Menetrend

Edzőtábor 16. nap

2012. 08. 16. 18:31
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek

Összefoglaló a szerdai edzésen történtekről.

Nem jelentkezett: Brian Waters
Elhagyta a csapatot: FB Tony Fiammetta
PUP: Sebastian Vollmer, Markus Zusevics, Daniel Fells, Jake Ballard, Myron Pryor
Nem edzett: Alfonzo Dennard, Tracy White, Visanthe Shiancoe, Jonathan Fanene, Spencer Larsen, Matt Kopa, Kyle Hix, Eric Kettani, Gerard Warren.
Új sérültek: James Ihedigbo, Malcolm Williams
Limitáltan végzett munkát: Logan Mankins, Dan Connolly
Visszatért az edzésbe: TE Rob Gronkowski, TE Aaron Hernandez, WR Brandon Lloyd.
Edzésen sérült meg: WR Jabar Gaffney DL Marcus Harrison. Egyikük sem tért utána vissza a pályára.
Dress Code: teljes felszerelés.

Legszebb játékok: 1. Az egyik 3&10 szituáció gyakorlásánál Brandon Lloyd nagyon szépen elkapta Brady passzát, amivel FG távolságba jutott volna a csapat. 2. A 2-a-2 elleni gyakorláson az RT Marcus Cannon és az RG Donald Thomas tökéletesen visszatartotta a Vince Wilfork - Rob Ninkovich duót. Ez elég nagy meglepetésnek számított.

Pacsi neki: - Elképesztően jó volt látni, ahogy egy 70-es fehér mezt viselő fickó jobbra-balra dobálta a kékmezeseket. Igen, az LG Logan Mankins volt, aki visszatért az edzésre és meglepően jó formában van ahhoz képest, hogy 6 hónapja volt egy ACL műtétje. Mankins láthatóan a gyógyulása ideje alatt gyakran látogathatta az edzőtermet, meg nagyon erősnek tűnik. Erősen körbefogta Marcus Harrisont is az 1-az-1 elleni gyakorlás során, és csak úgy dobálta a játékosokat a 2-a-2 elleni feladat során is. Bár még nincs tökéletes formában a szezonkezdetre - a lábai elég lassan mozogtak és fejben is kicsit lassan reagál még - de a visszatérése kellemes látvány volt így is.

Tasli jár: Ez volt sorozatban a harmadik edzés, amikor az elkapók legalább 4 labdát elejtettek. Elég a hanyagságból. Abba kell ezt hagyni, nehogy szokássá váljon.

Összefoglalva:
Elejtett passzok: Gronkowski, Julian Edelman, Aaron Hernandez, Wes Welker.
Szép elkapások: Matthew Slater, Brandon Lloyd.
Fumble: Jeremy Ebert (punt).
Interceptionök: Senki.
Részletek: - Valószínűleg hosszú idő óta ez volt az első igazi versenyszellemben végigvitt edzés. - Shane Vereen folytatja a kiugróan jó szereplést, és ennek köszönhetően több lehetőséget is kapott az első csapattal való gyakorlásra, amit nagyon szép futásokkal hálált meg. Stevan Ridley viszont úgy tűnik, hogy Vereen mögé került, valószínűleg a keddi fumble-jának köszönhetően. - Előző edzésen az elkapó Donte' Stallworth 3 labdát is elejtett, láthatóan emiatt hátrányba került, jóval kevesebb lehetőséget kapott. - Mivel Gronkowski, Hernandez és Llyod is újra edzésbe állt, Bradynek láthatóan jobban ment a játék, először egy 7-ből 7-, majd egy 19-ből 14-es sikeres passz sorozatot zárt, amiben volt 2 labdaejtés az elkapótól és 2 sack (lehetőség) a 11-a-11 elleni gyakorlás során. Az első drive-ot Brady egy TD-vel zárta le, amelyet Hernandez kapott el, akire Dont'a Hightower vigyázott (Volna). Később Brady megismételte ugyanezt, csak már a régi megbízható célpontjával, Deion Branch-el. - Brady és Welker nem tudott sikeresen végrehajtani egy keresztirányú passzjátékot, leginkább Welker hibájának köszönhetően. Bár a passz picit magas volt, Welker kezei rossz irányba fordultak, így elejtette azt. - Brandon Spikes sokkal aktívabb volt ezen a napon, egy sack-et ért el megverve a center Dan Koppent (aki Wendellel folyamatosan váltanak ezen a poszton). - Továbbra is látható fejlődés a secondaryben, ahol Sterling Moore és Ras-I Dowling osztoznak a nickel cornerback poszton. Előre is várható volt és úgy tűnik megvalósul, Tavon Wilson lesz a TE - gyilkos, kiválóan levédekezte Gronkowskit is, amikor Brady próbálta őt megtalálni az end zone-ban. - Donald Thomast átrakta a csapat a jobb guard pozícióba, míg Nick McDonald lett a baloldali guard. - Chandler Jones néha feltűnt a bal oldalon is. Ezen a pozíción nem láthattuk már egy ideje. De látható volt mélységben is, ami a zóna védekezésnek köszönhető, amikoris a linemanek helyettesítették a linebackereket, vagy a DB-ket. - Jeremy Ebert újabb puntot ejtett el. Még sosem történt vele ilyesmi korábban és ha még többször megtörténik, lehetséges hogy nem fog több esélyt kapni. - Már a Saints elleni mérkőzésen is feltűnt a szakértőknek, hogy Gronkowski nem tűnik annyira robbanékonynak mint korábban. Ez az edzésen bizonyítást nyert, amikor Nate Ebner simán megállította őt a 7-a-7 elleni játékban. Gronkowski láthatóan még mndig keresi a formáját a bokaműtét után. Egyelőre nem kell aggódni emiatt. - Brandon Boldent eléggé leszúrták az edzők, amikor rossz utat futott meg. - Ryan Mallett konkrétan lábon dobta Hernandezt. - Érdekes volt látni, hogy a csapat párszor 3-4 felállásban gyakorolt. Egyértelműnek tűnik, hogy a csapat többféle felállásban fog idén játszani. - Mike Rivera, Marquice Cole és Wilson is megakadályozott sikeres passzokat. - Scott 2 sacket is szerzett.

