Menetrend

Ellenőrző és statisztika: NE vs WAS

2015. 11. 12. 06:43
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Cikkek

Az alapszakasz félidejéhez érkezve továbbra is veretlen, 8-0-s mérleggel áll a Patriots. Ezúttal a Washington Redskins csapatát sikerült felülmúlniuk 27-10 arányban. A következő mérkőzést magyar idő szerint vasárnap 22.25-ös kezdéssel a New York Giants ellen játssza kedvenc csapatunk és a Sport2TV élőben közvetíti!

QB
osztályzat: B-

Tom Brady – 79/80
Jimmy Garoppolo – 1/80

Az elmúlt hetekben Brady olyan magasra tette a lécet, hogy a Redskins elleni teljesítménye szinte gyengének titulálhatnánk. Ellenben sok más irányító örülne egy ilyen teljesítménynek. Brady nem hozta a szokásos formáját, sokszor pontatlan volt és dobott egy nagyon csúnya INT-et. Becsületére legyen mondva, megakadályozta a Pick-6-et egy szinte tökéletes szereléssel… na jó, maradjunk annyiban hogy hatásos szereléssel. Ezúttal is jól mozgott a nyomás elől amikor kellett és most is gyorsan szabadult a labdától. Jövő héten minden adott egy újabb légi parádéhoz a Giants védelme ellen.

RB
osztályzat: A-

LeGarrette Blount – 48/80
Dion Lewis – 24/80
Brandon Bolden – 10/80

Blount már-már úgy játszott, mintha csak a Colts lenne az ellenfél. Folyamatosan szállította a yardokat, ami ezúttal különösen fontos volt a támadófalat ért újabb sérülés miatt. Lewis hozta a szokásos formáját, azonban egy szerencsétlen lépés eredménye térdszalag szakadás lett, amivel véget ért a szezonja. Lewis sérülése után Bolden lett a csapat elkapásokért felelős futója a meccsen, aminek egy viszonylag könnyű, de gyönyörű TD elkapás lett az eredménye. Jövő héten kiderül, hogy az ezúttal inaktív White vagy Bolden tölti be a sérülés miatt keletkezett űrt.

WR
osztályzat: B+

Julian Edelman – 74/80
Brandon LaFell – 60/80
Danny Amendola – 40/80
Matthew Slater – 2/80
Aaron Dobson – 2/80

Mondhatni, hogy ez nem Edelman estéje volt. Mindössze csak 5 elkapása volt, ráadásul egyszer elhagyta a labdát, amit az ellenfél játékosa szerzett meg. A meccs összképén azonban javított remek blokkjaival a futójátékban. LaFell egyre jobban mozog, ezúttal már a labda elkapásával sem akadtak gondjai. A csapat legjobb elkapójának bizonyult és a szezon során először átlépte a 100 elkapott yardot a meccsen. Amendola is egy csendesebb estén van túl, 4 elkapásból elért 24 yarddal fejezte be az összecsapást. Aaron Dobson 2 játénál volt csak pályán, ami egyértelmű jel arra, hogy az edzői stáb nem igazán elégedett vele. Martin felgyógyulása lehet az utolsó szög a koporsójába.

TE
osztályzat: B

Rob Gronkowski – 78/80
Michael Williams – 36/80
Scott Chandler – 25/80

Ezúttal Gronkowskinak is csendes estéje volt, de ennek egyik oka, hogy a szokottnál is többször kellett kisegítenie a falat blokkolásba, illetve ezúttal a futójáték is előtérbe került. Williamsel nagyszerű munkát végeztek ezen a téren. Williamsnek volt hogy RT pozícióban kellett helytállnia Vollmer sérülése miatt. Amint felépülnek a támadófal játékosai és rendeződik a fal helyzete, megugorhat az egység eredményessége is.

