Menetrend

Belichick Breakdown - Browns @ Pats

2013. 12. 13. 03:53
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek

A Belichick Breakdown aktuális adásában a New England Patriots vezetőedzője elemzi a Browns elleni találkozó kulcsjátékait.

A videó a Patriots Today műsor keretében megtekinthető eredeti nyelven a csapat hivatalos honlapján.

A cikkben szereplő két kép nagyítható (új lapon való megnyitásukkal), hogy a szöveg is jól olvasható legyen rajtuk.

A műsor három részre bontható:

Az elsőben LeGarrette Blount elkapása látható, ahogy egy checkdown passzból sikerül a futónak még extra yardokat szerezni saját erőből.

A második Shane Vereen futónak a hozzájárulását mutatja be a gólvonalhoz közeledve a támadójátékban és rámutat, hogy olykor a túl sok videózás és alapos felkészülés is káros lehet a védelem munkájára.

1

A műsorban a Houston elleni két játék bemutatását követi a Browns elleni belső passz illetve futás elemzése. A Texans meccs tanulságai alapján a védő túljátssza a pálya szélének az irányába kanyarodó útvonalat, amivel a futónak lehetősége van belülre váltani. A futójátéknál a videón érdemes megfigyelni a támadófal, különösen Logan Mankins parádés munkáját folyosó megnyitásában.

 
A harmadik részben kapott helyet az onside kick bemutatása.
 
2

Az ábrán is jól látható a tervező asztalnál felvázolt elképzelés, amit elsősorban a kiváló rúgásnak köszönhetően sikeresen tudtak megvalósítani a pályán. Kulcsszerepben a rúgó mellett a három blokkoló játékos: Nate Ebner, Jamie Collins és Matthew Slater. A kijelölt labdás ember Kyle Arrington.

Hozzászólások

2013. 12. 13. 06:53
Lucius
Dobson sérülése sosem gyógyul meg? Nem is emlékszem az esetre, annyira látványtalan volt (a sérülés), de azóta még csak nem is edz. nem is beszélnek róla.
2013. 12. 13. 17:36
sixt
2013. 12. 13. 07:16
lesliemus
ha megverjük hétvégén a delfineket, akkor csoportgyőzelem és átvesszük a vezetést az afc-ben! kell ennél több motiváció? go pats!
2013. 12. 13. 08:19
timep76
Az a legszebb az egészben, hogy ahhoz, hogy élni tudjunk a Chargers adta lehetőséggel (és meg is tartsuk a pozíciót), pont azokat a csapatokat (phins, ravens) kell megvernünk, akiket a San Diego üldöz a rájátszásba jutásért. Ők megtették (egyenlőre) a magukét, most segítsünk nekik mi is (na meg magunknak is).

És ezentúl szerintem ne nagyon kárrogjunk. Ennek az ezer sebből vérző és jelenleg egyáltalán nem komplett csapatnak (szívem egyik csücskének) 3 meccsel az alapszakasz vége előtt még kézzel fogható és reális esélye van a 1st seed-re (de az újabb bye week-re mindenképp). Mi kell még nekünk??? Lehet, hogy érjük el a nagy célt az idén sem, de nincs miért szégyenkezve lesütni a szemünket. Kívánom bármelyik más csapat szurkolójának, hogy legyen egy ennyire "rossz", de ennyire eredményes csapata (nem fog ilyet találni).

Go, go, go Pats!
2013. 12. 13. 10:04
Pats78
+1,Én is mélyen egyetértek ezekkel a dolgokkal.
2013. 12. 13. 12:20
cescf4
http://www.theschoolphilly.com/2013/04/19/book-it-charges-will-win-the-super-bowl/

