Menetrend

Edzőtábor 10. nap

2012. 08. 07. 09:02
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek
A hétfői edzést a szokásoktól eltérően kora délután helyett délelőtt tartotta meg Bill Belichick. Kedden már a New Orleans Saints is a városban lesz, a két csapat közös edzést is fog tartani, vagyis közeleg az első felkészülési mérkőzés. Az edzésen három bíró is részt vett, ezzel is emelve a gyakorlatok fényét, és komolyságát: 20 yardos vonalon belüli játékok, gólvonalhoz közeli helyzetek, állandó változó (Belichick bemondására) down és yard távolságok, gyorsított támadójáték vagy számtalan helyzetgyakorlat volt a terítéken.
A PUP/NFI listán lévők között nem volt változás. Egyelőre Brian Waters feltűnése is várat magára. A tegnap megsérült OT Kyle Hix és OT Darrion Weems nem edzett. Akárcsak meglepő módon Brandon Spikes sem. A többi távollévő listája: CB Alfonzo Dennard, LB Tracy White, TE Visanthe Shiancoe, DT Jonathan Fanene, FB Spencer Larsen, OT Matt Kopa, DT Ron Brace, S James Ihedigbo. Ebből is látszik, hogy Kyle Love ismét ott volt a pályán. A rendhagyó újoncavatást ma tartották az edzőpályán. Előkerültek a slagok, a célkeresztben az újonc játékosokkal. A locsolás után ázott verébként kellett az eléjük gurított labdára vetni magukat, vagyis vizes körülmények között szimulálták velük az elhagyott labdáért (fumble) vívott harcot. A beavatás alól nem voltak kivételek az edzőgárda újonc tagjai sem: Joe Judge, Steve Belichick és Ted Harper. 1. A támadófalat ért sérülések miatt Nick McDonaldból lett vész LT, aki egyetemről még rendelkezik tapasztalattal erről a posztról. Az első csapatnál újra Ryan Wendell lett a center. A két oldalán nem volt változás: Nate Solder, Donald Thomas, Dan Connolly és Marcus Cannon helye adja magát, nem rendelkezik a stáb komolyabb variációs lehetőséggel jelenleg. A második csapat: McDonald, Jeremiah Warren, Dan Koppen, Derek Dennis és Dustin Waldron. 2. Spikes távollétében alkalom nyílt Dont’a Hightower számára, hogy belekóstoljon az MLB feladataiba. Mögötte Mike Rivera kapott lehetőséget, ami azt jelentette, hogy ebből a rotációból most kimaradt Dane Fletcher, aki a tábor elején rendszeresen az első csapatnál kapott szerepet Spikes sérülése miatt. 3. Ras-I Dowlingnak emlékezetes pillanatai szép számmal akadtak az eddigi napok során. Egyesek hízelgőek voltak rá nézve, míg mások kevésbé. Ezúttal egy Tom Bradytől Brandon Lloyd irányába szállt 10-12 yardos passzt sikerült tökéletesen olvasnia, így el tudta ütni a labdát az elkapó elől. A manővert nagy ünneplés követte. Korábban azonban Jesse Holley hagyta faképnél egy nyílegyenes „go” útvonal futása során. A cornerback jó három yard távolságból ütötte a nyomát, de szerencséjére Brian Hoyer nem találta el a célpontját. 4. Julian Edelman elkapóként való szerepléséről két szembetűnő dolgot lehet megállapítani: rendszeresen képes elszakadni a védőjétől, ami azonban nem sokat ér, ha nincs túl jó barátságban a labdával és képtelen azt megszelídíteni, ezáltal befejezve az elkapást. Forrás: patriots.com, ESPN Boston, Extra Points blog.

Hozzászólások

2012. 08. 07. 09:44
Gordon
1. O-fal karcsú, Waters kell mint falunak a villany
2.Hightower-t már a draft után a kezdőbe vizionáltam a taktikai érettsége miatt, nem okoz csalódást:-)
3.csak 1 CB-nk lenne aki folyamatosan jó teljesítményre képes....hullámzóból van elég...
4.ilyen elkapógárda mellett Edelman nem sokat lesz a pályán, főleg ha "meleg" neki a labda. ez az átka annak , hogyha valakinek 4-5 poszton kell bizonyítania , nem tud az eredeti feladatára koncentrálni.
2012. 08. 07. 11:01
lolvin
Engem végtelenül idegesit az OL helyzete, és ami a legrosszabb, ha visszatér Mankins és Waters is, a két T poszt még mindig rendkivül bizonytalan, Vollmer egészségességében nemigen bizom, ami meg Soldert és Cannont illeti egyáltalán nem meggyözőek, legalább is azok alapján amit olvasni lehet róluk...tenni kéne itt valamit, akár pickek árán is.
Mit gondoltok a keretszükitések után akadhat olyan tapasztalt T akit fel tudunk majd csipni?
2012. 08. 07. 12:01
Gomes..
Erről az újoncavatásról lehet fellelni valami videót valahol?
2012. 08. 07. 13:03
A patriots.comon egyelőre nincs semmi, talán az All-Access műsorban lesz később.

Ami a támadófalat illeti:

Ha a Vollmer, Mankins, Waters trióból csak egy valakit kell akár hosszútávon nélkülözni, még nincs gond. A többi majd egy kis preseason függvényében minden jól alakul.
2012. 08. 07. 13:34
steward
Az OL és a RB csapatrész engem még mindig nem hagy nyugodni. Nem tudom hogy vagyok vele, de Brady már nem 20 éves és ha megsérülne a fal miatt, akkor nagy bajban lenne a csapat. Ezen túl a múlt évi futójáték sem volt valami varázslatos, (leszámítva néhány emlékezetes Hörni meglepetést) szóval nem tudom mit várjak erre a szezonra, de előfordulhat hogy ez is komoly nyomás lesz Brady vállán. Ezektől eltekintve, a D sokat erősödött, és bízom benne, hogy ezt a szezon során játék képe is igazolni fogja. Az elkapó gárdáról meg csak annyit, hogy sztem nincs most ilyen elit WR/TE alakulat a ligában, mint nálunk. A QB posztot pedig nem akarom újra magasztalni, mert mindenki tudja, hogy egy legendát látunk évről évre! :)
2012. 08. 07. 13:49
lupus
Na,nezd mar! Meg a vegen visszasirjak paran az "utalt" Light apot.Pedig O "csak" 1kozepszintu T volt.Es a gyuruit is a szel fujta ossze....
2012. 08. 07. 15:59
ajaj.... tud valaki említeni néhány elérhető FA o-linemant??? vagy egy csodadoktort??? :)
2012. 08. 07. 16:16
lupus
Csodadoktor mindennap rendel a tv-ben...:DDD
Amig Edelman tud jarni barhol bevetheto.
2012. 08. 08. 02:56
nosbiglem
Tudtatok ezt?

Seahawks T.O.
49ers Moss
Dolphins Johnson

Mindhárommal csapattal játszunk, remélem keretszűkítések után is bent lesznek ezek a játékosok :D
2012. 08. 08. 16:18
non4m3
hajnalban meccs???

hosszú volt ez a kényszerpihenő
2012. 08. 08. 17:34
Egy nappal el van csúszva a menetrendnél a dátum. Péntek hajnalban lesz a meccs, csütörtök este amerikai idő szerint. Mindjárt átírom őket. Megtörént. Most már jónak kell lennie.
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 10. nap bejegyzéshez