Menetrend

Edzőtábor - 6. nap

2011. 08. 04. 09:37
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek
Szerda este a Patriots bérletesei előtt tartottak edzést a Gillette Stadiumban. A játékosok könnyített vállvédőket viseltek. 18334 ezer néző előtt zajlott a gyakorlás.
A hiányzók listáját továbbra a csapat egyetlen még alá nem írt, draftolt újonca vezeti (Nate Solder); a visszaszerződött vagy frissen igazolt veteránok csütörtökön már végre pályára léphetnek. PUP listán még mindig a védőfal három fontos tagja található: Ron Brace, Brandon Deaderick, Myron Pryor. NFI listán Marcus Cannon. Akik egyéb okból nem edzettek a többiekkel: LS Matt Katula, S Josh Barrett, OT Kyle Hix, RB Eric Kettani, G Ryan Wendell, CB Darius Butler, CB Ras-I Dowling, DE Alex Silvestro. Shane Vereen újonc futónak korán el kellett hagynia a pályát. Ezen felül a secondary nélkülözte két tagját (Butler és Dowling). Az újonc defensive back és futó társa egy teljes védőszereléses edzésen jutottak túl első nekifutásra. Mindenesetre Vereen vélhetően apróbb sérülése előtt már megvillantotta sebességét és puha kezeit. Észrevételek: 1. Legjobb napját töltötte eddig a csapatnál Chad Ochocinco. Egyre inkább megtalálja az összhangot Tom Bradyvel, bár van még mit csiszolni az idény kezdetéig. 2. Pat Chung és Leigh Bodden még mindig remekel. Semmilyen teret nem hagynak a támadóknak. Chung a tight endek életét keseríti meg rendszeresen a passzjátékban, míg Bodden az ő oldalára tévedt elkapót nem hagyja lélegzetvételhez sem jutni. 3. Ochocinco párja a felgyorsított (hurry up) támadás szimulálásánál Wes Welker volt Deion Branch helyett. Brady háromból három sikeres passzal kezdett, melyből az ex-Bengals elkapónak jutott kettő, egy pedig Rob Gronkowskinak. Danny Woodhead is hozzátett a közöshöz három futással eközben. 4. Brian Hoyer mélységi hosszú passzát még mindig a hurry up támadás közben Taylor Price ejtette el. Kicsit rövidre sikerült az átadás, így az elkapónak utána kellett fordulni. Nehéz mutatvány volt. Ha sikerül, bravúr. 5. A jobb oldalvonal mentén Matthew Slaternek majdnem sikerült behúznia Ryan Mallett irányító szokásos bombáját. Az újonc irányító később 35 yardos touchdown passzát Darnell Jenkins kapta el a gólterület bal hátsó sarkában. A szenvedő fél az újonc ST játékosnak tartott, papíron cornerback Malcolm Williams. 6. Idén először vettek részt játékvezetők az edzésen. Akik zászlót kaptak: Thad Turner (pass interference), M. Williams (pass interference), Brandon Meriweather (holding). 7. Mallett-nak mintha javult volna kissé a lábmunkája, és gyorsabban szabadul a labdától, de a draft előtt is ismert technikai problémák miatt még mindig túl pontatlan – általában túldobja a célpontjait. 8. Még mindig sok a négyemberes fal a védőknél. Forrás: Bston Globe - Extra Points blog

Hozzászólások

2011. 08. 04. 11:40
Tzimisce
Kezd aggasztani, hogy Solder még mindig nem játszik, így nem lesz belőle kezdő, pedig mégiscsak első körös pick...
2011. 08. 04. 11:43
Lehet emiatt adtak Light-nak szerződést.
2011. 08. 04. 15:13
A 17. pick Solder, a 18. Liuget és a 19. Amukamara nem írt még alá az első körből. A huzavona a garantált évek számán és az összegen megy. A probléma akkor kezdődött, amikor a Tampa a 20. picknek, Adrian Claybornnek garantálta a szerződés mind a négy évében a bérét, és a helyhez párosított 8,135 millió dollár helyett 8,21 millió dollárt adott neki. Ez a 8,21 millió dollár meghaladja azt a pénzmennyiséget, ami a 19. pickre jutott volna papíron (8,18 millió).
Az első 16 pick esetében mind a négy év garantált, 20. picktől lefelé a négyből csak három év, sőt a 29. helyen elkelt Gabe Cariminél csak két év. Hogyha valakiben felmerül, hogy mit szenvednek itt azon az egy éven, meg 100.000 dolláron, azok figyelmébe: csapatonkénti egyedi limit van érvényben az elsőéves fizetések maximumára és a classra költhető összes pénzmennyiségre az újoncszerződések időszakában. Tehát ha úgy tetszik, van elsőéves rookie salary cap és teljes rookie salary cap is, amit nem lehet túllépni. Sőt, hogy ne legyen ilyen egyszerű, még minimum érték is van meghatározva az egyes drafthelyekhez.
2011. 08. 04. 16:38
nosbiglem
Gonfoltam belinkelem, aki még esetleg nem járt volna itt!

http://www.facebook.com/newenglandpatriots

Eszement sok fénykép, informácio a kedvenceinkről!
Egy igazi szurkolónak kihagyhatatlan! :)
Hozzászólás a(z) Edzőtábor - 6. nap bejegyzéshez