Menetrend

Draft interjúk - Boyce és Buchanan

2013. 05. 10. 14:17
Szerző: pirko
Kategória: Interjú
Josh Boyce (WR) és Michael Buchanan (DE), a Patriots új szerzeményei április 27-én szombaton sajtótájékoztató keretében válaszoltak a média kérdéseire

Josh Boyce interjú
 

K: Meglepődtél, amikor a New Englandtől futott be a hívás?

JB: Nem túlságosan. Inkább nagyon boldognak éreztem magam, hogy engem hívtak, és hogy lehetőségem nyílik egy ilyen kiváló szervezetben játszani.

K: Hányszor kerültél a draft előtt kapcsolatba a New Englanddel? 

JB: Előfordult néhányszor, ugyanis Tom Bradyvel közös az ügynökünk, úgy tűnik bevált a dolog. 

K: Szóval Robert Griffin III, majd Andy Dalton után Tom Brady lesz a következő irányítód? 

JB: Ez óriási dolog. Mindhárman remek srácok, kiváló irányítók. Igazi áldás számomra, hogy ilyen kiváló irányítókkal játszhatok a karrierem során. [Robert Griffin III a texasi Copperas Cove középiskolában, Andy Dalton pedig a Texas Christian University, a TCU Horned Frogs csapatában volt Boyce csapattársa – a szerk.] 

K: Hogy van a lábad? Meggyógyult? 

JB: Igen, napról napra jobb lesz. Amikorra kell, készen fogok állni. 

K: A lábsérülésed ellenére a combine-on 4.38-as időt futottál. Igaz ez? 

JB: Igaz, uram. 

K: Elképzelhetőnek tartod, hogy egy kicsit inkább a combine-on mutatott teljesítményed miatt kerültél a figyelem középpontjába, és keltetted fel több csapat figyelmét? 

JB: Úgy gondolom, hogy ebben van igazság. Tudom, hogy jó páran nem futottak olyan gyorsan, mint én. Úgy vélem, a combine sokat segített. 

K: Gyorsabb lettél volna, ha egészséges a lábad? 

JB: Elképzelhető, de ki tudja. Mindenesetre boldog vagyok, hogy így sikerült. 

K: Tartott neked felmérőt a Patriots? 

JB: Nem, uram. Jártam náluk, de nem volt felmérés. 

K: Miért döntöttél úgy, hogy már most, ilyen korán eljössz a draftra? [Boyce már a 3. évfolyam befejezése után jeletkezett a draftra – a szerk.]

JB: Egyrészt azért, mert a választott szakon már megszereztem a fokozatot. Meg aztán meg is sérülhettem volna az utolsó évben, vagy ki tudja mi történhetett volna, szóval inkább eljöttem a draftra. 

K: Melyik szakot végezted el?

JB: Szociológiát.

K: Azon kívül, hogy az ügynökötök révén Tom Bradyvel van kapcsolatod, ismersz-e még esetleg másokat is a jelenlegi csapattagok közül? 

JB: Edzettem néha együtt Julian Edelmannel, aztán ott van Marcus Cannon, és Malcolm Williams, akik a csapattársaim voltak a TCU-n.

K: Hol játszottál, belül, vagy a szélen? 

JB: Mindkét pozícióban játszottam, belül is, szélen is. 

K: Jól érzed magad mindkét pozícióban? 

JB: Igen, uram. 

K: Mélységi célpontnak tartod magad? 

JB: Néhányan annak tartanak. Én úgy gondolom, egyszerűen elkapó vagyok. Kívánjanak tőlem bármit, képes leszek végrehajtani. 

K: Képes vagy arra, hogy mélységben elszakadj a védőktől? 

JB: Igen, uram. 

K: Tisztában vagy vele, hogy ilyen típusú játékost keres a Patriots? 

JB: Igen, uram. 

K: Ismered valamennyire Aaron Dobsont? 

JB: Nem mondanám, hogy ismerem. Amikor a Patriotsnál jártam látogatóban, találkoztam vele, de nem ismerem személyesen. 

K: Sokszor kellet változtatni a playek során a routjaidon? 

JB: Igen, uram. Ha különböző védekező felállásokat lát az ember, és ennek megfelelően igazít a routokon. 

K: Szerinted mi az erősséged? 

JB: Úgy érzem elég eszes vagyok, és elég gyorsan felfogom, hogy mi történik a pályán. Egy csomó dolgot látok előre, még mielőtt azok megtörténnének, egyszóval úgy érzem, hogy az eszem sokszor a hasznomra válik. 

K: Van kick vagy punt visszahordásban tapasztalatod? 

JB: Igen, uram. 