OL
osztályzat: A-

David Andrews – 80/80
Cameron Fleming – 80/80
Josh Kline – 80/80
Shaq Mason – 74/80
Bryan Stork – 46/80
Sebastian Vollmer – 41/80

Megtörtént az amitől talán a legjobban féltünk a mérkőzés előtt. Újabb játékosát vesztette az egység, és nem is akárkit, hanem a csapat legtapasztaltabb falemberét, Vollmert. A meccsnapi keretbe mindössze 6 játékost tudtak nevezni az edzők és mindössze 2 OT-t. Vollmer kieséséve azonban valakinek ki kellett kerülnie a támadófal szélére. Flemingnek kellett védenie Brady vakoldalát és mindezt eredményesen tette annak ellenére, hogy sosem játszott ezen a poszton. A belső hármas, Mason-Andrews-Kline, maradt a helyén. Így már csak egy RT-t kellett találnia hirtelen a csapatnak. Ez a személy pedig a tavalyi évben Centerként kiváló teljesítményt nyújtó Brian Stork lett. Hát nem éppen az ideális poszt ez számára, de megállta a helyét annak ellenére, hogy augusztus 7.-e óta nem játszott és csak a héten állt edzésbe.
Ismételten hatalmas elismerés illeti az egész egységet szőröstül-bőröstül azért amit véghezvittek a temérdek sérülés ellenére!

DL
osztályzat: A-

Chandler Jones – 50/58
Rob Ninkovich – 47/58
Dominique Easley – 30/58
Malcom Brown – 23/58
Akiem Hicks – 21/58
Alan Branch – 18/58
Geneo Grissom – 14/58
Sealver Siliga – 10/58

Zsinórban a második héten nyújtott kiváló teljesítményt az egység, 37 yardon tartották a Redskins futóit a mérkőzés során. Nagyszerűen zárták le a széleket és tömték a lyukakat. Branch ráadásul kiharcolt egy szabadlabdát is, míg Chandler Jones begyűjtötte a már-már szokásos sackjét. Ezzel már 9.5 sacknél jár a szezon során, amivel vezeti a ligát.

LB
osztályzat: B-

Jonathan Freeny – 57/58
Dont’a Hightower – 36/58
Jerod Mayo – 13/58
Jon Bostic – 10/58

Ez volt talán a csapat legcsendesebb egysége, részben annak, hogy Jamie Collins nem tudta vállalni a játékot betegség miatt. A helyén Freeny kezdett, aki azonban messze nem igazán tudott meghatározó játékokat megcsinálni. Hightower ugyancsak betegséggel küzdött, ám ő szerencsére tudta vállalni a játékot, még ha ezúttal nem is volt képes a tőle megszokott fizikális játékra. Mayo még ezek ellenére sem tudott jelentős játékidőt kiharcolni magának és szerelés nélkül fejezte be a mérkőzést.

DB
osztályzat: B+

Devin McCourty – 58/58
Malcolm Butler – 58/58
Logan Ryan – 58/58
Justin Coleman – 55/58
Patrick Chung – 45/58
Duron Harmon – 20/58
Jordan Richards – 15/58

Valószínűleg nem néztek volna ki ennyire jól a statisztikák, ha a Redskins elkapók nem ejtettek volna el oly sok labdát. Butler ezúttal DeSean Jackson őrizetével volt megbízva és többnyire sikerrel vette az akadályt. A csapat másik kezdője mostanra egyértelműen Logan Ryan lett, aki egy INT-el hálálta meg a bizalmat. Többnyire szorosan őrizte az emberét, azonban egyszer csúnyán megverte őt Garcon egy 36 yardos elkapás során. McCourty és Chung is remekül játszottak, utóbbi folyamatosan ott loholt az ellenfél TE-jeinek a nyakán. Harmon sérülése remélhetőleg nem komoly, mivel a csapat első számú cseréje a Safety posztra.

ST
osztályzat: A-

Stephen Gostkowski, Ryan Allen, Joe Cardona, Matthew Slater

Joe Judge meglepő On-Side Kick hívása briliánsnak bizonyult így utólag, azonban valószínűleg nem így látnánk, ha az ellenfél játékosa nem ejti el a labdát. Mindenesetre bejött és ezért mindenképpen dicséret illeti az egységet. Gostkowski természetesen ezúttal sem hibázott és Ryan is hozta a szokásosat.

