Menetrend

Edzőtábor 5. nap

2017. 08. 01. 23:27
Szerző: Increay
Kategória: Edzőtábor
A hétfői pihenőnap után a mai napon folytatódott a csapat számára az idei edzőtábor. Sorozatban harmadjára teljes felszerelésben edzettek. Lássuk mik történtek a keddi edzésnapon:

Hiányzók: S Duron Harmon (lábsérülés), WR Cody Hollister (vállsérülés), LB Dont'a Hightower (PUP), DT Alan Branch (PUP), OT Andrew Jelks (NFI)

Megjegyzések: WR Malcolm Mitchell és WR Danny Amendola jelen voltak az edzésen, azonban a nyújtógyakorlatok után átvonultak a másik pályára, és ott a kondíciójukon dolgoztak. Az edzés végén Amendola visszatért, és puntokat kapott el.

Észrevételek:

1. Ez volt az eddigi legmelegebb nap az edzőtábor során, 30 fokban edzettek a játékosok. Talán ez is hozzájárult az edzőtábor első igazán komoly összeakaszkodásához: CB Stephon Gilmore és WR Julian Edelman egy Garoppolo-passz után kaptak össze. Gilmore meglökte Edelmant, aki erre reagálva földre vitte "ellenfelét". A csapattársak egyből ott termettek, és szétszedték őket. Bill Belichick mindkettőjük edzésének véget vetett az incidens után.Gilmore-Edelman

2. Tom Bradynek ma 28-ból 19 sikeres átadása volt. Labdát kaptak tőle: Chris Hogan (6), Julian Edelman (3), Rob Gronkowski (3), Dion Lewis (2), Rex Burkhead (2), Matthew Slater (2) és James Develin (1). A tavaszi és a nyári edzéseket is beleértve, a mai volt az első olyan nap, amikor Cooks nem kapott el labdát Bradytől, igaz nem is ment ma felé labda. Cooksnak volt a nap előtt a legtöbb elkapása (11), azonban Hogan átvette tőle ezt a pozíciót (16).

3. Jimmy Garoppolo a mai napon egy 11/19-et hozott össze, valamint ismét bekerült a neve mellé egy INT. Ted Karrasnak és neki is futnia kellett egy büntetőkört egy elrontott snap után. Garoppolo 11 sikeres passzát 11 különböző játékos kapta el: Rex Burkhead, D.J. Foster, James White, Dwayne Allen, Edelman, Slater, Gronkowski, Devin Lucien, Dion Lewis, Austin Carr és Tony Washington.Belichick-Garoppolo

4. Jacoby Brissettnek 7 sikeres átadása volt, 12 próbálkozásból. Volt olyan periódus amikor a kezdőkkel gyakorolt. Elkapást jegyeztek a passzaiból: Austin Carr (2), Rex Burkhead (1), Dion Lewis (1), Brandin Cooks (1), Tony Washington (1) és Chris Hogan (1). Brissett legjobb dobása egyben lehet, hogy az edzőtábor legjobb dobása is lesz: az edzés végén az oldalvonal mellett kapta el Carr a labdáját, miután sikeresen lerázta magáról Kenny Moore-t.

5. Dwayne Allennek és Rex Burkheadnek is volt egy elejtett labdája a mai napon.

6. Justin Colemannek sem volt csendes napja: szerzett egy interceptiont, valamint volt két leütött labdája is. Az INT egy rosszul megdobott Hogan felé szálló passzból született, azonban Colemant is meg kell dicsérni, hogy felugrott a labdáért. Később viszont Slater verte meg csúnyán, egy 54 yardos TD született a játékból. A támadók megünnepelték a playt, még Amendola is átfutott a másik pályáról, hogy lepacsizzon Slaterrel.

7. Eric Rowe és D.J. Killings is jegyeztek egy-egy leütött labdát, valamint Deatrich Wise Jr. is beleütött egy Brady-passzba.

8. A mai edzés egy új gyakorlattal indult: a futóknak oldalirányban kellett mozogniuk és irányt változtatniuk, hogy elkerüljék a négy védőfalembert.

9. Dwayne Allen megnyert egy egy az egy elleni párharcot Trey Flowerssel szemben.

10. A draftolatlan újonc LB Harvey Langi egyéni instrukciókat kapott Bill Belichicktől, majd ezután sikeres egy az egy elleni feladatot hajtott végre Develin ellen.

11. A 7-7 elleni játéknál Bill Belichick egy blocking pad-del "kergette" az irányítókat. Brady kimozgott a zsebből, a passza azonban sikertelen lett.Belichick-Brady

12. Mike Gillislee sikeresen állította meg a blitzelő Malcolm Butlert. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a klasszikus futójátékoknál ő az első számú RB, azonban ha a passzblokkolásban is jól teljesít, valószínűleg többet fogjuk látni a pályán.

13. A Gilmore-Edelman incidens előtt néhány játékkal Slater sikeresen verte meg Gilmore-t egy touchdownért. Gilmore-nak remek edzőtábora van, ezért is volt ez meglepetés.