Forrás: Boston Globe

Hozzászólások

2012. 08. 16. 19:23
Gordon
Vereen, Vereen, Vereen végre:-)és persze Mankins.
Kezdünk összeállni, mint az üzemi tészta:-)
biztos meghallotta Cannon, hogy kételkedünk benne ezért gyorsan bizonyított baby Vince kárára.
2012. 08. 16. 22:27
Csabiii
"Elhagyta a csapatot: FB Tony Fiammetta"

Ez mit jelent pontosan? Már írva volt pár edzésjelentésben, de nem értem mit akar jelenteni. A hiba valószínűleg az én készülékemben van, úgyhogy sorry a kérdésért... :)
2012. 08. 16. 23:31
Nem a csapat tagja már, személyes okokból saját döntése volt h elmegy, de elvileg a csapat bármikor visszahívhatja.
2012. 08. 17. 07:55
Bulow
Most olvasom, hogy Edelman és Koutovides összeverekedett a csütörtöki edzésen és BB bezavarta őket az öltözőbe... remélem nem lesz folytatása az ügynek... a fiúkban tombol a tettvágy :)
2012. 08. 17. 09:44
49ers
Ilyenkor, ahogy a cikkben is írják, szokásos a verekedés, belefér, mindenki bizonyítani akar. Bízzunk benne itt is erről volt csak szó, komolyabb összetűzés nem tesz jót egy csapatnak sem.
2012. 08. 17. 10:35
lupus
Kicsit tulteng a sracokban a tesztoszteron...egy wada kemcsovet barki kette pisilne.:D
2012. 08. 17. 11:08
Montesclan-pats
Chad Cliftonról még semmi hír nincs?
2012. 08. 17. 12:03
Montesclan-pats
A Cincy csapata tetszik nekem,annak ellenére,hogy csupán egy szorgos iparos QB-je van, de az a 2 WR Green és Sanu nagyon imponálóan gyorsak a számokon kívül, így nagyon széles a pályájuk. reméljük ezt mi is meg tudjuk valósítani.
A nálunk is feltűnt Dan Gronk-nak 1 elkapása volt náluk Tate sima kerettag BJGE nem lépett pályára de van náluk fumblitis járvány ez ellen való gyógyír az ügyv. iroda, Polite-nak meg 1 TD elkapás az Falcons-ban.
2012. 08. 17. 14:58
lolvin
Montesclan-pats


Nagyon igazat tudok neked adni, szerintem ha Dalton beválik, a Cincy lehet az egyik nagyágyu az AFC-ben a következö években, az idei draftjuk különösen tetszett, rendkivül fiatal csapat, elég jó védelemmel, WR poszton rendben lesznek, lehet egy jó TE duójuk, Gresham és Charles, minden adott szerintem, h örségváltás legyen az AFC Northban...
2012. 08. 17. 15:06
lupus
@lolvin

Akarmennyire is csapetsport a dinasztiak mindig 1 qb-val kezdodnek...
2012. 08. 17. 15:34
Gordon
bengals jó, nagyon ügyesen építik a csapatukat, qva jól sáfárkodtak a draft cetlikkel és jól is választottak. van hely bőven a fizusapka alatt is. Idén még építik a csapatot , jövőre egy-két FA igazolással komolyan számolni kell majd velük. Szerintem idén elég hektikusan fognak teljesíteni a sok fiatal és új ember miatt. Ami számomra meglepő az előszezont nézegetve, hogy a packers-nek mennyire nincs rendben a védelme.nehéz lesz ennyi új arcot ilyen rövid idő alatt beépíteni a védelembe. azért a browns-tól 35 pontot beszedni mégha előszezon akkor is durva..ráadásul rodgers futott 24 yard-ot, hát nem tudom, egy előszezon meccsen ne futkosson az irányító..én sem nézném jó szemmel ha TB qb sneak-eket csinálna 20.-án az eagles ellen:-)
2012. 08. 17. 15:56
lolvin
lupus

Egyetértek veled, ezért is irtam, h ha Dalton beválik akkor lehet belölük valami...
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 16. nap bejegyzéshez