Menetrend

Edzőtábor 9. nap

2015. 08. 09. 08:26
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek
A Patriots megtartotta a 9. edzését is, hatodik alkalommal teljes felszerelésben.

Nem vettek részt az edzésen: QB Matt Flynn, WR Julian Edelman, WR Aaron Dobson, WR Matthew Slater, WR Brandon LaFell, RB LeGarrette Blount, RB Dion Lewis, RB Tyler Gaffney, LB Matt Wells, LB Dane Fletcher, LB Eric Martin, LB Darius Fleming, LB Chris White, OL Marcus Cannon, OL Ryan Wendell, C Bryan Stork, OL Caylin Hauptmann, DT Joe Vellano, WR Brian Tyms, TE Scott Chandler, DT Malcom Brown, DT Chris Jones, DT Alan Branch

Először hiányzott: Blount, Stork, Brown

Visszatérő: TE Jimmay Mundine

Piros mezt viselt: LB Dont'a Hightower

Észrevételek:

1. Könnyebb nap volt a kezdők számára. Tom Bradynek összesen 7 passzkísérlete volt (ebből mind sikeres) a 11-a-11 elleni gyakorláson.
A nap fénypontja volt, amikor Brady a 11-a-11 elleni gyakorláson elfutott oldalra és egy 60 yardos TD-t futott. Azért azt hozzá kell tenni, ha a védelem egy kicsit nagyobb erőfeszítést tesz, könnyedén megállíthatták volna.

2. Garoppolo 24 passzából 13 volt sikeres, ebből a 7-a-7 elleni gyakorláson 6-ból 3, a 11-a-11 ellenin 18-ból 10. Dobott egy INT-et is, azonban ez nem az ő hibája volt. Pontosan megcélozta Jonathan Krause-t, akinek kezéről felpattant a labda és egyenesen Logan Ryan kezébe esett. Garoppolo 5 labdáját is elejtették ma, szóval jobb volt ő ma, mint ahogy a statisztika mutatja.

3. Krause az egész edzőtábor alatt bajlódik a labdák elkapásával, nem csak passzból, hanem puntból is.

4. Garoppolo saját magának is adott egy passzt, amikor a gyakorlás során felpattant egy labdája és ő visszaszerezte.

5. Brady a következőknek adott ma sikeres passzt: Jonas Gray, Jake Bequette, Rob Gronkowski, Danny Amendola, Brandon Bolden, Michael Hoomanawanui és Josh Boyce.6. Garoppolo labdáit elkapó játékosok: Boyce (4), James White (3), Zach D’Orazio (2), Travaris Cadet (1), Hoomanawanui (1), Gray (1) és Garoppolo (1).

7. Ez a mai nem volt Bill Belichick kedvenc edzésnapja az biztos. Többször is komolyan el kellett beszélgetnie mindegyik csapategységgel. Először az edzőtábor során, a játékosok futással fejezték be a napot.

8. Shaq Mason pár alkalommal ma is felhívta magára a figyelmet.

9. Darryl Roberts sikeresen levédekezett egy passzt, ami Garoppolo Boyce felé dobott. Roberts eddig a legeredményesebb ezen a téren, eddig 6-szor sikerült ezt bemutatnia az edzőtábor ideje alatt.

10. White TD-t szerzett Garoppolo passzából egy szép keresztfutás után.11. Travaris Cadet megsérült az edzés elején. Nem jó jel, főleg hogy már 23 játékosra nőtt az a lista, amelyen a nem edző játékosok szerepelnek.

12. David Andrews és Josh Kline játszik centert felváltva, Stork távolmaradása miatt. Cameron Fleming volt ismét az elsőszámú jobboldali guard mivel Vollmer még mindig limitáltan áll a csapat rendelkezésére.

13. Sokkal nagyobb volt a rotáció ma a támadófal felállásaiban, valószínűleg a közelgő előszezon meccs miatt.

14. Rob Ninkovich földre vihette voln Garoppolot, ha ez engedélyezett lenne.

15. Jordan Richards megakadályozott egy átadást Garoppolo és Jimmay Mundine között az end zone-ban. Ez volt Richards második ilyen védekezése, az első az edzőtábor első napján szerzett INT volt.16. Flynn, Slater, Fletcher, Martin, Wendell, Tyms és Branch a szomszédos pályán gyakoroltak.

