Menetrend

Ellenfél: New York Jets

2011. 01. 09. 06:06
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Miután az utolsó másodpercben Nick Folk FG-jével a Jets megverte a Coltsot így az már biztos, hogy jövő héten vasárnap, magyar idő szerint 22:30-kor a Jets látogat a Gillette Stadionba. A két csapat alapszakasz-mérlege: 1-1.

Hozzászólások

2011. 01. 09. 06:13
Burkus
Hát én jobban örülök ennek, mert nincs meg a lélektani gát. Kérdés, a D-Line vékony volta, pontosabban, hogy hogyan fogja megállítani a futásokat. Sanchez válla szerintem nagyon rossz állapotban lehet, az utolsó drive kivételével nagyon rosszul passzolt. De ahogy a második TD-t lassan, módszeresen végigvitték, az tanulságos volt. És ellenünk is ez lehet a fegyver - lenntartani az offense-t a pályáról. De mindenképpen örülök ennek, sokkal jobb a sansz, mint egy főcsoportdöntő a Colts-szal, amikor előkjönnének a 2006-os emlékek.

Remélem, holnap nyer a Green Bay, hogy az Atlantának ne legyen olyan egyszerű dolga.
2011. 01. 09. 06:15
Burkus
Az nfl.com címlapján a "Next stop: New England" cím van. Remélem, a prófáta szól belőlük és az nemcsak megálló, hanem a rájátszás stopja is lesz :)
2011. 01. 09. 08:42
Zarathorn
Személy szerint nagyon fosok a Jetstől a 45-3 nagyon bennük lehet.... RR meg jön a vagdalkozós paraszti dumájával... hogy utálom én azt az embert!
2011. 01. 09. 10:09
Brady12
Mikor megláttam,hogy a Jets győzött megnyugodtam egy picit.Miután megláttam a playoff sorsolást,rögtön az volt a véleményem,hogy a Ravenst és a Coltsot kerüljük el.Azzal,hogy a Jets győzött teljesült a kérésem.Tudom nagyon nehéz meccs lesz,a playoff-ban nem is várok mást,de mégsem rettegek tőle.
Jó a Jets,de ilyen támadójátékkal nincs esélyük.Egyetértek azzal,hogy a futójáték megfogása lesz a kulcs,de idén egyszer már sikerült,mindannyian emlékszünk az eredményre.BB és az edzői stáb finomít a "45-3"-as taktikánkon,nagyon jó kis meccs lehet.Azt is tudom,hogy teljesen más meccs lesz,de én akkor is dominanciát és győzelmet várok.Egyelőre nem tekintek tovább,csak a Jets számít.Ezzel az offense-sel szétszedhetjük a NYJ-t.Ha Brady ugyanilyen konstans lesz,és a playhívásaink továbbra is rugalmasak lesznek,akkor nincs esélye a Jets-nek.Sanchez tökeit egy kemény blitz-el megszorongatjuk,akkor nincs esélyük.Remélem a rookiek nem izgulják el,és egy kemény meccsen kiüthetjük a hájpacni csapatát.
2011. 01. 09. 10:09
Emberek! Szóval sokan ettől az impotens (bocsánat) csapattól féltek? Egy Jets így el tudta őket intézni (persze szoros végjátékkal az igaz)! Ezért gondoltam, hogy nem nagy szám most a csapat! Most jön a Jets, akit nagyon elvertük legutóbb. Ami veszélyesebb szerintem, mint PM lett volna, mert a fiatalokban ez az emlék lehet, nem pedig egy komoly, majdnem a végén egyszer már visszajöttek érzés! Remélem BB rendben tartja a fejeket és nem leszünk elbizakodottak!
Nyerni kell! Látva hajnalban a meccset , nem okozhat a Jets sem problémát!
2011. 01. 09. 10:23
Brady12
Szét kell szedni a Jets-t.Ez nem beképzeltség,ez a realitás.
Ez a Patriots ha jól játszik nincs ellenfele.És teljesen mind1 hogy kinek szurkolok.Ellenfélként is megmondanám,hogy ez az offense verhetetlen ha jó napja van.
2011. 01. 09. 11:19
TÖRÖLT
Sziasztok:).

Nos ez is kiderült:).Nem mondom,hogy nem örülök,mert valahogy szeretem amikor velük játszunk:).Kemény meccs lesz,sokkal keményebb,mint az alapszakaszban.De hát le kell gyűrni a túlsúlyos HC-ot és agyonsztárolt csapatát!!!!!!!!!!!!!

