Menetrend

Edzőtábor nyilatkozatok 2. nap

2017. 07. 29. 22:42
Szerző: GRAFI
Kategória: Edzőtábor

Az edzőtábor 2. napján már jóval szűkszavúbbak voltak a Patriots játékosai, mint előző nap. Bill Belichicken kívül csak pár játékostól hallhattunk nyilatkozatokat. 

Dion Lewis, RB


Arról, hogy James White heroikus SB teljesítménye, Mike Gillislee és Rex Burkhead offszezonbeli érkezése miatt kicsit  kikerült a rivaldafényből

Nagyszerű itt lenni a csapattársakkal. Hosszú napok lesznek, de nagyon hiányzott. Ez egyfajta verseny. Ha félsz a versenyektől, akkor valószinűleg nem jó sportot játszol. Tudom, hogy mire vagyok képes. Tudom mit vagyok képes az asztalra tenni. Egyszerűen megpróbálok minden nap kijönni, keményen dolgozni, jobbnak lenni, megfogadni az edzők mondanak, és limitálni a hibák számát. 

Mike Gillislee, RB

A Buffallo Billstől az offszezonban egy csoportriválishoz való igazolásról, a csapat teljes futógárdájáról

Ez a legtehetségesebb running back csoport, aminek eddig tagja voltam. Ezek a srácok nemcsak nagyszerű játékosok, hanem nagyszerű emberek is egyben. Hálás vagyok, hogy lehetőséget kaptam itt lenni. 
Nem csak egy emberről szól ( a futógárda - a szerk.), hanem mindenkiről. Az összes srácnak van valami specialitása, keményen dolgoznak, nem hagynak ki napokat. Ez az, ami kiemeli őket. 

LeGarette Blount és a "nagy játékok" pótlásáról 


Tavaly Buffaloban valami hasonló volt a szerepem. De itt most csak annyi a feladatom, hogy kijöjjek mindn nap, 100 százalékot nyújtsak, és ezeket a kérdéseket az edzőkre bízzam. Nagyszerűen érzem magam. Már 6 vagy még több hónapja is, hogy utoljára magamra vettem a felszerelést, nagyszerű érzés itt lenni, és megmutatni az edzőknek, hogy mire vagyok képes. 

Bill Belichick, HC

Természetesen a csapat vezetőedzője is mikrofonok mögé állt a második edzésnap végén, ahol a maga szokásos stílusában, enyhén szarkasztikusan oltotta le, a TC  első napja után már játékosok teljesítményét elemezgető média tagjait. 

Annyi kérdést tesztek fel, hogy "Mi a véleményed erről a srácról, mi a véleményed arról a srácról?" Még csak épphogy felvettük a felszereléseket. Rendben?
Megértem, hogy egy csomó tehetséges elemző van ebben a teremben, de őszintén megmondva, a mi az edzőtábor előrehaladtával vonjuk le a következtetéseket, amikor már tényleg edzünk, és tökéletesen végre tudjuk hajtani a technikákat és játékokat, amiket próbálunk megcsinálni. 
Szóval az alap dolgok, amiket a tavaszi edzőtáborok alatt, és az edzőtábor első napjaiban el akarunk végezni, hogy megtanítsuk a játékosoknak a legalapvetőbb dolgokat és korlátozásokat, amikre az edzéseink építenek. És amikor a teljes felszereléses edzések elkezdődnek, és azt mondom, hogy "az igazi edzőtábor holnap kezdődik", ezután még mindig el kell telnie egy kis időnek _ beleértve az előszezon mecseket is- mire az igazi értékelések elkezdődnek. 
Szóval tudom, hogy mind nagyon izgatotak vagytok, mikor egy srác elkap egy passzt, de amikor a védelem nem támadja őt, vagy nem sikerül nekik. - mert itt még nincsenek kemény ütközések - , vagy nem is küzdenek a kontaktért a játék végén, az még nem egészen az, amiről ez az egész szól. 

 

Forrás: Patriots.com bostonherald.com espn.com  nesn.com

Hozzászólások

2017. 07. 30. 00:43
Pat Patriot
Egy csomó újságíró hülye, értem?
2017. 07. 30. 21:11
petyus33
Nem hülye, hanem abból él, hogy eladható híreket, sztorikat gyártson. Ezért már most megpróbál olyan kérdéseket feltenni, amikre a választ mindenki izgatottan várja. Ez a kötelessége. BB-nek meg tele a töke az ilyen kérdésekkel. Ennyi.
Hozzászólás a(z) Edzőtábor nyilatkozatok 2. nap bejegyzéshez