Menetrend

Brady még nem foglalt álláspontot a 2018-as játéka kapcsán

2018. 04. 18. 15:18
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Hírek
Frissítés: Michael Giardi információi szerint Brady nem hogy nem gondolkodik visszavonuláson, de már szervezi a tavalyi évhez hasonlóan, az edzőtábor előtt Montanaban megtartott külön felkészülést az elkapóival! Ezt Patriots játékosok mondták Giardinak.

Scott Zolak információi szerint bár tavaly nem volt ott, idén Rob Gronkowski is jelen lesz a tervek szerint!

Adam Schefter információi szerint Tom Brady még nem határozta el magát a játék mellett a 2018-as szezonra, habár azok szerint, akik ismerik őt, úgy gondolják vissza fog térni a pályára.
Mivel Brady sem négyszemközt, sem nyíltan nem beszélt még arról, hogy a következő szezonban is játszani fog, így a források nem tudják biztosan, hogy játszani fog, még ha úgy is gondolják.

"Arra fogadnék, hogy játszani fog még a közeljövőben, de nem tudom mi folyik most a pályán kívül."

"Az nem is lehet kérdés, hogy Brady játszani akar, de már 41 éves lesz augusztusban és több időt akar a családjával tölteni és a környezetében vannak akik inkább azt szeretnék, ha visszavonulna." - mondta egy forrás az ESPN-nek.

Akik úgy gondolják, hogy játszani fog, még azok is elismerték, hogy vannak olyan körülmények amik miatt nem értelemszerű a folytatás.

"Hiszem hogy játszani fog" - mondta egy másik forrás. "Azonban ő is ember. Változhatnak a dolgok. De én azt hiszem, hogy játszani fog idén is."

Brady mellett Gronkowski álláspontjáról sincsen hír eddig, aki nem jelent meg a nem kötelező edzéseken.

Brady szintén nem jelent meg az edzésen és valószínűleg nem is fog rész venni rajtuk. Korábban is hagyott már ki edzéseket a holtszezonban, konkréten 2010-ben, 2009-ben és 2008-ban.

Olyan hírek is érkeztek, hogy Brady több időt akar eltölteni Alex Guerrero-val, aki az ő személyi edzője. Brady korábban azt mondta, hogy 45 éves koráig játszani akar, és ennek következtében múlt Októberben a csapat elcserélte Jimmy Garoppolo-t a 49ers-hez.

Míg Brady távol volt, a Patriots megkezdte a felkészülést a szezonra nélküle.

Brady "tétovázása" nem befolyásolja a pozíció megerősítésének szükségességét, viszont lehet hogy aggresszívabban kell majd fellépnie a csapatnak.
A Patriots-nak 2 választási joga van az 1. és a 2. körben is és a szakértők úgy vélik az egyiket irányítóra fogják beváltani. Brady-n kívül ugyanis csak Brian Hoyer van a keretben a pozícióra, akinek további 2 évre van szerződése a csapattal.

 

