Menetrend

Edzőtábor 10. nap (Jacksonville Jaguars)

2017. 08. 08. 00:26
Szerző: Increay
Kategória: Edzőtábor
A mai napon a Patriots megtartotta az idei edzőtábor tizedik edzését. A csütörtöki előszezon mérkőzés előtt 2 nap a Jacksonville Jaguars csapatával tartanak közös edzéseket. Lássuk mik történtek a mai napon:

Hiányzó: WR/ST Matthew Slater (sérülés)

Megjegyzések: RB Mike Gillislee, WR Malcolm Mitchell, OT Nate Solder, TE James O'Shaughnessy és DB David Jones jelen voltak az edzésen, azonban a csapatgyakorlásokban nem vettek részt. Ez idő alatt a szomszédos pályán végeztek kondícionáló edzést.

Észrevételek:

1. Az idei edzőtábor alatt most fordult elő először, hogy bírók is voltak a pályán a csapatgyakorlások során.

2. Tom Brady-nek a mai nap 23 sikeres passza volt 35 kísérletből, valamint volt egy interceptionje is. Labdát kaptak tőle: Brandin Cooks (7), James White (6), Julian Edelman (5), Chris Hogan (4), Rob Gronkowski (1) és Brandon Bolden (1). A statisztikák nem igazán mutatják az igazságot, ma több labdát is elejtettek az elkapók, valamint a kommunikáció sem volt megfelelő bizonyos játékoknál, ezek vezettek sikertelen passzokhoz. Az INT is egy ilyen dobás után született: Brady arra számított, hogy Cooks egy "comeback" útvonalat fut, ő azonban egy egyenes route-ot futott, így könnyű zsákmány volt a Jaguars védelmének.

3. Brandin Cooks-nak mozgalmas napja volt, 7 elkapást is jegyzett. Ezek között mindenféle volt: 65 yardos TD, egy hihetetlen egykezes elkapás az end zone-ban, valamint az oldalvonal mellett is volt egy szép elkapása az edzés végén, ekkor Jalen Myrick-et verte meg sikeresen.Cooks

4. A Jaguars idei szerzeménye, a CB A.J. Bouye a tavalyi szezonban még a Texans játékosaként keményen próbára tette a Patriots elkapóit. Az edzés után azt nyilatkozta, hogy direkt úgy álltak fel a safetyk, hogy Cooks mély route-jait megakadályozzák, ehhez képest sokszor tudott mögéjük befutni és labdát kapni a Patriots elkapója.

5. A Brady-Cooks kapcsolat már így is remekül működik, azonban még bőven van potenciál a fejlődésben. Brady egyszer túldobta az elkapót, néhány játékkal később azonban ő ejtett el egy 60+ yardos touchdownt.

6. Brady 9-szer vezethette a támadósort, Garoppolo 6 alkalommal bizonyíthatott.

7. Jimmy Garoppolo a mai napon egy 7/11-et hozott össze a csapatgyakorlások során. Labdát kaptak tőle: White (2), Dion Lewis (1), Sam Cotton (1), Jacob Hollister (1), Brandon Bolden (1) és Devin Lucien (1). White és Tony Washington is elejtett egy passzt.

8. Jacoby Brissett-nek a mai napon kevés idő jutott, ezalatt 3 sikeres passza volt 7 kísérletből, valamint dobott egy INT-et is. D.J. Foster, K.J. Maye és Hollister kapták el a passzait. Lucien-nek volt egy elejtett labdája.

9. Az edzés elején Bill Belichick a Jaguarst figyelte.

10. Az edzés során, amikor a Patriots védelme a Jaguars támadófala ellen gyakorolt, Deatrich Wise Jr. és David Harris is jól teljesített. A Jaguars két teljesen más felállásban játszott, nagyon bőnek tűnik itt a keret.

11. Az újonc DT Adam Butler folytatja remek teljesítményét, egy ponton azonban látszott, hogy még tapasztalatlan: túl sokáig tolta hátra az ellenfelét.

12. Brady majdnem kiosztott egy TD passzt Rex Burkhead-nek a 7-7 elleni játék során, a bírók szerint azonban nem ért földet Burkhead mindkét lába.

13. OT Cameron Fleming-nek nem volt jó napja: Yannick Ngakoue sokszor verte meg, ami azért is fájó, mert ő volt a vakoldali tackle. LaAdrian Waddle volt a cseréje, így, hogy Solder nem edzett. Az már egy érdekesebb kérdés, hogy Tony Garcia miért nem kap esélyt a bizonyításra...

14. A 11-11 elleni játék során sok hibával kezdtek a támadók: Gronkowski két labdát is elejtett, majd jött Cooks elejtett labdája is, mielőtt Dion Lewis-t állította meg a védelem egy off-tackle futásnál.