Forrás: BostonHerald Képek: Patriots.com

Hozzászólások

2015. 08. 09. 22:09
hopi46
OFF
A HOF meccsen kívül már biztosan közvetíti a sport2 a következő 2 előszezon mérkőzést:
Aug.20.
02:00 NFL, Cleveland Browns - Buffalo Bills, előszezon, 2. hét, premier, élő, HD
Aug. 23.
02:00 NFL, Tennessee Titans - St. Louis Rams, előszezon, 2. hét, premier, élő, HD
2015. 08. 10. 08:18
vhs-box
Okos döntés ,hogy pont a Pats-GB meccset nem adják..... :-(
2015. 08. 10. 08:54
Whitealert
Le lehet tölteni különböző honlapokról már másnap (van eredeti és van vágott verzió is). :) Tavaly én így néztem meg az edzőmeccseket.
2015. 08. 10. 13:15
hopi46
Adhatnál egy-két URL-t! :D
Köszi!
2015. 08. 10. 15:36
Whitealert
ncore-on fent szokott lenni, sőt kickasstorrenten is (kickass.to). Az utóbbin nem szükséges regisztráció.
2015. 08. 10. 15:42
hopi46
2015. 08. 10. 16:11
topin
Game passen is nézhető minden meccs, most van 1 hét trial időszak is..
2015. 08. 10. 13:18
hopi46
Csak olyan meccset közvetíthetünk, ami országos adás. (Ricsi mondta tegnap.)
2015. 08. 10. 14:45
kreci04
Matt Flynn cut!!
2015. 08. 10. 15:43
hopi46
sign ex-Cardinal Ryan Lindley
2015. 08. 10. 17:02
_Demetrius_
Mi történt? reménykedtem, hogy egy tapasztalt QB jött hozzánk, aztán nem is játszott, és cut aztán most meg egy másik!?
2015. 08. 10. 17:04
_Demetrius_
és ez a Ryan Lindley jobb mint Matt volt? lehet ő a 2. számú irányító? esetleg brady után lehet első?
2015. 08. 10. 17:29
Whitealert
Matt Flynn nem tudott edzeni sérülés miatt, ezért a cut. Az ESPN szerint Ryan Lindley 2012-ben 6. körös választás volt, azóta játszott pár meccsen, 2 TD és 11 INT. Tavaly ő játszott az Arizona rájátszás meccsén, 10,9-es irányító mutatóval, ami rájátszásban. Ha Flynn felépül, visszajöhet a csapathoz.
2015. 08. 10. 17:31
_Demetrius_
Szóval nem egy főnyeremény! Akkor miért ilyen játékosokat keresünk? Miért nem erősítünk olyan csapatrészeket amik még nem erősek valami komolyabb játékossal?
2015. 08. 10. 23:38
Csütörtökön előszezon meccsünk lesz. Most már vigyázni kell Garoppolora is, szóval kellett valaki, aki akkor beállhat. Nyilván Flynn a sérülése miatt nem tehette.
2015. 08. 10. 17:20
_Demetrius_
Tényleg most hol tartunk? Mennyire vagyunk erősek vagy éppen mennyire gyengültünk meg? olvasom a cikkeket amiért nagyon hálás vagyok, de nem tudom összerakni pontosan, hogy most jobb a védelmünk vagy a támadó sorunk!? Sokáig arról beszéltünk mennyire kéne még CB! Már nem? Segítene valaki vagy a szerkesztők, hogy hol is áll a szeretett csapatunk és mennyire leszünk átütőek vagy kutyaütők!? Előre is köszi!
2015. 08. 10. 19:56
ArsnL
ők sem tudják...

várjuk meg az előszezon meccseket, mert most csak külföldi infok alapján lehet ítélni, és áltban az ilyen beszámolókban mindenkit hypeolnak


CB poszton biztos, hogy gyengültünk én még az OL-t emelném ki, ami kérdéses lehet, de itt tavalyból kiindulva csak össze kell szokni


nem mellesleg a csoportellenfelek biztos, hogy erősödtek, kérdés mennyivel
2015. 08. 10. 20:52
Lucius
Én nem tartom magam nagy szakértőnek, de azért leírom.

Az O# tud annyit mint a tavalyi év második felében, tehát top 5 be sorolható. Jelentős változás nem történt. Az egyetlen távozó Vereen, a futó-elkapó posztról, de valószínűleg BB jó pótlást talált Cadet személyében. Ezt leszámítva érkezett Chandler, aki egy toronymagas TE. Igen jól szerepelt eddig az edzőtáborban (valamint, mikor a Pats ellen játszott), szóval, ha beváltja a hozzá fűzött reményeket félelmetes páros lehet Gronk-al (főként redzone-ban).
Ezen felül a csapat elveszítette első számú futóját, Ridley-t, aki nélkül ugyan tavaly bajnokok lettek (mert a szezon elején lesérült), de így tulajdonképpen egy 2. számú futóval vágnak neki a szezonnak. Az, hogy nem próbálták pótolni, számomra azt jelzi, hogy a csapat nem kívánja a futójátékot erősíteni és megelégednek a jóindulattal is csak közepesnek nevezhető futójátékkal (persze javulhat a fal vagy villanhat valamelyik újonc, de én várok csodát). Szóval a futójáték marad szerintem elhanyagolható. Véleményem szerint Amendola nagyon jó évet fog futni, és a Boyce-Dobson párosból is megragad valaki a keretben, de max. Lafell szintű játékra számítok tőlük (szorgos iparos munka). Dobsont amúgy dicsérte pár hete BB, de azóta megint lesérült.