GO PATRIOTS!!!!!!!!!!!
2011. 01. 09. 11:44
szeder
Én ennek a Coltsnak nagyon örültem volna, sokkal inkább, mint a Jetsnek :(
2011. 01. 09. 11:49
Maniac84
Bevallom őszintén nekem ezen a Jets-Colts derbin sikerült elaludnom. A végkimenetelnek egyébként örülök, szerintem a Jets a lehető legjobb ellenfél. Viszont a remek SEA-NO meccs is bizonyította, hogy botorság előre leírni bármelyik csapatot.
A motivációval biztos nem lesz probléma, mert Ryan irdatlan mennyiségű hülyeséget fog mondani a következő 1 hétben. TB-ben meg égni fog a tűz ezerrel, hiszen megmondta, hogy utálja őket. :D
Ideje lesz most már újra szép emlékeket gyűjteni a PO-ban, mert a legutóbbi 3 igencsak fájdalmas volt.
2011. 01. 09. 11:51
Szaky11
én is örülök, hogy a jets ellen játszunk. 1. mert őket sokkal jobban ismerjük, ami itt nagy előny. (persze ez fordítva is igaz, de nálunk egy BB a hc, mindig okoz meglepetést) 2. véleményem szerint a colts ellen az utóbbi években nehezebben ment a játék, különböző okokból, lelki válság, játék stílusuk alapján, minden.. Szóval a két csapat közül a jets verhetőbb szerintem. Ami a fiatalokat illeti, nagy megtiszteltetés kell, hogy legyen a számukra, hogy a PO-ba játszhatnak, így nem hinném, hogy elbíznák magukat, főleg, hogy ők is tudják ez a legfontosabb időszak.
Go Pats!
2011. 01. 09. 11:54
Én is örülök.
A lényeg, hogy a mi első két támadásunk TD hozzon, és az övéket kivédekezzük, és akkor megvan a meccs hiszen 14 pontos hátrányban nem lehet futni annyit, mert az öli az órát, és ha Sanchez passzol....
Go Pats!

MInd a két meccs végeredményét megjósoltam,
Go Pats!
2011. 01. 09. 12:15
Pat Patriot
Legalább a Jets győzelmét eltaláltam... Amennyiben ez a Jets nem szedi össze magát, akkor megint szétverjük a képüket a Gillette-ben. A Colts ellen 169 yardot futottak, 189-et mentek passzal. És a végén izgulniuk kellett... Ez a Jets semmiben sem olyan különleges. A CB-ek jók, de 2 ember nehezen fog le 2 WR-t meg egy TE-et... Ha ezt a tényleg gyengécske Coltsot képtelenek voltak jól elverni, akkor ellenünk nagyon kevés lesz ez a produkció. Nálunk nem 2-3 elkapó van, hanem legalább 6. Ha Sanchez 1 INT-t dobott a Colts ellen, akkor ellenünk 3-at fog. Attól nem kell félni, hogy nem lesz hangulat Foxborough-ban. A Jets eltakarította a mumust, köszönjük szépen. Hálából ki kell ütni őket. Ugyanúgy kell kezdeni a meccset, mint általában. Nagyon meghajtani az elejét, gyorsan pontokat feltenni a táblára, és kényszerhelyzetbe hozni őket. Folyamatos nyomásgyakorlás, megbecsülni a TO-eket. Mert szép ez a rengeteg szerzett labda, de ha vasárnap nem szerzünk (netán vesztünk) labdákat, akkor kitörölhetjük a szép alapszakasz-statisztikákkal... A Colts ellen benne lett volna a mentális tényező, de így nem. Olyan csapattal találkozunk, amely már szembesült a Pats erejével. És nem lesz akkora különbség, de az a 42 pont nem a véletlen műve volt. Akárhogyan is, a két meccshez képest 31 pontot javultunk... Ha Brady nem győzi le ezt a középszerűnél is középszerűbb Sanchezt, akkor meg sem érdemli az MVP-címet. Nincs Colts, nincs Saints! Két veszélyes ellenfél kiesett. Go Pats!
2011. 01. 09. 12:33
lehet, hogy 2 veszélyes ellenfél kikerült, de még találkozunk egy erős csapattal, + a Seahawks szerintem még meglepheti a következő ellenfelét, mert ők tényleg mindegy-mindegy alapon játszhatnak!
2011. 01. 09. 12:38
darth king
Csak akkor lenne esélyük, ha 20 pont alatt tartják a Pats O-t, de erre nincs reális sanszuk... (szerintem :-) )
2011. 01. 09. 13:20
bradyfanisti
Én már a meccs előtt nyugodt voltam, ugyanis szerintem mindegy, hogy melyik csapat ellen játszunk 1 hét múlva, mert a B&B páros biztosan top-on lesz a meccs végéig, és ebből a csapat többi tagja is erőt fog meríteni. Mert nyernünk KELL!!!! Mert a Jets ellen játszunk... Mert nekünk van a legjobb offensünk... Mert már ki vagyunk éhezve a sb győzelemre... Mert Hazafiak vagyunk!!!
GO PATS!!!!
2011. 01. 09. 13:29
loop80
Tegnap este egyedül én "drukkoltam" a Colts-nak, sokkal jobban örültem volna nekik, mint A Jets-nek...

Persze, ez már történelem. ;)

Biztos vagyok benne, hogy szoros meccset játszunk majd Ryan bandája ellen, de, hacsak nem lesz náluk a meccs 2/3-ában a labda, kontrollálni tudjuk a derbit, ebben biztos vagyok. :D

GO PATS!!!
2011. 01. 09. 13:44
loop80
Danna

Ha minden igaz, kaptál tegnap este egy üzenetet _bb-től. Mármint nem az "igazi" BB-től... (Bocs, _bb!) ;)

Megoldható a dolog, vagy neked nincs időd ilyesmivel foglalkozni?
2011. 01. 09. 13:58
gabo
Én az egész AFC-ben Csak a Coltstól tartottam.Ráadásul minden meccs a Gillette-ben lesz.
Senki nem állít meg minket, az idén Superbowl-t játszunk.

