Menetrend

Edzőtábor 2. nap

2017. 07. 28. 20:59
Szerző: Increay
Kategória: Edzőtábor
Ma lezajlott a 2017-es edzőtábor második napja. Lássuk mik történtek a pénteki napon:

Hiányzók: DE Rob Ninkovich (személyes okok), LS Joe Cardona (haditengerészeti kötelezettség, a holnapi napon már minden bizonnyal jelen lesz), WR Danny Amendola (ismeretlen okok), WR Malcolm Mitchell (ismeretlen okok), LB Dont'a Hightower (PUP), DT Alan Branch (PUP), OT Andrew Jelks (NFI)

Visszatérők: DE Kony Ealy

Megjegyzések: DE Kony Ealy a tegnapi hiányzása miatt ma kezdte meg az edzőtábori munkát. Tegnapi távolmaradása nem sérülés miatt történt, de többet nem árult el róla. WR Malcolm Mitchell kihagyta az OTA-t és a minicampet egy sérülés miatt, a tegnapi napon edzett, és a nap végén azt nyilatkozta, hogy teljes értékű munkát tud végezni, így valami más dolog lehet a háttérben.

Észrevételek:

1. A mai nap lazább tempóban zajlott, mint a tegnapi, valószínűleg azért, mert a holnapi napon lesz az első teljes felszerelésben végzett edzés.

2. Tom Brady 15 passzából 10 volt sikeres. Akik elkapták Brady labdáit: James White (3), Brandin Cooks (2), Chris Hogan (2), Dion Lewis (1), Julian Edelman (1), Rob Gronkowski (1).

3. Stephon Gilmore ma is impresszív teljesítményt nyújtott. Cookson védekezett egy hosszú Brady passznál, valamint Chris Hogan elkapását is meghiúsította egy hosszú labdánál.

Gilmore

4. Jimmy Garoppolo-nak 12 sikeres passza volt 16 dobásból, valamint ma is dobott 2 interceptiont. Eric Rowe és Jordan Richards szerezték meg a labdáit, éppúgy mint a tegnapi nap alkalmával. Garoppolo ezzel már négy interceptionnél jár 2 nap alatt. A mai 2 interception az első három dobásból született, később azonban már pontosabb volt az irányító. Akik Garoppolo passzait elkapták: Rex Burkhead (3), Julian Edelman (2), Austin Carr (2), Dion Lewis (2), Dwayne Allen (1), Brandon Bolden (1) and Chris Hogan (1). Az első INT-nél sokat töltött a levegőben a labda, így könnyű zsákmány volt Richards számára. A második eladott labda inkább Eric Rowe érdeme, aki Devin Lucien elől kapta el a labdát az endzone-ban.

5. Eric Rowe-nak később volt még egy leütött labdája, amit Brady dobott Edelman felé. Rowe ezzel már 2 interceptionnél és 2 leütött labdánál jár az edzőtáborban. Kijelenthető, hogy eddig ő a Patriots harmadik számú cornerbackje.

6. Jacoby Brissettnek a mai napon 15 sikeres passza volt 25 dobásból. Akik labdát kaptak tőle: Austin Carr (6), Sam Cotton (2), Jacob Hollister (2), LeShun Daniels (1), Glenn Gronkowski (1), Devin Lucien (1), Tony Washington (1) és D.J. Foster (1).

7. Devin McCourty és Patrick Chung is jegyzett a mai napon egy leütött labdát.

8. Az edzés végén a defensive backek egyujjas kesztyűben edzettek, így megakadályozva azt, hogy holding szabálytalanságot kövessenek el az elkapókon. Eddig törölközővel tekerték be a kezüket, ez azonban újítás volt a mai napra.

9. Megvolt az edzőtábor első kakaskodása is: Cyrus Jones és Chris Hogan egy hosszú labda után keménykedtek egy kicsit. Amíg sétáltak vissza a huddle-be, volt egy kis trash-talk, összekoccantották a sisakokat, majd Jones kiütotte Hogan kezéből a labdát.

10. Az edzést futással fejezte be a csapat, majd többen ott maradtak plusz munkát végezni, köztük Cyrus Jones is, aki kickoffokat kapott el.

A holnapi napon a csapat megtartja a harmadik edzését, ami egyben az első teljes védőfelszerelésben megtartott edzés lesz.

Forrás/kép: Boston Herald

Hozzászólások

2017. 07. 28. 21:15
LasVegas
Ealy azt azért elárulta, hogy BB döntése volt, hogy nem vehet részt az első napon. Kiváncsi vagyok, milyen tényleges ok vezetett erre a döntésre... Amúgy is furcsán nagy a csend körülötte az átigazolása óta, valaki nem tud valami konkrétumot?
2017. 07. 28. 21:26
Állítólag görcsölt tegnap a lába Ealynek, meg kiszáradásos tünetei is voltak (tornatermi edzés van közvetlenül a pályás edzés előtt, valószínűleg korán is volt, el is felejtett inni, stb.). Emiatt döntöttek úgy, h hagyja ki az edzést.
2017. 07. 28. 21:26
Per @MikeGarafolo Kony Ealy went out to practice yesterday and was cramping up/hydration issue, so he ran off to the side on his own.
2017. 07. 28. 21:59
LasVegas
Hát nem is tudom... Ealy nyilatkozata az okokról: "You have to ask coach Bill. Me and him got something going on." Nyilatkozta továbbá, hogy ő aztán nem fog szembenenni az edző döntésével, meg hogy az a dolga, hogy pályán és pályán kívül is jól végezze a munkáját. Azért érdekes nyilatkozat ez így.
2017. 07. 28. 22:05
LasVegas
Illetve bocs, pontosan: "Me and him had something going on." + nem is edzéshez volt öltözve, szóval fura, hogy "lefutott" a pályáról. Szerintem inkább valami apró diszciplináris fegyelmezés lehetett a háttérben.
2017. 07. 28. 21:43
balimate
Szerintem az első igazi mérvadó edzés a holnapi lesz, amikor is a védők is jobban meg tudják magukat mutatni a több fizikai kontakt miatt.
2017. 07. 28. 22:07
LasVegas
Az ám! Teljesen igazad van! Holnap már nehezebb dolga lesz az elkapóknak, nem lesz olyan könnyű fickándozniuk. :-)
2017. 07. 29. 09:00
DM
Sziasztok :)

Tisztelettel Köszöntöm az új Szerkesztőket,kiváló munkát adnak ki kezükből.Nagyon szépen megköszönöm nekik is ezt a dolgot,hiszen akik nem igazán értenek "inglisül" mint én se vagyok perfekt ángélus :D,ezért nagyon jó,hogy vannak ilyen remek emberek.Köszönöm Nektek,és kívánok nagyon jó munkát nektek.Sok Sikert.

Tisztelettel:
DM

Jah igen azért essék szó,szeretett imádott csapatomról,a lételememről is:
-Nagyon jó végre olvasni a csapatról,a játékosokról.Remélem elkerül bennünket a sérülés.
2017. 07. 29. 09:21
Increay
2017. 07. 29. 11:28
balimate
Köszönjük! Igyekszünk :)
2017. 07. 29. 14:39
piszkosfred
Mi köszönjük nektek! :)
2017. 07. 30. 07:57
dravait
Klassz új cikkek, köszönet az új szerkesztő csapatnak! Hálásak vagyunk a munkáért! :-) :-)
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 2. nap bejegyzéshez