Menetrend

Edzőtábor 14.nap

2014. 08. 13. 10:42
Szerző: GRAFI
Kategória: Hírek

Rekordszámú, 25,137 néző előt tartotta a 14. edzését a New England Patriots. A Philadephia Eaglesel közösen megtartott edzésen teljes felszerelésben dolgoztak a játékosok. Mallett visszatért, de a Patriots figyelme más QB-ra irányult:

Ryan Mallett irányító visszatért a korábbi két edzés kihagyása után, de nem sok munkát végzett az Eagles ellen. Mallett limitált munkája és az oldalvonalon töltött ideje tervezett lehetett, hogy fel tudjon készüéni a Patriots arra az esetre, ha Mallett továbbra sem lenne elérhető. Az ilyen szituációkban csak Tom Brady és Jimmy Garoppolo marad, és ez nagy kockázattal járna. Garoppolo már egymást követő napon is több edzésmunkát végzett, és látszanak is rajta a fejlődés jeleni az elmúlt héthez képest.

Revis levette a gázról a lábát:

A cornerback Darrelle Revis egy kicsit Randy Moss védelemben játszó verziójára emlékeztet minket, aki ha egy kicsit megrázza magát, nagy eredményeket ér el. Ugyanakkor ahogyan Moss is, Revis néha leveszi a gázról a lábát, és úgy dönt, nem követi tovább a játékot, még ha kellene is neki. Az egyik példa az volt erre, mikor az Eagles irányítója, Nick Foles egy hosszú labdát eresztett meg az elkapó Jeremy Maclin felé, és Revis félgőzzel hagyta Maclin megverje őt. Egy másik 11-a-11 ellen játékban Revisre zászlót dobtak holdingért, ami idén különös figyelmet kap a bírók részéről. Érdemes megemlíteni azt is, hogy Revis a jobb oldalon állt fel, amikor az Eagles több elkapót állított arra az oldalra. 

A szemek Solderen, Connollyn és a támadófalon:

Mivel a bal tackle Nate Solder eléggé szenvedett az elmúlt héten, és az újonc center Bryan Stork továbbra is távol van az edzésektől, folyamatosan figyeljük a változásokat  az első sorban. Solder has been part of a rotation of late. A sokoldalú falember, Marcus Cannon (6-5, 335) jobb és bal tackle pozicíóban is gyakorolt, míg a másodéves támadó falember Josh Kline úgy tűnt, hogy többnyire jobb oldali guardként gyakorolt. Center poszton jelenleg úgy tűnik Dan Connolly kezd elszakadni egy kicsit a posztot betöltő Ryan Wendelltől.

Jegyzetek az edzésről:

Míg az Eagles játékosai zöld mezben játszottak, a Patriots vegyes felszerelésben volt. A támadók kékben, a védők fehérben voltak, és ez kicsit más képet adott adott az edzésnek. ... Játékvezetők is részt vettek az edzésen, és elég sok zászlót dobáltak. Bill Belichick gyakran konzultált velük, hogy pontosan megértse miért is volt a büntetés. ... A center Ryan Wendell egy egykezes elkapással kápráztatta el a közönséget a mezőnygól gyakorlatoknál. ... Dont'a Hightower linebackernek voltak problémái a passz elleni védekezésben, főleg az Eagles gyors running backjével, Darren Sprolesal szemben. ... A cornerback Logan Ryan szoros védekezése az Eagles elkapóján, Brad Smithen is említést érdemel a 11-a-11 elleni gyakorlatoknál. ... Kemény küzdelem folyt a Patriots cornerbackje Brandon Browner (6-foot-4, 221) és az Eagles elkapója Ifeanyi Momah (6-7, 239) között, amit Momah nyert Brownerral szemben az end zoneban. ... AZ elkapó Danny Amendolán elég nehezen tudtak védekezni az 1-az-1 elleni gyakorlatoknál, az oldalvonalon viharzott el az egyik alkalommal, majd élesen balra vágva lerázta Jaylen Watkins. ... A tight end Rob Gronkowski nem vett részt egyik Eagles elleni gyakorlaton sem, de részese volt a Patriots individuális gyakorlatainak. … Az elkapó Josh Boyce pár gyakorlatnál megmutatta milyen sebességre képes, mikor könnyedén lehagyta a védőjét pár mélységi routenál, de egyiket sem volt képes elkapni. ... A running back James White egy hatalmas blokkot adott a kickoff return egységben, ezzel segítve a futásban Roy Fincht. ... A fullback James Develin, akinek volt pár elejtett passza hétfőn, úgy tűnik képes volt a felfejlődésre, amit egy Tom Bradytől kapott laser passz utáni TD bizonyított. ... A draftolatlan cornerback Malcolm Butler továbbra is a labda körül volt, ezúttal G.J. Kinne r Quron Prattnek szánt passzából szerzett interceptiont, gyorsan a labda útjába vágva. Hétfőn Tom Brady Kenbrell Thompkinsnak szánt labdáját csípte el Butler. ... A másodéves védekező falember Joe Vellano közvetlenül Vince Wilfork mellett ált fel, mikor pár nagyon hasznos gyakorlatot végzett, amit normál a sérült Chris Jones végzett volna. ... A linebacker Darius Fleming tűnt az elsőszámú kedvezményezettnek Jerod Mayo távollétében, mikor Jamie Collins oldalán játszott és kikényszerített egy eldobást az egyik snapnél egy remek futással. ... Az egyik utolsó gyakorlat az volt, mikor a visszahordók, kezükben egy labdával próbáltal elkapni egy másik labdát. ... A Patriots részt vett az "ice bucket challenge"-ben a teljes csapattal az edzés végén.

