Menetrend

Edzőtábor 16. nap

2014. 08. 19. 19:36
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
Utolsó, nyilvánosság előtt zajló edzését tartotta tegnap a Patriots. Nézzük mik a fontosabb észrevételek:


Easley gyorsasága szembetűnő: Az újonc DL Dominique Easley rövid távú gyorsaságga és robbanékonysága megmutatkozott a 1-az-1, illetve a 2-a-2 pass-rush gyakorlások során. Igazán rákapcsolt, Wendellt többször is egy pillanat alatt megverte. Később Easley Marcus Forstonnal került párba a 2-a-2 elleni gyakorláson, és Dan Connolly bizony alul maradt ellene jópárszor.

Finch valószínűleg megsérült: Az újonc futó Roy Finch az edzés végén cipő nélkül sétált le a pláyáról, és enyhe sántítást lehetett rajta felfedezni.

Nagy előrelépés az egészség felé: A LB Jerod Mayo, aki az előző 3 edzést és az Eagles elleni mérkőzést is kihagyta, korlátozás nélkül vett részt a mai edzésen. Az újonc center, Bryan Stork is visszatért, bár nagyrészt kondícionáló gyakorlatokat végzett. A TE Michael Hoomanawanui, aki július 27-én sérült meg, szintén visszatért a pályára. Ő is leginkább a kondíciója visszanyerésén dolgozott. Az elkapó Jeremy Gallon először edzett a csapatta, és gyakorolt egy picit a csapattal, majd a rehabilitációs csoporthoz csatlakozott.

Dobson részt vett a 11-a-11 elleni gyakorláson: A másodéves elkapó, Aaron Dobson, akinek a holtszezonban megműtötték a lábát fáradásos törés miatt, először vett részt a 11-a-11 elleni gyakorláson (egyik játékban szép megverte a LB James Andersont). A DB-k elleni gyakorláson volt egy szép egykezes elkapása, és sokat küzdött egy labdáért amit Ryan Mallett dobott felé.

Butler továbbra is jól játszik: A CB Malcolm Butler az egyik legnagyobb meglepetése a Patriots edzőtáborának, és ez a hétfő gyakorlás során sem változott. Abban a játékban, amikor 8 védő áll fel, kiválóan tartotta a lépést Rob Gronkowskival, akinek végül sikerült elszakadnia és elkapnia a labdát, de Butler közel maradt és sikerült kivernie a kezéből. Néhány játékkal később Tom Brady eldobott mélyen egy labdát Brian Tymsnek, de Butler keményen őrizte a nagyobb Tymst és kiváló testkontrolról tanúságot téve, megszerezte a labdát az elkapó elől.

Rövid feljegyzések: A TE Rob Gronkowski továbbra is halad az útján, először vett részt a 11-a-11 elleni edzésen.. Az irányító Jimmy Garoppolo a fullback James Develinnek löbbölt egy passzt, úgy tűnik ebben egyre magabiztosabb... Brady komoly fejtörést okozott a védelemnek, egyszer Gronkot találta meg középen, majd egy szép, mély passzt indított az pálya széle felé a futó Shane Vereennek, aki a LB Chris White-ot verte meg... Kétszer is tanúbizonyságot tett Jamie Collins a gyorsaságáról... A LB James Anderson gyönyörűen védekezett Danny Amendolán slotban és meg is szerezte Brady passzát. Collins később egy rossz passzra kényszerítette Bradyt egy jó pass rushnak köszönhetően...  Miután Ryan Allen puntját blokkolták az Eagles meccsen, sok időt töltöttek ennek a gyakorlásával... A futó James White nem végezte jól a feladatát az egyik puntnál, ki is váltotta a ST edző, Scott O'Brien haragját... Az újonnan megszerzett DT Ben Bass és Jerel Worthy először vettek részt a Patriots edzésén, és külön gyakoroltak a kondijukon, illetve a technikájukon... Tommy Kelly az edzés közepén érkezett meg... Az OL Marcus Cannon egy holdingot követett el a DE Will Smith ellen, amikor az szépen megkerülte őt... Ryan Mallett a 11-a-11 elleni gyakorlás során egy gyenge passzt eresztett el, amit a CB Brandon Browner könnyedén szerzett meg... A CB Darrelle Revis szépen védekezte le a Brandon LaFell felé dobott passzt az end zone jobb sarkában.. Az elkapók között Kenbrell Thompkins, Josh Boyce, Tyms és Derrick Johnson, a tight end Steve Maneri és a futó Vereen is elejtett 1-1 labdát. Az újonc OT Cameron Fleming eltöltött egy kevés időt a jobboldali guard helyén... Ryan Mallettnek nem sikerült jól átadnia a labdát James White futónak... Miután az újonc snappert, Tyler Ott-ot elbocsátotta a Patriots vasárnap, Rob Ninkovich feltűnt ezen a pozíción is néhány játék erejéig.

