Menetrend

Chung szerződött, többen sérültek

2009. 07. 28. 06:32
Szerző: temp
Kategória: Hírek
Hivatalosan is megerősítették, hogy a Patrick Chung, a csapat idei első választottja (összesítésben 34. pick) aláírta a szerződését. A kontraktus pontos részleteit később hozzák nyilvánosságra. A fiatal safety érkeztével egy másik DB-nek, Antwain Spann-nak búcsút mondott a Patriots. Sajnos a Patriots idén is sok sérülttel kezdi meg a felkészülést. A legfájóbb veszteség a kezdő bal oldali defensive end Ty Warren, aki egy kétoldali ágyék műtét után lábadozik. Meglepetés a listán a másodéves linebacker Shawn Crable, aki februárban térdműtéten esett át (kitisztították az izületet), de ennek ellenére a korábbi összetartásokon már megjelent. Mellettük még sérült az újonc Rich Ohrenberger (OL), és Darryl Richard (DL), valamint a válsérüléssel küzdő Mark LeVoir (csere OT) Mind az öt játékos active/PUP listára került, ami azt jelenti, hogy az edzőtáborok folyamán bármikor aktív státuszba helyezhetőek. A North Carolina egyetemen szalagszakadást szenvedő, és most rehabilitációt végző Brandon Tate (WR), valamint a korábbi birkózó Jermail Porter (OL) active/non-football injury listára került.

Hozzászólások

2009. 07. 28. 10:23
TÖRÖLT
Warren-t mikor műtötték meg? azt lehet tudni, hogy mennyi a lábadozási idő?
Remélem idén kicsit jobban elkerülik a srácokat a sérülések!
2009. 07. 28. 10:57
2009. 07. 28. 11:30
_bb
Csak én gondolom, hogy ebből az active/PUP listából nem kell messzemenő következtetést levonni? Kétségtelen, hogy Crable meglepett, de csak nincs semmi komoly. Emelett viszont Mayo és "Vödör" nem szerepel rajta... ez is valami. Én is remélem, hogy idén nem lesz sok/súlyos sérülés(-hullám)... és talán, mert rövidebb volt a szezonunk egy POval, erre több a sansz is.
Ja és Brady legyen minden meccs előtt "Probable", az korábban jó ómen volt ;)
2009. 07. 28. 13:28
temp
alapjában véve valóban nem kell messzemenő következtetést levonni, főleg úgy, hogy a sérülések pontos voltát sem nagyon közlik. Ettől még akár mind az 5-en ott lehetnek a keretben szeptember elején (vagy persze PUP/IR is lehet a vége).
2009. 07. 28. 16:15
_bb! Az itt megadott címedre küldtem egy e-mailt!
2009. 07. 28. 19:04
_bb
Danna! megkaptam, válaszoltam :)
2009. 07. 28. 22:01
TÖRÖLT
DoM!
Köszi ezt én is vágom, de azért egy ilyen műtét utáni rehab nem tart eddig! Én azért kérdeztem, mert azt hittem újra műtötték! Így viszont nem értem... persze nem vagyok orvos, de focis haveromnak ez nem tartott tovább 4 hónapnál, és totál játékra kész a srác!
Oké, Ő is nyilatkozta hogy lehet csak részleges edzésmunkára lesz képes, de azért ott egy orvosi stáb jobban dolgozik mint itthon NBIII-ban...
Félre ne érts, nem kötözködni akarok, csak azt hittem lemaradtam valamiről!
De akkor ezek szerint nem úgy sikerült a gyógyulás ahogy szerették volna! Viszont ezt nagyon sajnálom!
Azért köszi!
2009. 07. 29. 11:16
kookesz:

Semmi gond.
Én sem vagyok orvos :) Csak arra tudok hagyatkozni, amit ő mondott áprilisban, hogy reméli, a TC kezdetére száz százalékos lesz. Ezért nem aggódnék, mert +/- egy hét belefér szerintem. Amint elkezdődnek az edzések már okosabbak leszünk.

Ha nem is annyira látványos Warren játéka mint Seymouré, de az ő jelenléte is nagyon meghatározó, ezért nem kell elsietni a visszatértét. A Steelers elleni meccsről volt statisztika, hogy mennyire szétfutottak minket az ő helyén, Mike Wrighton keresztül. Pedig a Pittsburgh futójátéka tavaly 29. volt YAC kategóriában.
2009. 07. 29. 12:02
TÖRÖLT
DoM:
hát igen, mi "nemorvosok" innen nem sokat tehetünk, csak reménykedünk hogy tényleg rendbejön! :)
Hozzászólás a(z) Chung szerződött, többen sérültek bejegyzéshez