Menetrend

Brady szezonlezáró posztja

2018. 02. 09. 19:09
Szerző: Increay
Kategória: Hírek
A Super Bowlon elszenvedett vereség óta többen is posztoltak a saját közösségi oldalukra néhány mondatot - ahogy ez lenni szokott. Tom Brady a mai napon az Instagramon írt néhány sort, most ezt olvashatjátok:

"Beletellett néhány napba, amíg tudok írni mind a Super Bowl vereségről, mind a csapat egész szezonjáról. Rengeteg érzelem van az emberben, amikor a cél előtt ilyen kicsivel bukik el. Ez is egy tanulási folyamat az ember életében. A tanulás mindent pozitívvá változtat. Egy dolgot éreztem igazán az elmúlt négy napban, az pedig a hála. Hálás vagyok a csapattársaimnak azért a teljesítményért, amit egész szezonban nyújtottak, függetlenül attól, hogy milyen kihívással kerültünk szembe.

Hálás vagyok az edzőinknek, mindazért a munkáért, erőfeszítésért amit értünk tettek. Hálás vagyok azért az áldozatért, amit a játékosokért hoztak, mindig az a cél lebegett a szemük előtt, hogy a hétvégi győzelemhez hozzásegítsék a csapatot.

Hálás vagyok a franchisenak, támogattak minket ezen a kihívásokkal teli, nehéz úton.

Hálás vagyok a Philadelphia Eaglesnek, hogy a legjobbat hozták ki belőlünk - egyúttal gratulálok nekik a győzelemhez.

Hálás vagyok a szurkolóknak, hogy minden héten szurkoltak nekünk, ránk szánták az idejüket, energiájukat, szeretetüket és támogatásukat.


Végső soron hálás vagyok a családomnak és a barátaimnak, akik támogatásukkal és szeretetükkel segítenek elérni az álmaimat.

Köszönöm mindenkinek, szeretlek benneteket!
Legjobbakat, Tom"

Forrás: Instagram

Hozzászólások

2018. 02. 09. 19:18
fatman
mi is hálásak vagyunk neked a szezonért, Tom...
2018. 02. 09. 21:02
iceman
Bár ez itt kicsit off, máshová még kevésbé fér bele: Az Eagles nekem a döntő előtt egy szimpatikus csapat volt, sőt, el kell ismerni, igenis megérdemelték az SB győzelmet. De a döntő óta, akkora lett a p.fája egyes játékosainak, mint a bécsi kapu, hogy a szurkolóikról ne is beszéljek. Mintha nem egy paraszthajszállal (a saját érdemeik mellett a mieink jó pár egyéni hibájának + egy-két érdekes bírói ítéletnek is köszönhetően) nyertek volna, hanem mintha elsöprő fölénnyel, kb. földbe döngölték volna a csapatunkat. Már második, meg harmadik, sorozatos SB győzelmekről beszélnek úgy, mintha az kész tény lenne. Mindezek után immár örömmel fogom várni a pofára esésüket.
2018. 02. 09. 23:11
orrrion
Nincs ebben semmi különös : Jellemzően nem a szellem óriásai -tisztelet a kivételeknek - játszanak a ligában. Hatalmas feszültség robbant ki az Eagles játékosokból, ilyenkor nem is kell elvárni a cizellált megjelenéseket. Most mindenki mondja a magáét a saját színvonalán, aztán jönnek majd a szezonok egymás után és elválik, hogy egy uj dinasztia jött létre, vagy a mostani hősök mennek a levesbe.
2018. 02. 09. 23:46
Iron_Condor
A hübrisz a legbiztosabb út a bukáshoz.
2018. 02. 09. 21:21
Pat Patriot
Korrekt. Nagyon érdekes figura Brady. Nyilván a sajtómegjelenései, nyilatkozatai tervezettek, nagyon jól megtanulta használni a médiát, de valahogy nem lehet mesterkéltnek nevezni. Kulturált, visszafogott, de semmi felesleges duma. Amiről nem akar beszélni, nem beszél, igyekszik meghúzni a határt, amelyen túl nem enged senkit. Közben viszont mégsem tűnik olyan élettelennek, mint Belichick. Szóval nagyon érdekes figura. Nem lehet nem tisztelni.
2018. 02. 10. 07:14
Montesclan-pats
Csak tisztelni lehet. Tisztelet a mi hőseinknek!!!
2018. 02. 10. 08:53
ween
Bocsánat, nem ide tartozik, de melyik csoportokkal játszunk ősszel?
2018. 02. 10. 13:47
Fellenger
Rodgersék jönnek pofonért.
2018. 02. 10. 10:17
ötös műhold
Szubjektív megjegyzés: én egészen a tavalyi SB-ig nem tartottam Bradyt GOAT-nak. Nem mintha vele szemben mást annak tartottam volna, egyszerűen nem foglaltam állást ebben a kérdésben. (Amely kérdésben egyébként - jön ki belőlem az analitikus filozófus - objektív, és egzakt módon nem is lehet állást foglalni, mert ez nem az a műfaj.) De a tavalyi SB-t, meg a legutóbbi idényt, meg a mostani SB-t látva, bár vesssenek a mókusok elé mégis csak azt gondolom, hogy ő a GOAT.
És még azt is gondolom, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy ezt láthatom. Mert ha ő, meg ez a csapat, és a "dinasztia", no meg a másik GOAT, az edző, már nem lesz, akkor nagyon sokáig kell majd várni egy ehhez hasonló "jelenségre", amit ők produkálnak együtt.
2018. 02. 10. 13:49
Fellenger
Bizony, hogy szerencsések vagyunk, mert ilyen csak egyszer van az életben. Talán tart még 1-2 évig, aztán már mi is csak egy csapat leszünk a 32 közül. És vagy nyerünk vagy nem. Akkor nehezebb lesz majd szurkolni.
2018. 02. 12. 01:25
Barb
Szerintem szurkolni nem lesz nehezebb. Hinni... azt igen, az nehezebb lesz. De fogunk - pont azért, mert láttuk a csodát :)
2018. 02. 12. 01:22
Barb
Ez egy nagyon-nagyon szimpatikus megnyilvánulás... Köszi!!!
2018. 02. 11. 15:55
nikos1976
2018. 02. 12. 10:15
balazsgarazs74
Hozzászólás a(z) Brady szezonlezáró posztja bejegyzéshez