Menetrend

Edzőtábor 13. nap (Houston Texans)

2017. 08. 15. 23:14
Szerző: Increay
Kategória: Edzőtábor
A keddi napon a Patriots és a Texans megtartották első közös edzésüket Nyugat-Virginiában. Az edzés során teljes felszerelést viseltek a játékosok. Lássuk mi történt a mai edzésnapon:

Hiányzók: WR Matthew Slater (hamstring), RB Mike Gillislee (hamstring), DB/ST Brandon King, DE Keionta Davis (nemrég igazolta le a csapat), LB Dont'a Hightower (PUP), LB Shea McClellin, OT Tony Garcia, OL Andrew Jelks (NFI), OT Nate Solder, TE Matt Lengel, DE Deatrich Wise Jr. (agyrázkódás)

Megjegyzések: Azok alapján, ahogy Belichick kezelte a sérült játékosokat az eddigi előszezonok során, arra engednek következtetni, hogy ezek a játékosok - Keionta Davis kivételével - Foxborough-ban maradtak, és folytatják a rehabilitációs munkát. CB Stephon Gilmore nem vett részt a csapatgyakorlásban, azonban előtte a pozíciós gyakorlatoknál a pályán volt. Ha sérülésről is van szó, akkor sem tűnik súlyosnak a dolog. DB Damarius Travis és WR Cody Hollister piros non-contact mezeket viseltek az edzésen.Gilmore

Észrevételek:

1. Tom Brady-nek a mai napon 18 sikeres passza volt 27 kísérletből a csapatgyakorlások során. Labdát kaptak tőle: Rob Gronkowski (5), Chris Hogan (5), Julian Edelman (4), Rex Burkhead (1), Malcolm Mitchell (1), Dion Lewis (1) és Brandon Bolden (1).

2. A Texans-védelem a mai napon jól teljesített, kevés helyet hagytak a passzjátékra, a passzok többnyire azért lettek sikertelenek, mert a védők nehéz dobásokba hajszolták bele az irányítókat. Cooks-on és Gronkowski-n is sikeresen védekeztek az end zone-ban, Kareem Jackson vetődve ütött el egy labdát Amendola kezei elől, Eddie Pleasant pedig James White-on védekezett remekül. (A 3 White felé szálló passzból egy sem lett sikeres)

3. Ennek ellenére a Texans sosem volt képes teljesen semlegesíteni a támadókat, főleg a kezdőket. Még egy ennyire jó védelem se volt képes megállítani a támadókat sorozatban 3-4 játék erejéig. Gronkowski-nak volt egy 30 yardos elkapása Andre Hal mellett, Brady és Edelman egy flag útvonal során csináltak egy sikeres játékot, ezzel is 20 yardot szerzett a csapat. Edelman-nek volt egy 20 yardos touchdown-ja, duplázták, de így sem tudták megállítani. A nap játéka egy Hogan-elkapás lett, ő is két embert megverve kapott el egy 50 yardos passzt a 2 perces drive során, végül field goal lett a drive végén.

4. Brady utolsó drive-ja egy White futott touchdown-nal zárult.

5. Jimmy Garoppolo 12/21-et dobott a mai napon. 2/10-zel kezdett, és 10/11-gyel fejezte be az edzést. Garoppolo akkor volt a legjobb, amikor kellett: az edzés végén. Az első passza talán a legszebb is volt egyben: Mitchell kapott el egy 30 yardos labdát Robert Nelson őrizetében. Garoppolo passzait elkapták: Mitchell (4), Danny Amendola (3), Burkhead (2), Devin Lucien (1) és Austin Carr (1). Amendola-nak volt egy elejtett passza.

6. Az edzés eleje eléggé szürreális volt: Brady és az elkapók az egyik oldalon álltak fel, velük szemben pedig a Texans secondary-je Mike Vrabel védőkoordinátorral. Brady és Vrabel a Patriots két meghatározó játékosa (volt), most a karrierjük teljesen más szakaszában álltak egymással szemben.

7. Jacoby Brissett-nek 2 sikeres passza volt, 5-ször próbálkozott. Austin Carr és Jacob Hollister kapták el a passzokat.

8. LB Kyle Van Noy és DT Vincent Valentine is jól teljesítettek a 11-11 elleni gyakorláson.

9. Változékony idő fogadta a mai napon a játékosokat: hol esett, hol pedig elállt az eső. Az első komolyabb zuhi Brady első drive-jánál érkezett meg, Brady azonban 3-ból 3 sikeres passzal zárt. Közötte volt a 30 yardos passz Gronkowski-nak, illetve a 20 yardos Edelman-nek.

10. A special team edzései nagy iramban zajlottak, kemény blokkok, ütközések voltak a punt visszahordások során.

11. Vincent Valentine sikeresen sackelte Deshaun Watson-t, Derek Rivers sikeres pass rush-jának köszönhetően. Trey Flowers és Harvey Langi is elértek közösen egy sacket Watson-on.BB

12. Malcolm Butler egy alkalommal sikeresen blitzelt, Bill O'Brien mérges is volt csapatára, hogy nem tudták felvenni a cornerbacket.

13. Tom Savage oldalvonal melletti passzát kapta el Jaelen Strong Butler mellett. Savage később egy touchdown-drive-ot vezetett a Patriots kezdői ellen.

14. DT Adam Butler folytatja remek szereplését: ma is elért egy sacket.

15. A két OT LaAdrian Waddle és Cameron Fleming voltak felváltva a vakoldali tackle-ök, de Whitney Mercilus sokszor túljárt az eszükön, sacket is ért el.

16. Marcus Cannon remekül teljesített, J.J. Watt-ot teljesen semlegesíteni tudta.

17. Malcolm Mitchell-en látszódott az, hogy az elmúlt néhány nap nem edzett, az útvonalak megfutásával adódtak gondjai. Ezek az idővel javulni fognak, de az összhang Brady-vel és Garoppoloval is megvolt.

18. DE Kony Ealy-nek volt egy sack-je és utána még két játékban is jól teljesített. Ennek ellenére nem volt kiemelkedő napja.

19. Rivers egy alkalommal sikeres helyezett nyomást Watson-ra, rossz passzt kényszerítve ki az újonc irányítótól.

20. Kyle Van Noy-nak volt két leütött labdája. Nem volt konzisztens a játéka, de rengetegszer ütött el passzt az edzőtábor során, többet mint bármelyik linebacker együttvéve.

A Patriots holnap folytatja a közös edzéseket a Texansszal, amerikai idő szerint 10-kor.

Forrás: Boston Herald

Képek: Boston Herald ESPN Boston

HozzászólásokHozzászólás a(z) Edzőtábor 13. nap (Houston Texans) bejegyzéshez