Menetrend

Dolphins @ Patriots: döntő tényezők

2007. 12. 22. 12:39
Szerző: DoM
Kategória: Meccsek
A Ravens ellen múlt héten hosszabbítás után megszerezte első győzelmét a Dolphins, ennek ellenére maradt még elég motiváló erő a nyeretlen szezon megmentése után is. Megállítani a Patriots csapatát, útban a 16-0 felé, és lehetővé tenni az 1972-es Miami játékosainak a hagyományos pezsgőbontásukat. Mire kell különös figyelmet fordítania a Patriots edzőinek és játékosainak? A tovább után kiderül.
Támadás: vigyázni Jason Taylorral... ha játszik 2004-ben a Patriots útban volt harmadik Superbowl győzelme felé, 12-1 mérleggel utaztak Miamiba a Dolpihns (2-11) elleni MNF-ra decemberben. DE Jason Taylor nyolc szerelése mellett bemutatott egy sacket is. Utóbbi játékot követő magánszám keretében "kitépett szívet" emelt diadalittasan a magasba: egyetlen játékkal zúzta porrá a Patriots szurkolók reményeit... Valójában nem ez a játék nyerte meg a találkozót a Dolphinsnak, de hatalmas önbizalmat adott a csapattársaknak. Később újból földre vitték QB Tom Bradyt, miközben egy kilátástalan passzt dobott, amiből interception lett, az azt követő támadásból pedig touchdown, amivel a Miami 29-28-ra megnyerte a mérkőzést. Idén már sor került a floridai kirándulásra. Félidőben már 42-7-re vezetett a Patriots. A negyedik negyedben a hazaiak touchdownt szereztek, és 42-14-re szépítettek. Ennek ellenére úgy gondoltak az edzői stáb, hogy Bradyt a padra ültetik: szép munka volt Tom, pihenj egy kicsit! Azonban a helyettese Matt Cassel, Welker irányába dobott passzát ki más, mint Jason Taylor leszedte, és akadálytalanul szerzett 36 yard "futás" után touchdownt. A mérkőzést természetesen már nem tudták megfordítani, Brady újra pályára lépett, de világosan mutatja, milyen hatása lehet Taylor jelenlétének a Dolphins játékára, még ha a csapat nem is szerepel túl jól. Jason Taylor a hét folyamán kisebb lábsérüléssel bajlódott, nem edzett, de az eddigi hírek szerint játszani fog, ami az egyik ok lehet arra, hogy miért kell komolyan vennie a Patriotsnak a mérkőzést. Védelem és special team: Ginn-mentes délutánt Oké, beismerem ez nem volt egyszerű: addig kutatni a Miami játékosai között, amíg találok valakit, aki pozitív irányban kitűnt a többiek közül támadásban. Esetleg RB Ronnie Brown? Igen, de ő sérültlistán van. WR Chris Chamberst elengedték szezon közben a Chargershez, már a nyári szünet alatt elment TE Randy Mitchell, WR Marty Booker pedig nem volt annyira eredményes, mint amit vártak tőle. Nem maradt más, mint az újonc, WR Ted Ginn Jr., aki a csapat punt és kick returnere is. Nem sokan számítottak rá Cam Cameron edzőn kívül, de Ginn kezd megfelelni azon várakozásoknak, amit az előkelő elsőkörös választása támasztott. 340 elkapott yardja van (közel 15 yardos átlag, leghosszabb elkapás 54 yard) és 1 TD. Kickoff returnök alkalmával 24 yard az átlaga, a leghosszabb 52 yard volt. A Puntoknál 10 yardos átlag, a leghosszabbal pedig csapatrekordot állított be: 87 yard és TD. A Miami jelenlegi helyzetében Ginn az, aki a reményt jelenti a csapat támadójátékában. Speciel Team: Patriots Múlt héten WR Kelley Washington blokkolta a Jets puntját, amivel a Patriots az ellenfél 5 yardos vonaláról támadhatott, ami Laurence Maroney TD-jához vezetett. Az ehhez hasonló játékok mindig jelentős pszichológiai hatással járnak mindkét csapat számára, és rossz időjárás esetén mint a Jets ellen, döntő jelentőségük lehet.

Hozzászólások

2007. 12. 22. 12:53
Rodoc
Várom már ezt a meccset nagyon!
Remélem minden összejön megfelelően koncentrálnak a fiúk és akkor minden rendben lesz! Go Pats!
2007. 12. 22. 13:09
patriots
Az O-Line remélhetőleg most is a toppon lesz és elég időt teremtenek Brady-nek a passzolásra.
Ha egy félig sérült Miami Def.-t, meg tudnak fogni, akkor könnyen lehet, hogy már az első félidőben eldől a meccs.
Bár így lenne Go Pats!!!
2007. 12. 22. 13:27
Linebacker
Üdv Mindenkinek!
Sok sikert a Dolphins meccshez, azért remélem nem lesz a végtelenségig egyoldalú, unalmas szárazföldi alázás, ahol a tengeri emlősök csak vergődnek!
Amúgy minden kedves Pats Rajongónak, s az oldal összes Látogatójának nagyon Boldog Karácsonyt, valamint TD-kben és Sack-ekben gazdag Új Évet kívánok!
Tisztelettel: Linebacker
2007. 12. 22. 13:36
A játék képe leginkább az időjárástól függ. Mai előrejelzések szerint 50 százalék esély van csapadékra vasárnap délután. Ennek ellenére történjen bármi a védelmünk mindenképpen hozza ezt a meccset. Az már csak hab a tortán ha Brady is dob pár TD :D
2007. 12. 22. 14:52
Cheater
Ha az időjárási tényezővel komolyan számolunk, akkor azt kell mondanom, hogy szerintem a defense-nek kell összekapni magát, amire képesek is a fiúk!:)) Azért szoros meccset várok, de remélem győzteset is...:)) Go Pats!
2007. 12. 22. 17:27
cset
2007. 12. 22. 21:58
lukacstamas
Csak én nem találom máshol, vagy egyelőre tényleg "csak" a www.goltipp.com-on ígérik a meccs közvetítését?
Eddig ez nekem nem működött valami fényesen, remélem vasárnap kiváló lesz a közvetítés, a meccs és a meccs után a hangulatunk! :-)
2007. 12. 22. 22:05
patriots
Majd vsárnap este nézd meg a többi oldalon, akkor valószínüleg többön is ott lesz.
2007. 12. 22. 22:52
Gabesz
A www.rojadirecta.com oldalon is szerepel a közvetítendő meccsek között.Általában szépen is működik, de speciel múlt héten nézhetetlen volt.Most remélem jó lesz.
2007. 12. 22. 23:37
lukacstamas
2007. 12. 23. 15:08
patriots
Bízok benne, hogy begyantázzák a kesztyűket a fiúk és nem fog csúszkállni a labda. Go Pats!!
Hozzászólás a(z) Dolphins @ Patriots: döntő tényezők bejegyzéshez