Menetrend

Edzőtábor 9. nap

2017. 08. 06. 00:24
Szerző: Danna
Kategória: Edzőtábor
A csapat a szombati napon tartotta 9. edzését, ezúttal is teljes felszerelésben.

Visszatérők: Nate Solder (az edzés első, átmozgató felében részt vett, azonban utána a kondícionáló edzőkkel gyakorolt, tehát sérüléssel bajlódik); Julian Edelman; Danny Amendola (az első nap óta először végzett teljes munkát); Chris Hogan

Hiányzók: WR/ST Matthew Slater (sérülés)

Megjegyzések: Joe Thuney teljes edzőmunkát végzett. Tegnap az orvosok foglalkoztak vele az edzés közben, de úgy tűnik nincs komoly baj. Cody Hollister ismét munkába állt, miután kihagyta a 2. nap után az edzéseket. A bemelegítés után ő is a kondícionáló részen gyakorolt. Mike Gillislee és David Jones ugyanígy tett. Mindannyian kisebb sérüléssel bajlódnak. Malcolm Mitchell is fokozatosan egyre több munkát végez.

Észrevételek:

1. Nagy nap volt ez a szituációs futball gyakorlására. A Patriotsnak először volt lehetősége esős időben gyakorolni, amit Bill Belichick mindig nagy örömmel ki is használ. Emellett a csapat gyakorolta a félidő és mérkőzés vége előtti szituációkat, illetve az onside kickeket is.

2. Az edzés intenzitása a korábbiakhoz képest enyhébb volt. Ez azonban a tegnapi nap után nem volt meglepetés. Holnap pihenőnapot tart a csapat, majd hétfőn és kedden 2 napos közös edzés következik a Jaguars csapatával.

3. Tom Brady 13 passzából 8 volt sikeres. Akik labdát kaptak tőle: James White (3), Dwayne Allen (2), Julian Edelman (2) és Chirs Hogan (2).

4. Jimmy Garoppolo 11 passzából 8 ért célba, illetve dobott egy INT-et, amit Nate Ebner szerzett meg. Akik labdát kaptak tőle: Danny Amendola (2), Brandon Bolden (1), Chris Hogan (1), Dion Lewis (1), Devin Lucien (1), D.J. Foster (1) és Dwayne Allen (1).

5. Jacoby Brissett 4 dobásából 2 ért célba, egyet kapott el Lucien, egyet pedig K. J. Maye.

6. Garoppolo pickje a végjáték gyakorlásakor történt. Bár nem úgy tűnt, hogy a labdát mindenáron a végzónába kellett volna juttatnia, ő mégis úgy döntött, hogy megpróbálja. Nem volt jó ötlet, Ebner megszerezte a második labdáját az edzőtábor során. Ez volt a 7. labdaeladása Garoppolonak.

7. Jonathan Jones ma kétszer is elütötte a labdát az elkapója elől, egyszer Brady labdáját, amit Chris Hogan felé dobott.

8. Kyle Van Noy és Duron Harmon is elütött labdákat.

9. Rob Gronkowskinak volt egy játék előtti bemozdulása a gyakorlás első felében. Ő már megtett 10 yardot, amire Bill Belichick képes volt megfújni a sípját. Páran nevettek ezen. Mások hitetlenkedtek. Gronknak büntetőkört kellett futnia.

10. Allen helyettesítette Gronkot a következő játékban és egy szép elkapást hajtott végre Patrick Chung mellett.

11. LaAdrian Waddle és Cameron Fleming továbbra is felváltva helyettesítik Nate Soldert.

12. Amendola és Stephon Gilmore összeakadt egy Dion Lewis futás alatt. Amendola blokkolta Gilmoret és nem nagyon akarta elengedni. Külön kellett őket választani, de nem volt ennél több. Amendola később azt mondta, hogy ő csak próbálta blokkolni Gilmoret és valószínűleg egy kicsit túlságosan is izgatott lett tőle.

13. Brissett egy nagyon szép labdát dobott Luciennek. Justin Coleman jó védekezést mutatott be, de Brissett tökéletesen helyezte a labdát, így csak Lucien kaphatta el.

