Menetrend

Brady második műtétje

2008. 10. 17. 19:52
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Tom Brady a Patriots irányítója szerdán átesett egy második műtéten a bal térdén egy fertőzés miatt, közölte a Bradyhez közeli forrás.
Október 6-án műtötték meg először Los Angelesben a Kerlan-Job Ortopéd Klinikán. Az orvosok szerint a bevatkozás sikerült, de ezen a héten Brady rosszul érezte magát, mint kiderült a fent már említett fertőzés miatt. Dr. Nicholas DiNubile, térdspecialista szerint az ilyen fertőzéseknek különböző típusai vannak, agresszív kezelést és folyamatos megfigyelést igényel. "Ez bárkivel előfordulhat, akinek műtétje volt, de viszonylag ritka a térdműtéteknél" - mondta DiNubile. "Minél előbb felismerik és kezelik (antibiotikum és a műtét), annál kisebb az esélye, hogy ez további gondokat okozna." Boston Globe

Hozzászólások

2008. 10. 17. 20:13
tojast
rem hamar felépól
2008. 10. 17. 20:14
Wolverine89
hát nagyon remélem nem lesz több komplikáció, nem valami biztató ez a fertőzés téma!:(
2008. 10. 17. 20:20
Szabotomy
Tom harcos típus,soha nem adja fel.Kitartást és jobbulást!
(Joe Montana minden kihagyás után csak jobb lett a visszatéréseinek alkalmával.Majd meglátjuk,hogy mire lesz képes a Tomy srác!)
2008. 10. 17. 20:23
Gabesz
holnap megint péntek most még ez a hír is. valaki mondhatna valami jó hírt is mára :(
2008. 10. 17. 20:28
sixt
Üdv Mindenki!
Felépül a srác nem vitás. sokan nyomjuk az Univerzumot hogy így legyen.
Más dolog lehet nyitott kapukat döngetek meg nem is itt kellene írni de nem kéne összehozni egy Pats Party-t valamikor?? Vagyunk páran jó buli lenne. Nem az Én tisztem nyílván csak egy tag vagyok, és vannak itt komoly szerkesztők, de megismernék pár embert közületek ha már így együtt vagyunk
Nos ?? Szerkesztők?? Klub Tagok
2008. 10. 17. 21:23
sixt
Üdv Dega!
Pont Januárra gondoltam egyébként Én is, idén már nem hinném hogy jól meg lehetne szervezni.
Ha meg lesz Januárban meccsünk az meg csak jó, bár hajnalra találkozót rendezni ?? :) hmmm nem tudom, biztos sokan vagyunk sok felől nehéz lenne
De reméljük sok javaslat lesz...
2008. 10. 17. 21:25
bradyfan
Én is jo kezdeményezésnek tartom ezt a pats partyt. Én benne lennék mert egyedül elég szar mecset nézni. A haverjaim közül meg mindenki colts vagy chargers fan.
2008. 10. 17. 21:36
sixt
Meccsel egybe kötve tényleg jó lenne, de kérdés milyen meccs lenne közvetítve, vagy a netes néha szaggató linkeket nézzük?? Az nem túl jó ötlet, plussz egy ilyen találkozóra minden felől mennénk és hát akkor beszélgetés esetleg sörözés igazi klubb feeling stb viszont akkor szállás kéne, nem tudom várjunk még ötleteket, megérne egy külön topicot.. ;)
2008. 10. 17. 23:24
Magdolna
Sziasztok!:)
februárban már ígértétek a közös meccs nézést,én is szeretnék ott lenni!:)
2008. 10. 18. 09:46
Bulow
A közös meccsnézést én ajánlottam (nem tom én voltam-e az első..) és a januári buliban is benne vagyok, előtte elég húzós az életem. Van helyiségem is kábé 40 embernek jó. Tképpen hanyan vagyunk? A lejobb lenne egy playoff meccsel összekötni, persze...
2008. 10. 18. 10:28
Montesclan-pats
Brandy és viito: Valóban tudom,hogy hogyan cserél gazdát egy játékos. De fizetni azért kell neki, és ezek a srácok elitjátékosok, nem kevés pénzt kapnak. Pl. Williams.
És ebben a Dallasban túl sokan vannak ilyenek. És mégsem annyira tökéletes a szezonjuk,mint ahogy a MIENK VOLT tavaly. Ennek az évnek a fényében még nagyobb a ragyogás a tavalyi dicsőséges glória körül.
Helyesen valóban úgy kellett volna írnom, hogy a Dallasnak a 18-1 is csalódás lett volna. Minden bizonnyal a playoff 1.kör is az lesz. Persze hogy tudom, hogy 2 vereségük van, de mikor írtam még nem tudtam.
Valamiért nem szeretem a Dallast, ez az ország csapata, olyan fellengzős. Kicsit olyan, mint a Fradiság- mondom ezt én aki jó ideig fradista VOLTAM, és az emlékezetes Slovan Bratislava meccsen mi is futottunk. De mára a fradi sem azt jelenti mint régen, lejáratták ezt a nevet is. De Isten ments,hogy ezek után ezen a honlapon a fradiról értekezzünk. Be is fogom.
Ja az NASN nagyon jó, ha elérhető számotokra érdemes befizetni rá. Heti 4-5 meccs és aaz NFL Game Day 90 perces.
+ néhány NCAA is.
2008. 10. 18. 11:36
polonic
Üdv!

