Menetrend

ELÁTKOZOTTAK

2008. 02. 04. 04:15
Szerző: temp
Kategória: Meccsek
forrás: www.boston.com Valódi átoksújtotta mérkőzésen az utolsó negyedbeli kiváló játékának köszönhetően győzött a New York Giants. Eli Manning igazi vezérhez méltó teljesítménnyel vezette megérdemelt győzelemre a csapatát. A New England Patriotson már-már átok ült, a csapat támadó játékosainak teljesítménye meg sem közelítette azt, amit tudnak. Nehéz szavakkal leírni, hogy mennyire vagyok szomorú, hogy mennyire vagyunk szomorúak, de remélem senki nem pártol el a Hazafiaktól, hanem ahogy a dicsfényes pillanatokban támogattuk a fiúkat, támogatni fogjuk őket a nehezebb időkben is. Holnap igyekszünk a lehető legtöbb interjút lefordítani, talán kiderül mi volt a baj… (friss: egyelőre nem kerültek fel patriots.com-ra az interjúk, de amint ez megtörténik elkezdjük őket lefordítani) És természetesen várunk mindenkit az offseason-ben is, vannak nagy terveink, de erről majd a későbbiekben többet is elárulunk. Továbbiakban is igyekszünk naprakészek lenni mind a játékos mozgások, mind egyéb hírekkel kapcsolatban. Azt hiszem, eseménydús tavaszunk lesz. GO PATRIOTS! (ui: Magdolna! Jobbulást kívánunk!)

Hozzászólások

2008. 02. 04. 04:21
fega
Legyünk büszkék. Láttuk a csapatot tökéletesen és rosszul játszani is. Élőben láttátok. Ez NFL történelem volt. A 18-0-át senki nem veheti el tőlünk.
2008. 02. 04. 04:25
kovi46
Hát nagyon sajnálom a fiúkat! Nem voltak a legjobbak a meccsen, de ettől függetlenül valahogy csak összehozták a 18-0-t és ez mindent elmond a csapatról!
A Giants a playoffban nyújtottak alapján megérdemelte, de az én szememben akkor is a Pats győztes!

GO PATRIOTS! Hajrá NEW ENGLAND!
2008. 02. 04. 04:27
krisko
Gyászos éjszaka, a támadók (különösen Brady) gyászos teljesítménye...
Ennek ellenére azt mondom, öröm ennek a csapatnak szurkolni.
Egy fél éven át hibátlan teljesítmény, hoztak minden meccset otthon, idegenben, esőben, hóban, napsütésben.
Az jut eszembe, hány estét/éjszakát töltöttem úgy, hogy nem NE meccset közvetítettek, figyeltem a játékot, és mégis a képernyő sarkára koncentráltam, ahol a többi mérkőzés eredményeit mutatták.
Ez most nem jött össze. Picit talán érezni lehetett a szezon vége felé és a rájátszásban, hogy kezdenek kimerülni. Mindegy, most fél év pihenés, hogy aztán újult lelkesedéssel bámuljam a képernyőt. Persze közben felvett/letöltött meccsek újranézése (Kivéve a 42. Superbowl-t!:(().
És nem utolsósorban köszönet a honlap üzemeltetőinek, szerkesztőinek, meg a szurkolók társaságának!
2008. 02. 04. 04:40
beny83
Sajnos ez van.
A mai napon a Giants jobb volt mint mi.
Minden tiszteletem az övék. De az én szememben még mindíg a Pats a legjobb csapat.
Csak azt tudom remélni hogy minket nem sújt az az átok amelyik a többi SB vesztes csapatot. Jövőre meg kell mutatni!!!
2008. 02. 04. 04:45
Dyna
Csak bámulok magam elé, nem értem, hogy történhetett ez meg...
Elfáradt a csapat, vagy nagy volt a nyomás, de nem azt hoztuk amire eddig képesek voltunk. :(
De ettől még imádom az összes játékost! És büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak szurkolhattam minden alkalommal, és a jövőben is nekik drukkolhatok.
2008. 02. 04. 04:51
Patriot
NINCS IGAZSÁG!
Szegény Seau meg persze a Többiek is!
2008. 02. 04. 04:53
rostee
DRÁMA EZ DRÁMA! :( Pats 4 eva!
2008. 02. 04. 04:58
SzunaP
Ma nem lesz éjszakám/reggelem. De óriási meccs volt, megérte, ilyen utolsó negyedet csak a Buffalo-Dallas-on láttam. Aki elmarasztalja ezt a csapatot, az nem patrióta, a Giants elképesztő helyzetből állt fel, megérdemelték. Bár a Schumacher testvérpár mellé egy újabb feliratkozott nálam a "gyűlöletlistára".
Kíváncsi vagyok, hogy hogyan tovább, mi lesz ezzel a kerettel, stb... legyőzhetetlen csapat nincs (minden sportágban), de reméltem ez nem ma bizonyosodik be.
Nehezebb időkről meg még korai beszélni a 18-1- es mérleg után talán...
ja és hogy Eli a meccs MVP-je... vicc. Ez a meccs a védelmekről szólt nem a QB-król. Várhatóan töviről hegyire kiismerték/kielemezték egymás támadójátékát a csapatok, a végére talán elfáradtak a védelmek. Ennyi, szerintem. Veszíteni (is) tudni kell, ez sovány vigasz, nem szoktunk hozzá. A fiúk mindent beleadtak, de az ellenfél is, tudomásul kell venni.
És... minden meccs egy új statisztika kezdete, nem hinném, hogy lebecsülték volna a Giants-t, eddig mindig úgy futottak ki a pályára, hogy nem foglalkoztak az addigi mérleggel, és EZUTÁN a nap után még inkább igaz lesz, biztos vagyok benne.
UI.: Welker óriásit játszott (ahogy a szezonban is). De Strahanék is...
2008. 02. 04. 05:00
vidor
azért Eli-ba nagyon nem lehet belekötni
az a 2 TD... ahogyan kiszabadult... jaj
2008. 02. 04. 05:01
dunga09
Mindörökké Patriots!!!!!
A következő szezonba ki kel majd köszörülni a csorbát és feltenni a pontot az i-re.
Hajrá Pats
2008. 02. 04. 05:05
Joco
Én 3 megközelítésből látom a dolgokat jelen pillanatban.
Az első kettő valahogy egy síkon mozog nálam.GOndolok itt arra h az is lehet h a szezon végére valamelyest kiismerhető lett a játékunk,ami már a Chargers meccsen is megmutatkozott,de a ugyanebbe a kategóriába tartozik az is hogy "jól laktunk" amit viszont a csapat,játékosok,edzők mentalitását ismerve kevésbé tartok reálisnak.A harmadik ami szerintem a legreálisabb az az hogy a Giants elkapta azt a bizonyos fonalat,amit 2 éve a Steelers kapott meg és úgy húzta amennyire csak lehet,de nem szakították el.Rémisztően hasonló az idei szereplésük.

Kis "móka" jutott eszembe.Amíg a bátty Manning nem nyert SB-t mindig azt mondták a jóindulató Pats szurkolók h Patriots fóbiája van,most ránk lehet lassan azt mondani h MAnning fóbiánk van...
2008. 02. 04. 05:06
Wyatt
aki elpártol az csak divatból volt itt, arra nincs is szükség...
2008. 02. 04. 05:07
Dyna
Személy szerint azt hiszem nem alszok...
8-tól úgyis órám van az egyetemen, de úgy érzem nem is tudnék.
2008. 02. 04. 05:13
Nemeth_Gabor
Megérdemelte a Giants a győzelmet.
Hiszen sokkal mélyebbről jött és a mérkőzés kiélezett szituációiban jól teljesítettek. E. Manning megérdelte a győzelmet váltakozó játéka ellenére (ez a váltakozás jellemezte az egész szezonban).
Szóval ne szomorkodjatok Pats fanok. Ha a csapat magja együtt marad meg lehet a PERFECT SEASON.
2008. 02. 04. 05:19
sziszko
Én nagyon köszönöm a fiúknak ezt a szezont. Bármit is csinálnak, bármi is történik velük, én nagyon szeretem ezeket a srácokat.
2008. 02. 04. 05:23
Ork
Szoros meccsen nagy küzdelemben vesztettetek. Még ti sem nyerhettek meg minden meccset az utolsó percekben 3-4 ponttal néha ellenetek is megtörténik ez, mint most vagy tavaly ellenünk. Brady, Moss és a csapat sok mindent megváltoztatott ebben a szezonban amik valszeg sokáig fennmaradnak mégha most ez nem is jött össze. A szezonban sok minden jött összenektek, de pont amikor igazán kellett volna akkor nem sikerültek a dolgok és biztos el cseréltétek volna azokat arra ha most jönnek össze dolgok de hát nem így müködik. Manning se a kiemelkedő évében nyerte meg az SB-t ezekszerint ez a kettő csak ritkán jön össze :). Azért jogosan vagytok/legyetek büszkék a csapatra sokan ennek a feléért is odaadnák mindenüket. Új év új lehetőségek ;)
2008. 02. 04. 05:32
Nemtoma
Sziasztok!

Én akkor is sírtam amikor vége lett a mecsnek! Nagyon sajnálom a fiúkat, de ez egy ilyen játék, nem lehet mindig nyerni! Akkor is büszkék vagyunk rájuk és kitartunk mellettük mindörökké!

Hajrá PATRIOTS
2008. 02. 04. 06:06
Tibi86
Nagy szezont nyomtak le a srácok!!
Büszkék lehetünk a CSAPATRA!!!
Jövőre új év, új fejezet!!!
GO PATS!!!
2008. 02. 04. 07:17
Fransis
Sajnos elbuktunk. . . De akkor is PATS!!!!
2008. 02. 04. 07:18
Tibo77
Most mindenki aki szereti a csapatot szomorú. De ilyen a játék..... Erre a csodaszép szezonr, sajnos nem tudtuk úgy lezárni, ahogy kellett volna. A NY védelme, pedig egy nagyon jó napot fogott ki.
Elkeseredni nem kell, nem is szabad. A fiúk összeszedik magukat és jövőre biztosan az ujjukra húzhatják a gyűrűt.
2008. 02. 04. 07:28
Rodoc
Hát mindenki elmondta már a véleményét igazán hozzá tenni nem nagyon lehet!
AZt tudom hogy a mai napom a melóban két dolog miatt lesz nehéz az egyik mert nem aludtam egy percet sem a másik hogy még mindig csak ülök és bambulok magam elé! Hogy ez megtörtént! Lehetséges? És igen sajnos az...

De emelt fővel járok és járunk szerintem mindannyian mert ez a CSAPATUNK! Én bizom benne hogy mind a játékosok mind az edzőink vannak olyan felkészültek hogy nem fog velünk is az történni mint a Chicagoval az idén! De ha esetleg megesik akkor is büszkén mondom hogy Hajrá Pats!
2008. 02. 04. 07:34
droid
Nem elkeseredni. Fáj persze hogy fáj, de aki végig élte ezt a szezont az nem törödik vele sokáig. Történelmet csináltunk, nem is egyszer. :-) Az istenek megmutaták , hogy ők is emberek mégpedig talpig azok. Go Pats!!! Majd a következő szezonban. Hajrá fiúk!
2008. 02. 04. 07:49
pittaba
Hát nem sikerült! De! Büszke vagyok, hogy láthattam ezt a szezont, benne ezekkel a gladiátorokkal! Talán mégis csak volt valami igaz azzal a bokával és az influenza tarolásának! Jövőre újra megpróbáljuk, bízom benne, hogy nagyobb sikerrel. Addig CSAK A PATS! Ja, és a Giants megérdemelte a címet, mert nagyon jól játszottak!
2008. 02. 04. 07:49
imrow
Szerencsére minden szezont követ egy másik. Jövőre lehet, hogy kevesebb lesz a rekord, de a SB a miénk lesz!
Go Pats!
röf(u.i.): Köszönet a Szerkesztőknek is ezért az oldalért!
2008. 02. 04. 07:57
pat68
Azért nem égetem el a mezem(28-Dillon)mert kikaptunk egy meccsen,Majd jövőre,vagy utána.Akkor is ez a legjobb sport,és a legjobb csapat!
Ahogy az edző mondaná:elrontottuk,ez van,de most dolgozzunk tovább,jön a következő szezon!Mutassuk meg,hogy ez a Csapat nem omlik össze egy vesztes SB után!GO,GO,GO PATS!!!!
2008. 02. 04. 08:31
Firewalker105
Szervusztok!
Én tűzoltó vagyok, már láttam dolgokat ami el tud szomorítani, ma hajnalban kétszer csalt könnyet a csapat a szememben. Elöszőr Moss TD elkapásakor, ami fantasztikus játék volt, magamat illetően abban a driveban láttam "A" Patset elöszőr, az este folyamán a pályán. Nem is értettem, hogy a két elöző negyedben, hol volt ez a csapat, úgy gázoltunk át a Giantsen, mint kés a vajon. Nem tudom akkor milyen pluszt kapott Brady, ami az azt megelöző negyedbekben nem volt meg benne. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én ma az irányítónkat egy kicsit indiszponáltnak láttam. Talán túlságosan is nyomasztotta az a "tökéletes szezon" szlogen, amit mindenki- többek között én is- várt tőle. Félre ne értsetek nem hibáztatok senkit, főleg nem Bradyt, ha ő nincs hiába BB, vagy akár fordítva, és ez igaz a CSAPAT minden egyes tagjára. Büszkék lehetünk rájuk, amit idén adtak nekünk, azt nagyon sokáig nem fogja érzni egyetlen más capat szurkolótábora sem.
Én csak azt sajnálom, hogy MA nem játszottunk jól. Nem fájna a vereség ennyire, ha egy jól játszó Patset vert volna meg a Giants Defense, mert én úgy látom, -s talán igazat adtok ebben nekem- ma nem Ely Manning vezette csapat nyert ellenünk, hanem egy félelmetesen jól játszó Michael Strahan, és Osi Umenyiora által vezérelt defens.
Mindenkinek jó pihenést kívánok, akkor is a mienk az Nfl legjobb csapata, és ezt senki nem vitatja.
Hajrá P A T S !
2008. 02. 04. 08:47
numero1
Nagyon sajnálom,hogy így alakult,főleg Seau miatt aki nagyon megérdemelte volna a SB-t.Már a rájátszás elejétől látszott,hogy akadozik a gépezet de reménykedtem mert még így is simák voltak a meccsek. A Giants előtt le a kalappal mivel végig idegenben nyertek. Hibát vétettek a fiúk mikor az utolsó Giants támadásnál nem tudták Manninget kétszer sem földre vinni és azokból first drive lett. Szerintem ott ment el a meccs.Persze az sem mellékes,hogy több mint két negyeden keresztül nem tudott a Pats pontokat csinálni és ez nagyon meglepő és megfizették az árát. Na de sebaj,nagyon szép szezon volt ez így is! Majd jövőre! Nem kell tökéletes szezon pusztán csak a Super Bowl! Pats forever!
2008. 02. 04. 08:54
Nos nehéz most összeszedni a gondolataimat, talán az lehetne a címszavam: Egy tökéletes világban ez nem történhetne meg. 18-0. Fantasztikus támadósor. Remek védelem. Rekordok. Attraktív játék. És mégse. egyszer buktunk egy egész év alatt, pont a legfontosabb meccsünkön. Nem Brady-t sajnálom igazán, hanem Randy Moss-t. A srác idejött hozzánk azzal a céllal, hogy most leáll, jófiú lesz és gyűrűt szerez. Hatalmasat játszott, nem voltak botrányai (mint eddig), tette a dolgát, döntötte a rekordokat. Erre a SuperBowl kifog rajta. Ki tudja, nem biztos, hogy lesz újjabb esélye.
Rátérve a meccsre: a Giants ott fogott meg minket, ahol talán a legsebezhetőbbek vagyunk: a falnál. Strahan és Umenyora hatalmasat játszott. Tudták, hogy ha siettetik és/vagy sack-elik Brady-t akkor meglehet a meccs. Mivel a NE játékaira jellemző, hogy sok WR (akár 3-4-5) található a playbook-ban, a támadófalon mindig nagy a nyomás. Minden elismerésem a defensive coordinator-é, szerintem ő volt a SB MVP. nagyon jó húzásai voltak, döntő húzásai. És így is majdnem nyertünk. Nem gondoltam, hogy 2 perccel a vége előtt még kikaphatunk. De ebben a drive-ban minden bejött a Giants-nek és semmi nekünk. Gondolok itt Asante sima Interception-ére ami egyszerűen kicsúszott a kezei közül. Szerintem ha felkeltenénk éjjel álmából és odadobnánk neki egy ugyanilyet, akkor elkapta volna. Na de itt mutatkozott meg a hatalmas nyomás, amit a média ráadásul még mesterségesen fel is fújt. Az IT nem lett meg, TD lett a vége. Ott is a kis Manning hogy bújt ki a sack elől? Elképesztő volt. Utána az elkapás is. A végén hatalmas hibának tartom, hogy Burress re man-to-man védelmet lehet. Mindenki tudta, hogy jönni fog neki a passz, miért nem duplázták le?? És igen, ez a hatalmas nyomás a coordinator-okra is ráhatott. Bill egész évben azt gyakoroltatta a csapattal, hogy a végén mindig jól teljesítsenek kiélezett helyzetben. Ezért vertük hullára a WAshingtont, ezért lett ilyen magas a pontátlagunk. És amikor nagyon kellett volna a jó defense, akkor nem jött. Szomorú. Remélem a csapat nem fog teljesen széthullani, habár ez elkerülhetetlen. Remélem jövőre tanulunk ebből és a SB lesz meg, legalább a rekordokkal nem kell törődni. Mivel ez egy tökéletlen világ ezért fordulhatott elő, hogy nem a legjobb győz. De én állítom, hogy minden idők egyik legjobb csapata a miénk és nagyon büszke vagyok rá, amit idén tettek.
Legyen bármi, a Patriots örökké a szívemben marad!
GO PATS !
2008. 02. 04. 09:05
CYBER
Én is pont azon gondolkodtam, hogy Asante eligazol-e Tőlünk.Nekem hihetetlen lelkiismeret-furdalásom lenne, hogy rajtam ment el a SB.Bradynek biztos volt valamilyen sérülése, amellett a bírók teljesítménye is igen közrejátszott a Giants győzelmében. Gondolok itt arra, amikor Toomer (azt hiszem) sisaknál fogva eltolta a védőt magától, és utána kapta a passzt. Gondolok itt arra, hogy Billnek kellett megchalenge-elni a "12 ember a pályán" szabálytalanságot.Egyet nem értek viszont.Miért kell Tomnak az, hogy vesztésre áljunk. Mindig akkor játszotta a nagyot, amikor a Giants vezetett. Szerintem ez pszichológiai dolog.

