Menetrend

Brace és Faulk újra edz (akárcsak Deaderick)

2011. 10. 18. 18:19
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
DT Ron Brace és RB Kevin Faulk reggel azt mondta riportereknek, hogy már részt vesznek a mai edzésen. A PUP listán lévő harmadik játékos sorsáról egyelőre nem lehet semmi biztosat tudni: DE/DT Brandon Deadericknek* három hete van, hogy edzésbe álljon. Az NFI listán lévő OG/OT Marcus Cannonra is hasonló szabályok vonatkoznak. Ha erre nem kerül sor az időszak alatt, akkor már nem lehet őket aktiválni és IR-en fogják befejezni az évet. Mindannyiuk helyzetére igaz, hogy miután megjelentek az edzésen, három hét áll a csapat rendelkezésére, hogy eldöntse: aktiválják őket és az 53-as keret részesei lesznek vagy IR-re kerülnek. *Deaderick is edzett. A héten már csak egy edzés lesz, mielőtt a játékosok pár nap szabadságot élvezhetnek a bye hét miatt. A munka a jövő héten folytatódik a Steelers ellen való felkészüléssel.

Hozzászólások

2011. 10. 18. 18:30
Burkus
Kinek csinálták a helyet a rosteren? Nekik? Vagy jön vki?

Állítólag egy picket és Ochocincot ajánlottuk a Denvernek Lloydért, de nem fogadták el. Gondolom, a fizuja kicsit sok volt nekik ezért a teljesítményért...
2011. 10. 18. 18:53
Úgy érdekelt volna egy jó indok Lloyd cseréje mellett! Tekintve, hogy hatodik körért ment a Ramshez, a bármilyen pick (még hetedik is) + 85 megmosolyogtató.
2011. 10. 18. 19:06
non4m3
Ocho-t én még nem írnám le, egy ilyen WR egyszerűen egyik napról a másikra nem tud ""szar"" lenni... ennek oka van, kérdés mikor lendül be, mikor engedik belendülni...
2011. 10. 18. 20:14
benzinkut
Patriots re-sign DB Phillip Adams
2011. 10. 18. 20:18
Neo
Igen erre rámehetne egy cikk..hogy mi állhat valójában Ocho ilyen szintű passzivitása mögött. Nem hinném, hogy csak az összeszokottság hiánya (Bradyvel) lenne a dologban.
2011. 10. 18. 20:20
DDeby
2011. 10. 18. 20:28
balint1
Samuel-t állítolag elengedik. Ha nem túl borsos akkor akár nagy trade lenne a Patstől...
2011. 10. 18. 20:29
Még a Dallas meccs előtt írtam Ochocincóról, ami inkább a Bills sorba tartozik, de továbbra is annyira kevés lehetőséget kap éles körülmények között, hogy csak az edzés és a tanterem marad neki, hogy ráérezzen az apró nüanszokra a Pats támadósémában:

85-nél egyelőre az a gond, hogy nem kap elég labdát. Amikor felé dob Brady, akkor azonos hatásfokkal dolgozik, mint Branch, és 50 százalékban új első downt is érnek az elkapásai. A kevesebb célpontot viszont még mindig magyarázni lehet az összhang/időzítés/playbook hiányával a rövidebb felkészülés miatt.
2011. 10. 18. 20:40
Burkus
Deaderick is visszatért az edzésre és részt vett a mai napon.Tom Brady, Ras-I Dowling, Matt Light, Albert Haynesworth és Dane Fletcher nem volt jelen az edzésnek a média számára is nyilvános részén.
2011. 10. 18. 20:41
Burkus
A Raiders egy 2012. évi első közös és egy 2013. évi első vagy második körös picket adott a Bengalsnek Carston Palmerért! Hiába ment el Al Davis, ott továbbra is őrült a GM :)
2011. 10. 18. 20:45
TÖRÖLT
az ÉV TRADE-je :D :D atya ég szerintem egy Palmer nagyon nem ér meg elsőkörös picket :D :D pláne meg nem kettőt XDXD
2011. 10. 18. 21:42
tomi-tomi
Úgy látom, hogy Ocho szerepe, igazolásának oka homályos, vagy elveszett az idők folyamán.
Ocho nem mélységi célpontnak jött, btw soha nem is volt az. Mostanra elfelejtkeztünk két bizonytalanságról: Branch sérülékenységéről és Welker idei potenciáljáról a sérülése és a tavalyi limitáltabb teljesítménye alapján.
Szerintem Ocho minőségi biztonsági tartaléknak, hatékony tehermentesítőnek lett szerződtetve. Szintén szerintem meg is mondták neki, ezért adhattak neki viszonylag magas signing bonus-t. Draftcetliben nem sokat adtak érte, a fizetését pedig gond nélkül illesztették be cap alá; olcsón jött.
Ocho jó kedvéért nem fogunk a sikeresen működő 2WR-2TE felálláson változtatni.
Olyan vehemenciával állt ki mellette mindenki a Dallas meccs után, szinte biztos, hogy számolnak vele. Ha bármelyik prémium WR kiesik, kit teszünk be? A sérülésből épülgető Welker-light Edelmant, vagy az újonc Price-t? Ocho mindkettőnél nagyobb biztosíték.
2011. 10. 18. 21:57
Raiders megőrült? :D
2011. 10. 18. 22:07
LaFleur
tomi-tomi : 6 millióért tarcsi WR amikor Branch csak 2,2 milliót kap? Szerintem nem túl reális.
2011. 10. 18. 22:27
Burkus
LaFleur:

