Menetrend

Edzőtábor 12. nap

2017. 08. 14. 19:58
Szerző: Dzsék
Kategória: Edzőtábor
A csapat ma reggel megtartotta idei utolsó, otthoni nyilvános edzését. A 90 perces edzést shortban és vállvédőben tartották a Gillette stadion mögött, lássuk mik történtek.


Visszatérők: DT Alan Branch (először volt jelen ezen a nyáron edzésen, ami azt jelenti, hogy lekerült a PUP listáról)

Hiányzók: ST Matthew Slater, S Brandon King, LB Shea McClellin, TE Matt Lengel és OT Tony Garcia

Megjegyzések: LB McClellin, LB Dont'a Hightower (PUP), RB Mike Gillislee, OL Andrew Jelks, OT Nate Solder, DE Deatrich Wise és DE Keionta Davis mind kondícionáló edzést végeztek egy alsóbb edzőpályán. WR Malcolm Mitchell és TE James O'Shaughnessy teljes értékű edzésmunkát végeztek azok után, hogy eddig limitálva voltak. WR Cody Hollister és S Damarius Travis piros non-contact mezeket hordtak.

Észrevételek:


1. Tom Brady és Jimmy Garoppolo egyaránt tisztességesen helyt állt a csapat gyakorlatok során, de az edzés végére mindkettőjüknek leromlott a teljesítménye. Brady 24 passzából 16 volt sikeres a 11-11 elleni gyakorlatok során, de sorozatban 5 rossz passzal fejezte be az edzést. Akik labdát kaptak tőle: Julian Edelman (4), Rob Gronkowski (3), Brandin Cooks (3), Chris Hogan (2), James White (2) Malcolm Mitchell (1) és Dwayne Allen (1).

2. Garoppolo 14 passzából 7 volt sikeres, sorozatban 3 rossz passzal zárta az edzést. Akik labdát kaptak tőle: James O'Shaughnessy (2), Danny Amendola (2), Sam Cotton (1), James White (1) és Brandon Bolden (1).

3.  Jacoby Brissettnek csak 2 passzkísérlete volt, egy sikeres Amendolanak és egy sikertelen Cottonnak.

4. A nap egyik legszebb jelente egy gyönyörű elkapás volt Mitchelltől, aki július 27-e óta most először vett részt a 11-11 elleni gyakorlatokban. Bradytől kapta a passzt, aki tökéletesen helyezte azt az elkapó elé a bal oldalvonal mellett, megverve ezzel Stephon Gilmoret and Devin McCourtyt coverageban.

5. Ez a játék 2 playjel azután jött, hogy Gilmore megakadályozott egy passzt Brady és Cooks között.

6. Edelman vetődve kapott el egy szép passzt középen Bradytől.

7. Egy két perces támadás sorozatban Brady 4 passzt csinált meg egymás után, majd a vége felé 3 passzt is elrontott. Az elsőt túldobta Allen irányába, a második egy drop volt Allentől, a harmadikat pedig Edelman elkapta, de a pályán kívülre került, ezért érvénytelen volt az elkapás.

8. Austin Carr elejtett egy passzt az end zoneban, majd Jonathan Jones kivédekezte Brady utolsó passzát Amendolán. Ez véget vetett Brady napjának.

9. TE Jacob Hollister egy elejtett passz után meglehetősen mérges volt magára, amit Garoppolotól kapott. Később az edzői stáb vizsgálta (lassan kelt fel egy tackle után).

10. Garoppolo 3 sikertelen passzal zárta ez edzést. Egyet Will Likely semlegesített Gronkowskin védekezve, majd Gronk csinált egy rá nem jellemző dropot, majd Garoppolo mellé lőtt Mitchellt célozva.

11. Az edzés egy pontján Bradyhez csatlakozott Cooks, Mitchell, Edelman és Gronkowski, hogy egy félre eső edzőpályán könnyű útvonal futó gyakorlatokat végezzenek.

12.  LB Elandon Roberts bemutatott egy szép oldalsó védő mozgást amikor lezárta a széleket egy sweep játéknál amit Boldenre hívtak.

13. Patrick Chungnak két leütött passza is volt.

14. A Boston Bruins vezetőedzője Bruce Cassidy részt vett az edzésen vendégként.

Ami következik: a csapat ma délután a Nyugat-Virginiai Greenbrier Resortba utazik, hogy közös edzéseken vegyen részt a Houston Texanszal kedden és szerdán, hogy aztán megmérkőzzenek egymással a második előszezon meccsen vasárnap.

edzotabor-12-nap-Brady

Forrás: Boston Herald

Hozzászólások

2017. 08. 15. 01:14
mammut
2017. 08. 15. 10:50
hispanic
Köszönjük a cikket!

Semmi nem számít, csak sérülés még legyen!
Mindegy ki hogy játszik, mindegy mi az eredmény, a sérülést kellene megúszni.
De sajnos ez az amit nem lehet.
Ezért a csapatnak az a lényeg - bármilyen kegyetlenül is hangzik - hogy ne az 5-8 legnagyobb sztár sérüljön.
Viszont a "B" sor játéka pont ezért fontos.
Kell a mélység!
Kellenek a jó teljesítmények az adott poszt 2. 3. 4. pozíciójában is.
Ezért kell még újra és újra játszatni, tesztelni például Cyrus Jonest.
Ő itt van már egy éve, ismeri a csapatot, a rendszert. Ez sokkal jobb mintha egy új cornert kellene hozni, betanítani, és lehet hogy nem is játszana jól.
Carr, Hollister, és az új védők. Nekik kell még sokat játszani, hogy ki lehessen rendesen választani őket.
És Garoppolo. Aki bebizonyíthatod a sorozatos megbízható teljesítményével hogy bátran rá lehet majd bízni a csapatot!
2017. 08. 15. 10:52
hispanic
Sérülés ne legyen természetesen!!!:)
2017. 08. 15. 23:43
hopi46
Szinte mindennel egyetértek. (Egy imának is elfogadható a hozzászólásod.:))
Sajnos még csak egy rövid edzőtábor és egy előszezon mérkőzés volt, de már a liga játékosainak (90-es kerettel számolva) 4%-a (114 fő) hivatalosan IR-PUP-NFI listán van, hivatalosan meg még legalább 30-40 játékos bajlódik olyan sérüléssel, ami talán rendbe jön a rajtra (pl. nálunk is van 4-5 ilyen ember, meg Luck, Flacco stb.).
Szvsz túl hosszú az előszezon, elég lenne 2 meccs, így még 3 mérkőzésen izgulhatunk, hogy mikor és ki...
2017. 08. 15. 16:25
rolly79
Tisztelt régi és új szerkesztők!
Ezúton szeretném megköszönni a rengeteg időt, munkát amit beletesztek ezekbe a cikkekbe! Köszönöm srácok! Imádom, hogy ennyi az olvasnivaló... :)
2017. 08. 15. 20:40
Dega
Köszönjük!!!
2017. 08. 15. 20:51
zoli0321
2017. 08. 15. 23:14
Tibi Twelve
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 12. nap bejegyzéshez