Emellett búslakodásra semmi ok.A Patriots az a csapat, amely minden évben ott van a SB "közelében".Nézzük mit csinált a Bears idén?Mit csinált a Colts?

Azt hiszem a csapatnak idén OL játékost kellene draftolni...de ezt majd Bill eldönti.

GO PATRIOTS!
2008. 02. 04. 09:10
vingaal
Sajnos nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de emiatt elpártolni? SOHA! A következő szezon még jobb lesz, és a 43. Super Bowlt mi nyerjük.Jó a csapat, kár , hogy nem tudtuk azt játszani, amit szoktunk (nem igazán tudták megvédeni Tomot) és ez megbosszulta magát. Majd lesz jobb is. :-)
Gratuláció a csapatnak a sok rekordért (és az egészért), amit idén láttunk az nem semmi!
Hajrá Pats, hajrá Brady!!!!
2008. 02. 04. 09:22
zsesszi
tavaly is idén is meneteltünk. és hogy milyen apró momentumokon mehet el az egész év: tavaly a Colts elen Caldwell-nek tök tiszta passz ment, csak el kellett kapni, és lépni vele párat nem ment, így kiestünk...nem sikerült.
a történelem ismétli önmagát: ha Asante leszedi, a tök egyszerűen elérhető labdát, INT és vége...de nem sikerült.

szerintem a meccs legfontosabb pillanata: mikor Eli-n volt vagy 2-3 ember rángatták, kibújt és adta a nagy passzot, na akkor bele kellett volna gyalulni a yepbe, most meglenne a SB...
nagyon csalódott vagyok, az elkövetkezendő pár nap rá is megy erre....de persze ez csak azért lehet, mert igazi szurkolónak érzem magam, aki nem feladja, nem elpártol a csapattól, hanem hisz abban,h ogy jövőre újra lesz esély a SB-ra!!!!
2008. 02. 04. 09:24
Nora
A véleményemet mér leírtam, a legfontosabb fel a fejjel! Viszont semmiképpen sem lehet elvitatni Elitól a győzelmet, meg kell vallani, igazán helytállt.
Olyan srécokkal mint ez a csapat( Brady, Welker stb. stb még 51 név), még helyünk van nem is egyszer a Superbowlban!Előre kell nézni! :) Sajnos ez van.
2008. 02. 04. 09:31
mfeca78
Jó regelt mindenkinek!
Most már igy egy kicsit rápihenve a történtekre azt hiszem az fordulópont volt a mérkőzés során amikor 4-ik és 5nél nem mezőnygolt értünk el hanem sajnos egy sikertelen negyedik kisérletet következett.
Azt pedig nem nagyon tudom elfogadni hogy a srácok nem voltak eléggé kihegyezve erre a mecsre de sajnos azt be kell látnunk hogy az ellenfél defensive eléggé lenyomott minket (5sack azt hiszem egész szezonban csak 2 volt a legtöbb egy mérkőzésen)nem hiába csábitják Wasingtonba a defensive cordinatort.
Egysterüen hihetetlen hogy egy ilyen nagyszerü szezont igy kell lezárni de talán ebből lehet egy kicsit okulni hogy nem csak a rekordok a lényegesek hanem csak az napi mérkőzés számit.
Ettől még nem kell elkeseredni aki eddig is a Patsnak szurkolt ezután is tudja hogy miénk a legjobb csapat a világon!!!!!!
Itt a végére csak annyit hogy remélem hogy a csapat együttmarad mert ez egy nagyon jól működő csapategység.
Nem kéne elengedni Mosst, mert Bradyval csodákra képesek.
Remélem Seau sem akasztja szögre a cipőjét mert megérdemelne végre egy gyűrüt. Vele kapcsolatban csak annyit hogy emléketek 2éve amikor Rotishberger azt mondta a "Busznak" maradj még egy évet és gyürüt adok cserébe?
Jó lenne ha maradna és Tom megalyándékozná egy arany gyűrüvel.

GO PATS! AKI VELÜNK VAN AZ ILYENKOR ÁLL CSAK IGAZÁN KI A CSAPAT MELETT!!!!!!!!!!!!!!!
Feri
2008. 02. 04. 09:35
Nora
Rodney Harrison nyilatkozatát érdemes elolvasni a " nagy játékról" ( Eli-Tyree)
2008. 02. 04. 09:48
guszti
Nagyon szomorú és csalódott vagyok.... :(
El se hittem, hogy a vége így alakulhat, hiszen min.3X is megállíthattuk volna az utolsó támadásukat!

De persze meghajolok a csapat előtt mert nagyon szép szezont hoztak nekünk össze sok-sok örömmel

És grat a Giants defense-nek
2008. 02. 04. 09:49
Nora
Most néztem az interjúkat... Tedy.... nagyon csalódott szörnyű látni.. Tom meg majdnem elsírja magát.... erre nincs mit mondanom... ( Tedynek teljesen igaza van)
2008. 02. 04. 09:49
Volt egy jelenet, azt hiszem még az első félidőben, amikor A. Thomas fumble t erőszakolt ki és azt hiszem Warren teljesen tisztán ráugrott a labdára. Miénk a labda, mondhatnánk. Erre egy Giants játékos ráugrott a labdára és elkezdte ráncigálni....A bírók persze nekik adták a labdát. Mindez a Giants end-zone jához közel. Kulcs momentum volt. Emellett Toomer nyílvánvaló szabálytalanságát nem látták meg. Érdekes módon nálunk mindig meglátták a Holding ot, a False start ot. Egyszer teljesen tisztán látszott, hogy a Giants védő mozdult be, de persze false start ot fújtak. Valahogy olyan érzésem volt, hogy a bírók próbálták segíteni a Giants et, hiszen úgyis "esélytelen"...
2008. 02. 04. 09:55
Nora
Szerintem ez igazságatalan amit írs mert oda vissza voltak rossz bírói ítéletek pl Bradshaw szabálytalansága, ami tényleg nem volt az, szóval ez így azért nem teljesen igaz, hogy a bírók nekik fújtak, nem érzem úgy, hogy ezen ment volna el...
2008. 02. 04. 09:57
Persze, csak inkább szeretem ha a bírók tökéletesen fújnak, mint az, hogy ide-oda döntenek. Manning és a Giants győzelmét persze ez egyáltalán nem kicsinyíti le. Hol lehet elolvasni az interjúkat?
2008. 02. 04. 09:59
Nora
Hát az tény, hogy össze vissza fújtak a bírók ide is oda is.
Az interjúkat at nfl.com-on nézem, de tuti lesz a pats honlapján is
2008. 02. 04. 10:03
Lacus
Jó reggelt mindenkinek! Most egy kicsit hosszabb hozzászólásom lesz, mert muszáj kiírnom magamból ezt a keserűséget. Hajnalban direkt nem írtam semmit, mert a sírás kerülgetett...

Hogy mit érzek? Rettenetes ürességet, és egy csepp csalódottság is keveredik a hiányérzetembe. Írták itt előttem, hogy nem lennének ilyen szomorúak, ha a csapat jól játszott volna. Ezzel valahogy én is így vagyok. DE! Tetszik vagy nem, ezt a bajnokit nem a Giants nyerte meg, hanem mi vesztettük el. Félreértés ne essék, az utolsó drive a new york-iaktól gyönyörű volt, kihasználták a lehetőségüket, mégsem mondanám, hogy a nagy almások támadósora nyert. Ez a meccs mindkét csapatból szinte tökéletes védelmet hozott ki. Ezt a meccset mi vesztettük el, méghozzá a 2. és a 3. negyedben, amikor a támadófal képtelen volt megvédeni Brady-t. Lehet mondani, mintahogyan viito mondta is a meccs alatt, hogy erre van kihegyezve a védősoruk, és hogy ebben nagyon jók, de könyörgöm, több mint 30 percen keresztül nem lehetett rá kitalálni semmit? És komolyan azt gondolta az edzői stáb, hogy ezt büntetlenül meg lehet úszni? Lehet mondani, hogy Brady undiszponált volt, mert valóban látszott rajta ilyesmi, mármár túl-cool volt a mi Tomunk. De én mindenképpen az off-fal "munkájának" könyvelem el a vereséget. És amit Wes Welker művelt az azt hiszem példaértékű volt! Csodálatosan játszott, szívét lelkét beleadta és nem tűrt ellentmondást! És a védelem is csodálatos volt! Voltak megingások, például az utolsó két percben, sajnos ez előfordul, de például amit AD és Hobbs csinált az első félidőben az hihetetlen volt, nagyon nagyot nőttek a szememben. Az a baj, hogy többet nem tudok írni, mert itt kifújt... Nem nagyon lehet mást kiemelni, és nem is akarok.

Csalódott vagyok. És közben arra gondolok, hogy azért fáj ez a tegnapi meccs nekünk, mert a csapatunk elkényeztetett! Bizony hölgyek és urak, el lettünk kényelmesedve! Mert mit kaptunk a szezonban? Győzelmet és győzelmet meg győzelmet. Pedig tudtuk, hogy egyszer vége lesz, tudtuk... De fiúk, pont most...?

Szeretem a Patriots csapatát. Még mindíg! Tőlem nem tudják elvenni ezt az érzést! Tudom, jövőre nem ez a csapat jön. Tudom, jövőre valószínű a tökéletes szezon közelébe sem érünk. Tudom, hogy akik tegnap és előtte heteken keresztül itt voltak az oldalon szintén itt lesznek (többnyire, de aki nem azért nem kár...). Én már alig várom! És itt had ragadjam meg az alkalmat, hogy megköszönjem nekek, akik az oldalt üzemeltetitek ezt a nagyszerű dolgot amit csináltok! Köszönöm nektek sokak nevében!

De még mindíg ürességet érzek, és azt hogy nem mondtam semmit...
2008. 02. 04. 10:04
Tibo77
Azért annak nagyon örülök, hogy bár mindenki szomorú a vereség miatt, mindenki pozítívan néz a jövőbe és buzdítja a csapatot. Ez az ami az igazi szurkolókat kiteszi és nemcsak az ellenfeleink által sokat citált divatdrukkerekről van szó.
Megtisztteltetés ilyen szurkolótársakkal egy közösséget alkotni...
Hajrá Pats!!! és Hajrá pats.hu
2008. 02. 04. 10:06
zozo692
Sziasztok!

Első hozzászólásom üdvözlök mindenkit.

Nagy kár a meccsért, az égiek a Giants-szel voltak.

Sajnos nem láttam az öszes hozzászólást, de a Brady-t hibáztató véleményekkkel egy kicsit baj van.

Hogy milyen volt a rating-je az még nem láttam, de hogy ilyen nyomás alatt még nem dolgozott ebben az évben (és talán egész pályafutása alatt...) az biztos. A fal ma- ismerjük el- egy nulla volt. 5 sack és kb. 15-20 siettetett passz. Főleg a vak oldali védelem volt elég gyenge.

Samuel egy hibáját kiemelni hát az pedig nem tisztességes. Egy-két esetben pedig egészen kiválóan mentett.

A kulcsplay az a Manning féle "eresszük el azt majd meglátjuk..." vagy más néven "Menekülés a pokolból.." játék volt. Ott azt mondtam, hogy ilyen nincs -de sajnos mégis van...

Nagyon-nagyon fáj a vererség, de nem került érdemtelen kézbe a trófea.

(egy dolgot nem értek, hogy miért hívtunk 4-iket sok yardnál majdnem mezőnygól távolságban sokkal a vége előtt 10-3-as vezetésnél. ha ott hozunk egy 5-6 yard távolságot, akkor egy field gól esély lett volna. ennyi hiányzott... néha nem árt egy kis konzervativizmus...)

Mindörökké Patriots!!!

Gratulálok a csapatnak ez az év ennek ellenére felejthetetlen volt
2008. 02. 04. 10:09
Greeny
#12, teljesen igazad van... ilyenkor mutatkozik meg az igazi szurkoló!

Csak büszkék lehetünk a fiúkra, és sajnálhatjuk az öregeket, mert Ők nagyon megérdemelték volna, szép búcsú lett volna egy-egy nem mondennapi pályafutástól...

Go Pats!!!
2008. 02. 04. 10:20
pointer01
Vérzik a szívem - örűl a szívem!

Vérzik mert ez a csodacsapat az utolsó meccsen omlott össze. Igen összeomlottak, de ki nem omlott volna össze ekkora teher alatt??! Már mindenki elkönyvelte a 19-0 -át(fogadóirodák, boston globe, stb...), és ez a teher túl nagy volt. Mindenki annyira akart, hogy nem lett belőle semmi. Összezavarodtak, és sajnos elfelejtették mi a dolguk egyénenként!

