Menetrend

Edzőtábor 16. nap

2013. 08. 16. 09:49
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek

A legfontosabb híre az edzőtábor utolsó edzésének, hogy Tom Brady ismét a pályán volt. Az irányító az átmozgató edzésen (walkthrough) ismét viselte a térdgépet, amit 2009 óta minden találkozón hordott. A feladatok között sok special teams és szituációs feladat szerepelt, az edzés tempója az ilyen edzéseknek megfelelően lassú volt – kb. a rendes sebesség felével történtek.

A hiányzók: TE Rob Gronkowski, WR Mark Harrison és DT Armond Armstead még mindig PUP illetve NFI listán található.

TE Daniel Fells, CB Alfonzo Dennard, OL Marcus Cannon, CB Ras-I Dowling, OL Dan Connolly, DL Jermaine Cunningham nem edzett.

Devin McCourty továbbra is viseli a megkülönböztető, piros non-contact mezt. S Nate Ebner visszatért az edzésre.

Változások a keretben: G Tyronne Green (IR), WR Michael Jenkins (elbocsátva), OL Kevin Haslam (elbocsátva)

 
Legszebb megmozdulás:

Brady az edzőpályára lépett, amit a szurkolók üdvrivalgása követett… Brady a gólterület jobb hátsó sarkába ívelt be egy passzt tökéletesen Danny Amendolának, aki két védő felett kapta azt el… Aaron Dobsonnak is volt egy az előző dobáshoz nagyon hasonló elkapása Leonard Johnson Bucs cornerback mellett.

 
Még említést érdemel:

Duron Harmon (safety): a héten sokat fordult meg a kezdősorban; meggyőző volt a játéka az egész táborban. Nem lenne meglepő, ha Devin McCourty helyén ő lenne kezdő a második felkészülési meccsen.

Nate Ebner (special teams): hosszabb kihagyás után tért vissza az edzésre. Egyike a csak special teamsben használható safetynek a csapatban. Most, hogy újra egészséges, tovább küzdhet helyért az 53-ban.

Eduardo Martinez: három kívánság műsor egy változatában ő volt a szerencsés kissrác, aki labdát vehetett át Tom Bradytől, amivel a gólterületig futott ezzel jelezve az edzés végét, majd ezt követően tíz percig dobálhatott Tim Tebow-val.

Ez volt az edzőtábor utolsó edzése. A Bucs elleni találkozót követően már olyan rendben halad tovább a felkészülés, mint az alapszakasz során, tehát azokról részletes beszámolót sem lehet majd olvasni, mert a szurkolók mellett az újságírók sem lehetnek ott a nézők között.

87 játékos van most a keretben. Augusztus 27-én csökkentik a keret számát 75 főre, majd augusztus 31-én 53 főre, amit a gyakorló csapat (8 fő) megalakítása követ.

Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen lehet az edzőtábor a helyszínen egy néző szemszögéből, akkor látogassatok el Kenny nevű felhasználónk YouTube csatornájára! Illetve tekintséttek meg a képeket!

 
Forrás: Extra Points blog

Hozzászólások

2013. 08. 16. 09:55
fejszee
Kenny Te mindenhol ottvagy? a Rams meccs után is belétek botlottunk a tömegben :P
2013. 08. 16. 12:44
Ebben a legszebb, hogy dolgozom! :)
Jövő heti Lions meccsen kollégám lesz ott, majd adok onnan is képeket! :)
2013. 08. 16. 10:38
Kenny: a cheerleaderes fotó azért már túlzás ;)
2013. 08. 16. 10:45
"Bízik a stáb a három újoncban." Sokan ebben persze megint a Pariots és BB arroganciáját látják majd. "Ez egy annyira jó csapat, és annyira jók az edzők, hogy nekünk elég egy veterán elkapó." Ha ehhez hozzá jön még, hogy Gronk átmeneti távollétében Sudfeld elkapja a fonalat, és hozza a big playeket és a TD-ket... "JAJ NEKÜNK!" ;)
2013. 08. 16. 12:02
dartib83
2013. 08. 16. 13:09
cescf4
Köszi a képeket Kenny, nagyon jók lettek és nem mellékesen nagyon irigykedünk ;)

Én egy élménybeszámolót is szívesen olvasnék :)
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 16. nap bejegyzéshez