőven, csak épp a zsebnek tartania kell, ameddig oda is tudja dobni a lasztit .....

A D# remélem jó lesz, a pótlásokkal is, most nem szabad még kockáztatni se Talibot, se senkit, aki kétséges. Szerintem a secondaryban próbálkozni is lehet, a futás védése lesz kritikus.

Valahogy úgy érzem, ha Brady-t meg tudják védeni, nyerünk a nagy almában ( és ha jól jövünk ki a sérülések okozta gondokból, lehet, februárban vissza is térünk oda :). )
2013. 10. 19. 08:41
crucified
Én már előre szomorú vagyok, hogy nem lehet részünk ilyenekben....

http://www.youtube.com/watch?v=rAp57G1hLn0
2013. 10. 19. 10:38
BaP
2013. 10. 19. 17:43
_bb
A védelmi felállások terén elvileg szóba jöhet a 3-3-5 is, bár kérdéses a hatékonysága.

Érdekes hogy Neal visszavonulása óta nem sikerült állandó embert lelni a RG posztra. Viszont egyéb téren kialakulóban az O#. Valószínűleg Gronk visszatértével sem lesz jelentősen nagyobb százalékban jelen a 2 TE-s felállás (max jumbo csomagként Hoomannel). Ridley és Blount jók futóposzton, KT beérőben, Edelman megbízható, Dobson is fejlődik (már csak minden harmadik labdát ejt el T_T). Az Amendola, Blount projekt nálam bukó, Boyce úgy tűnik legkorábban a decemberi meccsekre lehet tényező. Collie meg addig jó amég Amendolát is lehet ütni, aztán egyből a tápláléklánc alján találja magát... :S

A védelem Talib nélkül nem fogja bírni, de már Mayo kiválásával is az összeomlás szélén...no persze nem feltétlenül a vérmes Jets támadósor ellen fog ez kijönni. Viszont Collinsnak ez nagyon nagy fejlődési lehetőség...nagyon remélem, hogy nem jut T. Wilson sorsára.
2013. 10. 19. 21:08
Nem lepődnék meg, ha kezdetben (bye weekig) Fletcher több snappet kapna Mayo távolléte miatt, mint Collins.
2013. 10. 19. 21:46
_bb
Én az az igazság,h meglepődnék. És ez nem Fletcher személyének szól, mert nem fájna látni a pályán, gyors, jól és megbízhatóan szerel, nem jellemzők rá a buta hibák, bár nem tudom mennyire nevezhető impact playernek. Ugyanakkor Collins már eddig is több snapet kapott, tehát valahol bízik benne a stáb. Kell is neki a tapasztalat. Nagyobb benne a potenciál is...avagy hosszútávon potenciális kezdővé léphet elő. A bye week előtti ellenfelek pedig szerintem fekszenek arra,h fokozatosan nagyobb szerepet kapjon Collins (persze rotációban). Nem azt mondom,h egyből mélyvíz, de én meglepődnék, ha Fletchernek több snap jutna.
2013. 10. 19. 18:44
benzinkut
sziasztok!

eléggé jó érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban. legalább 2 labdabirtoklásnyi különbség lesz a végén a javunkra és hozzuk a szokásos turnovert/eket is. bár a jets ellenünk mindig felszívja magát, ez nem lesz elég ahhoz, hogy akár csak megszorongassanak.

a sérültek miatt én nem aggódok annyira. Mayo kiesése persze probléma és jó lenne, ha ezzel akkor idénre le is tudnánk ezt a kórház-üzemmódot, de a beugrók fel tudnak nőni a feladathoz. a Hightower-Spikes-Collins sor nem hangzik rosszul, Fletcher cserével.
Talib pihenjen, nem kell kockáztatni az egészségét jelenleg (szerencsére). nagyobb szükség lesz rá később. én nem DMC előrelépését várom, hanem remélem nagy kedvencem Dennard megkapja az első számú CB szerepét. bár neki is sokat kell még fejlődnie, szerintem látható, hogy képességei alapján ő tényleg nem csak 7. körös pick. mellette Arrington és Logan Ryan. utóbbi is egész bíztatóan mozog és szerencsére most a Jets és nem egy Falcons ellen játszunk.