Örűl a szívem, mert ilyen CSAPATOT (igen ez volt az igazi csapat) mégegyszer már nem hiszem hogy láthatok!! Legalább a következő szezonra már nem kell a tökéletesség terhét cipelni, így nem mi leszünk az első számú préda!!
Eljött a vereség, fel kell állni, és megmutatni a hazafiak erejét!!
Ehhez kellünk mi!!
Biztatás, sok támogatás, további kitartás!!

GO PATRIOTS!!!!
2008. 02. 04. 10:31
Mr nemo
Nagyon csalódott voltam hajnalban, hogy 35 mp-el a vége előtt elbuktuk az SB-t. Csak néztem magam elé, alig hittem el amit láttam. Azóta aludtam rá egyet, és gondolkoztam.

Aki bárkit is hibáztat (bírók, támadó fal, stb.)az menjen haza! A csapatunknak van egy sajátos stílusa, erősségeink és gyengéink. Amik megvoltak már az alapszakaszban is. Tudták ezt a játékosok, ismerték az edzők. Erősségek, amikre építettek a felkészülés során, és gyengeségek, amelyekre az ellenfél épített. Így volt mindig, és így is lesz.

Most az történt, hogy a Giants jobban játszott, mint mi. Nem hagyták, hogy a saját játékunk játszuk, nem tudott érvényesülni az erősségünk. Valamint, kíméletlenül kihasználták a gyenge pontjainkat. Az első pillanattól kezdve. Mi nem nagyon találtunk rajtuk fogást.

Mindkét csapat keményen próbálkozott, mindenki akarta a győzelmet. Eli pedig jobban akarta ezt bárkinél... néztem a tekintetét, a playeket. Szerintem megérdemelte az MVP címet, hisz 2 és fél perccel a vége előtt sikerre vezette a támadó egységet.

Sajnálom a vereséget. Nem szeretem a Maningeket. De nem keresek kifogást, hanem fejet hajtok a kis Maning előtt. Felnőtt az NFL-hez, sajnos...
2008. 02. 04. 10:48
Figura
Sziasztok!
Én is sokatokkal eggyutt ragtam tovig a kormomet. Nem sikerult de tenyleg le a kalappal a fiuk elott.
Nemi elemzes azert en is megprobalnek ossze hozni. Szerintem ezt a mecset nem a NY nyerte meg hanem a vedoink "veszitettek el". Nem tudtak megvedeni Bradyt es a tamado sor nem tudta ezaltal a sajat jatekat jatszani.
2008. 02. 04. 10:55
CoSco
Nohát szép jó reggelt!!!
Most igy másnap regel már kicsit szeben látom a világot mint tegnap este!
Először is had gratuláljak a Giants defensenek, tegnap este amit műveltek az valami fenomenális volt!!!
De persze a mi defenseünk se volt lyan rosz, sajnos a végére az addig is hibázgató pass elleni védelem mintha összeomlott volna, de én hát ilyen a sport. CB téren jövőre erősödni kell feltétlen, akárki marad is az offennseből, mert azért nem akarok egy negativ mérlegű csapatnak drukkolni :)
Az offensünk télleg gyengélkedett, hát 18 amugy ne legyünk telhetetlenek, ez az offense amit nyújtott 18 meccs alatt az félelemetes volt, most igy 1 meccs miatt (mégha az a SB is ) akkor se bántsa őket senki, pláne ne egy Patses aki eddig sz**** a f***-ukat csodálatában :)
Nekem amugy azok rekordok sokkal többet jelentettek egy aranygyűrűnél amiket az alapszakaszban beállítottak a srácok elsősorban Brady és Moss. Ez a pats siker egy lett volna a sok közül :) Míg azok lehet hogy nagyon nagyon sokáig emlékezetesek lesznek!
Gratulálok a szezonhoz, remélem még megélem hogy SBgyőztesként láthassam Bradyt, és BB-t!

ui: mellesleg az edzői team is hibázgatott meglátásom szerint, remélem ők is tanulnak majd a történtekből!!!
2008. 02. 04. 10:56
ssymon
18-0 -át senki nem veheti el tőlünk, de sajnos senki nem is akarja el venni tőlünk. Ha egy csapatnak választani kell, hogy 19-0 -val vagy 10-8 -al a háta mögött nyeri meg a Super Bowl, szerintem 32 csapatból 73 az útobbit választja!
2008. 02. 04. 10:56
CoSco
S. Peti igazad van!!!


Ja még annyit hogy annyiból bodlog vagyok ,hogy túl éltem ezt a szezon is, és most szeptemberig megint nem lesz infarktusom :)
2008. 02. 04. 11:11
ddani5
alig tudtam aludni, végig ez volt a fejembe, agyaltam h mi volt a gond a gyengécske offenseel stb., de tény h Eli felnőtt és igazi vezérként vezette a giantset a lombardira..nagyon kiváncsi leszek a nyilatkozatokra..és az offseasonra mégjobban, nagyon jó volna a magot egybetartaniés jövőre is egy maradandó sikert produkálni!
2008. 02. 04. 11:19
Jimanszky
Aki elpártol,az nem igazi hazafi!!!Büszke vagyok a csapatomra!!Most jobb volt a Giants,egy meccsen dőlt el minden.Senkit nem hibáztatok.De Peyton-t rossz volt látni örülni..Gyerünk Pats,nem szabad feladni!!Ti se adjátok fel vérbeli Pats drukkerek,lesz ez még így se!!!!Go Pats!!!!
2008. 02. 04. 11:24
CoSco
nem értem mi bajotok Paytonnal, jójó nagy ellenfél, de kurva nagy játékos és nekem tök szimpi volt hogy mennyire drukkol az öccsének.
Na de lehet hogy ezért már nem tartotok igazi hazafinak :)

Eli meg attól tartok télleg felnőtt. Aminek én személy szerint nagyon örülök!!!
2008. 02. 04. 11:39
Bruschi85
Szép jó napot mindenkinek!

Csak gratulálni lehet a Giantsnek, hiszen a védelmük szenzációsan játszott. Eli keze meg nem remegett meg..
A védelem sztem nem játszott rosszul, nem lehet rájuk panasz hiszen sokáig 3 ponton tartották az ellenfelet. A támadófal viszont nem tudta azt a pass protectiont ami kellett volna Tomnak. Vmiért úgy éreztem, hogy nem pörögtünk fel eléggé. Nem éreztem azt a tüzet amit az egész szezon során.
Csalódott vagyok, de akkor is öröm volt látni és izgulni az egész szezon során ennek a csapatnak. Büszke vagyok rájuk, többször lesajnált védelemre, mert mindig helyén volt a szivük. Nekem akkor is ez az év csapata a szezon a miénk.
18-0-ás rekordot, és a többi rekordot senki nem veheti el.
Remélem Seau és Bru nem vonul vissza. A pats.hu szerkesztőinek, hozzászólóinak pedig köszönet és további sikereket és öröm velük együtt szurkolni a csapatnak :)
Addig is a lényeg GO PATS!! :D
Új szezon új remények ezt ne feledjétek!!
2008. 02. 04. 11:44
Gaborka
Már vége volt a SB-nak,mégis csak ültem a fotelban,és bámultam előre! Egyszerűen nem hittem el ezt az egészet! Hogy egy csapat 18 meccsen keresztül nem talál legyőzőre,és kézzel fogható közelségben a trófea,mégse tudják behúzni!Nem tudnék felsorolni olyan csapatot,akinek a tagjai jobban megérdemelték volna a gyűrűt! Tom Brady,és Randy Moss mellett,egy Wes Welker,aki elképesztő miket csinált a szezonban,és tátott szájjal figyeltem,a legtöbb elkapását. Vagy éppen Kevin Faulk,aki futóként,és elkapóként is hatalmasat nyújtott! A defense-ből Junior Seau,aki 13 év után játszhatott ismét SB-t,a halálból visszatérő Tedy Bruschi,vagy éppen Rodney Harrison.
24 éves vagyok,aki imádja a sportot,és aki 3éve figyeli az NFL-t,de akármilyen sporteseményen is izgultam a kedvenceimnek,vereség még nem fájt ennyire! Sajnos a sors ilyen,de remélem egyszer visszaadja nekünk ezt az elvesztett lehetőséget. A vereség ellenére imádom ezt a csapatot,sőt még talán jobban,mint eddig bármikor,és tudom,hogy Brady-nek egyszer a jobb kezének minden ujján lesz gyűrű! GO PATS
2008. 02. 04. 11:44
Gaborka
Természetesen emellett gratulálok a Giants-nek!
2008. 02. 04. 11:55
TOMMY
Hát ennyire gyengén sem igazán játszottunk még, de hozzá kell tenni, hogy szerencsénk se igazán volt. Ha a negyedik negyedbe Jabar Gaffney meg tudja fogni Eli Manning passzát, akkor most mi ünnepelhetnénk. Sajnos ez most nem jött össze, egyébként pedig gratulálok a Giants-nek, mert ma ők voltak a jobbak.

Bár nem olvastam minden egyes hozzászólást, ami a meccs óta fent van, de azt vettem észre, hogy elég sokan rossz szemmel néznek a csapatra. Nekik azt üzenem, hogy csinálják végig, amit a fiúk és utánna forduljanak el tőlük. Aki igazi Hazafinak érzi magát, az ezek után is kitart a csapat mellett, aki meg csak a sikerek és a történelmi tett miatt lettek azok, viszont egy vereség láttán a csapatnak ugranak, azoknak nincs itt helye! Egy biztos én kitartok csapat mellett, mert amióta 2004-ben először láttam őket, azóta az egyik fontos dolog az életemben, hogy lássam őket.

PATS 4 EVER!!!
2008. 02. 04. 12:00
Pierre
Helló mindenkinek!
nem könnyű ilyenkor megtalálni a megfelelő szavakat.
először is gratulálok az ellenfélnek, hatalmas csatában győztek le minket, és szerintem megérdemlik a tiszteletet.
és persze szívból gratulálok a "saját" csapatomnak is, akik bármennyire is akarták sajnos nem lett az övék a trófea.
köszönöm nekik, és persze a holnap minden munkatársának és tagjának, hogy "részese lehettem" ennek a történelmi menetelésnek. GO PATS!!
Ui.:
Remélem sikreül a fiúknak minél hamarabb feldolgozni ezt a "helyzetet", és nem lesz amit Ricsiék mondtak meccs közben, hogy a vesztes csapatnak mindíg kell 1-2 szezon h talpraálljon, h fel tudja dolgozni a történteket.
bízom benne hogy nem így lesz.
Mégegyszer THX mindenkinek!
Hajrá fiúk, fel a fejjel!
2008. 02. 04. 12:02
Tibery
Hát igen, én sem tudtam nagyon aludni...
Aki igazi drukker az tényleg kitart a csapat mellett. Egyébként én is az első magyarországi meccs óta (2004) szeretem a csapatot.
Be kell ismerni, jobb volt a Giants, a védelme kifejezetten, a miénk az utolsó drivenál mintha összezavarodott volna.
Másrészt nem értettem néhány playünket, pl a 4. és 13-at fiel goal helyett, vagy hogy az utolsó támadásunknál miért nem futottunk, így nyilvánvaló volt, hogy marad elég ideje a Giantsnek. Támadásban meg sajna tényleg "csak" akkor szedtük össze magunkat, amikor szorult a hurok...
Én mondjuk inkább Tuckot választottam volna MVP-nek mint Elit, de ez az én véleményem.
Seaut sajnálom, még mindíg nincs gyűrűje, és 40 évesen ki tudja lesz-e még lehetősége (remélem igen)
De Akkor is: Hajrá PATS, ennek ellenére iss csodálatos szezon volt sok örömmel tűzdelve...
2008. 02. 04. 12:05
Tibery
Tommy: Ez az INT-s helyzet igaz Samuelre, meg Meriweatherre is.
Másrészt tényleg respect a srácoknak, nagy dolgot hajtottakvégre.
Delpierre: Nem hinném, hogy a Pats is ennyire visszaesik... Kérdés ugyan, hogy mennyire marad együtt a csapat... Asante ugye könnyen lehet, hogy megy, és szerintem talán Stallworth is... De még úgyis nagyon erősek maradnánk.
Go PATS!
2008. 02. 04. 12:05
Gabesz
még ha 0-16-os szezont produkálna a csapat (ami remélem soha nem következik be) akkor se tudnék másik csapatnak szorítani.ez benne benne van a sportban.4 éve az utolsó fordulóban (itthoni focicsapat) kikaptunk és így 2 ponttal elbuktuk a bajnokságot de a következő szezonban sikerült megnyerni, a sportban mindig van következő év és ez a szép benne.
2008. 02. 04. 12:10
Tibery
Gabesz: Egyetértek, az a szép ebben a sportban, hogy nincs lefutott meccs. APO-ban pedig egy emccsen bármi megtörténhet...
2008. 02. 04. 12:16
Pierre
Tibery, és sem hinném hogy visszaesnének, csak idő kell amíg lelkiekben megemésztik ami velük történt. van rá fél évük
2008. 02. 04. 12:21
Tibery
Lapirre: Persze értem mit mondassz, csak nem hiszem ,hogy olyan visszaesés lesz, mint a Bearsnél, vagy az NFC döntős Saintsnél.
2008. 02. 04. 12:24
Pierre
Oks! akkor ezt megbeszéltük :D
2008. 02. 04. 12:24
Lacus
Mielőtt bárki bármit is félreértene: az hogy valaki bírál valamit a csapaton belül, önkritikát gyakorol, az nem azt jelenti hogy elpártolt a csapattól! Mert aki aztr mondja, hogy gyönyörűen játszottak tegnap a fiúk és nem volt semmi hiba az valóban divatdrukker és abszolút nem ért a focihoz... Attól hogy az off-fal tegnapi munkáját enyhén szólva egy kalap sz*rnak tartom ugyanúgy szeretem a srácokat egytől egyig, és alig várom hogy ősszel újra nekik szurkolhassak! Tehát kedves "ne bíráljátok a csapatot" hozzászólók, azért önkritikát lehet gyakorolni, mert sajnos van miért... A kis Manning meg lehet hogy felnőtt a ligához, de ezt majd a jövő dönti el. A Giants-nek arra kell figyelni véleményem szerint, hogy a Plexico-hoz hasonló fiatalok ne szálljanak el maguktól jövőre... A Pats-nek nem tudom min kell jövőre gondolkodnia, egyenlőre még fel sem fogtam, hogy nincs meg a Vince Lombardi trófea...