biztos jó nekünk ha a Charges odaér??? inkább jusson be a Miami...
2013. 12. 13. 12:51
timep76
Ha mi nyerünk, az elsősorban nekünk jó, de jól jöhet a Chargersnek, akiknek még van 2 csoportmeccsük (ami sosem könnyű). Még nem jutottak be a PO-ba és mi sem nyertük el az 1st seed-et.
A Philly-s legenda, meg pont ugyanolyan babonás hülyeség, mint a Madden átok, még ha pár évben véletlenül pont úgy alakult is, ahogy azt néhány okostojás észrevette és azóta a média erre rákapott.
Egy sportember ilyennel nem foglalkozik.
Nehogy már bárki is összefossa magát a Chargers-től emiatt. Ha idén a Chargers nyerné az SB-t, ennek akkor sem lenne hozzá semmi köze.
2013. 12. 13. 15:15
cescf4
az utóbbi pár évben azért elég sok csapat nyert úgy SB-t hogy az alapszakaszban elég sokan mondogatták rájuk "nehogy már bárki is összefossa magát xy-tól"

ezzel nem azt mondom hogy veszítsünk a Miami ellen, de jó lenne ha inkább ők mennének PO-ba mintsem a ravens vagy a chargers

(ha jól tudom holtverseny esetén mind a Miami mind a Baltimore jobb a San Diego-nál)
2013. 12. 13. 07:26
lipi
Remek! Még ilyet!

megnézve a videót újra szembesülnöm kell vele, hogy még csak nem is ugatom ezt a sportot :)
2013. 12. 13. 08:51
azimut
Kíváncsi lennék egy olyan kimutatásra,hogy azok a csapatok ahol annyi meghatározó kezdő játékos dőlt ki mint nálunk, Ők hogy végeztek a szezon végén,vagy éppen most hogy állnak..... :D
2013. 12. 13. 09:07
orrrion
timep 76! Nagyon egyetértek veled.Ilyen mértékben, ahogy a Pats uralta és uralja már több mint 10 éve az AFC-t , ill. a ligát, az lenyűgöző teljesitmény, különös tekintettel arra, hogy a játékoskeret különböző okok folytán szinte 3 évente kicserélődik. Majd minden évben csoportgyőzelem, 7 konferenciadöntő, ha jól emlékszem, 5 SB döntő, szóval ilyen dominanciára nem nagyon volt még példa és egyre kiesebb az esély, hogy a közeljövőben megismétlődjön valamely franchise által. Ettől függetlenül sok kritika, ami az elmult években elhangzott, általam is, szerintem jogos volt, mert az összes nagy bukásnál azt éreztem és érezhettük, hogy nem megverték a csapatot, hanem megverte, megverette magát, ami sokkal dühitőbb, mint ha azt látja az ember, hogy egy jobb csapattól megérdemelt vereséget szenved valaki. És ez vonatkozik TB teljesitményére is, aki több esetben önmaga szinvonala alatt tejesitett. Az idei szezon a történtek miatt mindenképpen bravúros, hiszen a csoportgyőzelem biztosan meglesz . Ezzel a leamortizálódott kerettel idáig eljutni, nem kis bravúr. A legrosszabb esetben is lesz egy WC meccs otthon, aztán majd meglátjuk.Meglátásom szerint egyébként a liga átlagszinvonala az elmult 1-2 évben csökkent, a jelenleg legjobban teljesitő csapatok sem nyujtanak lenyűgöző teljesitményt . Én nem vagyok elájulva a Denver és a Seattle játékától sem. Az az elkeseritő, hogy az ember azon gondolkozik, mi lehetett volna itt egy egészséges kerettel? A konferencia 1.hely elérhetőségének a lehetősége valószinűleg megfelelően motiválja majd a csapatot, bizakodjunk, hogy végre egyszer minden csapatrész hoz egy jó átlagos jó teljesitményt, mert akkor mindenki ellen van esély a győzelemre még ilyen felállásban is.
2013. 12. 13. 09:10
matcha
Jók ezek az elemzések. Amendola hogy "s*ggre fejeli" a Lb-t Vereen futott TD-jénél. :D
Előre az 1st seed-ért!
2013. 12. 13. 10:59
narbony78
Welker nélkül azért nem minden piskóta Denverben sem!
2013. 12. 13. 13:14
Gordon
azért a helyettese elkapott két TD-t...nem WW hiánya volt a gond hanem a 18futott yard...illetve inkább azt mondanám, hogy a chargers kiváló gameplan-je és annak megvalósítása.
Hozzászólás a(z) Belichick Breakdown - Browns @ Pats bejegyzéshez