15. DE Trey Flowers és LB Harvey Langi együttesen állították meg az újonc RB Leonard Fournette-t.

16. David Harris sackelhette volna Blake Bortles-t egy blitz után.

17. LB Elandon Roberts egy középső futás alkalmával állította meg Corey Grantet.

18. Brady egy alkalommal szépen vette észre a blitzelő Barry Church-öt, és Edelman-t találta meg egy labdával a pálya közepén.Brady

19. Ngakoue a következő játéknál verte meg csúnyán Fleminget, strip sack lehetett volna belőle játékkörülmények között.

20. A Patriots-nak 7(!!!) dropja volt a gyakorlások során, ez annyi mint a kilenc napon eddig összesen.

21. Brady-nek és White-nak volt egy TD-je, ami nagyban hasonlított a Super Bowl harmadik negyedében elért touchdownra.

22. Jonathan Jones szépen védekezett egy Bortles-passznál, nem is lett belőle elkapás.

23. Langi sackelhette volna Chad Henne-t a 11-11 elleni játék során.

24. Justin Coleman-nek volt egy leütött labdája, Marqise Lee előtt ütött bele a labdába.

25. Brady és Edelman nem értették meg egymást egy goal-line játék során, nem is lett elkapás belőle.

26. Bouye-ra dobtak egy sárga zászlót: Edelman-nel szemben szabálytalankodott.

27. Malcolm Butler-nek volt egy interceptionje, Bortles Allen Robinson felé szálló labdáját halászta le sikeresen a cornerback.

28. Kenny Moore és Jason Thompson is leütöttek egy Henne-passzt.

29. Az edzés végén a goal-line játékok voltak terítéken. A Patriots védelme jól teljesített, a Jaguars 3 futókísérletből sem tudott TD-t elérni.

30. Bolden és Burkhead is touchdown-t ért el a goal-line játékok során.

31. A Boston Celtics irányítója, Isaiah Thomas is megjelent a mai napon az edzőpályák mellett. Robert Kraft-tal töltötte ideje nagy részét, aztán közösen adtak autogramot. Nem ritka, hogy a bostoni NBA, NHL és MLB csapatok játékosai és edzői tiszteletüket teszik a Patriots-nál, legutóbb a Celtics vezetőedzője, Brad Stevens is járt egy edzésen.

Az edzőtábor holnap helyi idő szerint 9:30-kor folytatódik, ismét közös edzés lesz a Jaguars-szal. A közönség is számára is megtekinthető lesz az edzés.

Forrás: Boston Herald

Képek: Boston Herald ESPN Boston

Hozzászólások

2017. 08. 08. 07:07
balimate
A sok drop-ból is látszik, hogy az a legjobb edzés,mikor kiesve a comfort zónájukból, egy másik csapat játékosaival szemben kell edzeniük. Inkább most legyenek idegesek és hibázzanak,mint élesben.

A másik,hogy azért a Jags-nél sincsenek most ügyetlen CB-k, akik csak néznék a Pats show-t
2017. 08. 08. 11:45
takirob69
A következő kérdésem lenne a szezon közeledtével?
Van valakinek tapasztalata az "NFLHDTV" csomaggal kapcsolatban. Elvileg többet tud mint az NFL Game pass és most akciósan hozzá lehet jutni még másfél napig 50 USD-ért.
Előre is köszi a válaszokat :).
2017. 08. 08. 11:52
piszkosfred
Én is néztem. Szerintem annyi a különbség, hogy itt is élőben tudod nézni a meccseket, de nem tudod felvételről visszanézni (aztán lehet, hogy azt csak én nem találtam meg). Itt gyakorlatilag egy évre előfizetsz több mint 200 csatornára, tehát egy csomó egyéb sportágat is nézhetsz.
2017. 08. 08. 13:13
takirob69
Köszi a választ kb. nekem is ez jött le a honlapot valamint a kinti fórumokat olvasva.
2017. 08. 08. 13:25
pisces53
Szerintetek lehet tv-re kirakni a képet
vagy csak laptopon nézhető? Ugyanezt kérdezném a GamePassról is.
2017. 08. 08. 13:30
&ris
A Gamepass Chromecast-tel kiválóan működött. Telefonról is, meg gépről is pikk-pakk ki tudtam tenni tv-re.
2017. 08. 08. 13:28
&ris
Én azzal vigyáznék, mivel nem hivatalos oldala az NFL.com-nak... Onnan nem is elérhető, és nincs is sehol megemlítve:
https://www.nfl.com/ways-to-watch
A Google találatok között sem jelölik meg minősített oldalnak.
2017. 08. 08. 13:24
&ris
Én azzal vigyáznék, mivel nem hivatalos oldala az NFL.com-nak... Onnan nem is elérhető, és nincs is sehol megemlítve:
https://www.nfl.com/ways-to-watch
A Google találatok között sem jelölik meg minősített oldalnak.
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 10. nap (Jacksonville Jaguars) bejegyzéshez