Srácok, nekem olyan végtelenül szomorú napom van...
2008. 02. 04. 12:25
Felix
Emlékezzetek vissza tavaly egy már megnyert AFC döntőt veszítettünk el, aztán idén meg 18-0. Remélem a következő szezonban eggyel elöbbre jutunk.
2008. 02. 04. 12:27
hollyday
Csak annyit mondhatok 18-0. Hajrá HAZAFIAK! GO PATS! Szép volt.
2008. 02. 04. 12:29
Szomorú látni azért, hogy ha ide nézek bal oldalra csupa W betűt látok, mindössze egyetlen L betűt.....az utolsó helyen...
2008. 02. 04. 12:29
Imitheking
A kalap szar O-fal nélkül lehet, h el sem jutunk idáig. Felesleges bűnbakot keresni, az a Giants passrush csoda volt.
2008. 02. 04. 12:30
Tibery
Felix: Ezt a veretlen alapszakaszt azért nehéz megismételni mégegyszer, ne feledjük, jövőre is mindenki minket akar majd megverni, meg a Giantset. De ha nincs is tökéletes szezon, azért kívánom, hogy Seau maradjon, és meglegyen végre a gyűrűje.
Lacus: Egyetértek, nekem az nfl.hu-n mondták azt, hogy divatdrukker vagyok, mert kritizáltam a csapatot, szerintem nem csak a jót kell látni a rosszat is...
Más: Én azért Tiki Barbert sajnálom, pont most vonult vissza...
2008. 02. 04. 12:32
Tibery
Szerintem sem csak 1 csapatrészen ment el a emccs, magukhoz képest a srácok most nem pörögtek a maximumon. De az vesse rájuk az első követ, aki utánuk csinálja a 18-0-t...
Go Pats
2008. 02. 04. 12:32
Lacus
Imi király, látszik hogy nem érted mit mondok ezért mégegyszer bele sem vágok... Akik itt ismernek az oldalon ugyis tudják mire gondolok.
2008. 02. 04. 12:40
Felix
Jövőre nem is a 19-0 a lényeg. Legyen 14-2 vagy 13-3 alapszakasz, de a végén legyen miénk a gyűrű.
2008. 02. 04. 12:43
Gearhead
Köszönöm a csapatnak ezt a fantasztikus szezont amit láthattam! B
ár most nem került fel a hab a tortára azért azt hiszem, hogy ez a "torta" így is sok kedves emléket fog maga után hagyni.
Go Pats!
2008. 02. 04. 12:47
Felix
Most hogy így vége a szezonnak, szerintetek mi lesz Josh McDaniels-el
2008. 02. 04. 12:47
7brady7
4. és 13.-nak miért kell nekimenni ?!?! egy SB-on, amikor nem megy a passz. miért csak bradyt erőltetjük ?! beszürkült a coach staff, tudtuk h az egyetlen esélye a giantsnek ha bradyt elkapják. miért nem volt fent több TE??????, futást is segítette volna. miért csak a passz?!?!?!?!? szégyenteljes offense. seau-ék a lelküket kitették, megállították a giantset 3 negyeden át. miért nem volt elég nekünk a field goal????!?!?!? amikor mindig csak egy fg-on múlik. most is azon múlt. football is over
2008. 02. 04. 12:49
7brady7
ezt nem a giants nyerte meg hanem mi veszítettük el. min dolgozott 2 hétig az edzői stáb?!?! egy grossman féle chichagoban több kreativitás van mint ami bennünk volt tegnap
2008. 02. 04. 12:52
soma21
Sziasztok!

HÚ, hol is kezdejem... Talán ahhoz tudnám hasonlítani az érzést ami ma kerülgetett hajnali 4kor, mint amikor Cartman a South Parkból ideges....gyűlölet,szenvedély,elkeseredettség,szívszakadás!Aztán ma felkeltem, másfél órán keresztül ekrültem a netet, nem tudom miért??? De kicsit lenyugodva pár pontban szedtem össze a meccsel kapcsolatos észrevételeimet. Régen nézem az NFL-t, nem vagyok nagy szakértő, de próbálom leírni mit és miben vélem felfedezni a hibákat(máramennyire én megítálhetem)...

1. Azt vettem észre, hogy amikor az ellenfelünk egy hosszú pontotkat záró drive-al nyit, az blokkolja az offensünket, ezesetben az lett volna szerencsésebb ha mi kezdünk szerintem.

2. OFFENSIVE CORDINATOR: Túl sokat akart. Már a média és mindenki egy zseninek nyilvánította ki, aki nem tud hibázni, mindenkit átver és a következő évek nagy head coach-a lehet... Ezt látom a legeslegnagyobb bajnak. Nem láttam a rövid 5-6-7 yardos passzokat amikkel egy jó defense-t szétziláltak már sokszor Tom-ék...Miért nem lehetett ezeket hívni, ehelyett számos nagy játékra való kísérlet, de miért??? Vezettünk a 4.negyedig!!! Kicsit elbízta magát a srác, és ahoyg lenni szokott, nem igazán ment oda senki hozzá és vágott le egy pofont hogy ébredj fel öcsi ez a SB!!! Itt más játék kell!!! Az ellenfél D-je nem hagy annyi időt....

3. A FAL: és köszönöm nekik, hogy lehetővé tettek egy ilyen csodálatos szezont, nem lehet hibáztatni, mert a Giants D-je fantasztikus volt... Azt a nyomást még a szezonban senki nem volt képes elviselni tőlük, ezért a sok sack... Amúgy észrevettétek, hogy Strahan, Osi és Tuck ékes példányai a majmokank(semmi rassziznus és bántás nélkül), hiszen a hosszú labaikkal és hosszú kezeikkel úgy hatoltak át rajtunk, és mindenkin, egész évben mint kés a vajon. Ilyen testfelépítéssle az Isten is erre a posztra teremtette őket, félelmetesek.....Elismerésem,mert őke nyerték meg nem, a Giants offense....

4. Bírók: Soha, semmikor, semmilyen sportban nem okolom a bírókat, itt sem hiszen mindkét oldalra voltak tévedéseik, de azt azért szeretném elmondani, hogy a NE-et mindig lélektani pillanatban sikerült rossz döntéssel hátráltatni... és ahogy számoltam eggyel több rossz döntéssel sújtották őket!!! Egy SB-n ez már TD hátránnyal ér fel... és kedves bírók! Én kb. 3 sima eccerű klasszikus holdingot láttam Vrabelre!!!!! Ti mit néztetek!?!?!?

5. Samuel: fantasztikus játékos, de már kicsit szerintem másfele járt fejben! Nem akarom kihegyezni rá, de már a milliók jártak a fejében, egy jó kis zsíros szerződés! Mert kinek az ügynöke vesz olyat bele egy játékos szerződésébe, mehet ha a csapat 15 meccset nyer, vagy vmi hasonló... Sajnos amikor szállt felé a labda ő már azt látta maga előtt, hogy TD-t ér el belőle és az plussz 3 misi lesz.... és jöhet, hogy ők profik meg minden, de EMBEREK!!! Ez a hibafaktort senki sem kérdőjelezheti meg, ő is pénzből él, csak többől mint az átlagok...

6. Az LB sor: GYÖNYÖRŰ, HIBÁTLAN, ISTENEK, MENNYBE MENTEK MÉG HA NEM IS NYERTÜNK!!!!FANTASZTIKUS EMBEREK, ahogy küzdöttek és ütköztek a tank szerű Ginats RB-ekkel!!! Ezek után nem tudom, hogy miért nem adta meg a sors, hogy Seau nyerjen... De attól még CSODÁLATOS SPORTEMBER!!!!!

7. Teher: ezt a terhet senki sem képes elviselni!! Más már régen a diliházba került volna hasonló szituban... KÖSZÖNÖM NEKTEK A CSODÁLATOS SZEZONT! 18-0!!! EZ MINDENT ELMOND!!!

8. Manning faktor: Kevés embert útálok, de ŐKET nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon........ Hogy lehetett ő az MVP ez a s*z*a*r*f*o*s... Hány olyan játék volt, hogy csak eldobat lesz ami lesz alapon.... Ez nem teljesítmény!!! Láccik, hogy amerikában mindenhol vannak szakértők akik értik a dolgukat...lsd. Oscar-díj - Titanic!!!

9. Tight-End: Miér tnem használunk kicsit több TE play-t?? Azzal meglephettük volna őket és plussz egy TD-t jelentett volna...

10. Randy Moss: volt rossz elkapása??? Én nem emlékszem rá??? Itt elő kell hozno megy közmondást: "Sok kicsi, sokra megy!" Tehát hiányolatam, a rövid passzos rá épülő játékot, amit Welkerrel tökéletesen csinálnak, hiszen csodálatos kezeik vannak, plussz Moss magas és senki nem szedi ki a kezéből a lasztit...

Na be is fejezem, mert kicsit hosszúra sikeredett, csak máshol nem tudom leírni, és csakis TI értetek meg... Mive lnem vagyok szakértő, a hozzászólásokat szívesen várom, mindenből tanul az ember alapon!!! Már aki végig bírka olvasni... :D

PATS FOREVER!!!!!!!!!!!!!!
2008. 02. 04. 12:57
soma21
Bocsika, nem birka hanme bírja!!!
"Már aki végig bírka olvasni…"

PATS FOREVER!!!!!!!!!!!!!!
2008. 02. 04. 13:12
Koviati
Hány meccet láttam már, amikor Brady az utolsó drive-ban megfordította a meccset. Most is megcsinálta, csak túl gyors volt, a Giants kapásból visszalőtt. Ha emlékeztek a Ravens elleni utolsó támadásra, akkor ott minden velünk volt. Most ellenünk. Veszíteni tudni kell, de nem lehet megszokni. Fel a fejjel, BB szerintem már a következő feladatra/meccsre koncentrál.

Az a 18 győzelem felejthetetlen, csak a halhatatlanságot buktuk el. Hogy fogom kibírni ennyi ideig meccs nélkül...
2008. 02. 04. 13:13
Imitheking
Nekem nem a kritikával volt a bajom, hanem a megfogalmazással. Én is mérges voltam sok dolog miatt, főleg a playcalling nem tetszett. Mint a második TD-t érő drive is mutatta, mikor mentek a régi rövid passzok, nem volt semmi gond. Brady megkapta, felnézett, dobta. Kellett neki két mp ehhez. Ezzel vertük meg a JAX-et, ezzel vertük a SD-t...Az oké, hogy nagy volt a nyomás, de nem lehetett volna ezt erőltetni végig?
2008. 02. 04. 13:23
numero1
Imitheking! Lacussal teljesen egyetértek mindabban amit leírt és a kedvenc csapatot szeretni kell, de nem majomszeretettel! Az offens fal magához képest csőd volt ha tetszik ha nem! Képtelenek voltak Bradyt megvédeni! Mi attól még Pats rajongók voltunk,vagyunk és leszünk is! Pats forever!
2008. 02. 04. 13:26
Lacus
Imikirály, a megfogalmazás azért olyan amilyen mert ilyen a lelkiállapotom, és mert véleményem szerint 30 percen keresztül nem kapot Brady 2-3 másodpercnél nagyobb zsebeket, az off fal emberei végig úgy játszottak, mintha most jöttek volna az egyetemi bajnokságból, stb, sorolhatnám! Az nem fal volt amit tegnap láttunk, és mondhatja nekem akárki, hogy a Giants ennyire jó volt, akkor sem hiszem el, hogy fél órán keresztül nem tudtak tartani egyetlen tisztességs zsebet sem... Tudom, hoigy ez a fal vitte el a csapatot 80%ban a döntőig, de amit tegnap műveltek az nem profi játékosokhoz méltó. Az off edzők munkáját most hogy 4x pörgetem át a meccset szintén nem értem... 4 és 13-ra rámenni? rövid passzos játékot hanyagolni? futójátékotcsak immel ámmal? Wes élete eddigi legjobbját nyújtotta, ki kellett volna használni! Kevin sérülten tette ki a szívét a pályára! Ennyit érdemelt a def sor, amiért meghalltak a pályán? Istenem, de sokat fogok még ezen a meccsen dühöngeni...
2008. 02. 04. 13:38
csetmenszky
Egy 100%-os amerikai és giccses álommal lettünk kevesebbek... Az igazi érték az, ha a csapatunk jövőre odaáll és kőkeményen elviszi a superbowl-t. Még csak a történet felénél járunk... Go Pats!
2008. 02. 04. 13:41
zinedine5
Sziasztok.

Olvasom amit írtok, van amivel egyetértek, van amivel nem, de ez mind lényegtelen.
Képtelen vagyok helyesen gondolkodni, egész egyszerűen csak mérhetetlen módon el vagyok keseredve.

Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire szar érzés lesz, de azért Go Pats!
2008. 02. 04. 13:50
Lacus: szerintem amíg élek nem fogom megérteni azt a 4th&13-at. jobban bízott benne BB és Josh, hogy meglesz ebből a first down, mint hogy Gost belövi 49-50 yardról? mert ha igen akkor villámgyorsan nézzenek új kicker után... ilyet még egy nyeretlen dolphins ellen sem lehetne csinálni. Főleg úgy hogy már a félidőtől látszott, ez egy kevés pontos meccs, ahol minden egyes játékért nagyon meg kell küzdeni, mert támadásban semmi sem úgy működött, ahogy kellett volna.

Baromi csalódott vagyok. (amint elérhetők lesznek az interjúk azonnal kiteszük, abból talán okosabbak leszünk).
2008. 02. 04. 13:56
Montesclan-pats
Lacussal és Somával is sok mindenben egyetértek, de én az előző cikkhez írtam le az észrevételeimet kritikáimat. Mert a hibákból okulni kell.
2008. 02. 04. 14:15
csetmenszky
A 4. és 13-at én sem értem. A végén viszont egy field gól pozíciót el lehetett volna érni 10-20 yardos passzokkal. De Tom csak vágta előre a semmibe. Sajnos itt már pánik volt a javából. (Volt egy közeli a negyedikben Giants vezetésnél Bradyről. Lassítva. Azt a tekintetet nem felejtem el. Bizony ott olyat láttam a szemében, mint még soha...az elbizonytalanodás századmásodpercét) De én úgy érzem, a tegnapi vereség után, még nagyobb elkötelezettje lettem a csapatnak.
2008. 02. 04. 14:15
numero1
És ne mondja nekem senki, hogy pár hét múlva megszépül ez a 18-0,mert ez nálam olyan mint amikor egy VB-én vagy egy olimpián agyonversz mindenkit és a döntőben levernek pedig te voltál a favorit. Az a második hely sosem lesz édes mert nem megnyerted az ezüstöt, hanem vesztettél egy aranyat! Lásd női kézisek! Ezt a Pats játékosai is így érzik és így is fogják de erőt is ebböl lehet meríteni! Persze a csúcsok attól még csúcsok maradnak, csak a pont nincs az I-n! Pats forever!
2008. 02. 04. 14:16
Montesclan-pats
Mondjak egy jó,hírt is? ha jól olvasom Jason Taylor jön a Patsbe. Erősítsetek meg vagy ( ne)cáfoljatok .
2008. 02. 04. 14:18
csetmenszky
Bocs, de a Tom Brady and the heartbreakerst-t elsütötte már valaki?...
2008. 02. 04. 14:19
Professor
A meccs utolsó 2 perce volt életem legrosszabb 2 perce.(pedig még elég fiatal vagyok). Borzalmas volt nézni ahogy összeomolva lekullog a kedvenc csapatom a pályáról. De akármi is lett a vége én még kitartok a csapat mellett.A stúdióban lévő kommentátor megjegyzése: "MI AZ AMERIKAIFOCI?? 22-EN JÁTSZÁK ÉS A VÉGÉN A PATRIOTS NYER!!" Szerintem ez még mindig igaz.
2008. 02. 04. 14:26
7brady7
hogy mondhattok olyat h nem baj majd jövőre ?!?!?!? ember ennél jobbak jövőre sem lehetünk. egy ilyen alkalom egyszer jön el az ember életében, legyen szó tom bradyről vagy bárkiről. dühös vagyok mert "elhitették" velem h ez már a miénk lesz. már éreztem a győzelmet, láttam ahogy ünneplünk, erre bumm. nem tudom mit képzelt a coach staff. nem a fal hibája. rossz taktikát dolgoztunk ki. néha egy-egy ben verték meg a falunkat, de 80%-ban taktikai hibából. nem maradt emberünk, rosszul blokkoltunk. nagyon mérges vagyok , leírhatatlanul. 4. és 13. mit akartunk csinálni te jó ég. az alapszakasz óta nem volt hosszú passzunk. akkor miért a Bowl-ban próbálkozunk ???!?!?!?!?!!!!
2008. 02. 04. 14:31
7brady7
kaptunk volna ki úgy, hogy felkészültünk rendesen, de jobb volt a giants hiába próbáltunk meg mindent. de ez kívülről úgy tűnik h a sok "csak a következő meccsre koncentrálunk", "veszélyes a giants" , mind üres frázis volt. még most sem hiszem el... college-ban jobb edzői munkát látok. 1etlen egy dologra kellett felkészülnünk. a nyomásra amit brady kapni fog. az h egy ilyen hidegvérű irányítóval nem sikerült, ez maga a szégyen. sokkal többet vártam az edzői stábtól. egyetlen egy r*hadt dologra kellett volna figyelni. és képesek lettünk volna de nem volt semmilyen taktikánk. ilyen szar blokkokat, és hívásokat........ régen láttam. elkezdünk futni 10-ből egyszer, akkor is a rossz oldalra Osi-hoz. elképesztő
2008. 02. 04. 14:46
numero1
Ez kib**ott szar hétvége volt! Az összes csapat kikapott akinek szúrkolok! NHL Colorado, hazai hoki Dunaferr, foci Real Madrid, és a Pats! Szerdáig KO!
2008. 02. 04. 14:55
Gabesz44
A vereségtől eltekintve még ŐK A LEGJOBBAK!!!!
2008. 02. 04. 14:59
7brady7
gabesz nem tudom én úgy láttam éppen most lett a Giants a bajnok.
2008. 02. 04. 15:04
pointer01
7brady7: senki nem hitette el, hogy nyerni fognak!! Sőt!!
megmondták hogy nehéz lesz, az volt!
voltak rossz húzások mind a két oldalon, de mi húztuk a rövidebbet!! Ennyi!!
És hogy jövőre nem lehetünk jobbak??? Válts csapatot!!
2008. 02. 04. 15:07
Skipy
Én új tag vagyok itt, de egy ideje én is nézek NHL-t. Ezt a rendkívül fájdalmas vereséget leszámítva összességében szép idényt zártunk. Ne felejtsük el a 18-0-t! Továbbra is go Pats!
2008. 02. 04. 15:08
pointer01
Skipy: NFL nem NHL!! Mindkettő kemény sport de nem mindegy :D
2008. 02. 04. 15:10
7brady7
@pointer01 te vagy az ügyeletes pandúr?! ha divatszúrkolókra vadászol akkor rossz úton jársz. már akkor Pats szurkoló voltam amikor még nem is hallottál róluk.
senki nem hitte el h nyerni fognak?! akkor miért léptek pályára?!?!?! és ne mondd nekem azt h több évnyi várakozás után egy ilyen szezon megismételhető jövőre.
2008. 02. 04. 15:13
Mr nemo
A vereség több tényező összességéből lett. Azért írtam korábban, hogy nem kell hibákat keresni, mert több olyan momantum is volt, amin elment a meccs. Kihagyott helyzetek, rossz hívások. A Giants oldaláról a jól sikerült playek, vagy egy-egy bírói döntés.

