Menetrend

Best of AFC East

2013. 05. 09. 06:32
Szerző: pirko
Kategória: Egyéb
A FootballNation.com szakértője, Jeff Sperber gondozásában elkészült az első 'Super Chart', amely az NFL divíziói közül az idei szezonban elsőként az AFC East értékelését foglalja össze, némileg sajátos, objektívnek és komolynak éppen nem mondható szemszögből.


(teljes kép)

Meg kell valljam, nem esett jól, hogy a szerző az AFC Eastet az NFL egyik leggyengébb divíziójának titulálta, de erről a kérdésről már sokan - közöttük én is - kifejtették a véleményüket a honlapunkon. Hogy Lauren Tannehill valóban megelőzi-e Gisele Bündchent, az egyéni ízlés kérdése, mint ahogyan az is, hogy a 'Grönk Flakes' kukoricapehely tényleg annyira ízletes-e, hogy első helyet érdemeljen (azért az felmerült bennem, vajon kik voltak a további jelöltek... 'Sancho's Choco Pops'?) . A Miami cheerleaderei vitathatatlanul meggyőzőnek tűnnek, és biztosan szívesebben találkoznék velük egy kihalt sikátorban, mint a második számú sorozat gyilkos aspiráns Pat Patriottal. Számomra kicsit meglepő, hogy a szakértők szerint is komolyan megerősödött Miami az előrejelzés szerint negatív mutatóval zárja majd az alapszakaszt. A Football Nation az elkövetkező két hónapban valamennyi NFL divízióról hasonló 'Super Chart' megjelentetését tervezi.

(forrás: footballnation.com)