A D# problémásabb lesz valószínűleg. 3 kulcsfigura távozott (Wilfork, Revis, Browner). A 2 top corner pótlására nem tett kísérletet a csapat, így tulajdonképpen elit, emberezésre képes corner nélkül indulnak neki a szezonnak. Ennek fényében a legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a zóna védekezés kerül előtérbe a csapatnál.
A fal közepére érkezett a csapat első körös választottja Malcom Brown, aki eddig hullámzó teljesítményt nyújtott az edzőtáborban. Véleményem szerint a D# jó eséllyel a 2013-as szintre csúszik majd vissza. A zónavédekezés hatására magas INT számot várok, és viszonylag jó redzone védekezést, viszont rengeteg bekapott yardot, sok-sok benyelt hosszú passzal. Amiben javulás lehet az a futás elleni védekezés és a pass rush, az emberanyag mindkettőhöz megvan (talán az egyik legjobb lehet a ligában). Mindent összevetve, valószínűleg gyengébb lesz, mint a tavalyi D#

A speciális egység nem változott jelentősen tavalyhoz képest. Gondolom jobban összeszoktak, feltehetőleg idén is a legjobbak között lesznek.
2015. 08. 11. 00:33
komzoz65
Már az év vége óta megy ez a 2014-es védelem magasztalása elsősorban a CB sorban. Szerintem (és a számok szerint is) ez messze nem volt egy kiemelkedő alakulat konkrétan a 2013-as év szintjén volt. A kulcs meccseken, a rájátszásban 2 meccsen is meginogtak. Valójában a Baltimore ellen betliztek. A támadók elsősorban Brady és az elkapók (persze ideértve a TE-ket és Vereent is) parádés teljesítménye jelentette a döntő tényezőt a sikerben. Nyilván a végén a 2 Int-el mennybe mentek, és ezek nagyon fontos momentumok voltak, de a 31 pont otthon a Baltimore ellen, és az igencsak harmatos Seattle támadósor ellent a kb 30 másodperc alatt beszedett TD nem volt elit teljesítmény. Az idényben volt néhány meggyőző meccsük, de messze nem volt az a félelmetes passz elleni védelem, mint mondjuk a Seahawksé. Idén sem lesz az, közel sem, de majd meglátjuk mire mennek.
2015. 08. 11. 06:27
BaP
Szerintem a D# előre fog lépni a ranking-ban, mert a front 7 brutál lesz, így nem jön ki a sec és elsősorban a CB-k gyengesége, mert Butlerék 2-4" fenn fogják tudni tartani a coverage-t ha kell. én nem csak zónát várok.
Viszont a tavalyi sec azért érdemelte a hype-ot, mert a tavalyi front7 szinte semmiféle nyomást nem gyakorolt, és bitang hosszú ideig kellett 1-1-ben védekezni.

Az Ofal is javulni fog szerintem, kell is majd védeni Brady-t, akinek idén lesz bőven célpontja.

Kérdés: ennyi sérüléssel hogy gyakorlunk, és mikor áll össze a buli.
2015. 08. 10. 18:38
tamaskerepesi aka DM
http://nep.247sports.com/Bolt/Report-Patriots-acquire-guard-Ryan-Groy-from-Bears-38656888
2015. 08. 10. 19:48
ArsnL
nem ő fogja megváltani az OL-t, az is biztos :D
2015. 08. 10. 20:54
Lucius
Olyan nagyon nem is kell szerencsére.
2015. 08. 10. 23:09
Zandal
White sem lesz az "új Vereen": http://www.patriots.com/news/2015/08/10/patriots-sign-rb-tony-creecy-te-logan-stokes-release-te-mason-brodine-lb-chris-white
2015. 08. 11. 00:13
mstrgz
Chris White, akit elküldtek LB. James White még rosteren van :)
2015. 08. 11. 06:40
Zandal
Óóó, fuck! És tényleg! Inkább aludnom kellett volna már, mert úgy látszik csak a White név maradt meg. :D
2015. 08. 11. 06:53
_Demetrius_
Köszönet a felvilágosításért! Remélem komolyak leszünk! Már nagyon várom, hogy kiderüljön az első meccsen! Hajrá Pats!!!
2015. 08. 11. 15:06
FunHun
Azért az első meccsen, egy Bell nélküli Steelers ellen játszunk Blount és lehet, hogy Brady nélkül, így az nem biztos, hogy a legpontosabb értékmérő lesz...
Azért legalább Pats meccs lesz, az tuti :)!!!
2015. 08. 11. 15:30
_Demetrius_
De, pont jó! Ki fog derülni milyen lesz a Brady utáni irányító + legalább érvényesül a TE és a rooky RB részleg!
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 9. nap bejegyzéshez