;)
2011. 01. 09. 14:01
sirCharles
Ha csak ennyire képes a Jets, mi pedig hozzuk amit tudunk, akkor a decemberi 45-2 csak bemelegítés volt részünkről. Sanchez egy jobb csapatban max. átlag alatt megfizetett csereirányító lehetne, sérülés ide vagy oda, ha egyáltalán sérült, és nem csak a duma megy megint New Yorkban. Én kimondom, hogy az egyik legtúlértékeltebb és “túlhype-oltabb” irányító a ligában. Nevek alapján nagyon jó az elkapósor is, de ez köszönőviszonyban sincs a pályán látottakkal. Futhatnak ellenünk 150 yardot (amit nagyon kétlek), de minket csak futással nem fognak, nem lehet megverni.

Ha BB a fejeket rendben tartja (márpedig miért ne tartaná), akkor örömjáték lehet a Gillette-ben. Márpedig a motivációval és a mentális felkészüléssel egy ilyen Seahawks-Saints után 100%, hogy nem lesz gond nálunk.
2011. 01. 09. 14:01
sirCharles
2011. 01. 09. 14:03
Tzimisce
Hát srácok, ne legyen Ravens féle fiaskó, mely szerint egy középszerű irányító nem kell, hogy passzoljon, mert szétfutnak minket és jó a D. BB-nek nem lesz könnyű dolga, de ha a mi Offense-ünk fel tud tenni legalább 28 pontot a táblára, akkor nyerni fogunk.
2011. 01. 09. 14:11
gabo
Ja és egy kellemetlen kérdés.......

Valljátok be őszintén , hogy tegnap este (hajnalban) (életetekben először ) a Jets-nek szurkoltatok.

;)

:):):):):):):)
2011. 01. 09. 14:15
sirCharles
gabo: ERETNEK!

:-)
2011. 01. 09. 14:17
Tzimisce
Amíg el nem aludtam ezen a pocsék első félidőn :)
Szimpatikus ez a KC, lelkesek, 7 éve nem voltak otthon PO-ban, 17 éve nem nyertek, egy dolog fájna, ha nyernek a Steelershez mennek, és félek, hogy a Heinz fielden leverik őket, mint a cölöpöt.
2011. 01. 09. 14:42
arapum
Payton Manningtől jobban tartottam volna, mert egy zseni, aki bármikor képes váratlant húzni. Jó ez így!
2011. 01. 09. 14:51
crucified
sirCharles:

Őszintén szólva a tegnapi 2 meccs alapján a Seattle-től tartanék a legjobban. A Colt-Jets első két negyede halál unalmas volt, bár utána sem rágtam tövig a körmömet. Csak magunkat verhetjük meg, ha jól játszunk (megkockáztatom átlagosan is) akkor egy hétig is tarthatna a meccs, esélyük sem lenne. A CB-k tényleg jók a Jets-ben, de nálunk Branch, Welker, Gronk, Hernandez, Crumpler, Woodhead mind-mind életveszélyes célpont. Plusz ott van BJGE futása.

Ssak magunkat verhetjük meg. És szerintem be kellene fejeznünk (nekem is), hogy kitől félünk. Féljenek inkább az ellenfelek tőlünk. Ebben az évben a mutatott és KIEGYENSÚLYOZOTT teljesítmény alapján minden esélyünk megvan a győzelemre bárki ellen. A Jets elleni első meccsen is magunkat vertük meg egy jó félidő után.

Szóval üvöltsük a fejükbe, hogy reszkess Jets!!!
2011. 01. 09. 15:24
Gomes..
Egyértelmű,h a Jets-nek szurkoltam... :D
De hát gyerekek,mit küzdöttem,h ébren tudjak maradni..Sokkal többet vártam mindkét csapattól az Offense terén,főleg az Indytől,mert azért legbelül úgy éreztem,h Manningék a Lucas Oil-ban képesek felőrölni Rexyéket.Hát tévedtem,nagyobb bajom sose legyen :)
Az elmúlt időszakban mindig próbáltam elkerülni az elrugaszkodott nyilatkozatokat,még akkor is,amikor minden már minden okom meglett volna rá.De most elérkezettnek látom az időt,h azt mondjam,ezt a Jets-et kötelező legyőznünk,mégpedig simán,az első perctől kezdve uralva a meccset!A tegnapi meccse alakulása tökéletes volt nekik,n kerültek nagy hátrányba,gyakorlatilag említésre méltó passzjáték nélkül nyerték meg a meccset!Biztos vok benne,h ellenünk ezt n tudják megcsinálni!Más játékra pedig n képesek!
2011. 01. 09. 15:24
TenkRew
Nem merek mondani semmit. Ha mi azt mondjuk h szét kell verni a Jetset akkor mit mondhat a Saints? Már a WC előtt a divisionalban érezték magukat és mi lett a vége? Tudjuk mindannyian. Jó igen Sean Payton nem olyan edző mint BB de ez akkor is PO. Meg a 13. játékhéten nekem kicsit aggasztó volt az a közte 42. Szóval nem gondolom h ez húú de nagyon egyszerű meccs lesz, de persze az is benne van.
2011. 01. 09. 15:25
non4m3
Tényleg nem a fikázás miatt, reggel eszembe jutott vmi a tegnapi meccsről:

aszem ucsó elötti fordulóban mindenki hogy oda volt amikor PM utolsó percben nem futotta meg a TD-t, hanem le ment 1-2 yardnál és utána letérdelte a meccset, hogy ő mekkora zseni ez mekkora TIME MANAGEMENT-t volt, mekkora játékos (szokásos hype)