Ott a pont! Ezért a 6 milcsiért lehetett volna egy jó safety-t igazolni vagy Samuel-t...

Tudom, hogy west coast offense-t játszik a csapat rövid és félhosszú passzokkal. De az, hogy a hosszú passz nincs is a repertoárban - és az ellenfelek tudják - azt eredményezi, hogy felállnak a dime zónában elöl a linebackerek, mögöttük a secondary és várják a passzt. Tudom, hogy egyenlőre gyönyörűen működik az egész, de jó lenne, ha benne lenne a frász az ellenfélben, hogy mikor jön egy olyan hosszú passz, mint pld. Moss "pincér" TD-je a Jets ellen. De szép elkapás volt az...
2011. 10. 18. 22:31
TÖRÖLT
tomi tomi a leghiggadtabban fogok most neked erre válaszolni :D :D :D :D

olykor olyan mintha a meccs környékén sem lenne,nem hogy még biztonsági bla bla tartalék lenne 6 millás fizuval igencsak alkotnia kellene már nem is azért meg annyira megszokott célpontok vannak a meccseinken h már az meglepő ha ő felé megy a labda és azt el is tudja kapni mert valljuk be volt már egy két kellemesnek felé dobott labda és kiejtette szal ez van az espn.com on is írják hogy szar üzlet volt őt ennyiért leigazolni ide

GO PATRIOTS!!!!!
2011. 10. 18. 22:45
LaFleur
Burkus: így van! Albertet 0, azaz NULLA (garantált) pénzért hoztuk, ez már önmagában nem lehet nagy mellényúlás. De 6 misit azért, hogy legyen 9 elkapása... Igazad van, egy jó S is belefért volna. A legnagyobb bajom Ocho-val egyébként, hogy nagyon szeretem, épp ezért én még mindig bízom benne, sajnos én ilyen szentimentális hülye vagyok.
A hosszú passz témában meg teljesen egyetértek veled, néha emlékeztetni kéne rá az ellenfél D-jét, hogy tudunk mi olyat is. És itt jön be Tzimisce örök kérdése : Hol van Price? :)
2011. 10. 18. 23:17
tomi-tomi
gsn blogjáról Ocho szerződéseinek részletei:
"2011: 1,5 millió dollár roster bónusz + 1 millió dollár nem garantált fizetés
2012: 1,5 millió dollár roster bónusz + 3 millió dollár nem garantált fizetés
2013: 1,5 millió dollár roster bónusz + 3 millió dollár nem garantált fizetés"
A roster bónuszokat kapta meg egyben és még teljesítménytől függően kaphat (nem fog) idén még egy milliót. Ennyit kért a "tarcsi" szerepért - 3 évre. S bőven benne van a meglepetés faktor az idény 2. felére.
A csapat WR kezelése idén amúgy is nem konvencionális. Az egyes számú WR a slot R, a termete alapján leginkább 1. WR-nek látszó playa TE, az egyébként slotnak mondott WR-hez képest slot pozícióba gyakran az igazi blokkoló-elkapó TE áll fel stb. Talán Branch egyedül klasszikus 2. WR. Valójában nincs is 3. WR pozíció!
Branch árában - sok minden más mellett - szerepet játszik a magas sérülés faktor.
Mélységi fenyegetésnek -felmérve annak magas kockázatát, vagy a magas árát (ld. Fitz szerződését) - nekünk pont megteszi Welker és Hernandez, esetleg Slater egy-két mélységi futkározása. 2007 egyszer volt, emlékezzünk rá sok örömmel, de ne legyen elvárás.
Moss egykezes elkapása catch of the year, de azért emlékezzünk, hogy mi is történt a 2. félidőben és mi lett a végeredmény.
Ha a szakértők szerint történnének a dolgok, akkor most itt lenne Lloyd, Allen és az Eagles-ből Cromartie, elment volna Ocho, Guyton egy 1. körös egy középső és egy hátulsó körös pick. Ők abból élnek, hogy véleményt formáljanak, "szakértsenek". Egyáltalán nem kívánom, de ha Ocho-nak be kéne ugrania Branch helyére és jól játszana, akkor ugyanez a szakértő magasztalná BB zsenijét, hogy megint olcsóért bányászott drágakövet.
2011. 10. 18. 23:17
loop80
1. Ochocinco: nagyon jó WR, de eddig nálunk megbukott. Nem hinném, hogy a playbook megtanulása különösebb gondot okozhatna egy ilyen szintű játékosnak, inkább más lehet a háttérben. De 6 millióért nem "minőségi tartaléknak" igazolták, az tuti! :)