Hozzászólások

2013. 05. 09. 08:11
lipi
Aranyos Chart. Van pár dolog amiben nem értek egyet, de ez van :)
Mayo szvsz nincs a top D játékosok között a csoportban. Az impact rookie Geno helyett is simán lehetett volna mást választani. (Szerintem jóformán pályára sem fog lépni idén...)
A delfin mascot inkább egy jól fejlett cukros bácsira hajaz, de gondolom ezt mégse írhatták :).
A csoportunk viszont tényleg nagyon gyenge, sőt szerintem ez a gyenge csoport kihatással van a PO szereplésünkre is. (Egyrészt biztos, hogy ott leszünk, másrészt viszont erős csapattal max akkor találkozunk, ha másik csoportellenfél jön szembe...)
2013. 05. 09. 09:55
Kollega
Abszolúte felháborító! A legdögösebb feleségről még vitát sem lehetne nyitni: egyértelműen Gizi, ki más lehetne!
2013. 05. 09. 22:35
MemphisMaffia
Gizi azért már benne van a korban. Tannenhilné viszont friss diplomás. Szerintem is inkább izlés kérdése ez a döntés.
2013. 05. 09. 10:36
Pat Patriot
A gyenge csoport mint olyan, nyilván rossz abból a szempontból, hogy kalkulálható a Patsnek egy jó pozitív mérleg (5:1 vagy akár 6:0 is), de szerintem ezt bőven kompenzáljuk azzal, hogy az AFC-ből - gyakori csoportgyőztes mivoltunk következtében - rendre erős ellenfeleket kapunk. A Denver meg a Texans "segítségével" fel lehet azért készülni a PO-ra. Olyan sorsolást szerintem lehetetlen összehozni, hogy a csoportellenfelek is gyengék legyenek és a máshonnan érkezők között se legyen legalább 4-5 kemény rivális. Az meg ugye a legnagyobb közhely az NFL-ben, hogy bárki megverhet bárkit.
2013. 05. 09. 12:11
Lucius
Én örülnék ha a halak meg a Jets tápabb lenne. Több izgalmas meccs lenne idén. :)
2013. 05. 09. 12:23
lipi
a sneciktől azért lehet számítani némi bajuszhuzigálásra...
2013. 05. 09. 12:51
Lucius
2013. 05. 09. 15:22
Montesclan-pats
Az cbssports oldalán nagyon jó ismertetők vannak a draftoltjainkról, összehasonlításban listázva a scouting combine-on elért erdményeikról. No nem összegezve, hanem ki kell keresgetni, de jó dolgokra lehet rájönni.
Ezek alapján az állapítható meg, hogy WR-eink közül Dobson a legkevésbé atletikus, viszont Boyce és T.J Moe !! sok drill-ben a legjobbak között van. Nagyon mozgékonyak, kemények, erősek. Mindkettő megmaradhat a rosteren.
Ettől még lehet Dobsonnak nagyon jó keze.
Fizikai képességeiket tekintve a Rutgerses trió nem nyűgözött le, bár Ryan inkább a nagyon gyors irányváltásaival mozgékonyságával emelkedett ki, mint sebességével, így gondolom cover-ben jobb és line-hoz közelebb. Egyébként a videókon az látszik, hogy Harmon sokszor jól segítette ki Ryant, együtt lefedhetik a pályának a kisebbik felét. Harmon a vidók alapján jobb, mint Tavon Wilson volt tavaly, csak minden draftértékelő azt kifogásolja, hogy 7. körben is el lehetett volna hozni.
De ha mi ezeket akartuk, akkor nem mindegy, hogy Buchanan vagy ő jön a 3 kör végén. Buchanan viszont ott is értéken lett volna, ő egy nagyon jó prospect, szerintem már idén villogtathatja oroszlánkörmeit, de jövőre leválthatja Ninko-t.
Ő is fizikális, erős és mozgékony is!!!
Beuharnois vagy hogyhívják viszont egyenes futásban nem gyors, viszont ő is a 3 cone drill-ben és a shuttle-ban jobb, és vezéregyéniség, lelkesítő és fáradhatatlan. Simán elfér a LB sorban.
Collins Jones oldaláról indulva pusztító lehet, mert a scoutingon a legmozgékonyabb erős OLB az összes közül. És az indulás irányváltás robbanékonyság lenyűgöző elegye, jóval nagyobbat ugrik, mint a második, sőt azt hiszem combine csúcs az ugrása, bár végsebessége nem szuper, kicsit erősít még karra, és beast lehet.
Blountnak érdemes nézni a videóit, az egy zseni, bár igazi rosszfiú, de ilyenre is szükség van, csak úgy pattognak le róla ,mint Lynch-ről, igazi playmaker, benne van a nagy játék, mert lássuk be a többiekben azért nincs, inkább olyan jó munkásemberek.
Az én rosterem már alakul, el tudok képzeni egy olyan front sevent, hogy:
Ninko/Buchanan, Kelly, Vilfork, Jones
Hightower, Mayo, Collins. Illetve egy gyors átalakulás után 3-4-ben Collins Vilfork Jones előrébb, míg mögöttük a 4 fős LB sor Hightower Beuharnois Spikes Mayo, esetleg Mayo középen és szélen Ninko.
A sec-ben Talib/Ryan, Wilson/ Harmon/ Ebner, DMC/ Gregory/ Wilson, Dennard/ Arrington/ Ras-I.
Az Offense-re viszont ráférne egy megújulás, és nagyon fontos a sok gyakorlás az összeszokottság az új Wr-eket bátran be kellene építeni.
A WR poszton szerintem Amendola Boyce Moe mellett D.Jones, Dobson, Jenkins maradhat, míg a TE Gronk, Höri, Ballard, Hoomi sérülések függvényében. RB -ben Ridley, Blount, esetleg Bolden, és szituációs futónak pedig Vereen és Washington.
Visszahordásokra Washingtont és Boyce-ot várom. Az O-line rendben van, bár kicsit kevés a depth.
Bocs a hosszú hsz-ért.
2013. 05. 09. 16:38
Ian Rapoport szerint a Cowboys egykori futója, a 2008-ban a 22. pickként választott Felix Jones a Patriotshoz látogat(ott?) ma némi work out végett. Vajon ven még benne üzemanyag? ;)
2013. 05. 09. 19:11
narbony78
Levelle Hawkins 2 éves szerződést kötött a Pats-szel
2013. 05. 09. 19:25
sixt
Te jó ég mi lesz itt WR fronton !!
2013. 05. 09. 21:06
cescf4
mint tavaly, jön mindenki és csak a legjobbak maradnak :D
Hozzászólás a(z) Best of AFC East bejegyzéshez