Külön-külön, vagy akár csak az egyik megléte nélkül nyertünk volna. DE semmi értelme a "mi ett volna, ha..." frázisok csattogtatásának. Kikaptunk, ők voltak a jobbak! Nem a bírók miatt vesztettünk (az a Colts elleni meccs lehetet volna, de megnyertük), nem a támadófal miatt veszítettünk, nem a rossz play hívások miatt veszítettünk, nem a kihagyott interceptionok miatt vesztettünk. Hanem ezek összessége miatt.
A Giants defense nagyon jól játszott, Eli összekapta magát. És sikerült néhány "névtelen" játékosuknak nagyot alakítani. Nekünk meg nem jött be. De a végeredmény összetett dolog, nem hiszek a bűnbak keresésben, ezért nem értem a gyalázkodást. A kritikának persze helye van, mert követtünk el hibákat.
De annak semmi értelme, hogy a fórumon emiatt néhányan személyeskedésbe kezdjenek. Persze megtehetik, szabad országban élünk. Csak szerintem nem méltó a csapathoz... ennyi.
2008. 02. 04. 15:15
zsesszi
a csapatot ezután is ugyanúgy fogom szeretni! hogy mondták a mátrixban:"minden ami elkezdődik, egyszer véget is ér...".hát így volt ez most is csak a legrosszabbkor! de ha sikerül legközelebb, még édesebb lesz a győzelem íze!
de ha a pozitivumokat nézzük: 18-0, létrejött a pats.hu (amiért megint csak 1000 hála a készítőknek), megtalálta egymást a sok honi Pats drukker...stb.

és óvatosan, akik esetleg úgy érzik elpártolnak a csapattól, mert jövő szezonban ismét jövünk :)

ja, és mégvalami: most hogy lement a szezon, beszélhetnénk a fan clubbos pólókról, mert szerintem sokan hordanák, nagy-nagy büszkeséggel!

Magdolna! Te pedig gyógyulgass, jobbulást és várunk vissza!!!
2008. 02. 04. 15:18
zmaroti
Sziasztok,
így 103.ként nem sokat tudok hozzátenni, hiszen a hölgyekurak mindent leírtak amit lehetett. sírást sikert szomorúúságot.

1 dolog miatt zavart a vereség, mert ahol nézetm volt 1 NYG fanatikus amerikai aki az egész meccs alatt költészetet nem ismerve beszélt TB-kről. jó lett volna odamutatni a végén számára a nemzetközi jelet hmmmm, no sebaj, majd jövőre, ha eljutnak a SBig akkor ezt megteszem, de szerintem úgy járnak mint a macik tavaly.

Köszönet a honlapért !!! Gratula.

Talán 1x a pets tábor közösen nézi a meccseket, hogy megmutassuk milyen erősek vagyunk mi is, nemcsak a csapatunk.
2008. 02. 04. 15:20
Jaq Draco
Sziasztok Pats Fanok!

Csak azt szeretném mondani, hogy szerintem aki tagja, az térjen vissza az NFL.hu ra. Tudom szívszorító volt ez a döntő, de az NFL.hun sokkal több a szimpatikus, baráti, mint a cinikus hozzászólás, és bizony hiányoztok, még nekem is, pedig ez nagy szó :)
Ha nem jöttök, akkor csak fogadjátok gratulációmat
Akárki akármit mond. A sporttörténelem egyik legnagyobb műve volt a 2001-2008 Patriots. Számomra odatehető a Chuck bácsi féle Steelers vagy a Madden féle közönséges bűnözők mellé...simán...
Feltámadás pedig bárhonnan van, lásd Giants.

Vigyázzatok magatokra fel a fejjel.

üdv Helmet
2008. 02. 04. 15:20
pointer01
7brady7: Nem vagyok pandur, és nem tudom te mióta tartod magad pats drukkernek!!! Csak azt tudom én mióta!! (1993-2001-ig Bostonban éltem)
Azt írtam "nem hitették el senkivel", nem pedig azt "nem hitte el senki"!!! Van különbség!!!
Nem ismételhető meg?! Miért nem! Ebben a szezonban gondoltad volna?! Nem hiszem!!
Nem kell negatívnak lenni!! Gondolj bele ha Dolphins szurkoló lennél?! :D
2008. 02. 04. 15:21
Zarathorn
Fan Clubbos poló lesz? Ha lesz én tuti rendelek!!!

Az NSO-on annyi már bocsánat,hogy így mondom de annyi majom és annyi divatdrukker van hogy ihaj meg csuhaj.
Amit most irok lehet, hogy apats fanok megölnek de én tegnap nem tudom miért de megéreztem hogy nem fogunk nyerni.
Már bocsika, hogy ilyet irok de ez van éreztem, hogy baj lesz tessék. A számomra akkor ők jelentik a csapatot és remélem, hogy a társaság magja talán magmarad habár a def egy picizt koros de viszont nagyon rutinos!
Na zárom soraimat és
Go Pats!!!
2008. 02. 04. 15:21
doctor
Hali Én arra lennék kiványcso valójában Bradynek mennyire játszot szerepet az esetleges "sérül" ebben rossz teljesítményben De talán majd jövőre Hajrá PATS!!!!!
2008. 02. 04. 15:22
Plota
Minden elismerésem a csapaté! Hatalmasat játszottunk a szezonban, és a 18-0 tényleg magáért beszél. Az NFL-t csak ebben a szezonban kezdtem el nézni, de nagyon megtetszett, és a Hazafiak egyből bejöttek! :) Nagyon lehangolt lettem hirtelen fél perccel a meccs vége előtt, de a játék már csak ilyen... Kitartás! Jövőre 19-0 lesz!!! :D

(Ui: Póló engem is érdekelne!:)
2008. 02. 04. 15:23
zmaroti
elnéztem, csak 106 lettem wow
2008. 02. 04. 15:26
Geven
Ezt nehezen akarom elhinni...
Nagyon gyenge offense...1 Moss fan...
2008. 02. 04. 15:46
boyler
Ez van! Jobb volt a Giants. Szerintem túl keveset kockáztatott a Pats és nagyon gyengén muzsikált a támadó fal! A végén meg Hubbs óvodás hibát követett el. De leginkább , bár nem szeretem, de el kell ismernem, hogy Eli nagyot játszott az utolsó drive-ban!
2008. 02. 04. 15:49
pointer01 - 7brady7: nyugi, lécci! Ne veszekedjetek, mi szurkolók tartsunk össze, kapunk így is hideget - meleget a többi szurkolótól, legalább mi ne csináljuk ezt! Nem hiszem h srácok is egymás torkának ugrottak volna! Tudom, hogy mindenki feszült most, fáradt, csalódott, ami teljesen érthető. Én is az vagyok, nő vagyok, bevallhatom: elég sok könnycseppem folyt el mióta vége a meccsnek... de ez van. Nem tudunk sajna ezen már változtatni, akkor sem ha itt egymás torkának ugrunk.
Van mind a kettőtöknek igaza, a fő igazság vhol a kettő között van szerintem. Meglátjuk h mi marad a csapatból, lehet h majdnem minden, lehet h nagyon kevés, ezt most még megmondani nem lehet... Az "öregek" szerintem a maradásukat attól teszik függővé, h milyen lesz a jövő évi csapat. Ha látnak bármi esélyt is arra, hogy jövőre ott legyünk az SB-ben, akkor lehet hogy ráhúznak még 1 évet. Viszont ha nem, akkor bazári majmoknak már érthető módon öregek és abba fogják hagyni.

Egy valamit ne felejtsetek el: 16-0!! Ezt még SOHA SENKI (!!!!!!!) nem csinálta meg előttünk és nagy az esély rá, hogy rövid időn belül ne is csinálja meg más!! Ez a MIÉNK, EZT SENKI NEM VEHETI EL TŐLÜNK!!!! Én amikor ez meglett azt mondtam több helyen is: nem érdekel a gyűrű, ez megvan, ez a miénk, az már csak hab lenne azon a bizonyos tortán! Gyűrűt nyertek tavaly is, idén is, sőt, jövőre is fognak! Szerintetek hányan tudják h ki nyerte mondjuk 12 évvel ezelőtt az SB-t?! Nagyon kevesen, max az érintett csapat szurkolói. Viszont ezt a 16-0-t és a 18-0-t sok év múlva is mindenki fújni fogja, még a játékosok nevét is: Tom Brady, Randy Moss, Tedy Bruschi, Junior Seau, stb.! És a Giants-re is csak azért fognak emlékezni, mert MINKET vertek meg!!

Tudom h most nehéz ebben örömet találni, nekem is az, sőt, még egyelőre nem is megy, de idővel biztos vagyok benne h sikerülni fog! Nem lesz akkora az öröm mintha meglett volna a gyűrű is, de higyjétek el, az a torta nagyon finom tud lenni hab nélkül is! Csak még egyelőre ízlelgetni kell...
2008. 02. 04. 15:50
Bulow
Kedves Mindnyájan!

Én nem nagyon tudtam aludni, csak hánykolódtam, rosszakat álmodtam, nem tudom most se, hogy a fejem fáj-e jobban, vagy a lelkem. Régen éltem át ilyet, hirtelen nem is tudom mikor. Ez valóban egy halmozottan hátrányos helyzetű mérkőzés volt, akkor mondok ilyet, ha szarok vagyunk, szerencsétlenek és még a bírók is ellenünk fújnak. Ez most ilyen volt, ne rójuk fel senkinek, sajnos van ilyen, emelt fővel kell tudni veszíteni is. Van aki még győzni se tud úgy.

De mindenekelőtt: KÖSZI A PATS.HU-NAK AZ EGÉSZ IDÉNYT!

Ti itt, lányok és fiúk hetek alatt közösséget teremtettetek egy személyesen ismeretlen társaságnak, talán a tervek között az is szerepel, hogy ez megváltozzon (az ismeretlenség). Szóval jó dolog, hogy van a szájt, hajrá, hajrá, ez mindig a mi csapatunk marad, most már örökre...

köszi még1szer

Bulow bácsi
2008. 02. 04. 15:50
Medve12
Patriots Forever!!!
Érthetetlen!! Gratula a Giantsnak!
2008. 02. 04. 15:59
Solo777
Üdv Mindenkinek!

Most tértem magamhoz (a csalódottság és a nem kevés whiskey miatt).
Elemezgetni nem akarok, hogy mi volt az ami miatt elment a meccs (majd a szakértők úgyis megteszik ezt).
A LÉNYEG - Nagy köszönet az oldal létrehozóinak, hogy egy ilyen remek oldalt - és általa egy FANTASZTIKUS CSAPATért rajongó közösséget - létrehoztak.
2008. 02. 04. 16:02
Soldados
Vki kérdezte, hogy Jason Taylor jön a Patsbe. Ez nagyon valószínűtlen. Méghozzá azért, mert Taylor 4-3-as DE, márpedig a Pats 3-4-et játszik. Éppen ezért sztem Taylor alkalmatlan lenne a Pats rendszerében. Nem illik bele.
2008. 02. 04. 16:06
Solo777
Még pár napig biztosan az elveszett SB jár a fejünkben, de aztán fel kell állni, hiszen az élet megy tovább. Már most várom a holtszezonbeli híreket (játékosigazolás, draft), valamint az oldallal kapcsolatos dolgokat (fejlesztések) mert IMÁDOM ezt a csapatot. Csak felnézhetünk rájuk azért amit ebben a szezonban leraktak az asztalra (rekord hegyek). A PATRIOTS a 2000-es évek dinasztiája, és örülök, hogy láthatom őket saját szememmel, és nem csak olvashatok róluk, vagy videón nézhetem őket.
2008. 02. 04. 16:08
Nora
Akienke nem inge ne vegye magára, de : kérek mindenkit, hogy egy Super Bowl MVP QB tartsunk tiszetletben per pillanat ő most Eli Manning! Vitathatatlan érdemeivel vezette a csapataot és több pontot szerzett mint a Pats.( plusz a D) Ne értsétek félre én Pats drukker vagyok és legrosszabb volt látni, ahogy Tom a földön fekszik és kétségbeesetten néz a labdára.... sosem láttam tőle ilyet, még rosszabb, hogy Tedyt így kell búcsúztatni, de bármilyen lehangoltak is vagyunk a tiszetletet meg kell addni az ellenfélnek, még ha Manning utálók is egyesek. Elinak gratuláció jár, mert megérdemelte az MVP címet, már csak azért az egy támadásért is , és az egész Giants D amúgy sem fér be egy cadilacba,szóval ezért nem kapták ők. ( amúgy ha nyerünk szerintem Wes Welker kapja, hihetetlen nagyot játszott, tőle láttam ígazán nagy hajtást a pályán az Offenseünkből)
Na csak ennyit szerettem volna mondani :) Patsnek van még sok sok jó éve, imádom mézni a játékukat és mindig melletük állok-állunk! tavaly az AFC döntőn is túl kellett lépni nekünk is a csapatnak is, ez most nehezebb lesz, de mint mindig, a kövezkező meccsre kell koncentrálni! Go PATS!!!!!!
2008. 02. 04. 16:08
Lareay
egyetértek Solo777-tel,6percel a vége előtt még örömömben ugráltam majd 30másodpercel a vége előtt együtt sírtam a csapattal,összes szurkolóval.Bármi történt Pats továbbra is a csapatom marad és hogy ennyien kezdünk összejönni, azt annak köszönhetjük hogy létrehoztátok ezt az oldalt.
Fantasztikus Csapat,fantasztikus oldal,fantasztikus szurkolók.
Csak azt remélem nem törnek össze és mennek szét..és jövőre ha nem is 19-0 de megnyerik.
2008. 02. 04. 16:14
focilap
tavaly elvesztetük az AFC döntőt most a Super Bowlot. Jövőre az jön hogy megynyerjük a Super Bowlot.:)
Akkor most komolyan a jövőről: Sokan mondják, hogy elindul a hanyatlás korszaka. Szerintem nem. Én úgy gondolom, hogy ameddig Brady és BB itt lesz addig mindig meglesz az esélyünk az SB-re. Ha elmennek szerintem akkor indul el a hanyatlás, de akkor nagyon.
2008. 02. 04. 16:14
zsizsi
Gratula a NY-nak, jobbak voltak ezt el kell ismerni.:(
de...