PO-ban valamiért megint nem sikerült ezt a "zsenialitást" megcsinálni, mert ez lett volna az igazi TIME MANAGEMENT, nem az hogy letérdel 1 yardnál és megvan a meccs a hírhedten bivalyerős OAK ellen...
2011. 01. 09. 15:31
non4m3
ami Off-ben sokkal több van mint a tavalyiban... Az egy nagyon szerencsétlen meccs volt, első 2 playben -14ről indultunk (majdnem olyan mint a browns elleni - csak ott még többet hibáztunk, szinte semmi sem jött össze)

nem hiszem el hogy ha a mexikói vmi hatalmasat játszana, a mi Off-ünk ne tudná rákontrázni, én nagyon bízom a támadójátékban és abban hogy edzőbá maximálisan felkészíti a csapatot
2011. 01. 09. 15:34
nDRo
Brady szavaival élve:

"I hate the Jets"
2011. 01. 09. 15:36
crucified
Elég sokat sportoltam aktívan (rá is ment minden ízületem) és saját tapasztalatból tudom, hogy egy ilyen súlyos (45-3-as) vereség benne marad az emberben. Márpedig a Jets-ben benne maradt, akármekkora profik és hiába állítanák az ellenkezőjét. Még RR-ben is élénken él a szégyen.

Az első negyed döntő lesz, ho ott szerzünk 2 TD-t, akkor belekényszerítjük a kis mexikóit 2-3 INT-be.

Óvakodnék attól, hogy elkiabáljak dolgokat, de csak magunkat verhetjük meg, idén a Jets nem ellenfél.
2011. 01. 09. 15:40
TenkRew
Tényleg csak magunkat verhetjük meg, ebben szerintem mindenki egyetért. Csak az a baj h tavaly is ezt mondtuk a Ravens ellen.
2011. 01. 09. 16:01
tomi-tomi
Így van, ne féljünk senkitől, latolgassunk esélyeket!
Szvsz ezt a Jets Off-t a Pats Def. kordában tudja tartani. Jobb a futásvédelmünk és az LB corpunk, mint a Coltsé, a Dline-ban újra van 5-6 egészséges emberünk. Nagy hibák nélkül max. 15-20 pont.
Leegyszerűsítve, én ezt Pats Off - Jets Def összecsapásnak látom, inkább azon elmélkednék, hogyan érte el a Jets, hogy 16 ponton tudta tartani PM-éket.
1. 3rd downokat nagyon jól fogta a Jets D. 3-4 3rd&1-et is megállítottak! Ebben nagyon jó a Pats Off, Woodheadnek sok dolga lehet, minden 3rd down a szokásosnál is fontosabb szitu lesz.
2. Nagyon kevés 5+ yardos futást engedtek, emiatt (is) kényszerült a Colts sok 3rd downra. Újabb komoly próbatétel BJGE-nek, az O falnak és TE-knek.
3. Revis teljesen levette Wayne-t. Ellenünk legutóbb nem egy konkrét WR-t fogattak Revissel, kíváncsi vagyok, hogyan döntenek most. Szerintem, bárhogy is válasszanak, nem lesz ilyen erős faktor Revis a Pats Off széles variációs lehetőségei miatt.
4. A 2. félidőben hosszú drive-okat tudtak vinni. Az elsővel egyenlítettek, a második 10(!) percig tartott és TD-vel zárták. Ez az, amit nem engedhet a Def, ennyi "csak" a dolguk.
+1 ahol gyengébbnek mutatkoztak. Slanteket többször nyelték, a TD-t meg a safety kóválygása miatt kapták. Ezek Brady kedvenc területei, ahol nagyon hamar meglátja és kihasználja a lehetőségeket.
Őket ismerjük a legjobban a PO csapatok közül, egy nappal több időnk van felkészülni, emberi számítás szerint nekünk áll a zászló. (De tegnap is két upsetet láttunk.)
2011. 01. 09. 16:05
Zarathorn
Megnéztem a Colts-Jets meccs összefoglalóját...
hááát ha Tomlinson nem ficánkolt volna annyira akkor simán kiesett volna a Jets mert Sanchez totál homály volt. Az INT-jénél annyi ideje volt, hogy 2 krémest 1 üccsivel simán bevertem volna.... Jó oké az elején azt írtam, hogy fosok a Jetstől az összefoglaló után már nem fosok csak nagyon tartok tőlük... Félek, hogy olyan meccset fogunk ki amikor nekünk semmi sem fog összejönni míg a Jetsnek minden :(
RR meg ugyanúgy nem szeretem arrogáns Ogre
2011. 01. 09. 17:05
Már előre várom SexyRexy nyilatkozatait, kíváncsi vagyok mit mond most, főleg hogy a "zseniális, csodálatos, nagyszerű, tökéletes, Mr MVP" Manning hogyan játszott, mit vár ő a "gyengébb QB" Brady-től!