2. Haynesworth: na, nekem ő a legnagyobb csalódás eddig!!! Szinte mindig sérült, de amikor a pályán van, akkor is "súlytalan". Nekem motiválatlannak tűnik, nem pedig egy olyan játékosnak, aki meg akarja ragadni annak lehetőségét, hogy valahol végre BIZONYÍTSON! (Simán kivágnám a csapatból.)

3. Price: tényleg, ő hová tűnt? Ahová Damon Hill? ;)
2011. 10. 18. 23:27
LaFleur
tomi-tomi: hagyd gsn blogját.

Pro Football Magazin:

Az ESPNBoston munkatársa, Mike Reiss megjegyezte, hogy a Jets elleni összecsapás alkalmával Ocho a 81 snap közül csak 32 alkalmával volt pályán. A Bengalsból elszármazott receivernek csupán két elkapása volt a mérkőzésen, amivel beállította eddigi szezoncsúcsát – minden meccsen ennyi elkapása volt, kivéve az első, Dolphins ellenin. A Chargers ellen bemutatott 45 yardja jelenti ilyen irányú idei csúcsát, efölé nem sikerült kerülnie, összesen 136 yarddal rendelkezik. A legjobb statisztikája a Twitter követőinek száma – jegyzi meg epésen Reiss.

Ennél biztosan többet vár a Patriots, ez nem kérdés, főként ha a fizetési papaírokra tekintünk. Ocho 6 milliót vághat zsebre, míg Deion Branch 2,2 millióval gazdagodik csupán. Harmad annyi fizetésért dupla teljesítmény – 300 yard.

Reiss úgy gondolja, hogy egyelőre hiba lenne bukásnak titulálni a 85-öst. Nem így Tom Curran CSNNE.com munkatársa.

„Ez a fickó közel 6 milliót kap a csapatától és most kilenc elkapása van. Ez nem az, amit egy 6millióval megfizetett alkalmazottól várunk” – mondta Curran. „Ez a szerződés, amire azt mondhatjuk, nem működik.”

A Patriots támadófegyverzetével nincs probléma. A feltűnési viszketegségben szenvedő elkapó ebben a felállásban valóban csak az ötödik elkapó, a két szélső és a tight endek mögött. Ha marad ez a – jelentéktelen – szerepköre, akkor kimondható, hogy szerződtetése bukás.

Ne feledkezzünk meg azonban a nagy játékosról, a pragmatikus Bill Belichick-ről. Az ő döntése – is, az elkapó szerződtetése, jelenlegi mellőzése és esetleges jövőbeni „aktiválása” is az övé lehet.

