Menetrend

Edzőtábor nyilatkozatok 1. nap

2017. 07. 28. 19:20
Szerző: Dzsék
Kategória: Edzőtábor

Lement az edzőtábor első napja, nézzük mit mondott Bill Belichick, illetve a játékosok.


Bill Belichick, HC

Észrevehető valamilyen változás Rob Gronkowskinál a munkafelfogásában a hátsérülése óta?

Azt hiszem ennek az időszakának (a sérülése) vége lett az edzőtábor kezdetével. Próbál lépést tartani a többiekkel, meglátjuk, hogy megy neki.

A következő lépés Gronknak, hogy megnézzük, hogyan reagál az edzésre, ütközésekre?

Nincs limitálva semmiben, én úgy tudom.

Sokat hallani új technológiákról, eszközökről, amik különböző méréseket végeznek edzések közben a játékosokon. Használ a csapat esetleg valamilyen új eszközt?

Igen, azt hiszem, naponta úgy 20 új termék jelenik meg. Megnéztünk párat, amik esetleg hasznosak lehetnek számunkra, de az ezer termékből jó, ha kettőt használunk. Sok kiváló edző - Chuck Noll, [Tom] Landry, [George] Halas – rengeteg meccset nyertek, jó edzők voltak logaritmusok, exponenciális számítások nélkül is. A végén úgyis minden ugyan arról szól. Blokkolás, tackle, alapok.

Eric Rowenak van bármi tapasztalata slot cornerként, el tudod képzelni, hogy ott áll fel?

Safetyt játszott az egyetemen, az eggyel beljebb van, szóval van benne ráció.

 
Julian Edelman, WR

Arról, hogy milyen nagy a verseny elkapó pozícióban

Mindenhol verseny van, ez hozza ki a legtöbbet a srácokból. Itt vagyunk egy rakás játékossal, akik rendkívül sok mindenre képesek, ezáltal mindannyian jobbak leszünk.

A csapatot övező hangulatról, ahogy visszatérnek edzeni

A hangulat mindig jó az elején, nézzétek meg majd a tizenkettedik nap után. Ez az a hangulat, amit látni akarsz, mindenki izgatott, hogy újra a pályán lehetünk. Jó a szurkolók előtt edzeni, energiát ad, szóval ez mindig nagyon jó.

Arról, hogy mi a legnehezebb része az edzőtáborba való visszatérésnek.

A legnehezebb rész talán az, hogy szállodában kell aludnunk és hogy sok a meeting. Elég szigorú a menetrend, találkozó van itt, aztán ott, aztán amott. Meeting, meeting, meeting. Ez mindig nehéz, de hát ettől leszünk jobbak.

Arról, hogy mi a kedvenc része az edzőtáborba való visszatérésnek.

Látni a haverokat, látni, hogy mire lesz képes a csapat. Látni az új és régi arcokat, mindig ez a legjobb.

A reakciójáról a sok hangos szurkolóra az első napon.

Semmin sem lepődök meg, ha a szurkolóinkról van szó. Hány ember volt kint? Nagyon sok. Biztosan több mint ahányan az egyetemi meccseimen kint voltak. Mindig érezzük és szeretjük ezt a sok támogatást, amit a közösségünktől kapunk.

Arról, hogy hogyan kezeli a csapat a magas elvárásokat

Te kezeled a saját elvárásaidat. Neked kell arra fókuszálni, mi van a tányérodon ebben a meghatározott pillanatban. Jelenleg, az edzőtábor elején hibázunk. Csak ki akarsz menni és tanulni ezekből a hibákból, folytatni a fejlődést, minden napból kihozni a maximumot, hogy kész legyél az alapszakaszra. Folyamatos fejlődés – az elvárások csak elvárások – mindig kézben kell tartani a helyzetet, mert ha elkezdesz reménykedni, akkor bizony csalódni fogsz.