Megszakadt a szivem, amikor a Giants megszerezte az 2. TD-t .((szegény Seau):().A hazafiakra nem lehet panaszom...nem voltak 100%-osak, és nem hozták az igazi formájukat, de büszke vagyok rá h ennek a csapatnak szurkolhatok!
Jövőre is GO PATS.
2008. 02. 04. 16:14
pointer01
Danna: Kedves danna!!
én nem veszekedésnek szántam, csak elmondtam a véleményem, és elmondtam hogy nem bírom a negatív hozzáállást! Nem lehet temetni valakiket azért, mert egy meccs nem sikerült (még ha ez a legfontosabb volt)!!
Nekem ez a csapat többet jelent annál minthogy ennyiért feladjam!!
Forever Pats!!
2008. 02. 04. 16:19
pointer01
Látjátok ezt szeretem amikor az előttem szólók csak ennyit mondanak: nem baj, majd jövőre!! Biznak bennük, ezek után is!!
Le a kalappal(full cap-el) előttetek!!
Ez az igazi fan zone!!
Köszönöm a szerkesztők áldozatos munkáját, amiért összetartják ezt a remek közösséget!! KÖSZÖNÖM!!

GO PATRIOTS!!!
2008. 02. 04. 16:20
abra89
Most fog kiderülni, hogy ki az igazi Pats drukker.
Kiváncsian várom az off-seasont...hogy ki marad megy, vagy ki érkezik.
GO PATS
2008. 02. 04. 16:27
Szerintem nem árt a csapatnak egy vérfrissítés, hosszútávon is kéne pár jó játékos.
2008. 02. 04. 16:30
kovi46
Sziasztok!

Most sikerült végigolvasnom az összes eddigi hozzászólást! Már a meccs után volt egy rövid irományom, most megkísérelnék egy hosszabbat.

Akik eddig megosztották észrevételeiket az SB-vel kapcsolatban jól tették, függetlenül attól, hogy milyen észrevételeik voltak. Hiszen abból látszik ki az igazi fan, aki képes észrevenni a csapat gyengeségeit és erősségeit, a meccsen elkövetett hibákat és jó megmozdulásokat. Továbbá a hibák ellenére is a csapat mellett áll és bízik, hogy a következő meglesz (aki nem így teszi az szerintem nem is igazi Pats szurkoló).
A meccsel kapcsolatban írhatnám én is hogy mi volt a baj, de nem szeretném újra megismételni a korábban elhangzottakat, mert így is fáj a fejem. :(

Zarathorn hozzászólásához annyit, hogy én még rosszabbat tettem: péntekről szombatra volt egy szörnyű álmom, amiért még most is lelkiismeretfurdalásom van. Azt álmodtam, hogy a Pats kikap a Giants-től 1X-1X -re (a pontos eredményre nem emlékszem, de azt tuti, hogy 1-essel kezdődött mindkettő). Elmondtam a barátnőmnek (szintén Pats fan) az álmomat (babonás lévén hátra nem válik valóra. Attól kezdve nagyon rossz érzésem volt a mecc napjáig és folymatosan próbáltam elhesegetni ezt a szörnyű álmot.
Vártam már nagyon a SuperBowlt (nemrég tudtam meg, hogy felvettek arra a munkára ahova jelentkezdtem és szurkoltam, hogy ne február 4-en kelljen kezdenem). Eljött a meccs napja, előkészítettem a kazettát, hogy megörökítsem a 42. SB-t, felvettem az öcsémtől kapott Brady mezemeet és leültem a tv elé. Sajnos nem a legjobb játékot láttam kedvenceimtől, de bíztam bennük, hogy véghezviszik 19-0-t.
A körmömet lerágtam a meccs alatt. Eljött a negyedik negyed és a Brady-Moss páros TD-t ért el! állva néztem azt a drive-ot. Eszembe jutott az egyik alapszakaszbeli meccs, amikor a Colts ellen, megszerezték a labdát és 1 perc alatt végigmentek a pályán Brady-ék és megnyerték a rangadót. Na jó ez lassabb volt, de akkor is boldog voltam! Könnyeket csalt a szemembe Seau és Teddy összeölelkézése.
Aztán jöhetett a Giants és az egyik legrosszabb 3 és fél perc életemben. Szintén állva néztem és izgultam, hogy kivédekezzék, de nem sikerült. Álltam és néztem a képernyőt, hihetetlen szomorú voltam. A (rossz) álmom valóra vált és a valódi álmom, amit szertettem volna meghiúsult!
Büszke vagyok a csaptomra, az egész évi teljesítményükre! Rossz lesz innen felállni, de szerintem ők megteszik és nem jutnak a többi SB-t bukott csapat sorsára.

Az idősekről: remélem még nem hagyják, abba. Szerintem ez plussz erőt adhat számukra. Ez egy jó csapat, amit együtt kell tartani. Végülis a Pro Bowl-on többen is ott lesznek közülük, míg a Giantsből csak 1-2 játékos! Egy példa: az Anaheim tavaly megnyerte a NHL-t és a Stanley kupát, Az idősebb Niedermayer és Selanne visszavonult, aztán a szezonközben visszatértek, hogy megpróbálják a címüket megvédeni. Éhesek, még visszavonulásuk után is éhesek.
Akkor most ezt vetítsük le a Patsre. 18-0 után vereség az SB-n. Egy ideig biztos keresik majd a miérteket, de szerintem összekapják magukat. Továbbra is éhesek lesznek, a rekordok már nem lesznek a szemük előtt, csak a gyűrűket szeretnék. Hihetetlen sport emberekről van szó, akik képesek erre. Egytől egyig!

A divatfanokról: Hát igen sok nagy csapat tájékán megtalálható a szurkolók ezen fajtája. Én sajnos, csak 2004-től követem az NFL-t, de kezdettől fogva a kedvenc csapatom a Pats! És magam is meglepődtem a felismerésen, hogy kik a kedvenc csapataim: a 90-es évektől szurkolok az MU-nak és Anglia válogatottjának! Az angol Manchester és az angol válogatott után tehát 2004-től új szerelmem van: NEW ENGLAND PATRIOTS! Külön öröm számomra, hogy ez az egy szócska angol/england összeköti a kedvenceimet! És ez így lesz továbbra is!
A Pats, ha nem is nyújt olyan fergeteges szezont, ha nem is nyeri meg az összes meccsét, remélem az SB-ig eljut, ha ez sem valósul meg akkor sem fog semmi sem eltántorítani Tőlük!

Én is köszönettel és gratulációval tartozok a honlap üzemeltetőinek!
A szurkolói póló engem is érdekel, bár majd gondolkodásba esem, hogy azt vagy a Pats mezemet vegyem fel, de szerintem felváltva teszem majd :)

Bocsánat a hosszú dumámért, de muszáj volt kiöntenem a lelkemet!

GO NEW ENGLAND PATRIOTS!!!!!!!!!!!!!!!
2008. 02. 04. 16:33
Nora
Kérdés: lehetséges, hogy elmaradt a QB-QB kézfogás? csak mert nézegetem a Pats képeit és nem látom...
2008. 02. 04. 16:38
trueplaya
Sziasztok!

Én is a szerkesztőségnek szeretném megköszönni a munkájukat,mert nagyon sokat hozzátettek ők is ehhez a szezonhoz!! Remélem folytatjátok,mert nagyon jó az oldal!!

Amúgy még mindig csak bambulok magam elé és azt mondom magamban,hogy csak rossz álom volt....remélem ettől a vereségtől még erősebbek leszünk jövőre!! Seau-t nagyon sajnálom...

Az MVP címet mindenképp a Giants védőfalának kellett volna kapnia,mert ők nyerték meg a meccset!!

PATS 4 ever!!!
2008. 02. 04. 16:38
temp
megmondom őszíntén több mint 50 ember van mindkét csapatban, nem szoktam figyelemmel kísérni, hogy mindenki mindenkivel kezet fog e, és ha nem, akkor ki rohant el a másik elől, ki nem teremtett rá lehetőséget/nem élt a lehetőséggel. De ha tényleg elmaradt, akkor 1-2 napon belül úgyis ettől lesz hangos a média...
2008. 02. 04. 16:44
lupus
Na,most,hogy sikerült az összes(!)előttem szólót végig olvasnom én is csatlakoznék.
Először is,nem tudtam,hogy ennyi NFL szintü edzőt rejt mi kis hazánk...Mindenki tudja a tutit?!4&13,neki mentek.ÉS???
Itt nem EGY(es) embere(ke)n ment el a meccs.A CSAPAT jutott idáig és a CSAPAT bukott el.A hibákat majd az arra hivatottak elemzik és én hiszem,hogy ki is javítják.Megtesznek mindent,hogy kijavítsák!
És TE,kedves szurkoló eddig a CSAPATnak szurkoltál.Hogy ezt 15éve teszed,vagy csak a 1hónapja nem érdekes.NEM ez a FONTOS!
Nem a mez viselésétől leszel Patriota...
Másodszor,egymás torkának a ketté harapásával nem segítetek magatokon.Én is és tudom,hogy még nagyon sokan szomorúak,dühösek,elkeseredettek...
Végül,mielőtt vki megmondaná nekem is a tutit,igen,tudom,önkritikát gyakorolni KELL!!!
Ami nem öl meg attól erősebb leszel.
Mint minden közhelynek ennek is meg van a maga igazság tartalma.
Kérek minden Patsfant,hogy az oldal készítőinek köszönjék meg,amit tesznek nap,mint nap!!
Köszönjük!
Ahogy meg kell köszönünk a fiúknak is.
Köszönjünk!
2008. 02. 04. 16:50
Én az MVP címet a Giants defensive coordinator-ának adtam volna, de sajna edző nem kaphat ilyet :D
2008. 02. 04. 16:53
lupus
Hát,igen a MVP cím a kis Eli-é(muhaha)
Nem,nem savanyú a szöllő,de ezt a meccset nem ő hozta.
Mindenki tegye szívére a kezét és gondolja meg jól,ha megmarad a 3 pont Brady megérdemelte volna,hogy MVP legyen??
NEM.
Sajnos,nem.
2008. 02. 04. 16:54
Skipy
Bocs, igen, NFL XD Mellément =)
2008. 02. 04. 16:55
Solo777
az én saját MVP-m megosztva kapja: a pats.hu szerkesztői gárdája és az oldalt olvasók
2008. 02. 04. 16:57
A Fan club polója ténleg jó ötlet lenne, biztos lenne rá igény...
2008. 02. 04. 16:57
Nora
viito: nem is azért kérdeztem, csak úgy feltünt... :D ( következőleg meg jó lenne, ha figyelnéd mind a 100 embert kivel fog kezet :D )
2008. 02. 04. 16:58
Proxi
Hihetetlen meccs volt! Sajnos nem tudtuk feltenni az i-re a pontot! Nem mondom, hogy nem vagyok csalódott, de próbálok a szépre emlékezni ebből a szezonból. Mert valljuk meg ez a csapat egy felejthetetlen szezon produkált amit senki nem vehet el tőlünk. Gondoljunk csak bele, hogy mennyi csapat szeretne csak a rájátszás közelébe jutni. Mi itt voltunk és nem is akárhogyan! 16-0 -ás alapszakasz. Megvertük a Colts-ot, a Chargers-t, a Cowboys-t, a Giants-ot, a Steelers-t. Azért valljuk be nem kis csapatok. A SB nem sikerült. De ott van nekünk Brady 50 TD-je, Moss 23 TD-je. Mennyi szép dolgot és nagy gyözelmet láttunk. Lehet másoknál ez semmit nem ér, mert a Lombardi az elsődleges, de azt csak egy csapat nyerheti meg. Nekünk most ez jutott! Én nem bánkódom. Büszke vagyok a srácokra és büszkén viselem a Brady mezem.
2008. 02. 04. 17:02
Soldiers_16
hát így van alig várom már szeptembert
2008. 02. 04. 17:11
kovi46
Osztom Proxi véleményét, valamint én is büszkén viselem a mezem!

Lupus: ha nem lenne mezünk akkor is a Pats-nek szurkolnánk...

Attól szurkoló a szurkoló, hogy mindig a csapat mellett áll jóban, rosszban, tegye ezt mezben, vagy anélkül!

Pats 4ever!
2008. 02. 04. 17:12
pointer01
lupus: R E S P E C T!!! :)
2008. 02. 04. 17:25
Solo777
valahol megvan már a következő szezon menetrendje?
2008. 02. 04. 17:27
temp
solo: bal felső sarok kereső: http://pats.hu/?p=215 :)
2008. 02. 04. 17:34
Solo777
viito - időpontok vannak már?
2008. 02. 04. 17:37
Beliboy
Én csak annyit mondanék, hogy számomra a Pats így is tökéletes! Jövőre pedig remélem egyszer kikapunk az alapszakaszban, így nem lesz rajtunk akkora teher mint most. Mert a Giantsnak jóval kevesebb veszteni valója volt mint nekünk. A lényeg, hogy: "Go Pats!!!"
2008. 02. 04. 17:41
pacalpofa
sziasztok
először is köszönetet mondok a készítőknek akik megcsinálták ezt a tökéletes oldalt
A meccs eléggé szörnyű volt.Jó lett volna egy perfect szezon de tökéletesség nincs.Eljön még a jövő szezon.És Tommal Randy-val Juniorral (remélem) és a többbiekkel ott leszünk a döntőben .vagy összeomlunk de ezt Bradytől nem várnánk
Tényleg szörnyű hogy Eli lett az MVP.A meccs jó volt izgalmas.Remélem jövőre is a Giants lesz az ellenfelünk de erre kicsi az esély és kiverjük őket.Ott leszünk és megmutatjuk Eli-nek mi az az amerikai foci
2008. 02. 04. 17:51
Snake
Nagyon sajnálom a csapatunkat, és a játékosokat, EMBEREKET.
Borzasztó érzés lehetett ott a pályán, ugyanúgy nekünk a képernyők előtt.

Előre kell már tekinteni, a múlton kár rágódni, még ha annyira fáj is.

Az oldal üzemeltetői, szerkesztői felé lenne egy javaslatom, mint hivatalos PAts fanclub, írhatnánk pár szót a CSAPATNAK, hogy mennyire büszkék vagyunk rájuk, hogy nálunk is van, aki szomorúságban is velük van.

Jövőre? Csakazértis!!!!!!!
2008. 02. 04. 17:53
kedi
Sziasztok!

