Menetrend

Edzőtábor 8. nap

2017. 08. 04. 23:28
Szerző: Increay
Kategória: Edzőtábor
A pénteki napon a Patriots megtartotta az idei edzőtábor nyolcadik edzését, amelyen teljes felszerelésben edzettek, immáron sorozatban hatodszor. Az edzőtábor során először játszottak csapaton belüli scrimmage-t a játékosok. Nézzük mik történtek az edzés során:

Hiányzók: WR/ST Matthew Slater (sérülés), OT Nate Solder (nem nyilvános a hiányzásának oka, de valószínűleg a fiával töltötte a napot), WR Cody Hollister (vállsérülés), RB Mike Gillislee

Megjegyzések: Gillislee kedd óta nem vett részt a csapatgyakorlásokban, a mai napon nem is jelent meg az edzésen. Edelman, Amendola, Hogan és Mitchell jelen voltak az edzés során, azonban sérülésük miatt a scrimmage-ben nem vettek részt. Joe Thuney edzés közben, a csapatorvos társaságában távozott.

Észrevételek:

1. Tom Brady és Jacoby Brissett voltak a fehér csapat irányítói, ezt a csapatot a kezdő támadósor, valamint a tartalék védelem alkotta. A kék mezesek irányítója Jimmy Garoppolo volt, itt a tartalék támadósor és a kezdő védelem játszott. Brady értelemszerűen a kezdő védelem ellen gyakorolt, míg Garoppolo a cserék ellen. A második félidőben, amikor a fehéreket Brissett vezette, a kék csapat védelmében kezdők és cserék is szerepet kaptak.Brady

2. A "meccset" Bradyék nyerték, 20-12-re.

3. Bradynek a mai napon 10 sikeres passza volt 12 kísérletből. Az egyik passzából touchdown született. Könnyen lehetne ez 11/12 is, 2 TD-vel, azonban Dwayne Allen TD-jét egy segédedző visszavonta. (Jeff Howe meglátása szerint meg kellene vizsgáltatnia a szemét az edzőnek...) Labdát kaptak Brady-től: James White (3), Devin Lucien (2, közte egy TD-vel), Dwayne Allen (1), James Develin (1), Brandon Bolden (1), Rob Gronkowski (1) és Brandin Cooks (1).

4. Jimmy Garoppolo a mai nap 14 sikeres átadást hozott össze, azonban ez 36(!!!) kísérletből sikerült neki. Elkapást jegyeztek a passzaiból: Dion Lewis (6), Austin Carr (3), Matt Lengel (3), Jacob Hollister (1) és Tony Washington (1). Carr-nak volt egy elejtett labdája.

5. Ahogy a számok is mutatják, Garoppolo nem nyújtott meggyőző teljesítményt. Igaz persze az is, hogy nem sok olyan játékos volt az elkapói között akik megélik a keretszűkítést, azonban ez a védőkről is elmondható. Nyolc passzát is leütötték a védők: D.J. Killings (3), Justin Coleman (2), Jason Thompson (2), Kenny Moore (1).

6. Jacoby Brissett egy 4/7-et hozott össze, egy TD-vel, azonban kétszer elvesztette a labdát. Elkapták a passzait: Lucien (2, közte egy touchdown), Brandon Bolden (1) és Sam Cotton (1).

7. LaAdrian Waddle és Cameron Fleming egymást váltva védték Brady vakoldalát.

8. DE Kony Ealy és CB Cyrus Jones a cserék között kaptak szerepet. Ealy az első 3 drive alkalmával remekül játszott, Dion Lewist állította meg egy negyedik kísérletnél, és Jimmy Garoppolo-t is sikerült megzavarnia egy harmadik kísérlet alkalmával, puntot kényszerítve ki. A második félidőben Tony Garcia-val meggyűlt a baja Ealy-nek, azon kell dolgoznia, hogy minél konzisztensebb legyen. Jones az edzőtábor legjobb napját tudhatja maga mögött: returnerként és cornerbackként is jól teljesített.

9. Brady első passzával Allent találta meg, aki sikeresen rázta le magáról Van Noy-t és Harrist.

10. James Develin kapta el a második Brady-passzt, ő McClellinről vált le sikeresen.

11. James White-é lett a harmadik passz - egy screen. Cooks jól blokkolta meg Malcolm Butlert.

12. Lawrence Guy "sackelte" Brady-t az első drive során, Gilmore pedig Cooks-ot a slotba is követte.

13. Brady első drive-ja field goal-lal zárult, Gostkowski 7 kísérletből 6-ot sikeresen oldott meg. Az egyetlen hibázott rúgása 49 yardról volt, a Garoppolo-csapatban.

14. Brady és Cooks bemutattak egy 40+ yardos játékot. Cooks erőszakosabb volt Gilmore-nál, így meg tudta szerezni a labdát. Az előző playben Gilmore remekül védekezett Cooks-on, így megakadályozva az elkapást.

15. A visszavont Allen-touchdown előtt Kyle Van Noy sikeresen állította meg Bolden-t goal line szituációban. A drive Gostkowski field goaljával zárult.Edelman

16. Cyrus Jones kétszer is sikeresen védekezett Austin Carr-on, így a Garoppolo csapat csak csökkenteni tudta a hátrányát 6-3-ra.

17. Brady és Lucien egy 50 yardos TD-t hozott össze, Jonathan Jones késett le a játékról. Brady 13-3-mas vezetésnél adta át a stafétát Brissett-nek.

18. Joe Thuney váltotta David Andrewst a center poszton, őt pedig Ted Karras helyettesítette. Egyértelműen Thuney lenne a center, ha Andrews megsérülne.

19. Kenny Moore egy alkalommal szépen védekezett D.J. Foster-en.

20. Brissett első drive egy three-and-out-tal zárult, Ryan Allen puntja pedig az 5 yardos vonalon belül ért földet.

21. Brissett a második drive első játékánál elejtette Andrews snap-jét.

22. Deatrich Wise Jr. folytatja jó szereplését az edzőtáborban: Strip-sacket ért el Brissett-en a saját gólvonalánál, Belichick azonban puntot rendelt el, hogy Garoppolo egy egész pályás drive-ot vihessen végig. Wise Jr. sikeresen beleütött egy labdába a következő drive során.

23. Brissett és Lucien touchdown-ja is egy hosszó passz után született. Will Likely elől halászta le a labdát az endzone-ban.

24. Adam Butler sackelte Brissett-et az utolsó drive során, esélyt adva Garoppolonak, hogy kiegyenlítsen a punt után.

25. Garoppolo 20-12-es állásnál, két perccel a vége előtt kapta meg a labdát. 60 yardot kellett megtennie a touchdownig. Két rövid passzal nyitott Lewis-nak, aztán Coleman-nek volt egy leütött labdája, a drive-ot pedig egy sikertelen passz zárta - ez is Lewis felé ment.

Forrás: Boston Herald

Képek: Boston Herald Facebook

Hozzászólások

2017. 08. 05. 14:22
Pat Patriot
Garciának és Wise-nak nagyon drukkolok, hogy bejussanak.
2017. 08. 05. 17:23
hopi46
A draftoltakat nem szokták cutolni, bár volt rá már példa. Mind a 4 bejut, legfeljebb 2-3 a PS-be. A posztjuk alapján nagy szükség van rájuk.
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 8. nap bejegyzéshez