K: Gyakran volt ez a feladatod? 

JB: Ha ezt a feladatot kaptam, végrehajtottam. Ha emiatt lesz rám szükség, akkor meg fogom oldani, nem lesz probléma. 

K: Mivel foglalkozol a pályán kívül? 

JB: Pihenek, a barátnőmmel, vagy a családommal töltöm az időt. Ennyi az egész. 

K: A családoddal nézted a draftot? 

JB: Igen, velük. 

K: Hogyan reagáltak? 

JB: Nagyon lelkesek voltak. Egyszerűen boldogok voltak, hogy a sok munka végre meghozta a gyümölcsét. 

K: Mondj valamit magadról! Elég kiegyensúlyozottan reagálsz a dolgokra. 

JB: Szerintem még nem fogtam fel igazán ami történt. Nagyon boldog vagyok, de nem fogtam még fel igazán. 

K: Van tapasztalatod arról, hogy milyen hideg időben játszani? 

JB: Igen, uram. Játszottam az Air Force és a West Virginia ellen az idén, játszottam fenn Boise-ban, szóval nincs problémám a hideg idővel. 

K: Izgalommal tölt el, hogy Tom Bradytől fogod kapni a passzokat? 

JB: Igen, már az is nagyon lelkesítő, hogy egy NFL csapat tagja lehetek, de ami a kiváló irányítót, Tom Bradyt illeti, ez hatalmas dolog. 

K: Mondtad, hogy közös az ügynökötök, de találkoztál már személyesen is Tom Bradyvel? 

JB: Találkoztam vele, amikor a Patriotsnál jártam. Amikor bemutattak neki, mondtam, hogy ugyanaz az ügynökünk, meg ilyenek… szóval igen, ott találkoztunk. 

K: Találkoztál már mással is a csapatból? 

JB: Nem, csak Edelmannel, Marcus Cannonnal és Malcolm Williamsszel.

(forrás: patriots.com)  

Michael Buchanan interjú

K: Hogy érzed magad? 

MB: Remek érzés. A gyermekkori álmom vált valóra azzal, hogy ahhoz a szervezethez kerültem, ahová mindig is akartam. Szóval ez egy kivételesen boldog pillanat. Igazi áldás. 

K: Hol voltál ma, mivel töltötted a napodat? 

MB:  A családommal. Együtt volt az egész család. Most is velük vagyok. Nagyon izgatottak miattam, és én is az vagyok. Szóval, itthon vagyunk, az egész család. 

K: Mit gondolsz arról, hogy egy olyan csapathoz kerülsz, ahol már ismersz néhány játékost? 

MB: Remek érzés. Nagyon jó dolog olyan helyre érkezni, ahol már vannak ismerősök, olyan srácok, akiket már most szinte a testvéreimnek tekintek. Ez persze előnyt jelent a számomra az alkalmazkodás, meg minden egyéb terén, ami együtt jár azzal, ha valaki egy új szervezethez kerül. Kimondottan jó érzés. 

K: Milyen kapcsolatban álltál a draft előtt a Patriotscal? 

MB: Nos, ott voltam a Senior Bowlon, a combine-on, meg minden. Egy csomó különböző meghallgatáson is voltam. A defensive line edzője tartott nekem felmérőt. Úgy érzem, remek munkát végeztem, és ez most már nyilvánvalónak tűnik. Hát, úgy ennyi volt. 

K: Mikor volt az a felmérő? 

MB: Egy, vagy talán két héttel a pro dayem után. 

K: Miközben ennyire a draft végére kerültél, mi járt a fejedben, mielőtt megszólalt a telefon? Megfordult a fejedben, hogy fog-e draftolni valaki téged egyáltalán? 

MB: Tudják, mit mondok erre? Igazi áldás számomra, hogy az NFL-ben játszhatok. Gyermekkorom óta erről álmodtam. Kilenc éves koromban kezdtem futballozni, és mindvégig erre a napra vártam. Szóval, igazából nem nagyon problémáztam ezen. 

K: Korábban milyen érzéseid voltak, és mit gondolsz most a Patriotsról? 

MB: Ugyanazt, amivel a világon mindenki tisztában van: ők egy egyedülálló szervezet. Szerintem, annak alapján, ahogy végzik a dolgukat, ők a legjobb futballcsapat. Nagyszerű játékosaik vannak, meg persze a többi dolog. 

K: Kaptál-e valamilyen előrejelzést arról, hogy a Patriots téged fog választani? 

MB: Nem tudtam semmi biztosat. Valójában nem volt semmi jele. Amikor hívtak, talán én voltam a legboldogabb ember a világon, amikor meghallottam Belichick edző hangját a telefonban. Valójában nem sejtettem semmit, reménykedtem benne, hogy talán érdeklem őket, de semmi biztosat nem tudtam, amíg meg nem történt.