Go Pats!
Gronk remeklés várok a meccsen, legalább 2 TD-vel!
2011. 01. 09. 18:10
loop80: a közös meccsnézésre gondolsz?! Nekem sajnos nincs időm ilyesmivel foglalkozni és biztosan nem is tudok ott lenni, de a fórumon vagy csinálok itt egy cikket és úgy letudjátok beszélni. :)
2011. 01. 09. 18:28
WuMaster
Üdv Patrióták! :)
A Seahawks-Saints meccsen láttátok Lynch 45 yardos TD futását? Brutális volt.. :D
Egyébként jobban örülök a Jetsnek én is, Peytonnak mindig szerencséje van ellenünk a PO-ban!
Go Pats Forever!! :D
2011. 01. 09. 18:38
TenkRew
Csak 7miss tackles. Főtt volna rendesen a fejünk ha mi nyeljük be. De tényleg brutál futás volt.
2011. 01. 09. 19:29
sting
Borzasztó volt a tegnapi meccs.
Életemben először szurkoltam a Jetsnek, bár tartok tőle, hogy ez nekik tul nagy lökést és magabiztosságot adhat.
Biztosan sokkal magabiztosabbak lesznek mint azt a 45-3 alkalmával tették.
Másrészt nekem úgy tűnik, hogy érdekes mód nekünk jobban fekszenek a védekező csapatok gyengébb off-el.
Remélem namokoz gondot sem a Jets, sem a Steelers (majd)
2011. 01. 09. 19:39
crucified
tomi-tomi:

Úgy tudták 16 ponton tartani a Colts-ot, hogy PM-nek egy tökéletes elkapója maradt, a futásuk meg a nullához közelít.

Nálunk ez a szám ha Hernandez is egészséges akkor összesen 6.
2011. 01. 09. 19:43
crucified
sting:

Tényleg inkább egy jó DEF jöjjön gyengébb OFF-al, mint fordítva.

Tavaly azért csak Moss maradt a PO-ra tökéletes célpont, ezt ne felejtsük el. Nem lesz gáz, ha a TO mutatónk legalább 0 lesz és a futókat a földbe döngöljük. Sanchez megint megdobja a maga 2 INT-jét, vagy egyáltalán nem vállalja a deep célpontokat.
2011. 01. 09. 19:55
loop80
Danna

Igen, arra céloztam. :) Ha felteszel egy cikket, ott lebeszéljük a srácokkal, nem gond. Én meg beugrom egyik nap a Champs-be, és újra rákérdezek, hogy megoldható-e.

Előre is köszi! ;)
2011. 01. 09. 20:35
tomi-tomi
crucified

Azért ez barokkos túlzásnak tűnik (Wayne, Garcon, White, Tamme). Vagy másképp, ugyanez a társaság, ráadásul Addai nélkül, ellenünk miért tudott feljönni -17-ről -3-ra?
Azon gondolkodtam csupán, hogy mit csinált jól a Jets D ma hajnalban. Nekünk mához egy hétre ezzel Def-zel kell szembenéznünk.
2011. 01. 09. 20:50
sting
A Jets a klasszikus hosszabb passzok ellen sokkal jobban védekezik, mint a rövid passzok ellen. Ezért tudtak ősszel nyerni ellenünk, és ezért lesz nekik sokkal nehezebb most minket levédekezni.
2011. 01. 09. 20:51
sting
Mint ahogy azt a 45-3 alkalmából sem tudták megtenni.
2011. 01. 09. 20:58
sting
Más ...
Nézem a Chiefs - Ravens meccset ...
Szidjátok néha Faragó Ricsit ...
Hát nekem hiányzanak a sikoltásai :)
Klasszisokkal jobb a közvetítés ha ő van ....
2011. 01. 09. 21:30
fear0
Sziasztok!
Szétverjük őket Vagyis remélem :D Go Pats
2011. 01. 10. 01:18
Beliboy
tomi-tomi:

Bár nem láttam végig a meccset, de szerintem két dolgot csinált jól a Jets. Egyrészt a második félidőben a sok futásos hosszú drive-okkal levették PM-et a pályáról, A Colts futás elleni D viszont elég gyenge (25. a Pats pedig 11.), a másik meg, hogy 3 (vagy 4?) 3&1-et is megállítottak. Persze ez csak laikus okoskodás, BB már biztos összeszedte a meccs alapján azt a 350 dolgot, amire figyelnie kell a játékosoknak:D
2011. 01. 10. 10:00
trotter
Ahogy az eddigi meccseket néztem, az az érzésem, hogy a Superbowlig ez lesz a sorrend:
Jets
Steelers
Green Bay

Szerintem a Jets hozható, és a Steelers is (jobban tartok a Ravenstől) Viszont a nagydöntőben a Packerstől nagyon tartok. Írtó kemények.


Csak azzal nyugtatom magam, hogy aki SB-t akar nyerni, annak mindenkit le kell tudni győzni.
2011. 01. 10. 10:08
crucified
tomi-tomi:

Klasszikusan igazad van, hogy volt több elkapója PM-nek, de az elkapók formája alapján az gyakorlatilag egyre redukálódott a meccsen. Remélem nálunk mindenki formában lesz, akkor tényleg nincs mitől félni.