14. Cyrus Jones, Dion Lewis, Amendola, Jonathan Jones, D.J. Foster és James White is próbálkozott a kirúgások visszahordásával. Jon Jones elejtette a labdát. Úgy tűnik, a Patriots mindenáron azt szeretné, ha Cyrus Jones nyerné meg ezt a feladatot, ha ő nem, akkor valószínűleg Lewis fogja kapni a lehetőséget, elnézve a futók mennyiségét.

15. David Andews egy szép játékot mutatott be, amikor is kikerült a szélére és egy döntő blokkot mutatott be egy James White játékon.

16. Malcolm Butler "sackelte" Bradyt, amikor megverte White-ot egy blitz során.

17. Lucien egy szép játékkal hívta fel magára a figyelmet, amkor elkapta Garoppolo labdáját a pálya bal szélén. Cyrus Jones erősen fogta, de Lucien kiszabadult és elkapta a hosszú labdát.

18. A védelem izgatott lett, amikor megnyert egy 2 perces támadást a Brady vezette támadóegység ellen. A sorozatot Brady jól kezdte, egymás után szórta a labdákat White-nak, Edelmannak és ismét White-nak. De a védelem ezután keményen előrelépett és két egymás utáni játékot is kivédekezett, kényszerítve Bradyt arra, hogy egymás után kétszer is dobással próbálkozzon. A negyedik próbálkozásnál Gilmore keményen védekezett Brandin Cooks ellen, aminek egy sikertelen elkapás lett a vége. A védelem nagy ünneplést rendezett.Forrás: Boston Herald

Hozzászólások

2017. 08. 06. 06:37
kolok
Kiváncsi vagyok mi lesz Luciennel. Egyrészt a WR corps nagyon telített,másrészt viszont szinte mindenki bajlódik vmi kisebb sérüléssel. Nem tudom el tudjuk-e megint rejteni PS-be,vagy megpróbáljuk-e valahogy becsempészni az 53-ba. Félek hogy a PS-ből vki lenyúlná,szívesen megnézném nálunk élesben is.
2017. 08. 06. 07:44
LasVegas
Hát, ezért is olyan nehéz összerakni a végső 53-at (+ 10 a practice squad). Ha valaki feltűnik és következetesen jó teljesítményt nyújt, jönnek "surprise cutok". Kíváncsi vagyok, idén ez melyik egységet és konkrétan kiket érint majd. Szerencsére dúskálunk a tehetségben, érdekes lesz figyelni az előszezon meccseket is, ki hogy teljesít.
2017. 08. 06. 07:48
Everlast77
Pont ezen agyaltam én is, hogy ha Lucien nem tud 53-at fogni idén sem, szerintem elviszi valaki PS-ből.
2017. 08. 06. 14:23
balimate
Lucien bekerülése azon fog múlni,hogy Amendola mennyire fog kitartani sérülések nélkül az edzőtábor alatt. De ha megnézzük,hogy Slater tulajdonképpen nem WR és előfordulhat 5 elkapós felállás, akkor 6 igazi WR nem is tűnik már akkor luxusnak...főleg ha beleszámítunk egy újabb Gronk sérülést,mert akkor a WR-eké lesz a főszerep.