Ez az NASN dolog ez, hogy működik? Melyik szolgáltatónál van? Hogy lehet előfizetni. Bocs az amatőrködésésrt, de még nem hallottam róla.
Köszi
2008. 10. 18. 11:51
rage77
A UPC holdon nyomja a NASN-t. Lehet, hogy kábelen is, az nálam nincs.
2008. 10. 18. 12:02
NASN ismertető: http://www.nfl.hu/modules.php?name=Archive&a_op=show_it&a_id=401&s_or_a=a
És fórum: http://www.nfl.hu/modules/Forum/viewtopic.php?id=788

Brady meg igazán műttethette volna magát James Andrews-zal Alabamában, minthogy a nyugati parton Neal ElAttrache-val. Andrews a legnevesebb amerikai térd/váll/könyök sérülés specialista, nála nem fordulhatott volna elő ekkora malőr. Ő műtötte Barkleyt, Jordan, Iversont többek között. NFL-ből Pennington surgeryjét is ő csinálta, akárcsak Breesét. Műtötte Bo Jacksont, Emmitt Smitht, McNabbet, Hasselbecket, Deucet, és még sorolhatnám a sikeres projectjeit fociban, plusz még a "fél" baseball ligát. Ehhez képest ElAttrache egy elég rutintalan orvos sportsérülések terén.
2008. 10. 18. 13:41
Brandy
Az NASN a UPC digitalon és directen megy tudtommal.
Brady műtetje meg nekem egy kicsit gyanús, lehet, hogy ez az egész térdfertőzés porhintés. Előfordulhat, hogy elrontották a műtétjét, még az is valószínűbb lenne mint egy ilyen fertőzés(ami tényleg ritka). Mindenesetre jobbulást neki, jó lenne ha még szezon vége előtt rendbejönne és elkezdhetne valamiféle edzést.
2008. 10. 18. 14:46
Pats12
gsn.
már mondani akartam, hogy naaa neeee...mégiscsak 8 000km. :-)
(mármint az orvosos vélemyénynyilvánítás :-)), de aztán az a sok név meggyőzött, biztos volt cikk róla és nem egyszerűen felhívtak telefonon téged. :-)
anyway.
engem is bosszant! de nem úgy van, hogy gyakorlatilag a csapat, edző, szerződések...etc eleve megszabják hova menjen?
nem tudom elképzelni, hogy senkivel nem kellett egyeztetnie!
2008. 10. 18. 18:38
hulit
Ne gondoljátok hogy az ilyen fertőzések
olyan ritkák nagyon sok műhiba per ezért van.
hiába XXI.század még emberek műtenek és fertőtlenítést is emberek végzik nekem egy jóbarátom orbáncos lett egy térdleszívás után a térde meg szarrá ment. az orvos meg éli világát.
2008. 10. 18. 19:39
CoSco
Sztem időzítsük úgy a partyt hogy amikor bejelentik Tom teljes felépülését :) Aztán meg elküldjük neki a partyt dvd-n ajándékba :)
Gondolom Pesten csinálnánk a bulit mi? :(
Esetleg dec. 5ikén felépülhetne, mert 6ikán úgyis Pesten vagyok :)

A fertőzés miatt meg nem aggódok Tom is kemény gyerek, ilyen dolgok meg előfordulnak mütéteknél.
JOBBULÁST!!!

na mentem party, 2re meg haza mert Red Sox meccs :)
Hozzászólás a(z) Brady második műtétje bejegyzéshez