Menetrend

Edzőtábor - 16. nap

2011. 08. 17. 06:53
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek
Könnyed átmozgató (walkthrough) edzést tartott a csapat kedden, amivel folytatta a felkészülést a Tamp Bay Bucs elleni második előszezon mérkőzésre. A távollévők tegnapi listájához képest annyi változás történt, hogy szerencsére Stevan Ridley-nek nem kellett kihagynia az edzést, azok után hogy sérülés miatt nem tudta befejezni egy nappal korábban a gyakorlást. Valamint Brandon Meriweather ismét Pat Chung mellett játszott az első csapattal, bár Sergio Brown, ha jelentősen csökkentett számban is, de még mindig kapott lehetőséget a kezdőkkel.

Hozzászólások

2011. 08. 17. 07:20
Még két edzés lesz tartva az edzőtábor keretei között, utána minden visszatér a csapatnál a rendes kerekvágásba, és jön a heti rutin, mintha már alapszakasz lenne.

A hátralévő menetrend:

Szerdán 45 perces walkthrough; majd szombaton lesz a zárónap.
2011. 08. 17. 09:37
Bill bácsi már megint a jövőbe lát.
Ty Warren szezonjának valószínüleg vEge :(
Sajnálom de így jobb hogy elment!
2011. 08. 17. 10:01
tuci-tuci: Ha marad nem biztos, hogy ez történik vele. Szerintem ez nem BB-n múlott vagy a jövőbe látásának.
2011. 08. 17. 10:10
Tzimisce
Mi szerencsére még jól állunk, senki nincs IR-en, de sokan vannak PUP-on gondolom azért, hogy le lehessen venni őket a szűkítés után. Azonban nem tudom, hogy Big Al mit fog nyújtani, tekintve, hogy nem edzett együtt a csapattal, szinte semennyit.
2011. 08. 17. 12:15
Bulow
Ty Warren esetében azért valszeg az van, ami AD esetében volt, vagyis egy lappangó carrier ending sérülés minusz hiszti. Ezt Billék nyilván tudták év közben már, lockout ide vagy oda. BigAl szerintem vagy valami hasonlóval kűzd csak még reménykednek (bár ez esetben nem ment volna át az orvosin...), vagy tényleg csak kisebb a sérülés, amivel a regular season kezdetéig fennmaradó 4 hétben még utolérheti magát. Vagy PUP és 6. hét. Azért az látható, hogy egy ilyen kaliberű játékos nagyon hamar beilleszkedik, lásd Mankins tavaly.
2011. 08. 17. 13:56
Dok
Bulow: Szerintem Mankinsnek tavaly nem volt nehéz dolga, hiszen vágta az egész playbookot. Én inkább azt tudom elképzelni, hogy olyan sérülése van, amit lehet orvosolni csak a megfelelő erőnléti edzéseket kell elvégezni hozzá. Ellenkező esetben elég gyászos a DL helyzete, mert Ellis sem gyakorolt eddig túl sokat. Az viszont biztató, hogy eddig nem igazoltunk senkit a helyükre.
2011. 08. 17. 18:30
DefenseFan
Ha belegondoltok nem éppen rutintalan emberek Big Al ill. Ellis!Oké hogy más csapat és más stílus, de szerintem nem sok újat tudunk mutatni nekik a playeket illetően amit ne tudnának megcsinálni, náluk éppen a sérülés faktor bivaly nagy és talán ezért nem is kockáztatnak velük kapcsoltban semmit! Inkább meccsről meccsre ha kell drótozzák őket össze mint egy pre vagy egy komolyabb edzés miatt kerüljenek IR-re! Mert sajna be kell vallani azok a térdek már nem a régiek!
Hozzászólás a(z) Edzőtábor - 16. nap bejegyzéshez