Menetrend

Edzőtábor 10. nap

2018. 08. 07. 22:40
Szerző: Increay
Kategória: Hírek, Edzőtábor
Két pihenőnap után újra edzésbe álltak a Patriots játékosai, immár a tizedik edzőtábori edzés zajlott le. Lássuk, mi történt a keddi napon:

Az idei edzőtábor legmelegebb napján van túl a csapat, Brady és Gronkowski ismét lazább napot zárt, Hoyernek és Etlingnek viszont jóval több lehetőség jutott.

Hiányzók: RB Sony Michel (negyedik kihagyott edzése), OT Marcus Cannon (negyedik kihagyott edzése), LB Harvey Langi (első kihagyott edzése).

Limitáltan edzettek: DE Trey Flowers, CB Cyrus Jones, CB Jonathan Jones, S Nate Ebner, WR Kenny Britt, WR/ST Matthew Slater, OL Jason King. Ma Ebner, illetve a két Jones is lekerült a PUP-ről, senki nincs már ezen a listán. Nekik is meg kell tehát majd küzdeni a rosterhelyekért. Ebnernek erre jó esélye van, a speciális egység alapembere, míg JonJon tavaly a slotban játszott remekül. Cyrus Jonesnak a visszahordások adhatnak esélyt, hogy kiharcolja a végső keretbe kerülést.

Észrevételek:

1. Az edzés visszahordások gyakorlásával kezdődött. LB Marquis Flowers, LB Nicholas Grigsby, S Eddie Pleasant, LB Brandon King, RB Brandon Bolden és S Jordan Richards alkották a speciális egység magját. Belichickre jellemző, hogy olyan játékosok is helyet kapnak az 53-ban, akik csak a speciális egységben kapnak szerepet.

2. Cyrus Jones a punt elkapásokat gyakorolta, amíg a 11-11 elleni játék folyt. Jonathan Jones és Ebner egy edzővel a kezdőrúgások levédésével volt elfoglalva.

3. OL Brian Schwenke hagyta el a pályát az edzés elején, valószínűleg a meleg miatt lett rosszul. Az idei edzőtábor legforróbb napja volt a mai, 32-33 fokos hőmérséklettel.

4. RB Jeremy Hillnek büntetőkört kellett futnia egy fumble után, ami a csapatgyakorlások során történt.

5. Az edzés elején az egész támadósor büntetőkört futott, ennek oka ismeretlen.

6. A Patriots korábbi játékosa, Willie McGinest a helyszínen tekintette meg az edzést.

7. Bill Belichick és jobbkeze - Ernie Adams - a 11-11 elleni játék során a védelem mögött állt, jó 40 yarddal, onnan figyelték a gyakorlást.

8. QB Danny Etlingnek kemény napja volt. Ő kapta a legtöbb snapet, és a kezdők ellen is lehetőséget kapott. Első passza rögtön interception lett, LB Dont'a Hightower halászta le a dobást (pont a kezébe szállt a labda). A második passza is majdnem INT lett, Gilmore állt hozzá közel. Teljesítménye folyamatosan javult, Braxton Berrios kapott el egy szép passzt egy corner útvonal során, Keion Crossen mellett. Cordarrelle Pattersont is megtalálta egy slant után. Riley McCarron pedig egy out útvonal megfutása után kapott egy passzt, ekkor szintén Crossen védekezett rajta. Etling végül 13 sikeres passzal zárt, 22 kísérletből.TC

9. WR Riley McCarronnak nem ez volt az egyetlen szép megmozdulása, Brian Hoyer passzát sikerült elkapnia az újonc CB, Duke Dawson mellett. McCarronnak később volt egy dropja is.

10. CB J.C. Jackson egy leütött labdát jegyzett Hoyer passzánál, ami Chris Hogan felé szállt magasan. Hogan lehúzta a labdát a levegőből, de ahogy földre ért, Jackson kiütötte a labdát a kezéből. S Damarius Travisnek is volt egy leütött labdája.

11. WR Phillip Dorsett szépen verte meg Ryan Lewist, Brady passza is pontos volt, de Dorsett elejtette a lasztit. Később Jomal Wiltz ellen jegyzett egy elkapást.

A Patriots szerdán tartja a következő edzését, ez a szurkolók számára azonban nem látogatható, csütörtök este pedig megkezdődik az előszezon, hazai pályán fogadják a Washinton Redskinst.

Forrás/kép: Boston Herald

Hozzászólások

2018. 08. 07. 23:01
hopi46
A jelek szerint Etling kezd péntek hajnalban.
2018. 08. 08. 19:58
kalapur
tudom, nagyon off, de tud valaki segíteni, hogy nézhetném meg a hard knocksot? ncore-n még nincs fent, és mivel rétegműsor, nem tudom mikor lesz fent...
2018. 08. 08. 20:12
Croaker
Kaptál egy emailt ;)
2018. 08. 08. 21:49
petnetman
szia, en is kaphatok emailt? :)
2018. 08. 08. 21:56
Croaker
Kaptál egy emailt :)
2018. 08. 08. 22:34
RJoci7
Szia! :)
Kaphatnék esetleg én is egy emailt? :)
Előre is nagyon szépen köszönöm :)
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 10. nap bejegyzéshez