Nagyon szomorú, ami történt tegnap éjszaka nem is tudtam aludni csak 1-2 órát, mert egyfolytában pörögtek az események a fejemben. Nagyon kevesen múlt a végén, de ez van. Őszintén szólva nagyon sajnálom a fiúkat, akiknek egy ilyen szezon után szinte járt volna a SB, de sajnos ilyen a sport, hogy sokszor pont a legfontosabb meccsen nem jönnek össze a dolgok. A ny úgy jött a sb-ba, hogy szinte magukon kívűl játszottak már a cowboys és a packers ellen is és ezt a formát át tudták menteni a sb-ra. Őket nem nyomta annyira a tét, hiszen már szinte az is ajándék, hogy itt lehettek. Ellentétben velünk, akiket már az alapszakasz közepe óta mindenki arról faggat, hogy meglesz-e a perfect season stb. Meg hányszor hallottuk, hogy mit ér a perfect season a sb. nélkül... stb. Ez a tét és ennek a lehetősége az ami meglátszott brady-n is és a többieken is, mindennél jobban akarták ezt és ennek a nagy akarásnak (közhely ugyan, de igaz) nyögés lett a vége. Nagyon sajnálom a fiúkat és rendkívűl szomorú vagyok, de bízom benne, hogy jövőre ott lesznek újra a sb-on és most brady lesz az mvp.:) GO PATS!
2008. 02. 04. 17:57
fanette
Sziasztok Pats Rajongók!
Ma úgy mászkáltam a munkahelyemen, mint egy zombi. A kialvatlanság még felejthető lett volna, de a szívem szakad meg a fiúkért. De véget vetek az önsajnálatnak, és remélem a hazafiak nem törnek össze, újult erővel ismét menetelni fognak! Csodálatos nézni a játékukat, és hát emberek vagyunk....hibázhatunk!
Jó, hogy van ez az oldal, köszönet érte, és még tarifát sem számoltok fel, hogy kiönthetem a lelkem!:)
GO PATS!
2008. 02. 04. 18:01
pointer01
2008. 02. 04. 18:07
pacalpofa
2008. 02. 04. 18:07
pacalpofa
itt avideo összefoglalója szörnyű nézni
2008. 02. 04. 18:10
lupus
Most kezdten el olvasgatni a boston.com-on a cikkeket.Szerintem ők felnőtebben viselik,mint mi itt az első pár oldalon...
2008. 02. 04. 18:22
TÖRÖLT
Sziasztok,

nem vagyok Pats szurkoló, másnak sem szurkolok csak nézem a meccseket. Mindenekelőtt, együttérzésem nektek, tényleg.

Kicsit kívülállóként: Őszintén szólva, hiába a 18:0, a rájátszásban, az egyenes kiesésben mindkét csapatnak minden meccset meg kellett nyernie. És a Giants is megtette ezt, tehát kissé indokolatlan volt az elbizakodottság. Ráadásul, gondoljátok meg, a G két hónapja away meccseket játszott, a Pats pedig home meccseket. Ez pedig egy away meccs volt... Az előzmények tehát kifejezetten a G-nek adtak jobb ráhangolódási esélyt - ami pl. nem így van, ha két kiemelt kerül össze, akik mindketten otthon játszottak előtte - pl a Packers - Pats.

És ez is elgondolkodtató:
http://msn.foxsports.com/nfl/story/7757572?MSNHPHCP&GT1=10937

"the Giants had reason to feel offended. The Patriots had been talking, inviting them to their after-parties, a celebration of their perfect 19-0 season."

Ez most megfélemlítés helyett csak felspannolta a Giants-t.

a draw után már nem hiszem, hogy minden változatlan maradna, úgyhogy ezt az esélyt a Pats elszalasztotta...
2008. 02. 04. 18:37
mgoblue
2008. 02. 04. 18:56
Worf
De szar most :( :(


DE JÖVÖREGO PATS!!!!!!!!!!
2008. 02. 04. 19:06
cset
Grat a G-nek.Én még mindig remélem h álom.Mindjárt felébredek,veszek egy újságot,és az van benne"Super Bowl nyertes a Patriots!".
A fiúk mindent megtettek az egész szezonban.Ez nem jött össze.Hjaaaaj! :(
2008. 02. 04. 19:25
7brady7
@pointer 01 nem tudom miért nem bírod a negatív hozzászólást :) mikor legyenek ilyenek ha nem egy vesztes SB után?!

@Danna: igazad van :)

A csapat jövőbeli állományáról annyit, hogy a draft-on szinte a lehető legrosszabb helyzetben leszünk. nem csak azért mert a Bowl-ban voltunk. mivel főleg a D-t kellene erősítnei, ezért mégnagyobb a baj mintha az offense szorulna vérfrissítésre, hiszen azt egyből kilehet szúrni h ki a jó atléta aki alkalmas mondjuk LB-nek, viszont monjuk egy jó WR-t könyebb találni hátsó draft pozícióból is hiszen vannak a jelenlegi körben olyanok akiket nagyra tartok, tehetségesek, de idén nem volt jó az offensük és alig szerepelhettek. az ilyen játékosokból több van a draft végén mint a tökéletes atlétákból sajnos. a második tényező pedig a szabad ügynökség. azt hiszem ezt nem kell magyaráznom
2008. 02. 04. 19:36
cset
Marci_11:igazad van sokan hitték h már az ujjon a gyűrű.
Magdolna,gyógyulj meg mihamarabb!
Köszönöm a szerkesztőknek ezt a remek oldalt!
Remélem az uborka szezonban is ilyen sok drukker lesz,akikkel meg lehet vitatni a friss híreket.
Junior,Tedy, Rodney ne hagyjátok abba(persze ha nem megy az egészségetek rovására,az mindennél fontosabb!).Hátha jövőre mi nyerünk.Most is lehetne sok hat írni,de minek?
2008. 02. 04. 19:39
pointer01
Egy megfontolandó kis reklámfilm. Ha valami nem sikerül így kell hozzáállni!!

http://www.nfl.com/videos?videoId=09000d5d806739fd

Fel kell állni!! Segíteni kell egymást!

7brady7: jövőre veled ugyanitt, ugyanekkor....

GO PATS!
2008. 02. 04. 19:47
Nora
viszont levették a Patsriots sajtótájékozató videót.... jobb is... Tom és Tedy... mármint a videón... Tom majdnem elsírta magát... hát akkor én is majdnem...
2008. 02. 04. 19:48
mstrgz
én semmilyen videót nem nézek meg aminek köze van a meccshez, se meccs összefoglalót se sajtótajákozatót se semmit. nincs hozzá erőm...
2008. 02. 04. 19:52
7brady7
2008. 02. 04. 19:55
mstrgz
pointer01, remélem ez lesz ami a videón is van! szélben, hóban, fagyban keményen edzeni. Remélem nem fog szétszéledni a tárasaság off season-ban. Ashante-t létszükség lenne itt tartani, Randy remélem beváljta korábbi igéretét és marad, de ha azt nézzük nem nyert SB-t muszály maradnia, hogy jövőre sikerüljön, addig nem adhatja fel! Junior-ra ugyan ez igaz de ez meg már megint másik fejezet
2008. 02. 04. 19:57
7brady7
yah sorry a te címed maradt a vágólapon. szval ez a másik találó:
http://www.nfl.com/videos?videoId=09000d5d8067547d
2008. 02. 04. 20:05
pacalpofa
Sziasztok
Most néztem egykicsit a meccs ismétlését két perci.Volt az az eset amikor Eli egy hosszú passzt ad Amani Toomer felé(bocs nem tudom leírni)és egyértelmű szabálytalanság volt ahogy félre löki és semmi de semmi.A bírók mindenki ellenünk votl.Jó off seasont
2008. 02. 04. 20:08
pointer01
7brady7: COOL!! :)
2008. 02. 04. 20:10
Az nfl.hu-s topicban felvetődött egy Ocho - Moss csere, aztán gsn bedobta h valószínűbb egy Ocho - Donté trade. Nem tom ti hogy vagytok vele, nekem tetszik az ötlet.

Donté fizuja jövőre 7-8 milla, Ocho-é 3. Nagyon kevés!

Bele se merek gondolni egy Moss - Ocho - Welker - Jabar négyesbe...
2008. 02. 04. 20:12
NeoAdam
Üdv minden Hazafinak!

Szomorúan és könnyek közt vettem tudomásul hogy az este ismét elbánt velünk egy Manning. (tiszta nyomi http://www.nfl.com/photo/photo-gallery?chronicleId=09000d5d80671f53)
Továbbra is kitartok a PATS mellett és jövőre visszatér a csapat még elszántabban mint eddig!! Köszönjük meg nekik hogy szurkolhattunk nekik!!
KÖSZÖNJÜK!!
2008. 02. 04. 20:26
RoBrady
Mint mindannyian itt én is roppant szomorú vagyok. Viszont azt gondolom ez a csapat, a csapatunk, megfogja mutatni az NFL-nek, hogy a sok éves gyakorlattal ellentétben mi jövőre is ott leszünk a rájátszásban és a SB-ban is, és meg is nyerjük.
Külön nagy-nagy köszönet az oldal és a fan klub létrehozóinak, öröm volt Veletek itt és így együtt szurkolni jóban s rosszban, habár én legtöbbször csak olvastam.
Feltétlenül szükségünk van a pólókra, egyéb kiegészítő dolgokra, szerintem nagy ötlet.
Egy valamit viszont másképp fogunk csinálni. Nem otthonról, egymástól távol nézzük a "döntőnket", hanem együtt, közösen valami bérelt vagy akármilyen helyen összegyűlve szurkoljuk ki a gyűrűt. Kár, hogy idén későn kapcsolt a banda :). Hajnalban nagy szükség lett volna egymásra, szerintem.
Divat drukkerek is maradjanak nyugodtan velünk, mert jövőre még nagyobb divat leszünk (már a csapat) :D.
Végül beszerzek 1 nagyobb PATS zászlót meg két nagy méretű matrica logót, ezeket felteszem az autómra és a legnagyobb boldogsággal fogok gondolni a csapatomra, ha bármikor ránézek. Mindig ott lesznek velem.
GO PATS, GO BRADY, GO PATS.HU
2008. 02. 04. 20:28
deze75
nagyon kemény volt ma hajnalban látni,de ne felejtsük el ez egy játék aminek örömöt kell,hogy okozzon.Okozott is ,50 td 23 rec. Minden évben elveszti valaki a sb és túléli mi is túléljük a pats is túléli. Schumacher is elveszítette a 2 utolsó vb címet és KIT érdekel ő volt a legjobb. Vitatja valaki? Majd visszasírják a 2007-es pats mert mindig örültem amikor láttam őket és most is örülök. Ök is emberek és brady sem gép engem nem érdekel az offense hibája vagy a defense gyengélkedése engem továbbra is a PATS érdekel.
2008. 02. 04. 20:31
mstrgz
Chad nálunk? jézus isten mi lesz itt akkor... Védelem körübelül nem is fog kelleni. de azért nézzük reálisan a dolgokat nem adok rá túl sok esélyt. Chad és Randy egy csárdában? Hát húzós lenne. Ha bejön akkor nincs az az isten ami megállítana minket, ha nem akkor meg csak menne szövegelés pályán kívül.
2008. 02. 04. 20:37
zsizsi
Szerintem csak felnőttebben mutattyák ki...nem könnyeb nekik mint nekünk...nagyon sajnálom őket :(
2008. 02. 04. 20:38
temp
hát, Mosst nagy üzlet lenne bárkivel is eltradelni, mivel gyakorlatilag FA lesz, szóval ha egy rozsdás szeget kapunk érte, akkor már jók vagyunk :)

CJ-to-Patriots egyébként kb az utolsó volt, akivel még nem hozták össze a 31 csapatból :)
2008. 02. 04. 20:40
cset
Ha Rodney egy méterrel hátrébb van,és megpöcköli Tyree-t az elkapás pillanatában akkor meg van a meccs.
2008. 02. 04. 20:43
mstrgz
hát nem tudom én bízom benne hogy Randy nem valami csillagászati összeggel ellátott szerződéssel fog kopogtatni. ha van benne egy kis alázat akkor tudja ő azt nagyon jól h nem kell többet kérni sokkal mint idén. De nem értem én őket amúgy... én verném a seggem a földhöz ha Pats-be játszhatnék pénzt se kérnék. egy ilyen csapat tagja lenni kiváltáság. szerintem....:D
2008. 02. 04. 20:43
Pats 68
Ahogy nézem a hozzászólásokat MINDENKI gyászol, aki Pats drukker! Én nem tudtam sajnos végig nézni, mert reggel korán indultam, de ... amikor láttam az eredményt a neten sírva fakadtam!!! Ez nem lehet igaz így a felvett videós anyagot sem merem megnézni! Nem bírnám ki!!! Amúgy bízom a Fiúkban és tuti a 2008-as év az ő győzelmüket hozz! 4 ever PATS!!! Sírrjunk és bízzunk! Jó pihenést Mindenkinek! Várom a további híreket! Császtok!
2008. 02. 04. 20:47
bradyfan
Neodam én nem értek veled egyet hogy a kisebbik Manning nyomi lett volna szerintem élete 3 mecsét játszotta a po-ban és csak gratulálni tudunk neki
2008. 02. 04. 20:48
cset
Pats 68,elég szomorú a vége.
Randy ment Oaklendbe.Az eredmény tudjuk.Szerintem ezt nem akarja még egyszer.
2008. 02. 04. 20:48
cset
bradyfan:negyediket.
2008. 02. 04. 20:51
bradyfan
És egyet értek veletek hogy megfogják muttatni jővőre a fiuk hogy nem lesz nfl tendencia náluk az SB vereségről szoval jővőre megmutattjuk hogy milyen fábol faragtak minket. És mién a 2009-es Super Bowl addig is Go pats és Go Brady
2008. 02. 04. 20:52
mstrgz
amikor kikaptunk én nem is fogtam még föl körübelül, hogy akkor itt most mi szállt el... suliban amikor órákon fél álomban voltam csak Tommy-ék jártak a fejemben. az hogy pont erre a meccsre kellet elromlani az o-line-nak és még sokminden más. amikor hazaértem már sírvafakadtam, akkor már leesett hogy igen bizony ez nem álom innen nincs visszaút. Szívesen lennék most olyan jó 7 és fél hónappal idősebb. addigra meglátjuk hogy BB-ék megint mit agyaltak ki és letudtuk a pre season-t is és akkor nagyjából már körvonalazódik a dolog. bár pre seasonban nem nagyon lehet bízni szóval nem tom... lényeg ami lényeg 8 hónap múlva már javában itt fogjuk bíztatni Tommy-ékat minden egyes meccsen
2008. 02. 04. 21:03
balint-benyo
2008. 02. 04. 21:10
imi
Hát elöször is üdvözlöm a rengeteg új hozzászólót, jó látni h egyre többen szóltok hozzá a meccsekhez, sokan mint egyszerű drukkerek, sokan mint lelkes hozzáértők, akiken látszik h mélyebben is megismerkedtek ezzel a gyönyörű sporttal:)

Az én szívem már régotra a Hazafiaké, és ez nem is fog változni, SOHA.

Persze mindig is lesznek olyan "fan"-ok akik csak azért szurkolnak egy csapatnak, mert ők a legjobbak, aztán ha jön vmi krakk akkor meg eltávolódnak a kedvenceiktől, na ezek az emberek divatbohócok (akinek nem inge ne vegye magára).

