Menetrend

Eggyel kevesebb linebacker

2011. 11. 24. 19:17
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Jeff Tarpinian fejsérülés miatt idén már nem fog játszani és IR-re került. A helyére WR Tiquan Underwood került a keretbe. Míg a gyakorlócsapatban a szokásos manőverek zajlottak le: Ross Ventrone be, Josh Victorian ki. A mai edzésen Brandon Spikes (térd) és Dane Fletcher (hüvelykujj) kivételével mindenki részt vett.

Hozzászólások

2011. 11. 24. 21:22
DefenseFan
Jeff nem egy szerencsés alkat!
2011. 11. 24. 23:59
Burkus
És hol sérült meg? A GM szobája előtt, miközben a soros kirúgására várt? Van BB-nek egy pár olyan játékosa, akikhez ragaszkodik, pedig reménytelen esetek, ld. Tarpinian, Price...

Ma néztem Clay Matthewst a Lions ellen és újra csak azon merengtem, hogy milyen jó, hogy nem nálunk játszik. :S Bezzeg megszereztük helyette pld. Brandon Tate-t! Ceterum censeo...
2011. 11. 25. 00:26
A Patriots külső linebackereinek a 34-es sémában stabilnak kell lenni futás, képes kell lenniük megtartani a védővonalat szélét, hogy ne fussanak keresztül rajtuk egy tight blokkal, és jobb napokon még a blokkról leválva akár a szerelést is megcsinálni. Ebből a felfogásból kiindulva a Pats OLB-k az esetek többségében nem megkerülik a blokkoló embert, hanem felveszik és a blokkot és leválnak. A pass rushnál ugyanez történik. Nagy hangsúly a kézmunkán és különböző pass rush mozdulatokon.

Clay Matthews ezekből egyik feltételnek sem felel meg. Neki sebessége van, amit általában a gyengébb képességű (LT-khez képest) RT-k ellen kamatoztat, mert anélkül tud elrobogni mellettük, hogy a blokkjukkal meg kellene küzdenie, vagyis megkerüli, kikerüli azt.

A séma miatt lehet hőbörögni, de Belichick 34-es védelmében nincs helye egy ilyen játékosnak every down OLB-ként.
2011. 11. 25. 01:39
2.Burkus :

Lehet hogy rosszul tudom, akkor bocsi, de Tarpinian-t nem raktuk ki a keretből, így nem lehet igaz ez a mondat rá: "És hol sérült meg? A GM szobája előtt, miközben a soros kirúgására várt?"
Ross Ventrone-t rúgdossák ki folyton BB-ék!

továbbá szerintem Tarpinian nem tartozik a reménytelen eset kategóriába, akárcsak Price sem, szerintem, legalábbis én még bízok benne, hogy jó kis elkapó lesz belőle, és bizonyít!
2011. 11. 25. 09:27
lupus
DoM!Koszonom!!
Amiota nem hozzank kerult Matthews ragom a szamot,hogy a Pats D semajaba nem fert volna bele.
koszonom.
2011. 11. 25. 10:53
TÖRÖLT
Sziasztok :D

Nah DeMartino megen megjelent mint valami bacilus :D :D

Szal igen elég érdekes emberkék vannak,de szerencsére nemcsak a mi csapatunkban találhatóak ilyen örök rejtett tehetségek

De EVVAN a másik kérdés ami engem már foglalkoztat bááár nagyon messze van még a DRAFT igen igen az jobban szeretem az irodai munkát,mint a pályán lévő focit nem hiszem csak ez a része is felettébb felkelti a figyelmem :) :)
Szép Napot Mindenkinek

GO GO PATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. 11. 25. 11:03
lesliemus
és a baltimoros michael oher, vagy a green bay-es clay matthews nem fért volna be a csapatba, és nem lett volna erősítés az ő játékuk? úgy tudom, hogy pats-os cserélt pick-ért kerültek a csapatukhoz, kvázi mi is hozhattuk volna őket!

Clay Matthewsról a harmadik hsz-ben lehet olvasni. Oher posztjára meg jelenleg Light mellett van két fiatal (Vollmer, Solder). -DoM
2011. 11. 25. 11:42
Inyas
Ez a SUH gyerek bizti nem százas amit csinált az esti meccsen is el kéne tiltani erre a szezonra tiszta inbecilis,introvertált,barom egy sötét(nem a bőrszíne miatt)
előember.
2011. 11. 25. 12:08
lesliemus
kösz, DoM, legalább akkor megnyugodhatok, mikor látom őket játszani... :-)
2011. 11. 25. 13:21
Suh...
Nem tudom, hogy pénzügyileg mennyire kötelezte el magát mellette a csapat, vagyis, hogy milyen magatartás minősülhet Suh részéről szerződésszegésnek, de a Lions vezetése helyében most kitenném. nem az első eset, hogy ennyire hülye. Az egyik legjobb a posztján, de milyen áron??? A K1-ben nagy jövője lehetne :D (Sapp vs. Suh álomdöntő... :D)
2011. 11. 25. 20:27
fejszee
simán jól jártunk, Underwood-nak van a legkirályabb haja az NFL-ben :D
2011. 11. 25. 21:07
chateautorres
pirko

Suh…- Reggel hallottam az ESPN-n, hogy az elmúlt 2 szezonban 10 personal faultja volt. Kissé zizikes lesz a csávó, ha valaki felhúzza!
Hozzászólás a(z) Eggyel kevesebb linebacker bejegyzéshez