Nekem a személyes kedvencem Austin Carr, remélem legalább PS-be bekerül.
2017. 08. 06. 08:03
LasVegas
Most már én is úgy érzem, hogy az edzői stáb valamiért nagyon helyzetbe akarja hozni Cyrus Jonest. Én soha sem kedveltem a játékát, de biztos vagyok benne, hogy megláttak benne valamit (ami benne is van ezek szerint), ami miatt ennyi lehetőséget kap. Innentől "csupán" az a kérdés, hogy ki tudja-e hozni magából, át tud-e nála szakadni az a bizonyos mentális gát. A fizikai paraméterei mindenesetre megvannak hozzá, hogy jó játékos legyen.
2017. 08. 06. 09:45
cspeti98
Nem helyzetbe akarják hozni, a lehetőségeit a saját maga szerezte meg. A TC 1. napján volt egy elejtett labdája, azóta viszont a védelemben és a ST-ben is jó teljesítményt nyújt.
2017. 08. 06. 15:27
LasVegas
"Helyzetbe hozás" alatt azt értettem, hogy lehetőséget biztosítanak számára (helyesen), hogy megmutassa, mit is tud valójában. Remélem megmutatja, és nem az lesz, mint tavaly. Nem tudom, ti hogy voltatok vele, de nekem mindig görcsben volt a gyomrom, amikor meccsen felé szállt a labda a visszahordásoknál.
2017. 08. 06. 16:30
cspeti98
Így viszont abszolút rendben van és egyet is értek, bocsi, hogy belekötöttem csak azt hittem helyzetbe hozás alatt kivételezést értessz. :D Egyébként a szezon végén már én is izgultam mikor ő várta a rúgásokat, de az azért látszott, hogy ha meg tudja tartani a labdát, akkor életveszélyes. Ezért remélem, hogy tartja a TC formáját, mert akkor van egy elit returnerünk és majd az ellenfeleinknek lehet tőle gyomorgörcse.
2017. 08. 06. 11:47
Whitealert
Hightower első 2 évében viszonylag pocsék teljesítményt nyújtott. A 2. évében pass rusherként kezdett alakulgatni év végére, de mint LB, nagyon lassú volt és folyton nyeltük a yardokat a passzjáték során.

Szerintem akkor megérte türelmesnek lenni és valószínűleg most is. :)

De ha már károgás én LeBlanc-ot sajnálom nagyon, hogy nem érte meg az 53-as keretet tavaly, helyette Jonathen Jones került be CB posztra. Azóta sajnos hasít a Bears-nél LeBlanc. :(
2017. 08. 06. 12:02
roik092
Leblanc elvesztését én is sajnáltam, de sejtettem, hogy Jonathan Jones és közüle nem maradhatnak mindketten. (Bár én Coleman helyett már tavaly is inkább Leblanc-nek szavaztam volna bizalmat.) Mondjuk eddig Jonathan Jonessal sem fogtunk szerencsére annyira mellé, mert eddig nagyon jó a campen. Mellette idén Lucien, Langi és Moore nyújt nagyon jót. A draftoltak közül meg Wise-ra figyeltem fel. Riversről nagyon kevés infó van, ő milyen? Lucien nagy kérdés, nem tudom, hogy elbír-e 6 elkapót a roster.....Idén is nagyon izgalmas lesz a keretszűkítés.
2017. 08. 06. 13:19
Vicente
Ezutan az edezes utan is mindketten (Wise, Rivers) kint maradtak extra munkat vegezni. Ok voltak a ket utolso ember. Wiserol azt irjak, hogy mindenki felfigyelt ra amit eddig mutatott. Riversnek voltak felvillanasai, de meg van mit fejlodnie.
2017. 08. 06. 13:55
Whitealert
Lucienért már tavaly is szorítottam, idén ott kell lennie. Örülnék egy Cooks, Hogan, Edelman, Amendola, Mitchell, Lucien elkapógárdának. :) Persze akkor másra nem marad hely, de valahogy jó volna megoldani.

