Menetrend

Brady nyilatkozott a sérüléséről

2008. 08. 19. 09:15
Szerző: lucas
Kategória: Cikkek
A WEII reggeli műsorában Brady megválaszolt néhány kérdést a sérülésével kapcsolatosan, amely miatt nem utazott el a csapattal Tampába.
Bár pontosabb részleteket nem közölt, azt kijelentette, hogy ez nem ugyanaz a bokasérülés, ami a Super Bowlon hátráltatta. " Ugyanaz a része a testemnek, ugyanaz a láb, de nem ugyanaz a sérülés"- mondta Brady. Azt is hozzátette, hogy sérülése nincs összefüggésben egy ütközéssel az aug. 2-i edzésen, amelynek során Sammy Morris véletlenül megrúgta őt. " Ezen a hétvégén volt idő kezelni, és remélem, olyan hamar rendbe jön a lábam, ahogy szokott."

bradybb.jpg

"Most az a fontos, hogy addig nem szabad megerőltetni, amíg nem vagyok teljesen egészséges - mondta az irányító. - Természetesen, nagyon szeretnék a fiúkkal együtt lenni a pályán, de a mester hozott egy döntést, és most ez a leghelyesebb, amit tehetek" Brady nem tudta megmondani, hogy az Eagles elleni következő meccsen pályára lép-e. "Bizonytalan - mondta.  - Megkapom a kezeléseket a héten, és bízom benne, hogy napról napra jobban leszek. Minden az edzőnktől függ, azt teszem, amit mond. Úgy gondolom, elég rég óta a szakmában van ahhoz, hogy tudja, az első szeptemberi mérkőzés a legfontosabb a számunkra."

Hozzászólások

2008. 08. 19. 13:04
Szabotomy
Nah jah,ahogy eddig is gyorsan gyógyult.Én bízok benne,bár 40 körül ha úgy ébred az ember,hogy semmije sem fáj,akkor valószínűleg halott.
2008. 08. 19. 13:09
Szabotomy
:D Most gondolkodtam,Tom csak 31! :)
2008. 08. 19. 14:42
Én még nem aggódom Brady miatt. Tavaly Moss hagyta ki a traning camp és a preseason jó részét, mégis össze álltak utána dolgok. Akkor viszont nagy gáz lenne, ha egyszer tényleges kiesne, mert egyik csere QB-ban sincs meg az a potenciál, amivel esélyünk lehetne bármire is.
Hozzászólás a(z) Brady nyilatkozott a sérüléséről bejegyzéshez