               Visszatérők: Mallett, Browner


Új távolmaradók: Mayo.

Szintén nem edzettek: Offensive tackle Chris Martin(NFI), wide receiver Jeremy Gallon (ismeretlen/PUP), tight end Michael Hoomanawanui (ismeretlen, az első négy edzésen részt vett), tight end D.J. Williams (jobb láb), linebacker Cameron Gordon (ismeretlen, részt vett az első hat edzésen), defensive linemen Chris Jones és Sealver Siliga.

forrás: espnboston.com

Hozzászólások

2014. 08. 13. 14:08
nszgergo
akkor nem lesz több jeges videó :)
2014. 08. 13. 15:20
ArsnL
"csak Tom Brady és Jimmy Garoppolo marad, és ez nagy kockázattal járna"

ezzel nem nagyon értek egyet, ha csak a pre-season-re érti Reiss akkor Garoppolo kaphat sok snap-et, így elősegítve a fejlődését
ha meg a normál szezonra, akkor meg végképp nem értem, Mallett-tel se lennék sokkal előrébb mintha Garoppolo kezdene, ha TB kiesik akkor 95% hogy kuka a szezon
2014. 08. 13. 16:09
de mint Brady is nyilatkozta, egy közös edzésen pl 90 snappet is a pályán töltenek, ami a szezon közben egy egész heti adag! Nem lenne jó túlterhelni őket a pre-seasonben, mint ahogy a szezon vége felé a végig pályán lévő DL játékosoknak a hatékonysága is visszaesik
2014. 08. 13. 16:12
mammut
Csak egy tipp, de szerintem itt arra gondol, hogy ha a pre-seasonben kiesik Gerappa, akkor Brady-nek kell játszani és ebben van némi kockázat, sérülésveszély...

Bár gondolom ebben az esetben hozhatunk egy QB-t valahonnan, még ha döcögne is vele a támadójáték (bár elsőre úgy tűnt, hogy Mallett szintjét könnyű lenne megütni).
2014. 08. 13. 15:31
Bulow
"Good friends NY Jets" - azért Robert Kraftnak is van humora :)
2014. 08. 13. 17:23
fejszee
tavaly Kraft úr egy NY-i rádiós műsorban azt mondta, hogy a barátoknak szokás ajándékot adni, és adott nekik egy Pats-es Tebow mezt :D
2014. 08. 13. 19:44
infidelitas
2014. 08. 13. 22:45
Levis
:-D :-D :-D
2014. 08. 14. 11:45
palditamas
2014. 08. 14. 00:27
ArsnL
FB-n közzétett közel 1 órás felvételt az edzésről érdemes megnézni, rendesen szapulják a drukkerek Williams-t meg Száncsót :D :D
2014. 08. 14. 13:34
Boby33
videó végén a kis 80-asunk 3 labdával plusz egyel dekázik és úgy jó az elkapás:) érdemes megnézni! edelman sem gyenge:)
2014. 08. 14. 14:16
Az nem 5??? :)
2014. 08. 14. 18:12


De, 5 a végén...:) előtte 3 a jobb kar alatt, egy a bal kézben, amit feldob, hogy elkaphassa az érkező labdát, s mielőtt a dobott labda leérne a földre, jön egy dekázás, s azt is elkapja 'Dola...:))
2014. 08. 14. 13:34
Croaker
Pontosan hol található ez za 1 órás videó?
Köszi!
2014. 08. 14. 13:39
Boby33
2014. 08. 14. 14:05
nosbiglem
2014. 08. 14. 16:59
Vicente
Ben Hartsocktol el is bucsuztunk... Mi lesz TE poszton ebben az evben? (Nekem meg mindig nagyon hianyzik Hernandez... :( )
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 14.nap bejegyzéshez