Forrás: PFT, csnne.com
2011. 10. 19. 00:25
tomi-tomi
Dehogy hagyom gsn blogját! Jól hangzik, kontrasztos kihangsúlyozni a 6 milliót, csak nem igaz abban a formájában. Az elkölthető fizetési keret bő egy %-át foglalja le Ocho három évig. Az a tulajdonos döntése, hogy ezt egyszerre kifizette, a csapat erőforrását nem terhelte jobban ennél a cca 1,25 %-nál.
Hogy Curran mit vár egy hat milliós fizetésű alkalmazottól az irreleváns, valószínűleg soha nem fizetett még ennyit senkinek a munkájáért, és neki sem fizetett senki az ő munkájáért.
Branch tavaly keresett 5 és fél milliót és cserébe átalakították (csökkentették) a szerződését 2011-re. Idén várhatóan 4 milliót fog keresni, ha teljesíti a bónusz kiírásokat. A sokat emlegetett 2,2 millió valószínűleg a garantált része ennek a 4 milliónak.
Ocho-ról annyi legenda kering! Nem mélységi WR (az Randy volt nálunk), nem balhés (az TO volt), és tényleg sokat kell tanulnia, mert a Bengals-ban - tehát egész eddigi NFL karrierje során - alapvetően free vagy option route-okat futhatott.
Ha Ocho megbukik, másnap nem lesz a keretben. Ez a Pats és itt BB a HC.
Ne ülj fel a média hype-nak! Ez az, ami.
BigAl: http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4706760/breakdown-carters-second-sack#more Ha egy DT-t 3 man rush-nál hárman blokkolnak, akkor az a DT letett valamit az asztalra!
2011. 10. 19. 08:33
lipi
Gsn blogját nem bántani!!
Srácok! Próbáljunk meg kicsit a realitás talaján mozogni. Ocho pont egy 5. és egy jövő évi 6. körért jött. A fizetése nem olyan érvágás a csapatnak. Miért jött? A drafton mindenki várt egy WR igazolást. Nem jött. Helyette egy BB által szeretett veterán igazolást csináltunk, hátha másodvirágzását fogja élni nálunk. Ha nem, akkor gyakorlatilag nem veszítünk semmit, ha bejön rohadt sokat nyerünk. Ez volt az alapkoncepció.
Brady kicsit problémás irányító abból a szempontból, hogy nem szeret olyan elkapónak dobálgatni, akivel nem 100%-os a kémia. Inkább bedobja egy általa szeretett WR-nek duplázásba a labdát, mint egy olyannak akivel kevésbe értik meg egymást viszont csak egy ember van rajta. (Ez főleg kiélezett szituációban igaz). Ezért van Welkernek, Granknek, Woodynak és Branchnek sokkal több elkapása.
Szóval várjunk év végéig azzal, hogy Ocho bust-e nálunk vagy nem. Az önbizalmának nyilván nem tesz jót, de én november vége-december eleje felé már jóval több labdát várok felé.
Jobban idegesít Price. 3. körös, és jóformán pályán sem volt eddig. Vagy nem bírja megtanulni a PB-ok, ami azért kínos, vagy szimplán lyukas kezű. Visszahordóként nem működik, ergo, ha nem tudja beverekedni magát a csapatba legkésőbb november közepéig, akkor a következő idényben már nem tartunk rá igényt.
Mellesleg minek nekünk mélységi WR? Rövid passzokkal megfoghatatlanok vagyunk. Kisebb az int veszély, rohadt sok célpontot kell fogni, zónázás életveszély ellenünk, Tom meg halálos, ha nem érnek oda hozzá. Márpedig 2-3mp-ig általában tud tartani a fal. Szemben a hosszú passzokkal, ahol jóval több idő kell ahhoz, hogy az elkapó el tudjon szakadni...
Meccsenként 1-2 hosszú passzt meg gyakorlatilag bárkire lehet hívni, nem kell érte rosteren tartani egy elkapót...
Sérülés esetén meg inkább legyen egy Ocho a csapatnál 5. körös pickért, mint más drágábban vagy más aki sokkal gyengéb elkapó nála.
Big Al meg nagyon jó, csak a fizikai erőnléte még nem az igazi. Ő már most nagyon jó üzlet volt, akkor is, ha idén többet már nem léphetne pályára.
2011. 10. 19. 08:46
Bulow
Akkor most "off" leszek, vagyis arról írok, ami a postban volt :) Nagyon nagy öröm lenne újra Kevint a pályán látni! Ő az egyik utolsó mohikán a 3 gyűrűsök közül, és Tommal is ragyogóak! És a locker room hatása is felbecsülhetetlen! Ha ő és a két DL közül az egyik visszajön a keretbe, ismét nagyot erősödünk! Én spec semmit nem tradelgetnék (legfeljebb Asantet).
2011. 10. 19. 09:08
LaFleur
tomi-tomi : Olyan mint ha meg akarnál győzni olyanról amit sohasem mondtam. Ki mondta, hogy Ocho balhés? Én pont azt mondtam, hogy mennyire szeretem a játékát és őt magát is. Al-ról sem mondtam, hogy csalódtam volna benne, sőt, szerintem is hasznos amit csinál csak még kevésbé látványos. Ha valaki csalódás nekem, az Ellis, de hagyjuk mert ez a téma messzire vezetne.
A blogokra meg a szakértőkre visszatérve: oké, akkor olvasd gsn blogját, szíved joga. :) Az, hogy a cap-en belül hogyan kevernek, na nekem az az irreleváns! A lényeg, amit próbáltunk itt leírni, hogy EGY ADOTT ÉVBEN mennyit kap ezért a teljesítményért. És ha cut-oljuk, akkor b@szhatjuk a 3 évet. De mielőtt visszatámadnál, hogy várjuk meg az év végét akkor ne tedd, mert én is pont ebben bízom, akár már a vasas ellen dobbant egy nagy teljesítményt. A média hype-ról meg csak annyit, hogy összekeversz valakivel, pont én vagyok az aki nem szoktam ennek felülni, olvasd vissza a hozzászólásaimat visszamenőleg is, akár évekre. Ha a hype irányítaná az NFL rajongásomat, már régen Manning rajongó lennék...
2011. 10. 19. 09:39
TÖRÖLT
Sziasztok