Akik még visszatértek: Safety Kanorris Davis, defensive back Tavon Wilson, linebacker James Anderson és Ja'Gared Davis.

Új hiányzó: Offensive tackle Sebastian Vollmer.

Akik nem edzettek: Offensive tackle Chris Martin (NFI), tight end D.J. Williams (jobb láb), linebacker Cameron Gordon (ismeretlen, csak az első 6 edzésen vett részt), defensive linemen Chris Jones és Sealver Siliga.

Forrás: ESPNBoston

Hozzászólások

2014. 08. 19. 19:43
nyunyi66
finch-ről kb mikor lehet majd egy épkézláb infót hallani? gondolom ha nagy a baj úgyis kivágják... :(
2014. 08. 19. 20:12
Whitealert
Megint a sérülések miatt kell aggódni. Jones és Siliga remélhetőleg rendbe jönnek szeptemberre, Finch-ért kár lenne, kezdtem megkedvelni a visszahordásait, simán benne van egy visszahordott TD.
2014. 08. 20. 07:50
MemphisM
Easley gyors de elég erős Dt nek? Ha izmot kell magára pakolnia akkor nem terheli jobban a térdét? Valójában az a kérdésem hogy be válik e? Én azt hittem hogy idén rehabon lesz!
2014. 08. 20. 13:31
bence.szel
Már a draft előtt is az volt az általános vélekedés, hogy játszhat az első meccsen is akár. Ezért nem értettem itt sokaknak a pesszimizmusát ezzel kapcsolatban... Igazából az volt a kérdés szerintem, hogy az orvosi stáb mikor látja teljesen felkészültnek a kontaktokra.
2014. 08. 20. 15:36
MemphisM
Nem kell több súlyt magára vennie? elég az a 132 kg a fal közepén?
2014. 08. 21. 13:25
bence.szel
Elvileg a fal minden pontján fogják őt alkalmazni, szóval a fürgesége lesz a kulcs és ezért nem hiszem, hogy nagyon sok súlyt próbálnának rápakolni.
2014. 08. 20. 10:48
DM
ho ho hoho ho :D ismét megjelent DM

nah végre már van valami mocorgásnak nevezett tevékenység az NFL berkein belül ezt szeressük,de nagyon,közeledik a season.Most mennek az adok-kapok a pre meccseken eddig aki nagyon szimpatikus teljesítményt nyújt Butler remélem megragad és hasznát tudjuk venni éles helyzetben is.Nagyon sok a kérdőjel nemcsak az én nagy hatalmas ürességgel teli fejemben a keretet illetően,hanem szeretett csapatunknál is ki marad ki jön még,egy a lényeg alakuljunk szépen,és kerüljenek el a nagyon rossz season ending sérülések,mert ahogy olvasgattam pár csapatnál már történtek sajnálatraméltó események:(

Örülök,hogy ismét itt lehetek köztetek.

GO PATRIOTS,I LOVE pats.hu and fans :D!!!
2014. 08. 20. 20:19
azimut
erdekes.....:-) http://www.csnne.com/blog/patriots-talk/gonzalez-fit-tight-end-needy-patriots
2014. 08. 20. 21:30
simiimi
Tényleg érdekes. El lehet játszadozni a gondolattal: ő meg Gronk. De értelmes dolog-e?
2014. 08. 20. 22:23
MemphisM
Szerintem nem lenne jó! rozsdás is lehet meg van e rá kész playbookunk!
2014. 08. 21. 00:03
BaP
Gonzo nyilatkozata pont ellentétes az itteni vágyakozásokkal.

Azt mondta, több helyen, meg a csatolmányban is:
"Mindig is szeretett volna egy gyűrűt, ezért küzdött a 15 éves karrierje során. A kísértés most is ott van. De hogy lenne az, hogy szezon közben beszállna, és az utolsó 6-7 hétben küzdene meg a SB győzelemért. Az nem lenne ugyanaz, mint elejétől a végéig ott lenni egy csapattal.
Ezt nem hinné, hogy meg fog megtörténni.
Több helyről keresték, a kísértés megvan, de ő rendben van a döntésével 100%-ban."

Ez alapján ez egyoldalú szerelem. Szurkolói álom. Pletyka alap nélkül.
Valahol azt is nyilatkozta Gonzo, hogy a CBS-el tér vissza a stadionokba.

Szerintem felesleges róla álmodozni, és sajnos Keller, meg Finley sincs olyan állapotban, hogy segítség volna. Remélem még kukázunk azért valakit a colos, meg Hooman mellé ...
2014. 08. 22. 10:03
mgabor74
Nagyon Off:
A Steelers se lehet most túl boldog Blount-al. Letartóztatták a másik futójukkal együtt egy kis mariskázásért. Asszem erre mi is fognánk a fejünket ha még itt lenne.
2014. 08. 22. 12:27
nszgergo
ha még itt lenne nem tette volna (nem meri) itt rend és fegyelem van kérem szépen :) :)
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 16. nap bejegyzéshez