K: Miért döntöttél úgy, hogy a harmadik éved után még maradsz az egyetemen? 

MB: Egyszerűen be akartam fejezni az egyetemi tanulmányaimat. Ez egy olyan dolog volt, amit megígértem az édesanyámnak, hogy megszerzem a végzettséget, meg minden. Meg aztán narancsszínű a vérem [az Illinois Fighting Illini football csapatának az alapszíne a narancssárga – a szerk.], és végig együtt akartam maradni a csapattársaimmal. Úgy gondolom, hogy együtt valami igazán remek dolgot alkottunk. Nem úgy alakult minden, ahogy szerettük volna, de örülök, hogy úgy döntöttem, maradok. 

K: Beszélnél nekünk a tavalyi állkapocs sérülésedről? Szerepe volt abban, hogy veszítettél a testsúlyodból, és hogy visszaestek a mutatóid? 

MB: Én nem kötném össze ezeket. Ez a dolog az állkapcsommal az életem egy nagyon rossz időszaka volt, de tanultam belőle. Úgy érzem, hogy jobb emberként kerültem ki belőle, és remélem, hogy soha nem fordul elő ilyesmi. [Buchanan 2012 júniusában egy verekedés során szenvedett állkapocs sérülést – a szerk.]

K: Ismersz valakit a Patriotsból? 

MB: Igen, Tavon Wilson közeli barátom. Fel is hívott néhány pillanattal az után, hogy draftoltak. 

K: Mit mondott? 

MB: Azt mondta: „Isten hozott a Patriotsnál!” Beszélgettünk, alapjában véve üdvözölt, és elmondta, hogy mennyire örül annak, hogy újra csapattársak lehetünk.

K: Hat alkalommal sikerült megakadályoznod a passzt az elmúlt idényben. A hosszú karjaid, és az, hogy képes vagy zavart kelteni a LOS területén, azok a dolgok, amelyekre büszke lehetsz? 

MB: Nos, igen, ha megakasztod a passzt, akkor az ellenfél nem halad előre. Mindent megteszek, amit csak tudok, hogy segítsem a védelmet, a számokba, meg ilyenekbe most nem mennék bele. Bármit megteszek, amit kell, nyomásgyakorlás, sackek, mindent, ami segíti a védekezést. Arra törekszem, hogy minden egyes play során letegyem a névjegyem. 

K: Felmerült benned valaha, hogy esetleg a Rutgersre menj? 

MB: Nem, soha nem fontolgattam, hogy a Rutgersre menjek. Mindig is illinois-i srác voltam. 

K: Csak, mert draftoltak néhány Rutgerses srácot, szóval… 

MB: Nos, valójában dolgoztam együtt Logan Ryannel, együtt edzettünk. Őt is elég jól ismerem. 

K: Hol történt mindez? 

MB: Phoenixben, Arizonában. 

K: Az előrejelzések szerint a harmadik kör magasságában vártak. Csalódott voltál amiatt, hogy nem választottak ilyen magasan? 

MB: Egy kicsit talán igen, de mint már mondtam, óriási lehetőség áll előttem. Életem álma vált valóra. Hogy egyáltalán kiválasztottak, már az is áldás számomra. A családom úgy ünnepelt, hogy azt hihette volna bárki, én voltam az 1/1, szóval nem számított. A legfontosabb dolog az, hogy most már Patrióta vagyok, és egy óriási lehetőség kapujában állok. A legjobbat fogom kihozni ebből. Szóval, különösebben már nem izgat a dolog. 

K: Mit csinálsz a pályán kívül? Van valami hobbid? 

MB: Imádom a filmeket. Sokszor nézek filmet. Van három fiatalabb testvérem, velük is nagyon sok időt töltök együtt. Ők éppen most kezdenek érdeklődni a sport iránt. Szóval együtt vagyok a testvéreimmel, és sok sportközvetítést nézünk. A televízióm mindig az ESPN-re van kapcsolva, ha éppen nem valamilyen filmet nézek. Hát, úgy ennyi. 

K: Milyen filmeket szeretsz? 

MB: Mindenfélét. Horrort, akció filmeket, mindent. Szerintem mindenféle filmet láttam már. Nincs különösebben kedvenc műfajom, egyszerűen imádom a filmeket.

K: Van kedvenc filmed? 

MB: Talán a Scarface [A sebhelyesarcú – a szerk.]. Számomra talán ez minden idők legjobb filmje. 