14. Joe Thuney egy false start szabálytalanság után büntetőkört futott. Ted Karras helyettesítette, aki valószínűleg a támadófal mindhárom belső pozíciójában az elsőszámú tartalék.

15. Érdemes az OT Tony Garcia-ra is odafigyelni, hiszen biztató jeleket mutatott, igaz ő nem a kezdőkkel gyakorolt.

16. Lawrence Guy sackelhette volna Brady-t az egyik játék során, azonban a sackek tilosak az edzőtábor alatt.

17. Hogan nem tudta elkapni Brady utolsó passzát az edzésen a célterületen belül. Hogan a játék után mérgében földhöz vágta a sisakját.

Holnap helyi idő szerint 09:15-től folytatódik az edzőtábor.

Forrás: Boston Herald

Képek: Boston Herald Facebook ESPN Boston

Hozzászólások

2017. 08. 02. 11:00
netbazis
az h Hightower pup-on van azt jelenti, hogy szeptemberben nem is kezd? meddig nem lesz?
2017. 08. 02. 12:21
Increay
Nem feltétlenül, bármikor levehető PUP listáról, ha olyan állapotban lesz :)
2017. 08. 02. 12:52
Ropsz
Remélem Gerappa INTjei javulni fognak és megnyugtat minket, hogy nem izgulja el, mert szeretném őt látni játszani. Ha persze Brady még 2-3 évig nyerő formában van akkor más csapatnál, de nagyon szimpatikus a játéka.
2017. 08. 02. 17:46
Pat Patriot
Sziasztok!
Bocsánat a nagyon OFF miatt. Szeretnék egy Brady-mezt rendelni, és arra lennék kíváncsi, hogy kinek melyik - lehetőleg belföldi - oldallal kapcsolatban vannak jó tapasztalatai. Köszönöm, és elnézést.
2017. 08. 02. 19:11
LasVegas
Szia! Belföldi oldalakon nem nagyon forgalmaznak mezt, de az NFL európai websopjával nekem jók a tapasztalataim, 4-5 nap alatt ideér, az angol légiposta szállítja, itthon meg a DHL ha jól emlékszem. Remélem tudtam segíteni! :-)
2017. 08. 02. 19:12
LasVegas
Javítás: webshop.
2017. 08. 03. 10:07
vicgeordie
Az nfl europe-al kapcsolatban nekem csak negatív tapasztalatom van. Az egyik rendelésem 2 hónap után jött meg, egy másik pedig 3 hónap után se. Mikor emiatt reklamáltam, közölték hogy a pénz sem jár vissza, mert nem jeleztem 30 napon belül...
2017. 08. 02. 19:47
Seró
Szia!
Én vettem itthon a fő Sport2-es,ruhaforgalmazótól,de vaterán is kellemes tapasztalataim vannak:-).
2017. 08. 03. 13:19
mgabor74
Off: Dominique Easley egész évre lesérült a Rams keretéből. Annak idején nem értettem miért ért első kört a tropa térdeivel, de leigazolta a Pats. Itt is sérült volt jó ideig, majd amikor játszott, akkor sem volt egetverő. Nem volt jó befektetés, amitők azután gyorsan megszabadult az FO. Más még látott benne mégis fantáziát, de úgy tűnik ott sem jön be annyira. Ennyi térdsérülés után csoda lesz ha nem kerül egyszer tolókocsiba. Hogy miben reménykedett a csapat annak idején?
2017. 08. 03. 13:41
nszgergo
Mert tehetséges, és megérte a kockázatot. Azért abba a bivaly erős Rams DLine-ba is befért, sőt jól is játszott. Az más kérdés, hogy mondhatjuk, hogy sérülékeny mégis, nem jött be a kockáztatás. Az meg megint más kérdés, hogy nem is emiatt lett elküldve :) ) Mondjuk szerintem az rosszabb, mint ha sérült lett volna.
2017. 08. 03. 13:44
topin
Igen, az hogy karakter problémás volt, az ciki a scouting munkára nézve. A sérülésről tudtak, az vállalható volt kockázat terén.
2017. 08. 03. 17:58
mgabor74
Valóban, most hogy írod dereng, tényleg volt valami morálbeli probléma vele. Ez a térd dolog lehet azért elrettentő nekem, mert saját példámból tudom milyen durva. Még egy is, nem hogy kettő mint neki volt. Ezért nem értettem. Akinek ilyen sérülékenyek a térdei annak nem sok keresni valója van az NFL-ben. kontakt sport, bármikor megtámaszthatják oldalról a támaszkodó lábat és akkor oda a szalag.
2017. 08. 03. 20:42
Pat Patriot
Köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni! Go Pats!
2017. 08. 04. 14:04
pats4ever
Ha nem rendeltél még, adj egy e-mail címet és írok privátban.
2017. 08. 04. 16:40
Pat Patriot
gabor.kovacs@hotmail.hu
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 5. nap bejegyzéshez