Menetrend

Edzőtábor 2. nap

2014. 07. 26. 00:26
Szerző: Danna
Kategória: Offseason 2014
Az edzőtábor második napján a játékosok könnyű vállvédőt és sisakot viseltek, gyönyörű időben.

A versenyhelyzet éleződik Arrington és Edelman főszereplésével: Az egyik legjobb példa arra, hogy a versenyszellem kezd megjelenni az edzőtáborban, amikor a CB Kyle Arrington és az elkapó Julian Edelman komolyabb összetűzésbe került egymással egy játék után a 7-a-7 elleni gyakorláson. Hamar különválasztották őket mielőtt mások is belefolytak volna, Arrington így magyarázta a dolgot: "A nap végén, mi csapattársak vagyunk minden vasárnap. Egyébként pedig két versengő alkat. Néha össze-össze kapunk, de ez mind csak a pályán igaz. A legjobb barátok vagyunk az öltözőben, ez olyan mint mikor a testvéreddel kapsz össze." Arringtonnak egyébként volt ma pár igen látványos megmozdulása az edzés során, egyik például Danny Amendola ellen az oldalvonalnál, a "zsebből kimozogva" kiütötte Amendola kezéből a labdát.
Edelman

Fókusz a vörös zónán: Egy nappal azután, hogy a passzokat gyakorolták, a Patriots ma a vörös zónára koncentrált. Ez előrevetíti azt, hogy szombaton valószínűleg az első teljes felszerelésben megtartott edzés lesz. A futó Shane Vereen 3 TD passzt kapott el, és a TE Michael Hoomanawanui is bemutatott egy nagyszerű elkapást Tom Brady nagyszerű dobásából az end zone jobb sarkánál (Devin McCourty ellen), az elkapó Kenbrell Thompkins a második TD-t kapta el 2 nap alatt (a CB Malcolm Butler ellen), és az újonc TE Justin Jones pedig Ryan Mallett egyik dobását váltotta hatpontosra.
KT

Belichick az összes játékossal foglalkozik - 1-től 90-ig: A napi sajtótájékoztatóján Bill Belichick a játékbeli speciális helyzetekről, valamint az edzői stáb bővítéséről beszélt. Amikor arról kérdezték, hogy hiányoznak-e neki a korábbi idők, Belichick azt mondta, hogy a legjobb dolog abban, hogy edző lehet, hogy maga döntheti el, hogy hogyan tölti az idejét. Erre egy nagyon jó példa volt pénteken, amikor egyénileg beszélt hosszabb ideig a harmadéves LB Darius Fleminggel a 7-a-7 elleni játék során. Fleming (akit a 2012-es drafton az 5. körben választott a 49ers a Notre Dame Egyetemről, és kihagyta az első 2 évét ACL sérülés miatt) később pár kevésbé tapasztalt játékossal foglalkozott. Ebből is látszik, hogy Belichick mennyire a felügyelete alatt tart minden játékost.
BB

Apró jegyzetek: Csütörtökhöz hasonlóan a TE Rob Gronkowski csak az egyéni gyakorláson vett részt, a csapatjátékban nem. Ma is gyakorolt külön Bradyvel az edzés után... Az újonc Qb Jimmy Garoppolo 2 INT-et dobott (LB Chris White és a CB Daxton Swanson volt a két szemfüles labdaszerző), az egyiket a pálya közepébe, ahol közel s távol nem volt elkapó... Az RB Stevan Ridley hívta fel magára a figyelmet egy egykezes elkapásra (Garoppolo passzából), majd a következő játéknál csúnyán elejtette a labdát... További labdaelhagyások: RB Brandon Bolden, valamint Derrick Johnson és Wilson Van Hooser elkapók... Ahogy kell, mind Josh McDaniels, a támadóegység vezetője, mind pedig Matt Patricia a védelem koordinátora fülhallgatót viselt, amely része volt a kommunikációs gyakorlásnak... Az LB Jamie Collins továbbra is kiválóan védekezik a passz ellen, ma is volt egy szép megmozdulása, egy Mallett passz nem jutott el D.J. Williamsnek neki köszönhetően... A Patriots megfigyelői ma is jelen voltak az oldalvonalnál, tegnaphoz hasonlóan... Brady egy ideig a mozgás közbeni dobást gyakorolta a vörös zóna környékén... Míg tegnap Amendola volt az első játékos a pályán, ma Ryan Allen megelőzte őt, így csak a 2. helyezést jutott neki.
Amendola

