Menetrend

Bill Belichick utolsó sajtótájékoztatója a Super Bowl előtt

2008. 02. 01. 23:21
Szerző: GRAFI
Kategória: Hírek
A Patriots edzője ma tartotta a XLII. Super Bowl előtti utolsó sajtótájékoztatóját. Az utolsó sajtókonferencia mindig nagy felhajtással jár, ugyanis a médiaközpontban tartják, rengeteg újságíró, és a csillogó Vince Lombardi trófea előtt.
Bill Belichick (forrás: boston.com) Az alkalomhoz illő öltözékben, fekete öltönyben és bordó nyakkendőben lépett a színpadra Belichick, és az NFL logóval ellátott pódiumhoz lépve kezdett beszélni. A jobbjánál egy asztal állt, rajta a trófea, és a két csapat sisakja. A fotósok próbáltak a trófea közelébe helyezkedni, és olyan képet készíteni, amin Bill és a trófea is látszik. (Amint a mellékelt képen is látható, ez sikerült is nekik.) "Ma a meccs előkészületeihez értünk, és tudom, hogy a játékosok, az edzők és az egész csapat nagyon boldogok, hogy részt vehetnek ezen a mérkőzésen" - kezdte a beszédét Belichick. " Készülünk vasárnap estére, a nagy erőpróbára a Giants ellen, akik rendkívül jól játszottak ebben az évben, amint azt a múlt hónapban is láthattuk. Reméljük a legjobb játékunkat fogjuk játszani vasárnap, és mindent végre tudunk hajtani, amit csak lehetséges. " Megkérdezték a Giants keddre tervezett ünnepségéről, de Belichick azt mondta, nem foglalkozik vele, majd áttért a játékosok mérkőzés előtti üzengetéseire (Plaxico Burress jóslatára). "Tudom, hogy sokan beszélnek ezt-azt, és tesznek ezt vagy azt, de bárki bármit is mond, ezt a meccset az a csapat fogja megnyerni, amelyik a legjobbját fogja nyújtani. Ezt fogjuk csinálni, erre akarok összpontosítani. " Egy újságíró Bill Parcells-szel való viszonyáról kérdezte őt (BB a könyvében komplikáltnak írta le a viszonyukat). "Igen, ez (a komplikált viszony) volt a jellemző akkor, de azóta megbeszéltük a dolgokat. Bill és én sok sikert értünk el régebben. Úgy hiszem, mindig emlékezni fogunk ezekre a győzelmekre és azokra a szép időkre. Nagyszerű edző. Sajnos pont egy divízió-ellenfélhez tért vissza. Teljes mértékben tisztelem őt és a football tudományát, mind edzőként,  mind tehetségfelfedezőként. Újra versengeni fogunk egymással, szerintem nagy erőpróba lesz. " forrás: Reiss's Pieces

Hozzászólások

2008. 02. 01. 23:38
fozoo
Minden elismerésem az oldal készítőinek - kitűnő munkát végeznek! Muszáj betennem egy linket:
http://comment.blog.hu/2008/02/01/senki_nem_tud_angolul_az_rtl_klubnal
Egyesek az ertéelklubbba úgy látszik korántsem értenek a munkájukhoz. Ha vki tudja magáról, hogy inkompetens a témában, legalább nézen egy kicsit utána a dolgoknak. Bocs, kicsit off vagyok, de azért aktuális.
Go Pats!
2008. 02. 01. 23:40
fozoo
"nézzen egy kicsit utána..."
Egyébként BB megint korrekten nyilatkozott, bár ezt már megszokhattuk.
2008. 02. 01. 23:43
fozoo
Most látom, viito már megelőzött a linkkel :-)
2008. 02. 02. 08:42
cset
Hú milyen lehet ott állni?
2008. 02. 02. 09:12
zsesszi
nem kis meló lehet a Vince Lombardit nap mint nap csillogóra polírozni:))
vajh ki csinálhatja?
2008. 02. 02. 22:13
elek10
belichick olyan szinte összerakja a döntöre a patst h mindneki beszarik behugyozik olyan jol fognak jáccani

Brady élete legnagyobb mecse lesz az tuti
Hozzászólás a(z) Bill Belichick utolsó sajtótájékoztatója a Super Bowl előtt bejegyzéshez