Tudunk valamit a sérültekről hazai és Jets oldalon?
2011. 01. 10. 10:10
crucified
trotter:

Én is ezt tartom, le kell győzni mindenkit, s az ez évi forma alapján nem kell mitől tartani, ha fejben ott lesznek a srácok.
2011. 01. 10. 13:09
Hát ez egy igen érdekes hétvége volt. Egy meccs volt ami tetszett, mégpedig az első. A többi viszonylag unalmas volt.
Seahawks: Nagy meglepetés volt, de örülök nekik, mert megmutatták, hogy nekik is lehet keresnivalójuk. Azért ha a Saints két futója nincs IR-en, akko rlehet másképp alakult volna a dolog. De sok a ha és így kiestek.
Ravens: Nagyon féltem tőlük (ennek sokszor hangot is adtam), de! A D jó, ez tény. Viszont az O-ja a Ravens-nek elég halovány. Mondom ezt a 30 pont ellenére. Az első félidőben még tartotta magát a KC védelme, és meg lehetett nézni mi volt az eredmény. A mi D-nk pedig sokkal jobb és kitartóbb. Innentől azt mondom, hogy ha a D tartja majd a Ravens O-t, akkor nagy probléma nem lehet, persze ehhez pozitív TO mutató kell majd tőlünk :)
Jets: Amit ezek csináltak a Colts-al az számomra kritikán aluli volt. HA őket nem verjük el, akkor nagyon szomorú és csalódott leszek. Mamming-et bármennyire lehet dícsérni, de csodát ő sem tud tenni.
GB: Levették valamennyire a Philly-t. Úgy látszik ha nincs Jackson és Vick sem a nyúlcipőben van, akkor lehúzhatták a rolót. Azért a GB-től sem tartok annyira a látott teljesítmény alapján. Más lesz mint az alapszakasz meccs Rodgers miatt, ha velük kéne játszani, de az még messze van.

Kik jönnek? Steelers, na őrájuk kíváncsi leszek. LEgjobban azonban a mi meccsünkön kívül az Atlanta - Green Bay meccset várom. Mert én erősenk tartom az Atlantát is.
2011. 01. 10. 15:46
non4m3
igazából sztem azért parázik mindenki, mert még él bennünk az a tavalyi PO meccs, próbálja mindenki felkészíteni magát a lehető legrosszabbra...

sajnos ez az NFL PO, itt vagy a meccsen kijavítod a hibádat vagy mész haza...
2011. 01. 10. 16:27
Bulow
A félsz láthatóan mindenkiben ott van... És jogos is... Nem lehet tökéletes magabiztossággal/nagyképűséggel hozzáállni... Nagyon jó a csapatunk, de betlis napot kifoghat, szóval sztem 80% esély megvan, de biztosra nem mehetünk... TB és BB is így kezeli a sajtájok alapján... Nagyon kell szurkolnunk, de bíznunk kell a csapatban, apróságokon fog múlni még akkor is, ha 40 ponttal nyerünk, egy meccs logikája mindig ilyen... Valahogy meggyőződésem, hogy a 12. ember is számít még 10 millió yard távolságból is, szóval rajtunk is múlik... Az idén meg kell hogy legyen az SB is...
2011. 01. 10. 16:52
sirCharles
Bulow

Persze, hogy nem mehetünk biztosra. Csak kicsit már unalmas minden bejegyzésben azt olvasni, hogy ettől meg attól a csapattól miért KELL nekünk "félni". Értem, ne essünk a New Orleans hibájába, ez természetes, de... Betlis nap kifogása viszont nem azon múlik, hogy sopánkodunk vagy sem azon, hogy melyik ellenféltől miért kell tartanunk. Pont a 12. embert említed: hát Seattle-ben a 12. embernek meg nem fordult a fejében, hogy kikaphatnak a regnáló bajnoktól.

Tartanunk szerintem senkitől sem KELL, mert igenis nagyon jók vagyunk, és a "félelem" arra utal, hogy nincs helyén a csapat önbizalma. Egy ilyen fizikális sporthoz a játékosok fülén kell kifolynia az önbizalomnak - ha pedig ilyen "szedettvedett" csapat létére végigverjük az egész ligát, akkor meg főleg. Lehet pufogtatni az üres frázisokat, hogy ez a PO, itt új szezon kezdődik, itt az utolsó is lehet első, blablabla, de aki ezt így feltétel nélkül benyalja, az hülye. Azért azt ne mondja senki, hogy pl. a Seahawks továbbjutása nagyrészt nem a Saints nagyképű és lenéző hozzáállásának volt köszönhető. Van egy varázsa a playoffnak, de ahhoz, hogy egy ennyire gyenge csapat kiejtsen egy 16 meccs alapján sokkal-sokkal jobbat, ahhoz a bajnok bénasága vastagon kell.

Ahhoz, hogy nekünk vért izzadóan szoros meccseink legyenek a PO-ban, az O-nak nagyon le kell romlania, ill. a védelmünknek vissza kell esnie. Azért a természetes félsz mellett mindenki tegye a kezét a szívére, és gondolkodjon ez azon, hogy ennek így egyszerre, ilyen sorozatban, ilyen csapategység és ilyen edzők mellett mekkora az esélye. Nagyon kicsi. És ezt tudják az ellenfelek is. Tudja Rex Ryan, próbálja is kendőzni a tapló dumájával, hogy nincs bennük a 42 pontos verés, pedig de. És tudja ezt a Steelers és a Ravens is, akiket mióta megvertünk, még erősebbek lettünk.