forrás: ESPN

Hozzászólások

2018. 04. 18. 15:38
kalapur
most mondjam azt, szokasos espn cikk? persze h nem beszelt rola, mert nem is kerdes... attol h az elso par hivatalos edzesen nincs ott, azt ott is kifejtettek h attol magaban/masokkal edz...
esze agaban nincs abbahagyni, elo szerzodese van, ezert mer lenne tema?
2018. 04. 18. 15:39
mgabor74
Akkor azért biztos teliszalad a hócipőm, ha most meg kitalálja, hogy mégsem játszik tovább, és Garoppolo meg ment a levesbe Brady őszi fogadkozásai miatt.
Kicsit már Gronkowski csendes holdoutját is unom. Annak idején megegyeztek egy nem is kis szerződésben a csapattal, azt kellene betartani. Azt is annak tudatában írták alá, hogy emelkedni fog a fizetési sapka, és azzal együtt a később aláírók bére is majd. Ha majd az Övé lejár, akkor köthet jobbat megint mint azok akik most írtak alá. Ez ezeréve így megy nem tudom mi neki ebben az újdonság. Most is TOP 3 a fizuja, jövőre meg TOP 1 ha addig nem ír valaki még nagyobbat alá. És ezt a szerződést évekkel ezelőtt kötötte, ha ma is ennyire jónak számít akkor eddig mégjobban az volt. Rosszul nem járt az biztos. Ha az egészsége miatt nem folytatja azt megértem, de ha a pénz miatt szórakozik azt nem.
2018. 04. 18. 15:41
mgabor74
Ráadásul egy hét a draftig, jó lenne tudni ha a TE is azonnali hiányposzt.
2018. 04. 18. 20:00
hopi46
Én nem tartom "azonnali hiányposztnak".
Van két jól blokkoló TE-ünk, Gronk meg úgysem pótolható a draftról. (Hollister meg a mániám! :))
2018. 04. 18. 16:28
Ferran
Bill-t kérdezte már valaki? Gondolom válaszra sem méltatná azt, aki ezt a kérdést felteszi.
Így kapásból az a grimasza jut eszembe, mint amikor 2016-ban megkérdezték tőle, hogy Brady kezdő irányító lesz-e, ha visszatér a 4 meccses eltiltása után. :)
2018. 04. 18. 17:51
boarder20
Amúgy meg Brady ha jól tudom igazoltan volt távol mert a közel-keleten vagy hol voltak a családdal de nem nyaralási célzattal! Vagy tévedek? :)
2018. 04. 18. 18:01
Zandal
Best Buddies alapítványi elkötelezettségei illetve amerikai katonák látogatása miatt volt Katarban.
2018. 04. 18. 18:52
boarder20
Igen, pontosan nem tudtam de ez volt, igen!
2018. 04. 18. 18:22
szerintem nem tenne ilyet... ezzel a hero szerepkörből simán átmenne az árulóéba és ezt ő is tudja. az 5 SB gyűrűje mellett sokkal inkább úgy emlékezne rá mindenki h szarban hagyta a csapatát. hagyta elcserélni a jövőt, majd ő simán lelépett... a bostoniakkal nem érdemes packázni, simán közellenesség lenne pillanatok alatt. Gronk esete más
2018. 04. 18. 18:55
boarder20
Gronk-al kapcsolatban nekem az a megérzésem hogy ebben a szezonban még játszani fog, ha végig bírja a szezont, ami azért nála minden évben kérdéses, esetleg nyerünk egy SB-t, esetleg nem, szerintem akkor is ez lesz az utolsó szezonja mert azért a teste sem bír ki mindent és kár lenne az egészségét kockára tenni a továbbiakban! Éhen halni nem fog, mert a Pats-es fizujához még hozzá sem nyúlt, de gyanítom ez lesz az utolsó aktív éve! Én szeretném a legjobban ha nem így lenne, de sajnos benne van a pakliban!
2018. 04. 18. 21:37
cellranger
Tipikus espn cikk. Szerintem Gronk ezt a szezont még lenyomja, de valószínűleg utána kiszáll, mert azért eléggé sokat kap a teste...
Bradyről nem hinném, hogy nem szólna előre. Vele még legalább 2 évet (minimum) számolhatunk. És szerintem mentorálni is fog. Amennyit tett már a csapatért kétlem, hogy csak simán lelépne.
2018. 04. 18. 21:51
cspeti98
Miért mentorálna? Ha mondjuk 2 évet még akar játszani, akkor nem fogja megkockáztatni, hogy kiszorítsa valaki.
2018. 04. 19. 07:09
cellranger
Jimmy G-t is mentorálta, ha úgy vesszük. Nem hiszem, hogy a mentorálás azt jelenti, kiszorítanak a keretből
2018. 04. 19. 08:28
cspeti98
Én mentorálás alatt azt értem, hogy tanácsokat ad neki, tanítja, JimmyG biztos hogy ellesett tőle dolgokat, de szerintem TB soha nem tanított neki semmit. Ennek két oka van, az egyik az, hogy ha egy 15 évvel fiatalabb QB ugyanazt a teljesítményt tudja hozni, akkor a csapat érdeke az lesz, hogy a fiatalabb játszon. A másik ok pedig az, hogy Bradynek nem dolga egy QB kinevelése, azt az edzőknek kell megtenni.
2018. 04. 19. 12:36
hopi46
+1
Mindössze "leselkedni", "utánozni" lehet. :)
2018. 04. 18. 23:48
Pat Patriot
Lehet, hogy hanyagolni kellene az ESPN-cikkeket. Kavarják a szart, dezinformációkat közölnek, ahol csak tudják, próbálják lejáratni a Patriotsot. És a frissítésből kiderül, hogy megint kamu volt, amit írtak. Kell ez nekünk?
2018. 04. 19. 08:52
kalapur
nem art, ha leforditva felkerul ide, h tudjuk mar megin milyen hulyeseget hordanak ossze rolunk, ennel kb az elso ket mondat utan lejon h baromsag az egesz, de lehet nem artana ugy inditani, mint anno a bb-s sertodos cikknel, h vigyazat, espn bullshit, nem csak a vegere biggyeszteni a forrast, h akkor nyugodjon meg az ember, mikor oda er, h jo esellyel nagy resze nem igaz a cikknek
2018. 04. 19. 08:56
kalapur
“a kornyezeten vannak, akik szeretnek ha visszavonulna” -> persze, pl giselle tudjuk h nem szereti mennyit serul a ferjecskeje, de ez szerintem max a szerzodese lejartanl lesz faktor, vagy ha tenyleg lesz vmi komoly baja, 40+ evesen nem tud mar olyan szinten gyogyulni mint egy 20on eves...
2018. 04. 19. 13:09
InfiniteLoop
Ha jól emlékszem, pont a szezon végén jár le a szerződése. Lehet, hogy itt csak nyomásgyakorlás tényállásának fennforgásáról van szó.
Másrészről gyanítom, hogy BB minden áron ki akar sajtolni valamiféle bizonyosságot azzal kapcsolatban, hogy TB meddig tud számra elfogadható szinten játszani. Főleg ha új szerződést is kell kínálnia.
2018. 04. 19. 14:02
Croaker
2019-es szezonra is élő szerződése van Bradynek.
2018. 04. 19. 10:06
Elm
Az ilyen cikk elejére és végére - bár van forrásmegjelölés, de a kevésbé figyelmesek szív- és érrendszerének megóvása érdekében - be kellene tenni vastagon szedve, hogy "***** ESPN ALERT !!! ***** ESPN ALERT !!!! ******"
2018. 04. 19. 15:58
kalapur
2018. 04. 22. 10:26
DDeby
2018. 04. 22. 10:30
DDeby
Brady jelenleg sokkal kenyelmesebb poziban van mint Bellichek, nem lepodnek meg ha tobb penzt akarna, ami a csapatnak nem előnyős de total megérdemelné. SB gyűrű van bőven a kezén, Gerappa elment, csak rá épithetünk idén
2018. 04. 22. 19:00
BaP
Nna pont ezért voltam sokakkal együtt ősszel BB mellett, és szerintem nagyon is gond van a NE-nél a kémiával...

