Menetrend

Cassel szerint a világ

2008. 11. 22. 18:30
Szerző: vidor
Kategória: Interjú
Matt Cassel csütörtöki sajtótájékoztatójából pár részlet:
Arról, mire gondol, amikor látja, hogy ketten vannak Moss-on, és hogy reflexszerűen másik irányba néz-e ilyenkor. "Attól függ, mit látok, és hogy mit beszéltünk meg a meetingeken. Van, hogy teljesen más irányba kell fordulnom, és van, hogy maradok nála a kettős fedezet ellenére, mert el tud szabadulni. Nem teljesen fedi az igazságot az a kijelentés, hogy automatikusan elfordulok tőle." A Dolphins elleni első meccs óta tapasztalt fejlődéséről. "Úgy érzem, felnőttem egy kicsit. Hol is tartok, a 9. vagy a 10. meccsnél kezdőként? Kicsit jobban értem a szerepemet. Egy kicsit jobban bízom abban, amit csinálok." Arról, hogy a tavalyi Jason Taylor által szerzett interceptionje karrierje mélypontját jelentette - és hogy hogyan tért onnan vissza. "Sosem akarsz ilyen helyzetbe kerülni - tucatnyi ponttal vezet a csapatod és erre interceptiont dobsz. De ez előfordul minden futballjátékossal, ezzel tisztában kell lenni. Megmondtam nektek tavaly, hogy nem az volt az első és nem az lesz az utolsó alkalom, hogy IT-t dobok. Kicsit meginog az ember önbizalma, de olyankor azt kell mondanod magadnak 'Majd holnap sikerül'. Szerencsémre a következő héten, a Washington elleni meccsen újra lehetőséget kaptam, és sikerült egy pontszerző drive-ot összerakni és bevinnem egy touchdownt. Ez a futball, ilyen a sport. Érhetnek csapások pályán és pályán kívül, egyszerűen csak folytatni kell tovább." Arról, hogy hívtak-e az edzők idén quarterback-futást, vagy a scramble-jeit az alkalom pontosabban a pályán zajló történések szülik-e. "Nem, nem volt tervezett futás. Mindegyiknél úgy éreztem, hogy a saját lábamon meg tudom oldani a játékot." Arról, érzi-e bizonyos játékhívásoknál, hogy alkalma lesz futni, pl man coverage ellen. "Sok ilyet láttunk a Jets ellen. Tudtuk, hogy némely játékosunkat kettős fedezettel fogják védekezni, és nem fognak arra számítani, hogy én futok a labdával. Volt pár rés a falon, és ki tudtam ezeket használni." Forrás: Reiss's Pieces

Hozzászólások

2008. 11. 22. 18:53
bradyfan
Az a tavalyi Phins elleni bukta nem csak a pats szurkoloknak maradt meg a fejében. Vezetünk 25 ponttal bejőn MC első passza int és jőn vissza brady. Viszont nekem nagyon tetszik hogy ennyire mobilis ezt jobban kedvelem benne mint Tom-ban. (Bár nem örülnék neki ha Tom elkezdene futkosni asszem akkor a szőr is futkosna a hátamon). Remélem a holnapi mecsen MC végre nagyot alakit a phins ellen. Go Pats holnap győzni kell.
2008. 11. 22. 22:27
rege
Bradyfan:Most nem csak Brady pótlása fontos. Sokkal nagyobb gond, hogy Harrison, vagy Maroney....stb. pótlása nincs megoldva. Cassel jobban pótolja Bradyt mint a helyettesek a fent említetteket. Sajnos! Abban egyetértünk, hogy Brady ne futkosson, de Cassel holnap összerohangálhatna pár (sok) TD-t.
2008. 11. 22. 22:30
temp
hát nem tudom. LoMo kiesésével kevesebbet vesztett a futójátékunk, mint Morris kiesésével, Sanderst meg szeretem, szerintem Rodneynál inkább a vezérszerep ami hiányzik nem is annyira a játéka.
2008. 11. 22. 22:45
vidor
teljesen egyetértek (remélem, ezért nem jár ban :D )

[szerintem Cassel se rohangáljon nyugodtan. Én majdnem meghaltam a Jets meccs alatt, Matt és a csapat miatt is. És a meccs utáni nyilatkozatokból is kisütött, hogy nem kellene ilyen bátran ugrabugrálni, mert félnek, hogy valaki megunja :))]
2008. 11. 22. 22:47
bradyfan
Rege. Ezzel egyetértek nem csak az ő potlása fontos. Mondjuk szerintem a felsoroltak közül megvan oldva a potlás. Lomo helyet ott van Morris sokkal meggyőzőbb mint rodney hiánya sztem is inkább vezérszerepi mert sanders is tudja azt hozni mint az öreg.
2008. 11. 22. 22:48
bradyfan
mint helyet mig bocsi hiba
2008. 11. 22. 22:54
temp
én sem szeretem a futós QB-t. A QB a pályán az a játékos, akinek a leginkább észnél kell lennie, akinél a leginkább számít, ha kap egy ütést, és kicsit elkezd zsibbadni a karja, vagy fáj neki egy ütközés után, és ez pont elég lesz, hogy a pontos dobások egy csöppet melléhordjanak.
Márpedig egy QB leginkább futkorszás közben kerülhet ilyen helyzetbe, hogy egy páran rápotyognak.

Ezzel együtt Matt alapjában véve nem futós QB, legalábbis semmiképpen nem egy MV vagy VY szerencsére.
2008. 11. 22. 23:31
rege
Viito:Természetesn viccnek szántam az "összerohangálós TD-ket. Az msn elemzi a következő meccset és egy pontban kitér a Brady-Cassel összehasonlításra. Emliti, hogy Brady 2002-ben passzolt 420+ yardot (már nem emlékszem melyik meccsen). Arra hívja fel a figyelmet, hogy az elkapók jobban megbíztak TB-ben, mint MC-ben. A cikk írója szerint ez az alapvető külömbség a két irányító között.TB akkor is oda tudta dobni a labdát az elkapónak, ha éppen nem arra figyelt. A csapatnak nagyobb volt az önbizalma. Nem a mérhető dolgokban nagy a különbség a két irányító között, hanem a csapatra, nézőkre és ellenfelre gyakorolt hatásban.
2008. 11. 22. 23:38
temp
rege: nincs azzal gond, van aki szereti azt, ha egy QB sokat fut, sokat mozog a LOS felé is, nem csak oldalra, én a saját véleményem írtam csak.

A Tom - Matt összehasonlítás pedig szerintem nagyon nagyon nehéz, mert teljesen eltérő a két csapat, amit vezetniük kell.
2008. 11. 22. 23:45
mascherano
viszont abban biztosak lehetünk hogy Cassel nem egy elhasznált QB akit agyon zúztak volna a főiskolán. :-)
2008. 11. 23. 02:24
Tzimisce
Nagyon egyben van most a divíziónk, remélem most nyerünk, és ezzel odalépünk a Jetsre.
Hozzászólás a(z) Cassel szerint a világ bejegyzéshez