Menetrend

Edzőtábor 7.nap

2014. 07. 31. 21:31
Szerző: GRAFI
Kategória: Hírek

Csütörtökön már a 7. edzésnapot tudta maga mögött a Patriots. A tegnapi naphoz nagyon hasonlatosan edzésen mindkét csapatrész a gólvonal közeli szituációkat gyakorolta.

Mikor a kezdő egységek voltak a pályán, a safety Devin McCourty tört át a falon, és állította meg pár yardos veszteséggel a running back Stevan Ridleyt, majd ezután a csatlakozó társakkal közös újjongásban törtek ki, ami nagyon jól tükrözte, hogy élvezik a játékot, és nagyon jól tudnak együtt dolgozni. Az első egységnek volt egy passzlevédekezése is, habár az inkább a támadók csődjének tűnt. Később a második támadó egység 2 próbálkozásból 2-szer eredményes lett, a running back  James White tört át középen, és szerzett pontokat, majd az irányító Ryan Malett találta meg az end zone végében a tight end Justin Jonest egy play-action játék során. 

Az újonc Bryan Strork távollétében a Patriots  Ryan Wendellt állította csatasorban ezen az edzésen, míg Braxston Cave volt a második számú játékos mögötte. A veterán Dan Conolly, aki szerdán látta el ezt a feladatot, főleg limitált munkát végzett. Marcus Cannon jobb oldali guardként szerepelt, immár a második napon sorban. 

Ki a nyerő 1-az-1-ben?  A támadó- és védőfalemberek nem végeztek ezen a napon 1-az-1 elleni gyakorlatokat ezen az edzésen, ugyanis az edzők a 2-a-2 elleni gyakorlatokra fókuszáltak inkább a blokkoló feladatokban. A másodéves védekező tackle, Chris Jones hívta fel a figyelmet magára két erős futással, amiből a másodiknál kézzel verte meg a guard Josh Klinet, és szinte kirobbanva indult az irányító felé.  

Amiről még érdemes szót ejteni: 

Úgy tűnt, hogy Bill Belichick közelebbről figyelte a tight end Rob Gronkowskit és a fejlődését.  Gronkowski,  a cornerback Darrelle Revis és a quarterback Tom Brady ismét együtt dolgoztak, amíg a csapat többi része a speciális egység gyakorlatait végezte. Darrelle Revis egy TD-ra hordta vissza Tom Brady egyik passzát, ami nagy ovációt váltott ki a közönségből...

A nap egyik legszebb támadójátéka során a kettes számú irányító, Ryan Mallett eresztett meg egy hosszú passzt a bal oldalvonal mentén a running back Shane Vereen-nek, akit az elsőéves cornerback Justin Green fedezett...

Vereen kemény ellenfélnek bizonyult  a linebacker Dont'a Hightower számára az 1-az-1 elleni gyakorlatoknál, mikor Vereen felugorva Hightower feje fölött kapott egy passzt, aki a fejét sem tudta megfordítani…

A running back Brandon Bolden a linebacker James Andersont verte meg 1-az-1-ben, egy szép esés közbeni elkapást bemutatva egy éles futás után. Később elég nehezen tudott lábon maradni, miután eléggé összezavarta a linebacker Chris Whiteot…

Meg kell említeni, hogy az újonc running back James White néhány goal line szituációs gyakorlatban vett részt …

A cornerback Alfonzo Dennard néhány 1-az-1 elleni gyakorlatban részt vett az elkapók ellen, amit a szerdai visszatérésekor nem láttunk …

Az újonc quarterback Jimmy Garoppolo holderként gyakorolt fiel goaloknál az edzés előtt, majd később néhány gyakorlatot végzett read option szituációknál…

A másodéves defensive end Michael Buchanan keményen ment át az újonc jobb oldali tackle Cameron Flemingen, ami egy sacket árt volna Garoppolon…

A dradftolatlan cornerback Malcolm Butler interceptions szerzett Garoppolo egyik passzából …

Két alacsony snapet láthattunk az edzés végi field goal gyakorlatoknál Tyler Ott-tól…

Az egykori Patriots running back, Kevin Faulk jelen volt az edzésen, ahogy a Boston Red Sox third-base edzője, Brian Butterfield is …

Az elsőéves támadó falember, Jordan Devey volt az egyetlen, akinek büntetőkört kellett futnia (egy false startért).

A figyelem a punt coverage-on a speciális csapatnál: A speciális csapat minden edzésen egy külön feladatrészre hegyezi a hangsúlyt, ma ez a punt coverage volt.  A linebacker Jamie Collins némivel több feladatot kapott ma ezen a területen, mint a tábor korábbi részében. 

Akik visszatértek: Special-team kapitány Matthew Slater, linebacker Chris White, receiver Josh Boyce


Új távolmaradó: Linebacker Cameron Gordon


Akik szintén nem edzettek: Receiver Aaron Dobson (láb/PUP), center Bryan Stork (alsó lábszár, az 5. edzésen hagyta el a pályát), linebacker Deontae Skinner ( NFI ), offensive tackle Chris Martin( NFI ), defensive lineman Dominique Easley ( NFI ), receiver Jeremy Gallon (ismeretlen/PUP), defensive back Jemea Thomas (ismeretlen, csak az 1. napon edzett), tight end Michael Hoomanawanui (ismeretlen, az első 4 edzésen vett részt).