A Guerrero probléma egyre nagyobb, nem csodálom, ha BB zabos miatta. Sehol, semmiféle csapat sportban nem jó, ha vannak egyenlőbbek az egyenlők között
HA Brady már csak 1, max 2 szezont játszik, akkor is óriási hiba volt Garoppolo (2. Körösért, Istenem) elcserélése.

A másik gond, amit BB el fog szenvedni, hogy Kraft Brady ( még 4 évig játszom) nyilatkozata miatt elcseréltette Garoppolót, most meg kényszerből az elején kell draftolnia QB-t, holott lenne más fontos poszt is
A TE poszt szerintem eddig is ilyen volt, tök mindegy, Gronk játszik-e, vagy visszavonul, az utóbbi szezonokban annyit volt sérült, hogy oda kell draftolni mindenképp

Összevetve: szerintem Gronk is Guerrero miatt hisztizik, őt letiltotta BB, Brady meg Guerrero kitiltása miatt. És mindkettő fasirtban van a SB bukta és Butler miatt ....

Ennek ellenére remélem, rendeződnek a dolgok, és Brady meg Gronk egy győztes szezonnal vonulhat vissza, szerintem már egyikben sincs több max 2 jó szezonnál, és a csapat meg készen fog állni, minden poszton jól sikerül a draft.
Hozzászólás a(z) Brady még nem foglalt álláspontot a 2018-as játéka kapcsán bejegyzéshez