Stephon Gilmore, CB

Arról, milyen volt az edzőtábor első napja

Kellemes környezet, rengeteg ember odakinn, remek csapattársak. Nagyon sokan szurkolnak, szóval jó kint lenni. A szurkolás még jobbá teszi.

Az őrült környezetről, amit a szurkolók okoznak

Igen, őrület. Rengeteg ember van itt, csodás szurkolók, sok támogatást kapunk.

Arról, milyen volt akklimatizálódni a csapat többi defensive backjével

Jó volt. Minden nap jobb leszek, próbálom tanulni a hívásokat és a sémákat. Az OTA és a minicamp sokat segített. Ez az első napja az edzőtábornak, de komfortosan érzem magam, szóval csak jobb szeretnék lenni minden nap.

Arról, milyen egy ilyen tehetséges elkapó gárda ellen felállni

Sok jó elkapó van odakint akiktől csak én is jobba játékos leszek. Én is jobbá szeretném tenni őket. Mi csak versenyzünk egymással, ettől lesz egy nap igazán jó.

Mi a legfontosabb dolog, amit el szeretne érni az edzőtábor első hetében

Csak annyi, hogy minden nap fejlődni szeretnék. Tudom, hol kell lennem, de egyszerre csak egy napot nézzünk. Nem lesz könnyű, de szerintem menni fog.

Arról, hogy milyen az újfiúnak lenni a defensive backkek között

Menő. Állandóan velem beszélgetnek. Sokat segítenek, sok hívásnak más a neve, mást jelentenek, szóval kezdek hozzászokni és ebben ők sokat segítenek.

David Harris, LB

Az akklimatizálódásról

Próbálok hozzájárulni a csapathoz, mindegy milyen módon. Minden elég új, most vagyok először ezekkel a srácokkal. Próbálom megjegyezni a neveket, arcokat, és megtanulni a playbookot amilyen gyorsan csak lehet.

Arról, hogy a Jets elküldte

Senki sem számít arra, hogy ilyen történik, de megtörtént, és nekem tovább kell lépnem. Nem sokáig duzzogtam a dolgon, és örülök, hogy a Patriots leigazolt.

Arról, hogy a csapat nagy részénél régebb óta van a ligában, mégis inkább diák, mint tanár lesz

Már megvannak a csapat vezetői, én csak jövök és próbálok beilleszkedni. Próbálok tanulni a srácoktól, mint (Dont’a) Hightower  - aki régóta magas szinten játszik – ellesni tőlük mindent, mert egy kicsit el vagyok késve. Szóval próbálom a felzárkózási folyamatot minél gyorsabban letudni.

Rob Gronkowski, TE

Arról, ahogy a szurkolók őrjöngtek Brady bevonulásakor

Minden évben egyre hangosabbak. De hát ő Tom. Ha ott lettem volna a lelátókon, én is állva tapsoltam volna. Amit ő tett a csapatért, a szurkolókért, a foci, amit játszik, az mind hihetetlen. Azt gondolom, minden alkalommal mikor pályára lép, álló ovációt érdemel. Én is ott szurkolnék a tömegben.

Az edzésen az egyik TD elkapása utáni spike-ról

Egy kicsit fel voltam pörögve abban a pillanatban. Észre sem vettem, hogy spikeoltam. Nem is volt igazi spike (mosolyogva).

Malcolm Butler, CB

Arról, hogy ő és Gilmore a legjobb CB duó az NFL-ben

Azt hiszem, mi vagyunk az egyik legjobb duó, közel vagyunk. De a tettek hangosabbak a szavaknál, lesz időnk bizonyítani. A célom, hogy jobb legyek, mint tavaly, a játék minden elemében. Jobb akarok lenni. Segíteni a csapatot bármi áron.


Forrás: Patriots.com bostonherald.com espn.com  nesn.com

Hozzászólások

2017. 07. 29. 08:27
pats4ever
Tetszik Butler nyilatkozata. Biztos, "elfelejtett" konzultálni az ügynökével! ;-)
Hozzászólás a(z) Edzőtábor nyilatkozatok 1. nap bejegyzéshez