Büntetőkör-jelentés: Amikor a Patriots játékosok figyelmetlenségből követnek el hibát, 1 büntetőkört kell futniuk a pálya körül. Ez aztán a mai nap okozott egy kis vicces pillanatot, amikor a bal guard, Logan Mankins kényszerült erre, és a közönség erőteljes tombolással bíztatta őt. Garoppolo és a futó Bolden később hasonlóra kényszerült, majd a bal tackle, Nate Solder sem maradhatott ki a "jóból".
OL

A puntolás is kiemelt figyelmet kapott: A Patriots a speciális csapategység edzés keretében a puntolást gyakorolta. Ryan Allen rúgási ideje 4.16 és 4.94 között mozgott. Az edzés egyik játékában a kicker Stephen Gostkowski rúgta el a labdát, és a játékosok a gólvonal közelében várták ezt. A gyakorlás végén Gostkowski picit átváltott európai focira és úgy rúgta fel a labdát. Amendola és az RB Roy Finch voltak a punt visszahordók a mai nap folyamán.
Am

Új hiányzók: A DB Jemea Thomas, 6. körös választott a Georgia Techről volt az egyetlen, aki új hiányzóként került fel a listára. Thomas előző nap azzal hívta fel a figyelmet magára, hogy kiváló játékokat mutatott be "slotban", ahogy főiskolás korában is.

Akik szintén nem edzettek ma: elkapó Aaron Dobson (láb/PUP), special team kapitány Matthew Slater (ismeretlen/PUP), linebacker Deontae Skinner (nem futballal kapcsolatos hiányzás), offensive tackle Chris Martin (nem futballal kapcsolatos hiányzás), defensive lineman Dominique Easley (nem futballal kapcsolatos hiányzás), elkapó Jeremy Gallon (ismeretlen/PUP) és a defensive tackle Tommy Kelly (térd/PUP).

Az edzés alatt történt sérülés: Az újonc Greg Orton elkapó sérült meg az edzés közepe felé. Orton a földön maradt, néhány játékos körbe állta őt, ahogy Belichick is. Későb a kisautóval vitték le a pályáról.

Forrás: ESPN Boston

Hozzászólások

2014. 07. 26. 04:07
topin
2014. 07. 26. 10:32
MemphisM
Nagyon jó lett! Szombattól már lesz zúzda is? 1v1?
2014. 07. 26. 12:25
loop80
Justin Jones-Gronk felállás, RZ-közeli szituációkban... :D
2014. 07. 26. 13:06
takirob69
TE Nate Byham elküldev
2014. 07. 26. 13:50
zozo692
Ha így folytatja Stevan akkor az edzőtábor végére kész lesz neki a kávé :-( bár jó lenne tudni, hogy a többi RB hogy muzsikál.
2014. 07. 26. 16:48
Lucius
Steven Rb, nem Wr. Ha futás közben nem csinál fumble-t, nem lesz gond. Vereen elkapni is tud.
2014. 07. 26. 17:42
bence.szel
Ráadásul pont előtte volt egy bravúrelkapása..
2014. 07. 26. 22:56
zozo692
Hát a Bill nagyfőnök ezt valahogy nem így látja (sztem), ha megcsinálod a play-t (legyen akár bravúros elkapás), az rendben van, ha elb...od, akkor neked szarral meszeltek.
Ridley a kedvenceim egyike, de ha elejti a labdát (elkapásnál v. futásnál), akkor sokat kockáztat. Akkor sem szabad elejtenie, ha éjjel kettőkor felébresztik, kezébe nyomják a bőrt és azt mondják, ott egy szürke medve és birkózzál vele egyet.
2014. 07. 26. 22:50
zozo692
Azta, télleg, a Ridley az RB? Húúúú, bazz, ezt észre sem vettem az elmúlt két v. három évben.
Azt a szövegben hol láttad, hogy passz v. futás közben hajította el a lasztit?
2014. 07. 26. 23:44
piszkosfred
Számomra elég egyértelmű, hogy passzt ejtett el, de lehet, hogy én nem tudtam jó értelmezni a szöveget.
2014. 07. 27. 13:15
Lucius
"Running back Stevan Ridley caught the eye with a one-handed catch in the flat from Garoppolo, but followed it up with a drop on his next repetition." Innen.
2014. 07. 27. 20:39
bence.szel
Abszolut egyertelmu, egy droppolt passzrol volt szo. Amibol egy-egy edzesnapon szokott lenni par, nem ugy, mint fumblebol. Az utobbi kirivobb hiba. Azt meg nem is ertem, h miert kell ilyen stilusban reagalni rogton a masik hozzaszolasara...
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 2. nap bejegyzéshez