A tegnapi meccs tényleg egy elátkozott meccs volt a mi szemszögünkből, és egy szenzációs az Óriások szemszögéből. Sokan keseregnek (én is), az elszalasztott lehetőségek, az O-line, a kézből kicsúszó labda miatt és még sorolhatnám nagyon sokáig.
Hihetetlen szezont produkáltunk, és örülök h láthatom(láthattam) ezt a csapatot olyan szívvel, odaadással játszani, ami lenyűgőző minden sportoló, néző számára. Jövőre biztos h sok változás lesz, ki tudja h alakul a "fizetési sapka" egyénekre lebontva, sok játékossal új szerződést kell(ene) kötni, ki tudja kik lesznek FA-k, viszont én bízom abban h BB ismét nagyon jól fog igazolni a nyáron.
Ezt a vereséget fel kell dolgozni, le kell belőle vonni a következtetéseket, és tanulni kell belőle, és tanulni is fogunk!

Pats 4ever!
2008. 02. 04. 21:14
pointer01
nora: sajnos nem vették le a sajtótájékoztatót :(
Fent van, és érdemes meghallgatni! Respect a fiúknak, én nem bírtam volna ki bömbölés nélkül!

http://www.nfl.com/videos?videoId=09000d5d8067ffe8
2008. 02. 04. 21:15
malibu
Ma ennyi volt bennünk.sajnos Jővőre majd újra neki megyünk,és megprobákjuk a tökéletest.Gratula az Óriásoknak felnőttek a feledathoz.Én nem vagyok elkeseredve biztos újra megcsináljál Go Pats!
2008. 02. 04. 21:15
Nora
Bármi legyen is nagyon csodás szeton volt!
elég ha ezekre gondolunk:
-Brady-Moss-Brady- Gaffney- TD
-Double pop ( ismertebb nevén fake Statue of Liberty)
-Wes Welker játéka. Szimplán.
- stb. stb. ezer szép pillanat és még hány lesz!
Go Patriots!
2008. 02. 04. 21:17
Nora
szóval mégis csak meg van.... Tom és Tedy.... ááááá. Erre nincs szó....
2008. 02. 04. 21:19
Tibery
Szóba hoztátok még ezelőtt McDanielst, hogy mi lesz vele. Marad nálunk, visszautasította a Redskins head coach állását...
2008. 02. 04. 21:21
pointer01
Tényleg Teddy maga a Patriots!
Hatalmas ember! Mindenképpen csak példakép lehet!
2008. 02. 04. 21:27
Tibery
Tényleg, mit csinálunk majd a free agentekkel? Ugye Moss,Samuel és Gaffney is az lesz. Bár sztem Samuel menni fog. Ha viszont ezt teszi, akkor lehet ő is annyira lesz sikeres az új csapatában mint mondjuk Branch.
2008. 02. 04. 21:29
pointer01
Köszönöm mindenkinek, nekem mennem kell!!
Jó éjt! (ne sirjatok :) )
2008. 02. 04. 21:48
mstrgz
hmm Ashante maradásához sajnos én se fűzük sok esélyt, de akkor meg gáz van. Secondary eddig se volt túl jó Ashante nélkül pedig egyenesen meg fog szűnni létezni. BB-nek megint valami nagyot kell majd húznia a drafton. sok a kérdés hogy mi lesz hogy lesz de bízzunk benne hogy azért a csapatmagja megmarad. mondjuk offense u.a. lesz szerintem. Deffense, hát ő igen. itt van egy hatlamas ? de nem merek én beleszólni BB és a stáb munkájába megoldják hiszek benne.
na de lépek kialszom magam hosszú és szomorú éjszakánk volt:( jó éjt!
2008. 02. 04. 21:51
kovi46
2008. 02. 04. 22:33
Soldiers_16
a hírek szerintetek mikorra várhatóak??
2008. 02. 04. 22:36
Brady_12
RoBrady az a zászló és a matrica engem is érdekelne!!
2008. 02. 04. 22:44
7brady7
2008. 02. 04. 22:58
bendiimre
Üdv mindenkinek, szerintem legyünk büszkék a CSAPATRA. Aztán jövőre Miénk a győzelem. GO PATS.
2008. 02. 05. 12:00
hulit
SAJNOS IGAZA LETT ANNAK AKI AZT MONDTA A VÉDELEM NYERI MEG A BAJNOKSÁGOT DE A PATS VÉDELEMMEL 3 NEGYEDIG NEM VOLT BAJ
3 PONT AZ SEMMI DE ENNYI PRÓBÁLKOZÁSBÓL LEGALÁBB KÉT FIELD GÓLT KELLET VOLNA SZEREZNI A HARMADIK NEGYED VÉGÉRE MINT TAVALY A COLTS A RAVENS ELLEN. AZT SEM ÉRTEM MIÉRT CSAK AZ UTOLSÓ DRIVE-BAN SZVTA FEL MAGÁT MINDENKI NEKEM AZÉRT NAGY CSALÓDÁS AZ OFFENSE BÁR AZ UTOLSÓ TD ELŐTT NEM TUDOM MIÉRT EGYEDÜL HOBBS FOGTA PLEXICO-T MIKOR NYILVÁNVALÓ VOLT HOGY ODA FOG PASSZOLNI MANNING EZ AZ EDZŐK HIBÁJA INKÁBB MINT A JÁTÉKOSÉ. KICSIT AZT ÉREZTEM HOGY WELKER VOLT AZ EGYETLEN AKI ÁTLÉPTE SAJÁT ÁRNYÉKÁT ÉS HOZTA AMIT EGY SB-ON KELL
SZERINTEM HA A NINCS INTERCEPTION ÉS ABBÓL LETT VOLNA GIANTS TD AZ ELEJÉN AKKOR NYERTÜNK VOLNA LÁSD JAGUARS MECCS.
A LIGA EGYIK LEGJOBB VÉDELME ELLEN MENT A FUTÁS MOST SZINTE MEG SEMMI EZZEL PLUSZ TEHER BRADYN.
2008. 02. 05. 12:03
hulit
AZT KÍVÁNOM HOGY 11-5 MÉRLEGGEL JUSSUNK A PLAYOFFBA JÖVŐRE
AKKOR VAGYUNK IGAZÁN JÓK NEM HISZEM NAGYON SZÉTSZÉLEDNE A CSAPAT DE BB AMÚGY IS VARÁZSLÓ
2008. 02. 05. 12:43
Soldiers_16: helyi idő szerint délután 3-kor (21:oo CET) lesz BB sajtótájékoztatója. (remélem hírek alatt erre gondoltál)
2008. 02. 05. 15:01
A.C.A.B
Örökre kitartok a pats mellett, ahogy a Manchester United mellet is már 12 éve..

Bármi is lesz PATS 4EVER
2008. 02. 05. 18:09
barbaricsjoe
azért még go PATS go
2008. 02. 05. 18:10
aradamo
Sziasztok!

Elolvastam az összes hozzászólást és nagyon-nagyon sok emberrel egyetértek, de azt nem értem, hogy miért nem ír senki (tisztelet a kivételnek) arról, hogy a 3 pont amivel kikaptunk az pont egy field gol? Amikor 4-re nekimentek a 11-nek 29 yardnál, na akkor mondtam azt, hogy ezek a pontok még hiányozni fognak. Hát kiderült, hogy azóta is hiányoznak... Szóval nem vagyok egy nagy szakértő (ennek ellenére az összes meccset megnézem), de szerintem ezen ment el. Legalábbis a legeslegutolsó remény. A másik amit nem értettem, hogy az utolsó drive-ban miért TD-t akartak rögtön elérni? Ha megnézitek kb. 4 másodperc alatt történt az első hosszú passz. Ha csak 10-15 yardot mennek 3 időkéréssel az is kb 30-40 yard, és akkor utána meg lehetett volna próbálni. Szerintem nagyobb meglepetés lett volna ha nem hosszan dobja Brady. No mindegy biztosan én gondolkodom rosszul és különben is ezek már csak spekulációk. Ettől függetlenül én is szeretem ezt a csapatot, és továbbra is nekik fogok szurkolni.
GO PATS
2008. 02. 05. 19:54
cset
Én is ere a mezőnygólra gondoltam.Hiányzott nagyon,de nagyon.
2008. 02. 05. 21:22
Lanuine
Sziasztok!

Két nappal a meccs után is nehéz visszagondolni rá, a monitor kiégette a szemem, mire eljutottam ide, hogy elolvassam a hozzászólásokat, amiről munka miatt az elmúlt két napban lemaradtam :).
Nem szeretném feltalálni a spanyolviaszt, jó volt olvasni hogy mindenkinek van véleménye a történetről, legyen az friss vagy őskőkori szurkoló.
Jómagam még elég kicsi vagyok hozzátok képest, csak idén kezdtem el nézni az NFL-t, de ez volt az a csapat, amelyik rögtön megragadott, függetlenül attól hogy amikor először láttam őket, káprázatosan játszottak.
Amivel egyetértek, hogy akkora volt rajtuk a teher, hogy az utolsó percre elfogyott... de gondoljuk már végig, ki az aki végig bír koncentrálni X hónap folyamán majdnem minden héten úgy 60 percet, hogy minden egyes idegszálával a jelenben akar lenni. 10 év versenysport áll mögöttem csapatban, és valami nagyon hasonló helyzetben voltunk már mi is, ahol az ellenfél egyszerűen agyban bírta tovább... nagyon rossz, elhihetitek. Valami hasonlót láttam én is vasárnap (már amennyit láttam valami üzbég kommentű netes közvetítésen miután nincs sport 1-em) amíg a félidő végén meg nem szakadt a stream, a második félidőt már úgy láttam hogy tudtam az eredményt... Egy csapat ugyanúgy csapat a győzelemben is mint a vereségben.
Sajnos sok bírálatot kaptam a SB után, hogy mit ugatok a Patriotsról, összesen 4 látott meccsel a hátam mögöt... Szeretném kikérni a ti véleményeteket, akik már régóta ismeritek a csapatot, hogy a friss embereket nem lehet emberszámba venni? Szeretném magam patriots drukkernek vallani, még akkro is ha rutintalan vagyok, mert általuk ismertem meg hogy mi a SZÉP amerikai futball (láttam egy két másik meccset is és hát bevallom, közel sem tetszett úgy, mint a pats bármelyik alapszakasz meccse, vagy akár a playoff).

Üdv mindenkinek, Mindörökké Patriots!
2008. 02. 05. 21:28
temp
Lanuine: mindenki volt kezdő a sportban. Én például amikor elkezdtem nézni az NFL-t még a szabályokkal sem voltam tisztában. Elkezdtem utánaolvasni, kérdezni, érdeklődni. Mára azért azthiszem eljutottam egy szintre, hogy sok mindenről magabiztosan nyilatkozzak, de még mindig messze vagyok több olyan embertől, akire nagyon felnézek az NFL tudása miatt.

Az, hogy csak 4 meccset láttál nem probléma, jövő ilyenkorra túl leszel legalább 20 meccsen, ha az preseasont is megnézed, akkor 24-en ;)
Minden esetre légy üdvözölve a Pats.hu-n és a szurkolók között is!
2008. 02. 05. 21:48
temp
Lanuine: néha én is próbálok magyarázni embereknek, ha olyasmit mondanak, ami szerintem képtelenség, vagy nem erről szól a sport, a startégia.
De mindig az vezérel, hogy tanuljunk belőle (ahogy rám is szólnak a nálam okosabbak :))

Ezért is jó ez az oldal, ha az ember nem tud vagy nem emlékszik valamire, akkor mindig kisegítik a többiek :)

Egyébként a koreai kommentátorokat szeretem. egy szavukat sem értem, de ezért nem is idegesít fel, ha pats ellenesek :D
2008. 02. 05. 22:06
Lanuine
viito: nagyon jó az oldal, az első meccsen amit láttam azon reklámozták pont először, meg is néztem hogy mi a helyzet:).
Próbálom felszívni a szabályokat a tvből, netről, innen az oldalról, meg a baráti körömtől, akik elég régóta nézik már ezt a dolgot (persze mindneki másnak drukkol). Csak az idegesít, amikor próbálnék hozzászólni valami "értelmeset", hogy hozzátegyek valamit a lelki fejlődésükhöz, és 25. alkalommal is csak ugyanazt kapom a pofátlanabbaktól: "mióta is nézel nfl-t?". Az első 10ig elég jól viseltem, utána már kevésbé...
Nem kínaiak voltak, ilyen eurázsiai arcok, de borzasztó volt hallgatni:D. Főleg mert Ricsiéktől tanultam eddig a legtöbbet:D. Pats ellenesség... na erre jó volt a sok rágalom, mert ezt már nem tudom felvenni. De mint azt tudjuk, a féltékenység beszél belőlük, nemhiába a 18 győzelem az 18 győzelem. (amúgy meg a mindig pártatlan faterom is a patsnek drukkolt szóval ennyit a féltékenyekről:D)
2008. 02. 05. 22:10
temp
jáj, nem szeretem ezt a hozzáállást. 20 év múlva is azt fogják mondani az ismerőseid, hogy csend, mert mi régebben nézzük (sosem fogod beérni őket nem?:D)

Szerintem az jó, ha van valakinek saját véleménye, nem olyan világban élünk már szerencsére, amikor 60 éves kor alatt még meg sem lehetett szólalni, mert mindenben a vének tanácsa döntött. Az is igaz, hogy amíg az ember még nem túl tapasztalt, addig néha mond olyasmit, amiről később maga is belátja, hogy rosszul gondolta, viszont pont azért kellene, hogy legyenek a barátok, hogy ebben segítsenek. Az meg, hogy másnak drukkolnak szerintem még nem baj. Régen volt egy társaságom, akikkel focit néztünk, a legjobban akkor szórakoztunk, amikor mindenki másnak drukkolt. Baráti ugratások, egymás piszkálása, nagyon jó viccek. Ehhez persze kell egy olyan társaság, ahol az inteligencia meghaladta azt, hogy gyűlölöm az XY szurkolókat, ami manapság sajna elég gyakori :S

Egyébként a sporttv-nek sokat köszönhetünk, hogy bemondtak minket, mert rengetegen találtak ide.
2008. 02. 05. 23:22
Lanuine
Persze, igazad van, hála istennek a baráti kör nagy része nekem is olyan hogy csak szurkáljuk egymást a hülyeségekkel, és most én kerültem porondra. De ez is olyan hogy egy ideig vicces, utána meg már az intelligencia jelentős hiányát engedi feltételeznem:)
Jó dolog volt a sport tv-től hogy bemondtak titeket :) én is így találtam meg az oldalt:) és nagyon megtetszett.
2008. 02. 06. 17:36
TÖRÖLT
Hy!!Hát sajnos momentumok sem jutottak Bradyéknek:(!!Emberfeletti teljesitményt nyujtott a Giants mind támadásban,mind védekezésben!!Gratulálunk fiuk azért szép volt!A LB-k közül volna pár tippem kivel lehetne felfrissiteni a keretet:)!!!Forever Patriots!!!
2008. 02. 06. 22:31
TOMMY
Lanuine szavaira. Valóban igaz az, amit leírt, azaz valóban megkapta a fejéhez, hogy miért beszél az egyik haverom által csak "balettnek" nevezett sportról, amikor még csak pár meccs óta követi magát a sportágat. Ezt onnan tudom, hogy személyesen is ismerem. De azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem mond badarságokat, vagy csak ritkán. Amikor azt hiszem a Chargers elleni meccset követően megtárgyaltuk az eseményeket, akkor én csak pislogtam néha, hogy miket mond, mert volt olyan, amire vissza kellett majdnemhogy kérdeznem, pedig én már több éve nézek NFL-t :). Egyébként az is lehet, hogy én fertőztem meg a hazafi vérrel :D, mert annyit áradoztam erről a remek csapatról, hogy egyszer leült kíváncsiságból megnézni egy meccsünket és beleszeretett a csapatba.

PATS 4 EVER!!
Hozzászólás a(z) ELÁTKOZOTTAK bejegyzéshez