Remélem nem voltam Veled bunkó Tisztelt tomi-tomi nem állt szándékomban saját fogalmazzunk így fajtámat kiokítani

WR Britt Davis, WR Jarred Fayson, K Dave Rayner, LS Chris Massey, P Robert Malone, P Spencer Lanning, OL Phil Trautwein & OL Robert Brewster

ők voltak work out on
2011. 10. 19. 10:16
tomi-tomi
LaFleur,
Ne vegyél olyat magadra, ami nem Neked szól, nem csak Neked válaszoltam. Általában szoktam jelezni, ha valakinek célzottan válaszolok, mint most például.
Most mégis felülsz a média hype-nak. (Ezek szerint anélkül, hogy észrevennéd. Ezt hívják manipulációnak, ne hagyd.) A hatodik heti trade line lezárása környékén mindig ez megy. Spekulálnak, írják a hülyébbnél hülyébb variációkat, kit kéne kirúgni, kit kéne aranyárban megvenni. (Csak egy példa: melyik szakértő pedzegette előre akárcsak finoman is az év üzletét, a Palmer trade-et?! Ugyanúgy fogalmuk nem volt róla, mint nekem vagy Neked.)
A fizetésnél meg úgy tesztek, mintha Nektek kéne kifizetni az adott összeget. (Mert azt sugallja a "szakértők" többsége, hogy így állj hozzá.) Holott szurkolóként engem csak az érdekel, hogy az adott évi szigorúan korlátos erőforrásból mennyit "herdál el" egy játékosra.
Ezért is jó a példád. Ha év végén cut-oljuk, akkor elvitte és elviszi a cap bő egy %-át még két évig és a tulajdonos fizetett neki a semmire pluszban három millió dollárt. Nekem ez az irreleváns, hogy mennyire apad Kraft úr pénztárcája. Ami engem foglalkoztat, hogy a csapat, a Pats erőforrásaiból mennyit köt le Ocho szerződése. Ez pedig számomra - figyelembe véve a játékos érthető szempontjait is - tökéletesen megfelel. Valaki felhozta BigAl szerződését is. Az ő szerződés konstrukciója azt tükrözi, hogy mennyire nem bíznak kiindulási helyzetben a jó teljesítményében -> nulla garantált összeg. Ocho-ban ennyire bíznak, már csak ezért is várjunk a kivágással, trade-del, cserével.
S még egy szempont. Tisztában vagyunk azzal, hogy év végén Ocho-nak, Price-nak és Edelman-nek lesz élő szerződése? Welker-nek és Branch-nek nem. S csak nem Branch volt, akivel egyszer már nem sikerült megegyezni új szerződés kötésekor? Lehet, hogy a következő év másfél millájánál sokkal többet takarítunk meg, ha Branch ügynöke az élő Ocho-szerződés miatt nem tudja az egekbe emelni az árat? Ha meg nagyon erősködik, akkor ott lesz Ocho 1,5 plusz 3 millió dollárért még két évig.
gsn szakértelméről pedig annyit, hogy tavaly McNabb szerződésekor az egész szakértői gárda rácuppant, hogy micsoda megadeal. gsn volt az első, akitől olvasni lehetett, hogy egy záradék miatt ez egy alacsony értékű szerződés az első évben egy mega opcióval. Tehát a szerződésből év végén a Redskins minden további nélkül kiléphet. S mit ád az ég? Pont ez történt.
Csak javasolni tudom mindenkinek, hogy olvassa rendszeresen! (http://profootballbusiness.blogspot.com/)
Ellis szerintem jobban sérült, mint az a jelentésekből kiderül.
2011. 10. 19. 10:17
tomi-tomi
# 25 De Martoni
Dehogyis!
2011. 10. 19. 10:18
tomi-tomi
Bravó, a nevedet meg elrontottam! Elnézést, De Martino!
2011. 10. 19. 10:20
TÖRÖLT
Semmi baj úgy olyan tipikus olasz csőtészta nevem van :D :D :D
2011. 10. 19. 10:24
TÖRÖLT
Amúgy Welker-el elkezdtünk szerintem tárgyalni a szerződése meghosszabításáról
2011. 10. 19. 12:38
Tamas
Én nem igazán értem Faulk aktiválását. Woodhead fiatalabb, az első évében nálunk tavaly több yardot futott, mint Kevin az elmúlt 8 évben bármikor, hasonlóan jó elkapó, Brady láthatóan bízik benne és a speciális egységben is jól teljesít. Hacsak nem komolyabb Woodhead sérülése, szerintem luxus egy backup 3dr down RB a rosteren. A locker room chemistry kérdés meg az offense oldalán láthatóan nagyon jó. Nagyon szerettem az öreget, de most pazarlásnak érzem a helyét.
2011. 10. 19. 12:42
Olvasgatom a hozzászólásokat. Ezzel kapcsolatban és mással van egy-két gondolatom.