Colemant én sem csípem, de szerintem tavaly nem akartak bevállalni 2 újoncot a CB posztra és úgy gondolták ott marad a practice squad-ban. Hát nem jött be. :(
2017. 08. 06. 16:26
cspeti98
Szerintem tavaly köztük az ST érték döntött. J. Jones és Coleman használhatóak ST-ben, sőt Jones ott alapemberré vált, LeBlanc viszont ott gyengébb.
2017. 08. 06. 21:46
Whitealert
Valószínűleg ez állhatott a háttérben, hiszen BB-nél a ST is teljes értékű csapatrész.
2017. 08. 06. 20:02
takirob69
A Miami 1 éves szerződést kötött Jay Cutler-al
2017. 08. 06. 20:07
LasVegas
Imádni fogják egymást Suhhal. :-))) Eddig akárhol játszott, szétbarmolta a morált az öltözőben... :-)
2017. 08. 06. 21:05
cspeti98
Igazából a Dolphins lehetett volna az egyetlen kihívó a csoportban még akkor is ha Moore kezd, így viszont már most nyugodtan ki lehet osztani az AFC East bajnoki sapkákat és pólókat.
2017. 08. 06. 21:51
vanília_villám
Nem ertem mi alapjan kell Cutlert nevetsegesnek beallitani, persze valoszinuleg a Pats iden is siman behuzza a csoportot, de Cutler legalabb olyan jo opcio mint Tannehill. Az alapjan itelkezni, hogy az evek ota szenvedo Chicagoba mit csinalt szerintem hasztalan, most megmutathatja mit tud egy potens csapattal, szeritnem wild cardba siman beferhetnek.
2017. 08. 07. 00:02
cspeti98
Cutler sz*rik mindenre, nem érdekli az egész és akkor is ezt csinálja ha van körülötte csapat. Mindenki arról beszél, hogy milyen jó fit a Miamiba, mert karrierje egyik legjobb évének tartják azt, amikor Gase volt az OC Chicagóban és akkor is minden statban a középmezőnyben volt. Ennek ellenére nyilvánvalóan ő volt a legjobb elérhető QB, akit berakhatsz a kezdőbe, (szvsz ennél is jobban örültem volna a Kapet igazolják le) de kidobtak 10 milliót az ablakon, mert tök felesleges volt kezdőt vinni oda, Matt Mooret sokkal jobb játékosnak tartom Cutlernél, jó kis game manager, Ajayi mellé nem is kell több, simán találhattak volna mögé egy backupot feleennyiért vagy esetleg egy 7. körért hoztak volna valakit. Nagyon meglepődnék ha idén is PO-ba kerülne a Miami, az AFC Southból a Titans-Texans duó tuti jobb, a Westből mindegyik csapatot eléjük raknám, a Steelers is elég egyértelmű szerintem és a Ravenst is jobbnak tartom még ennyi sérüléssel is.
2017. 08. 07. 11:19
Alexander
Cutler és szerintem Tanehill is magát állítja be nevetségesnek.Engem mindig felháborít a hozzáállása,amikor az unott semmitmondó arckifejezéssel állnak az oldalvonal mellett vagy azt látom,hogy nevetgélnek,miközben azon kellene agyalniuk,hogy tudnák megfordítani a mérkőzés állását.Sokat kell(ett volna) tanulniuk még.Példát vehetnének a többi irányítótól,de az edzőik is ugyanolyan hibásak.
2017. 08. 06. 21:16
Vicente
Tannehillnek ugyanaz a szalagja ismet reszlegesen szakadt, ugy nez ki most mar nem ekruli el a mutetet.....
2017. 08. 07. 13:10
komzoz65
Hát nem egy minőségi csere. Cutler és Tannehill nagyjából egy kutya, azzal a különbséggel, hogy az előbbi lassan leszálló ágba kerül, míg Tannehill pedig esetleg még fejlődhet valamennyit. Egyik sem elég jó, az az igazság.

A Chicago Cutler miatt szenvedett leginkább, az utóbbi években. Elit elkapók, elit TE-k, elit futó - volt ott minden -, aztán mégis olyan langyi volt a teljesítmény, hogy az rosszabb, mintha pocsék lett volna, mert azzal 2 év után legalább elküldték volna.

A fő rivális Packers ellen 2-11. Ellenünk 0-3. Elképzelni sem tudom, hogy sikerült kiválasztani. Moore sokkal jobb opció lett volna kezdőnek is szerintem.
2017. 08. 07. 15:21
mgabor74
Szerintem nem csinálták rosszul a Miaminál. Ez a fásultság dolog Cutlerrel kapcsolatban azért van ennyire előtérbe nálunk, mert Kovács Sanyi és Faragó Ricsi már rengetegszer emlegette a különböző közvetítésekben. Tényleg volt benne valami, de azért Chicagóban sem igyekeztek eléggé potens csapatot építeni Cutler köré az elmúlt pár évben. Összességében a mostani Miami jobb csapat mint az utóbbi évek Bears-e. Ha itt sem tud maradandót alkotni Cutler, akkor az Őt lehúzóknak lesz igazuk. Ha igen, akkor meg lehet kap még egy több éves zsíros szerződést valahol (lehet pont Miamiban, ha Tannehill ennyit szenved a térdével).
Hozzászólás a(z) Edzőtábor 9. nap bejegyzéshez