Lényegesebb sérülések/health-related incidents: Nincs

Akik a médiával beszéltek: Quarterback Tom Brady, receiver Danny Amendola, speciál-team kapitány Matthew Slater, linebacker Jerod Mayo, kicker Stephen Gostkowski, defensive tackle Tommy Kelly, defensive ends Chandler Jones és Will Smith, cornerback Logan Ryan, long-snapper Tyler Ott, safeti Devin McCourty és Duron Harmon, tight end Justin Jones.

forrás: espnboston.com

Hozzászólások

2014. 07. 31. 22:59
Tomano2001
Végre Boyce és Slater az edzésen
2014. 07. 31. 23:48
joeflame
Off
Lassan kezdődik a szezon és most először gondoltam hogy befizetek egy online nézési lehetőségre,nem tud valaki egy kicsit olcsóbb mint a Game Pass de mégis megbízható és jó minöségü?
2014. 08. 01. 00:21
Lucius
Nekem a Game Passa-al is elég rossz tapasztalataim voltak. Volt, hogy nem tudtam rajta nézni a meccset, ami azért elég gáz, ha már fizet érte az ember.
2014. 08. 01. 02:25
Wolverine89
Hat annyira nem draga ha csak a pats meccsekre fizetsz elo! Gondold el nincs ricsi, nics felugralo ablak, virus, es hd- ben tudod nezni! Nekem megerte! A broncos elleni afc dontot leszamitva nekem nem szaggatott egyaltalan...
2014. 08. 01. 08:29
Bulow
A game pass tökjó, ha jó a neted és a géped. egy gond van cask vele, hogy kb 2 percet csúszik az adás, ezért az nfl.comról hamarabb megtudod mi történt... Meg kell állni egy szorosabb meccsnél, hogy ne nézz rá. :)Ha csak Pats meccseket veszel meg az csak 20-30 dollárral olcsóbb mint ha a teljes seasont, szóval sztem megéri a teljeset venni.
2014. 08. 01. 08:31
Bulow
Még egy dolog: ha megrendeled, arra kell vigyázni, hogy a szerződés szerint addig hosszabbítják, amíg nem mondod le. Vagyis ha most megveszed a season, akkor jövőre augusztus elején újra leveszik a pénzt a következő szezonra. Vagyis NEKED kell lemondanod ha nem kéred!
2014. 08. 01. 17:47
topin
ezt megerősítem..nálam ma vették le..mondjuk nem baj,mert nem akartam lemondani..de azért intő jel volt, hogy figyeljek erre..
2014. 08. 01. 19:02
Wolverine89
hat ez viszont parádés! most kint vagyok az usaban, itt ugye nem mukodik, de annyira se h még lemondani se tudom. Ezt jó tudni köszi
2014. 08. 01. 19:03
sgabcsi
hoppá akkor nekem is biztos levették...mondjuk pár napja küldtek emailt, hogy le fogják, szóval figyelmeztetnek azért előre. Nekem tetszett már 3-4. éve nyomom, és nem szaggat ha jó a net, és a gép. ma meg már nem kunszt jó nettel, és egy olyan géppel rendelkezni ami ehhez elég.
2014. 08. 01. 19:47
Pats78
Mi a jó net és gép kb?
Nekem tavaly sokszor szaggatott, bár azóta a netem már 30Mbps lett, nem tudom hogy ez segít-e rajtam?
2014. 08. 01. 21:52
Wolverine89
Az tobb mint eleg! Persze ha tudja folyamatosan biztositani a szolgaltato azt a sebesseget! De meg a fele is eleg! Nekem eleg volt:)
2014. 08. 01. 01:20
nosbiglem
Bocs az Offért!
Újabb Fantasy ligák indultak!
Siess, hogy legyen helyed.
Itt: http://patriots.hu/fantasy
A legördülő menüből is elérhető, bal sarokban.
2014. 08. 01. 10:40
Tibi Twelve
Nagyon jó hogy viszonylag sérülésmentesen mennek az edzések, viszon Easley mikor fog játszani? és mi baja egyáltalán? NFI nél bővebb infó van?
2014. 08. 01. 11:00
Whitealert
Ez engem is érdekelne, végül is 1st round pick volt, jó lenne ebben a szezonban a kezdőben látni.
2014. 08. 01. 11:31
MemphisM
Nem vagyok benne biztos hogy idén látjuk. kb úgy mint ahogy Cannonnal is volt...
2014. 08. 01. 12:01
Vicente
A Pats app. azt irta a 7. edzesnapon, hogy Dobson es Easley is rehab munkat vegzett a palya szelen ISMET, rovidnadrgaban es poloban.
2014. 08. 01. 12:29
A térdszalag-szakadása miatt nem edz még Easley. A draft után persze büszkén nyilatkozta mindenki, hogy 90%-os állapotban van... Az edzésriportok szerint rehab munkát végez a pálya szélén. Ebből mikorra lesz teljesértékű részvétel, azt senki sem tudja, bár jövő héten már preseason meccsre lesz készülés, közös edzés. Jelen állás szerint ebből nagyon érik a PUP.
2014. 08. 01. 21:13
_bb
Éncsak azt nem értem,h tavaly szezon elején érte a sérülés. Lassan egy éve. És ráadásul mivel sajnos nem először történt veel, így pontosan tudta mivel fog járni a rehab, hogy milyen folyamaton kell végig menni. Fiatal is, tehát elvileg gyorsabban gyógyul mint egy veterán. Ehhez képest pl. Gronk hónapokkal később sérült le és már kinn rohangál. Oké hogy óvatosan kell kezelni, meg mindenki más ritmusban gyógyul, meg nagyobb tömeg terheli a térdét...stb...de én nagyon csalódott leszek, ha PUP-on kezd.
2014. 08. 01. 23:19
loop80
2014. 08. 02. 14:06
tommysik
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 7.nap bejegyzéshez