PUP: Brace, Daedrick és Faulk ha visszajönnek, főleg a falnak van szüksége emberre, mert nem sok teljesen egészséges falunk van és jó, ha tudjuk cserélgetni őket. Szerintem Al nem produkál olyan tackle és sack számokat, mint azt sokan várták (vártuk), de vitathatatlan, hogy több embert is leköt és bizony egy egy olyan jó helyzet, mint mikor a sztár WR-t kettőzik a védelemben. Máris megnyílik az út egy blitz-re, vagy egy gyenge blokknál egy másik falember gyors leválására és tackle-jére. Tehát ez is jó.
Olcsó-t továbbra sem írnám le. Örültem mikor idejött, hogy van egy mélységi célpont vagy ge yolyan játékos aki képes lehet jövő évtől Welker vagy Branch helyébe lépni. Mert bár szeretném, de nem hiszem, hogy mindkét játékossal hosszabbítunk. Valószínű, inkább Wes a fontos így Branch mehet (vagy olcsóért marad) és akkor jöhet Olcsó ideje, akinek van egy éve beleszokni a Pats sémába.

Faulk ha egészséges, akkor fel lesz téve az aktív rosterre, ha másért nem akkor azért, hogy utolsó évében még hasíthasson egyet. Szerintem jövőre visszavonul és nem akarják, hogy IR-en fejezze be a pályafutását.

CB-k: Nem tudom melyikőtök vetette fel DMC-nél, hogy tavaly kapott safety segítséget és az is sokat segített. Most mintha Arrington csinálná azt amit tavaly DMC (oké nem olyan szinten, de INT-ben mágis az van). Eltűnt egy jó free a sec-ből és nincs aki segítse DMC-t, vagy ha a free segít a cornernek, akkor inkább Arrington felé néznek sűrűbben. Most van az, hogy a csk-t hagyják egyedül megoldani a feladatot. Szerintem túl sokszor próbál jammelni, tavaly nem ez volt a helyzet. De azért nem lesz itt probléma, év végére vagy jövőre megint jó lehet, amint érkezik egy legalább Chung szintű free a csapathoz. Most per pill egy jó hiányzik a csapatból. Nekem Bodden kuka kategória (mint ahogy azt év eleje óta mondom). Samuelnek örülnék, de már nem téma.

Ha a D fejlődik és a két falember közül az egyik visszajön, már jó lesz ez a rész. O-ban meg nem szabad a mostani hülyeségeket megcsinálni.

Jön egy hét pihi (hurrá), aztán meg egy húzósabb sorozat. Ezekre nagyon kíváncsi leszek.
2011. 10. 19. 13:46
tomi-tomi
LordTamas,
az aktiválás még semmi különöset nem jelent, csak így edzhetnek együtt a csapattal. Három hétig nem számítanak bele az 53-as roster-be. Ha PUP-on lévő játékost nem aktiválsz a 9. hét végéig, akkor automatikusan megy IR-re. Az aktiváltak sorsáról is ekkor kell dönteni: roster-re vagy IR-re teszed.
Már írtam valamikor, hogy akár mindhárman keretbe kerülhetnek, mindegyikük mellett van érv.
Paul43,
DMC-ről én írtam, amit említettél (lényegtelen), annyi jutott még eszembe ezzel kapcsolatban, hogy idén sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a TE-ek levédekezésére. Emiatt még limitáltabb a S és LB segítség WR ellen, ami kevés marad, azt pedig tényleg szinte kizárólag Arrington kapja.
Bodden valóban nem olyan jó, mint vártuk. Viszont nagyon érdekes szerepe van. Sub felállásokban jön be, de akkor a 2. WR-en védekezik és Arrington megy nickel pozícióba. Nem értem ezt a feladat megosztást. Mi lehet ennek az oka?
Samuel-nek nagyon nem örültem volna. Vörös posztó a szememben: ha egy emberhez kéne kötnöm a SB vereséget, akkor ő lenne az. Hála isten, hogy már nem téma! :-)
2011. 10. 19. 16:00
TÖRÖLT
Big Al + első körös pick Jared Allen ért
2011. 10. 19. 16:07
TÖRÖLT
De ez csak egy infó ez nem megvalósult TRADE kérlek ne úgy vegyétek
2011. 10. 19. 16:35
lupus
Es honnan van ez az info? Kicsit kezd mar idegolo lenni ez a Jared Allen trade. :S
En imadom Allent,de konyorgom mondja mar el valaki megis miert mondana le rola a Viks?? Azt,hogy az ilyen varosi pletykakat ki,hol kezdi nem tudom,de legyen egy ujabb. Pl Tebow megy a Cardinalshoz 10tabla rizsescsokiert,fel karton gumicukorert es 1 2014-es elso koros pickert.
2011. 10. 19. 16:37
Burkus
lupus:

Ez a "Mindenkinek van egy álma" kategória. :) Igen, jön Jared Allen és mellé még Clay Matthews is egy 2015-ös 5. körös pickért :)
2011. 10. 19. 16:46
LaFleur
tomi-tomi : Ne erőltessük ezt a beszélgetést mert folyamatosan másra válaszolsz mint amit én írok. Hagyjuk. Szervezek egy közös meccsnézést (ha minden jól megy nov. 6.-ra), gyere oda majd és folytassuk ott személyesen, mert így egyrészt "teleszemeteljük" az oldalt, másrészt meg nem jó így, több óra távlatából reagálni valamire, ráadásul így.
Személyesen amúgy is jobb, megiszunk egy pár sört, szidjuk DMC-t a misstackle-ért, stb.
Gsn magas labda nekem, nem csapom le. :)
2011. 10. 19. 16:48
TÖRÖLT
Én véresen komolyan veszek minden ilyen általad "városi pletykának" minősített információt,mert sose tudhatod melyik a valós Én Trade nél soha nem viccelődöm,mert itt játékosok sorsa függ egy-egy adott helyzettől.Csakhogy megemlítsem az információim csakis kizárólag olyan személyektől van akik közel vannak a tűzhöz pölö Adam Schefter,Mike Reiss és még sorolhatnám
2011. 10. 19. 17:00
Burkus: jöhetnek :)

bsimon: Akkor a Matthews trade sirály.

Egyébként marha jó, hogy itt beszélünk a trade-ről, mikor tegnap lejárt a határidő :)
Így mindenki marad ahol most van...

Én csak egy free safety-ért sírok már mióta... oké meg Samuel-ért, de azt most hagyjuk már (én is befejezem). Free segítség lehetne DMC-nek is :)
2011. 10. 20. 12:53
2011. 10. 20. 18:32
simita
A nagyobb képen mint két óvodás akik lepacsiznak, hogy elcsórták a többiek vajas lekváros kenyerét....
2011. 10. 20. 21:21
hát igen a két apróság!
jó szolgálatot tehet itt Big Al!
remélem egészséges marad, illetve folytatódik nála a snappek számának növekvése, és akkor összeállhat egy kőkemény fal Bostonban! (ami most sem piskóta!!!)
2011. 10. 21. 13:10
Tzimisce
A fal kőkemény, de az Endek nem az igaziak, max futás ellen.
2011. 10. 21. 13:38
lesz ez még így se! (remélem)
egyébként olvastam egy jó kis cikket, amiben volt szó Carter-ről is, hogy a liga egyik legjobban teljesítő DE-je futás ellen, illetve Waters a 2. legjobb passzblokkolásban, és ha jól emlékszem a futásblokkban is jól teljesít!
// mindjárt megkeresem azt a cikket!
2011. 10. 21. 13:41
ja bocsi, kis korrigálás!
Waters a legjobb passzblokkolásban, illetve bennevan a TOP6ban mind screen blokkolásban, mind futás blokkolásban, összesítve a 2. legjobban teljesítő G a ligában!!!!

Chris Forsberg 5 "észrevétele":
http://espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/7128983/five-things-learned-patriots

Mike Reiss:
http://espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/7129709/five-things-learned-patriots
2011. 10. 21. 14:14
SysCase
tomi-tomi:

Ezt írod: "A fizetésnél meg úgy tesztek, mintha Nektek kéne kifizetni az adott összeget."

Mégis Te (is) beszélsz állandóan a szerződésekről meg pénzekről. Tépitek egymást itt pár napon át teljesen feleslegesen több okból is, de elég csak kettőt kiemelni:

1: Az elmúlt évek csalódásai miatt kell valami extra a PO-ra, olyan, amit egész RS alatt nem csinál a csapat és ebbe beletartozhat az is, hogy Ocho csak akkor nyomja meg a play gombot :) Honnan tudjuk, hogy nem tud már most mindent? Mindenki bukásról ír. Randy egész RS-ban parádézott aztán a szezon végére már a videóbírónak is több elkapása volt, mint neki. Ezt a helyzetet egyszer meg kell fordítani egy Super Bowl-ért a mai ellenfelekkel szemben.