Szóval ne féltsük a csapatot, tudják ők, hogy kell innentől játszani. Már csak az egyetlen és páratlan Bill Belichick miatt is.
2011. 01. 10. 17:09
Dega
2011. 01. 10. 17:15
non4m3
$9,568

aszem veszek 2t...
2011. 01. 10. 17:49
crucified
sirCharles:

Hála BJGE-nek és Woodheadnek illetve Branch-nek és a 2 rookie TE-nek nem egysíkú a játékunk, mint tavaly volt. Ott tudták, hogy eldobjuk Moss-nak és kész. Na idén ez másként van. Tényleg fogalmam sem lenne az ellenfél helyében, hogy most mi a bánatot fog játszani a Pats. Ráadásul Brady is élete formájában van.

Szóval ne féljünk, go Pats!
2011. 01. 10. 18:00
crucified
Brady
Sanchez 17 TD / 13 INT
2011. 01. 10. 18:00
crucified
Brady 36 TD / 4 INT
Sanchez 17 TD / 13 INT

Ez is sokat mond azért
2011. 01. 10. 18:21
sirCharles
Elég lett volna csak ennyi is:
Brady
Sanchez

:-D
2011. 01. 10. 19:33
Igyster
Sziasztok!

Új fiú vagyok, itt az oldalon. Üdvözlök mindenkit.

Két észrevételem lenne: Lesajnált csapatunknak sztem tök mindegy kivel játszunk a tudás és a forma alapján nyerni kell.

Ugyanakkor volt 54-ben egy foci vb. Az elsô meccsen 8-2 re vertük a németeket, viszont a döntôben 3-2 kikaptunk.
2011. 01. 10. 19:44
Oké, én javítok! Nem félek, csak nagyobb figyelmet szentelek egy-két csapatnak erősség szempontjából! Én minden ismerősömnek azt mondom, aki a tavalyi PO-t hozza, hogy teljesen más ez a Pats! Erősebb! De azért félelem nélkül nem mehet ki senki a pályára! Legyen önbizalma a csapatnak, de tisztelje a másikat! Mondjuk ezzel nincs gond idén, mert BB rendben tartja a fejeket! Csak a 2007-es év még kísért picit! Mert ott is jó volt a csapat, de kikaptunk! Persze idén más a csapat, de ne vegyünk senkit félvállról :)
2011. 01. 10. 20:10
Tzimisce
Paul43: 2007-ben a PO elég felemás volt már a SB-ig is. A Jaguarst tökéletes játékkal vertük meg, pedig remekül játszottak. A SD ellen viszont eszméletlenül rosszul játszottunk. Ha nem sérül meg LT, játszik sérülten Rivers illetve Gates, akkor valószínűleg kikaptunk volna már ott. Tom ha jól emlékszem 3 picket dobott, az volt a szerencsénk, hogy a védelem nagyot játszott.
Remélem idén nem esik össze az Offense, és megcsinálják a playeket.
2011. 01. 10. 20:24
Dega
Igyster:54- et nem előzte meg 2007!!

Go Tommy,Go Pats!!
2011. 01. 10. 20:33
én a Saints-ről csak annyit mondanék, hogy hülyék, vagy lehet hogy én láttam rosszul, akkor elnézést, de én nem igazán láttam S-t a hosszú passzoknál, amikből a TD-k lettek. a Lynch féle futásról ne is beszéljünk, legalább 7 misstackle...
2011. 01. 10. 20:33
vagy ha voltak S-ek akkor valamit nagyon elk*rtak :D
2011. 01. 10. 21:31
csori71
én kicsit attól tarok hogy Rexi bácsi sem buta ember..nyílván ők is videóznak és készülnek ránk nagyon...ha meg lesz a meccs nem lesz sima..szerintem..
2011. 01. 10. 21:38
loop80
DANNA!!!

Beszéltem a Champs-szel, elméletileg rendben lesz, amiről beszéltünk.

Tegyétek ki a cikket a főoldalra, amint lehet, mert szerdára össze kellene szednem kb. 30 embert (lehet több is)!

Köszi!

Ui.: Neked milyen címen lehet írni? Lehet, hogy én vagyok a béna, de nem találtam elérhetőséget hozzád. :)
2011. 01. 10. 21:48
danna76@gmail.com ide tudsz írni.
2011. 01. 10. 22:04
loop80
Köszi. Elküldtem a levelet, nézz rá, amint időd engedi! Újra köszi. :D
2011. 01. 10. 22:11
tomi-tomi
Tzimisce