(forrás: patriots.com

Hozzászólások

2013. 05. 10. 16:06
despota
Remélem bejön DE poszton
2013. 05. 10. 17:36
nosbiglem
2013. 05. 10. 18:34
LaFleur
Bocs az OFF-ért, de én most sokkot kaptam:

http://www.origo.hu/teve/20130510-kivonul-ket-sportteve.html

Egy klasszikust idézve . "És ezt most így hogy?"
Nem térek magamhoz...
2013. 05. 10. 20:46
TÖRÖLT
ne is mond! én csak ezért tartottam a jupiszit. nagyon kivagyok!
2013. 05. 11. 02:22
nosbiglem
Jobbnál-jobb streamek vannak már neten, nem egy HD felbontásban. Ingyen.
2013. 05. 11. 07:50
TÖRÖLT
Ez igaz Mel, de tv-n nézni egy meccset teljesen más mint a kis netbook-omon nézni a streamet. Azért valahogy csak megleszek! :)
viszont továbbra is undorítónak tartom a szolgáltatók ezen "egyirányú" szerződésmódosítását.
2013. 05. 12. 00:33
nosbiglem
Tudod, hogy nem rosszindulatból írtam, ha így értetted elnézést.
Nekem is laptopom van, csatlakoztatva van hozzá egy 22 colos monitor, és máris meg van oldva a tévézés, és az a közbeni csetelés. (Már ha akarok írni, valamit, és nem azt olvasni, hogy cut Brady... de ez csak kisebb kitérő volt.)
Ha meg akarjuk nézni a meccseket, márpedig igenis, mindet akarjuk, akkor megoldjuk, hogy ne legyen akadálya! :D
2013. 05. 13. 06:17
TÖRÖLT
tudom, dehogy így értettem.
a cut Brady-s mondatod ttszik! :)
2013. 05. 11. 13:44
simita14
Lehet rosszul gondolom, de a ESPN Amerika HD és a nem HD csatorna két különböző dolog. A HD-n soha nem adtak még NFL meccset. A hírek szerint a sima (nem HD) ESPN Amerika marad. Tehát lehet továbbra is nézni ott meccseket.
2013. 05. 11. 13:51
simita14
Most per pillanat (szombat 13:52) az ESPN Amerika HD-n mint általában baseball, a nem HD-n box megy ! Nyugi ! Ez tényleg két külön dolog!!!
2013. 05. 12. 22:07
vpi
Én úgy tudom, az ESPN caklipakli kivonul európából.
Tehát nem csak a HD. Jó lenne ha nem, de sajna igen.
2013. 05. 12. 22:20
LaFleur
Igen, sajnos úgy van ahogy vpi írja. Unblock kivonulnak.
Egy halvány reménysugár maradta, hogy azért ezt az ~500M piacot nem hagyják majd veszni, és valamelyik csatorna közvetít NFL-t továbbra is.
Na, azt a csatornát kell majd az itteni szolgáltatóknak betenni a kínálatba és rendben vagyunk!
Biztos vagyok benne, hogy itt a fórumon tájékoztatjuk majd egymást, érdemes lesz nyáron is fel-fel nézni ide. Egy brit csatornáról már is olvastam, hogy átvenné a közvetítéseket.
Mert azért beszélünk NHL, MLB, College BB és College Footballról is, azért ezeknek volna itt Európában piaca...
2013. 05. 10. 20:35
tomi-tomi
Dom,

Dobson 1991. június 13-án született, Boyce-é úgy tűnik hadi titok. :-)
2013. 05. 10. 21:49
2013. 05. 10. 22:33
Whitealert
Ez a Boyce gyerek egész szimpatikusan nyilatkozik :D Az "Igen, Uram" válaszokra gondolok.
2013. 05. 11. 10:16
bence.szel
Szimpatikus a srac, de ezek a yes, sir valaszok megszokasok illetve kulturabol adodnak, branch is hasonloan tolja, gondolom kb ugyanott nottek fel vagy vmi :)
2013. 05. 11. 14:02
dartib83
először nekem is furcsa volt, mikor azt hallottam, h "yes, sir". de ez sztem a focis-sportkultúrából jön, ott mindenki ezt használja. Kicsit innen nézve hierarchikusnak tűnik. De sok hasonlóság van a foci és a katonaság között. Gondolom onnan, jön, mint pl a "hut", mikor az irányító indítja a játékot.
2013. 05. 11. 10:59
Állítólag a "déli" rácok ennyire udvariasak ;)
2013. 05. 12. 19:28
tamaskerepesi aka DM
2013. 05. 13. 16:39
tamaskerepesi aka DM
Hozzászólás a(z) Draft interjúk - Boyce és Buchanan bejegyzéshez