2: Mit érdekel Téged a Pats anyagi helyzete és az, hogy kire mennyit költ? Mi lesz a következő? Hogy a reflektorokba energiatakarékos izzókat vegyenek inkább?
Felőlem fizethetnek Ocho-nak 3x ennyit is, ha a SB első drive-ban lesz egy 80 yardos TD elkapása.
2011. 10. 21. 15:04
Nem is tudtam, hogy itt ekkora vita megy arról, amit írtam. Azt hiszem, a tökéletes megfejtés még nem hangzott el. Chad Ochocinco Bengals-szal 2006-ban kötött szerződése fizetett volna az utolsó évre, 2011-re 6 millió dollárt. Azt alakította át a Pats a tradekor a tomi-tomi által említett megállapodássá. Tehát amikor Curran 6 millióról beszél, akkor idejét múltak az információi.
2011. 10. 21. 15:23
tomi-tomi
SysCase,
azt hiszem rossz helyre címezted és pontatlan vagy.
A pár napon keresztül történő tépés lezajlott kevesebb, mint 20 óra alatt.
Fogalmam sincs, hogyan írhatnám le egyértelműbben, hogy engem csak a cap érdekel, mint szigorúan korlátos erőforrás. (Nézd meg a #12 hsz-t.! Azért tartom olcsónak, mert gond nélkül illesztették a fizetését a CAP alá.) Tőlem a mérőszáma lehetne WC papír tekercs is.
Miről beszéljek, ha az volt az egyik legfőbb érv Ocho ellen, hogy milyen sokat keres?
Ha valaki, akkor én érveltem Ocho mellett.
Olvass legközelebb sokkal figyelmesebben, kérlek! (Én ezt írtam: "Nekem ez az irreleváns, hogy mennyire apad Kraft úr pénztárcája." vs az állításod: "Mit érdekel Téged a Pats anyagi helyzete és az, hogy kire mennyit költ?" Irreleváns = nem érdekel, nem foglalkoztat, Kraft úr pedig a Pats tulajdonosa.)
Btw Üdv! :-)
2011. 10. 21. 15:30
tomi-tomi
gsn,
ritkán jársz ide ezek szerint. :-) Ne finomkodjál! Curran ezek szerint kapitális baromságot írt.
2011. 10. 21. 19:46
TÖRÖLT
Remélem nem baj,hogy felhozom,de a bowl.hu-n olvastam a Mock draft tudom baromi korán van még hozzá,DE ha esetleg ismerik a Tisztelt Szerkesztőink azt aki készített üzenném neki nagyon tetszik az irománya de tényleg nagyon jóóóó :D :D :D
2011. 10. 21. 19:46
Tzimisce
A cikkek alapján úgy érzem végre BB rájött mire lehet használni a passz ellen nem ideális Spikes-t. Mindenki panaszkodott, hogy mennyire rossz a cover-je, hát íme a megoldás:
Menjen be a LOS-hoz, és ha nem futás van, késleltetett blitzet simán futhat, ütközni pedig nagyon tud. Szerintem tökéletes MLB ebből a szempontból. Azt sajnálom, hogy MAyo nem nagyon tudott mit csinálni OLB-ként, pedig az lenne a tuti, ha ő is megtalálná magát a 4-3ban. (majd ha felépül)
2011. 10. 21. 20:25
tomi-tomi
De Martino,
írjál neki, Höri név alatt fut a bowl.hu-n. Zseniális faszi. (talán ide nem jár és nem olvassa ezt az ömlengést)
2011. 10. 21. 21:29
TÖRÖLT
Köszönöm szépen a válaszod Tisztelt tomi tomi az első felét a mondatodnak a második részétől meg a belem fordul ki.......
2011. 10. 21. 21:42
tomi-tomi
2011. 10. 23. 09:54
TÖRÖLT
Mivel nem vagyok olyan ezért reagálok más már RÉGEN NEM TENNÉ

Tisztelt tomi-tomi ezen kijelentésem nem minősül ömlengésnek.Azért mert találtam egy olyan cikket ami nem mindennapi módon van megszerkesztve és a szokásos száraz anyagokat követve,ezért merészeltem elétek is tárni eme remek irományt.Mert nem megszokott van benne kreativitás a maga olykor nyers szövegével megfűszerezve amit valljunk be olykor mi is szeretnénk ilyen fogalmazásokat írni :D :D :D

Téma OFF GO GO PATS!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. 10. 25. 22:54
tomi-tomi
De Martino,
átolvastam, igazad vagyon. Megbocsáthatatlanul félreérthető voltam! Az ömlengést magamra értettem ("zseniális a fickó" kitételre). Amit most írtál Höriről, azzal (is) teljesen egyetértek. Mondom, hogy zseniális! :-)
Mea culpa, mea maxima culpa!
Hozzászólás a(z) Brace és Faulk újra edz (akárcsak Deaderick) bejegyzéshez