Gronk visszatér, ez feltétlenül jó hír, bár szerintem 20 körüli snap-et fog csak kapni. Amendolát sajnálom, de Collie is megbízhatóan játszott az utolsó drive-ban. KT és AD légiparádét várok és amellett, hogy a Jets futás ellen továbbra is tisztességesen helytáll, a Ridley futások is "ülni fognak".

a lényeg, hogy jó meccset fogunk látni és remélhetőleg nem kap el az inger, hogy kilépjek a chat-ről az első negyed után.

nem feszültségkeltésnek szánom, de különösen azoknak ajánlom ezt a videót - persze amúgy mindenkinek, szerintem hatalmasak ezek a sound fx videók -, akik a nehéz szezonkezdet után (4-1 Wtf??) a "Tom nem vezér/kiégett/padoztassuk" irományokkal jönnek elő. persze mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét, de ne felejtsük el, hogy a ligában játszó legmaximalistább emberről beszélünk, aki minden téren a csapat vezére: legyen az pályán, padon vagy az öltözőben!
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000264587/Sound-FX-Tom-Brady

további szép estét mindenkinek! hajrá Pats!

OFF: tényleg mindenki bánhatja, aki nem jött el a közös meccsnézésre. óriási élmény volt. most is kiráz a hideg, ha rá gondolok :)
2013. 10. 20. 11:15
Dantes84
Sziasztok!

Jómagam is bizakodva nézek a meccs elé, pedig a legutóbbin nagy árat fizettünk. Tudom, hogy laikus vagyok, és mindennapos ebben a sportágban, de már azon gondolkodom, hogy a csapat kondíciójáért felelős team-mel valami nem frankó, ha ilyen frekvenciával hullanak a kedvenceink. Szerintetek lehet ebben valami vagy tényleg az játszhat leginkább közre, hogy a bizonytalan, de éledező O# miatt a D-nek sokkal keményebben kellett beavatkozni ebben a szezonban?

Annyi észrevételem lenne még, hogy nagyon kevés szó esik Ninkovich-ról, a szezon összes meccsét tekintve szerintem nagyon egyben van és az ő jelenléte is rengeteget számít a csapatnak. Korai még végkövetkeztetéseket levonni, de Thompkinst is kiemelném, aki fontos playeket váltott TD-re (és nem csak a Saints elleni slussz poénra gondolok), de leginkább csak Dobson elejtett labdáiról lehet olvasni.

Amit meg Belichick edzőzsenije és Brady vezetői képességei művelnek az egész team-mel, az előtt le a kalappal. Remélem, hogy végig lesz mit előhúzni a varázscilinderből és akkor nagyon komoly megelepetéseket fogunk még okozni ebben a szezonban.
2013. 10. 20. 11:41
_bb
Érdekes, bennem is felvetődött, hogy mióta Woicik elment, mintha több sérülés lenne, de azért nem varrnám Cabrera és Nash nyakába a dolgot...alapvetően a sérülés része a sportnak, és a csapat idén szerencsétlenebb az átlagnál.

Ninkoról a PFF írta:
"Rob Ninkovich has quietly been excellent this season, and his +10.3 run defense grade leads all 4-3 defensive ends."
(https://www.profootballfocus.com/blog/2013/10/18/3tfo-patriots-jets-week-7/ )
2013. 10. 20. 11:16
_bb
Elolvastam a beharangozót (http://bowl.hu/nfl_merkozes_beharangozok_2013_-_7_het#NYJ) a bowl.hu-n...hát nem kellett volna:
"Geno Smith továbbá kihasználhatja, hogy Mayo hiányában végkép nincs olyan LB a keretben, aki passz ellen hatékonyan tudna védekezni összekötő (TE) ellen. Ennek kiaknázására pedig Jake Sudfeld lehet a célpont..." ...vagy Daniel Hernandez, esetleg Aaron Fells...egyébként mind Fletcher, mind Collins ígéretesnek tekinthető cover szerepkörben, bár kétségtelen, hogy Collins még nem bizonyított ilyen téren. (Emellett a nyelvtani hibákat nem is kell említeni.)
2013. 10. 20. 11:35
LOL

Na, igen. Collins még nem bizonyított, de az vitán felül áll, hogy atlétikus képességek terén ő a legideálisabb cover lb, még ha ettől még nem is lesz valaki jó ebben a szerepkörben.
2013. 10. 20. 17:48
antman
talibról mi hír nem tudja valaki?
2013. 10. 20. 17:53
Nem játszik, mert el sem utazott a csapattal. Az, hogy Pénteken már legalább próbált edzeni, azt sugallja, nem komoly sérülésről van szó. A nagy ijedtség inkább annak szólt, hogy korábban volt egy súlyos csípősérülése, és meccsfelvételek tanúsága szerint ő is egyből arra gondolhatott, hogy itt a vége.
Hozzászólás a(z) Beharangozó 7. hét - Pats @ Jets bejegyzéshez