A 2007-es csapattal való összehasonlítás kb. a Lions meccs óta az elsődleges témák között van a kinti szakértőknél. Mára nagyjából konszenzus alakult ki, hogy az idei Pats a mai állapotában jobb, mint a "verhetetlen" társaság volt az idény végén. A legfontosabb érvük, amit Te is említettél, a 2007-es társaságot leszállóágban érte a PO (a nyögvenyelős győzelmek már az alapszakasz végefelé jellemzőek voltak - Ravens, Giants), míg az idén a Pats több, mint felszállóágban érte el a PO-t. Ezt aztán mindenféle összehasonlító statisztikákkal támasztják alá, és elég meggyőző adatokat találnak. Ami még figyelemreméltó, hogy a Pats késő ősszel, télen, végig szabadtéren érte el az elképesztő eredményeit.
A félelemről. Olvasgatva a Jets játékosok nyilatkozatait (kivéve Edwardsot, ő sajnos szellemileg leépülőben van. A 45-3 után azonnal úgy gondolta, hogy a jobb csapat a ... Jets), szerintem a támadó filozófiájú foci elérte egyik célját. Már most mélységesen tartanak attól, hogy hátrányba kerüljenek. A Pats pillanatnyi formája, miatt tudják, hogy csak tökéletes teljesítménnyel lehetnek partiban, illetve "ha hibázol, akkor mire körülnézel, Brady dobott neked három TD-t". Szóval legalábbis tartanak tőlünk.
Kíváncsi vagyok, hogy kezdik majd a meccset. Megint bepróbálkoznak a no huddle támadásvezetéssel az elején, vagy hozzák a klasszikus futásorientált játékot, mint a Colts ellen.
Nem lesz 45-3, lehet hogy hosszabb ideig tapadni is tudnak, de ha a Pats hozza a saját 100%-át, akkor ennek magabiztos győzelemnek kell(ene) lennie.
2011. 01. 10. 22:14
sirCharles
Paul43

Tényleg nem bántásnak szántam, és örülök, hogy (eddig) senki nem is vette személye elleni támadásnak :-D

Csak szerintem jobb, ha inkább a saját csapatunk erősségeire koncentrálunk ahelyett, hogy tényleg egyetlen snap után már amiatt aggódjunk, hogy milyen nehéz dolgunk is lesz ezzel vagy azzal a csapattal. Szó se róla, én is úgy figyelem a többieket, hogy melyik részterületen lehet kisebb-nagyobb problémánk velük, de ahogy Bulow is írt fentebb a 12. emberről, szerintem ha igazán 12. emberek akarunk lenni, akkor feltétel nélkül bíznunk kell Bill Mesterben és csapatában. Márpedig ebben a csapatban érdemes hinni, mert fiatalok, mert fejben erősek, mert kiváló csapatot alkotnak, és mert a legszebb focit játsszák jelenleg. A Seahawks 12. embere is csak a saját csapatával foglalkozott, teljes mértékben lesz@rták, hogy a bajnok mennyivel erősebb náluk. Szerintem ez nagyon szimpatikus hozzáállás a szurkolók részéről.

Mindegy ki a következő ellenfél, a Patriots-cal szemben mindig a győzelem a jogos elvárás. Hogy ez egy bombaerős védelemmel felálló Steelers, vagy egy nagyon jó futó Ravens, vagy netán egy nevekből felépített Jets ellen van, csak részletkérdés.
2011. 01. 10. 22:38
Sir,
nem is tudom, tegnap a Jets meccs ismétlésekor (egy szombati disznóvágás után nem igazán tudtam már a hajnalon fennmaradni) volt hallottam egy olyas kommentárt, hogy még egy olyan verést nem oszthatunk ki a Jetsre: a meccsen nyújtott teljesítményüket látva az elsődleges reakcióm az volt, hogy: nem is...annál is nagyobbat kell....:) erre az idényre végleg be kellene fogni RR száját, s asszem a hétvégi beszólásával kellemes plusz motivációt adhatott Bradynek....:) nem mintha sztem nagyon szüksége lenne akár TB-nek, akár BB-nek az ilyes motivációkra, de azért a plusz töltet nem árt....épp most néztem meg újra a Steelers elleni idei meccsünket, s jó volt látni, ahogy a hideg fejjel eldobott lézervezérelt passzok között Tommy boy tüzelte az O embereit, plusz a QB sneak TD után ahogy leszabta a tojáslabdát....minden volt, csak hidegvérű nem....:DD

remélem az egész csapat így áll majd a hétvégi meccshez....nem rossz a Jets D, de ha az egész csapatokat mérlegre tesszük, nem kérdés, hogy merre billen a mérleg.....BB-ben pedig nagyon bízom, hogy tudja, hogyan kell kezelni a sok fiatalt egy NFL PO-ban....szvsz nem véletlen, hogy olyan kulcsjátékosok, mint DMC, a TE-k, Spikes, Chung & Co. annyi snapet kapott az évben....megtanultak úszni a mély vízben, most jöhet a cápákat is rejtő óceánpart....:D
2011. 01. 10. 23:04
off:

nemtom, valaki tudna segíteni, hogy milyen zenék hallhatóak a mellékelt linken látható videón?

http://www.youtube.com/user/BillySpikes37?feature=mhum#p/u/4/c_wz6qbzqws

ps: btw ajánlom figyelmetekbe a videókat az oldalon....:)
2011. 01. 11. 01:25
tomi-tomi
51 crucified

Szerdáig nem lesz hivatalos sérült jelentés. Amiket hallani lehet:
Pryor Miami ellen összeszedett szemsérülése szépen javul. TBC úgy tűnik egy komolyabb vírust szedett össze (BB elejtett félmondata alapján tipp: "táplálékcsatornám mindkét végén rendkívül gyorsan távozik az anyag" típusú vírus)
Múlt heti két edzés alapján, akiért igazán aggódni kell, az Hernandez, már 2. hete nem edzett.
2011. 01. 11. 13:46
Maniac84
Gaius: Köszi a videós linket, nagyon jók. A zenéket sajna én nem ismerem.
Hozzászólás a(z) Ellenfél: New York Jets bejegyzéshez