Fontosabb statisztikák a meccsről:
Tom Brady: 26/39, 299 yard, 2 TD, 1 INT
LeGarrette Blount: 29 futás 129 yard, 1 TD
Brandon LaFell: 5 elkapás 102 yard
Julian Edelman: 5 elkapás 55 yard, 1 TD
Brandon Bolden: 1 futás 12 yard, 3 elkapás 27 yard, 1 TD
Logan Ryan: 6-0 szerelés. 1 INT
Chandler Jones: 3-1 szerelés, 1 sack
Alan Branch: 1-1 szerelés, 1 ForcedFumble

büntetések száma: 6, yardveszteség: 43

(A szereléseknél az első szám az egyéni, míg a második megosztott szerelések számát jelöli)

ESPN Boston, BostonHerald

Hozzászólások

2015. 11. 12. 07:45
daelaci
"LaFell egyre jobban mozog, ezúttal elmaradtak már a labda elkapásával sem akadtak gondjai."

Ezzel a mondattal van némi gond.

2015. 11. 12. 09:05
csgabor
Bocsáss meg daelaci, de lesz@rom! Szerintem kivehető a lényeg. Álljunk már le erről a "Dr. Grétsy" életérzésről, hogy "divat lett" kijavítgatni az általam oly nagyon tisztelt, áldozatkész szerkesztőink mondatait! Korábban országos 16. voltam magyar nyelvtanból, úgyhogy ha én túl tudom tenni magam ezeken, akkor kéretik ezt tenni minden kedves szurkolótársam részéről is! Kivétel ez alól, aki papírral igazolja nekünk magyar nyelv- és irodalom tanári végzettségét. Részemről most foglalkoztam először és utoljára a témával. Ez nem ellened irányul és nem haragszom rád ezért daelaci, csak ez volt az utolsó csepp a poharamban. Respect STAFF! Respect PATS.HU!
2015. 11. 12. 09:39
vhs-box
2015. 11. 12. 13:32
_Demetrius_
2015. 11. 12. 14:05
mammut
2015. 11. 12. 14:38
MajnemizBond
Maximálisan egyetértek, én az előző írásig bírtam cérnával.

+ 1
2015. 11. 12. 18:18
daelaci
Azért a mondandódat kezdhetted volna egy kicsit kevésbé prosztó módon. Megígérem, hogy a továbbiakban is le fogom írni ha valami nem tetszik és ha ez neked nem tetszik az a legkevésbé sem érdekel.Így utólag is szeretnék gratulálni a 16. helyedhez, igen dicséretes teljesítmény lehetett mögötte. A szerkesztőknek pedig köszönet a cikkért és a kijavított hibáért is.
2015. 11. 12. 20:24
LPT
Az utóbbi időben - sajnálatos módon - igen gyakori lett ezen az oldalon a tiedhez hasonló hozzászólás. Tartalmilag lényegtelen, semmit mondó, de cikkben gépelési, (ne adj isten) helyesírási hibákat listába szedő, taglaló vélemények. Ez a korábbi évek során itt egyáltalán nem volt jellemző. Nem hiszem, hogy aki ezt szurkolói oldalt látogatja, annak az a legfontosabb szempont, hogy egy-egy cikknek vagy nyilatkozatnak a fordítása kiállja az MTA legszakavatottabb nyelvészének a vizsgálatát.
Számon kéred a fogalmazási hibát a fordításban, míg a te önmagában eleve értéktelen hozzászólásod megfogalmazása is felér egy (arcon) csapással (az utóbbi ráadásul hemzseg a hibáktól). Rosszabb kocsmákban hasonló mondatokkal verekedések kezdődnek. Ezek után felháborodsz a veled szemben alkalmazott hangnemen. Inkább tarts önvizsgálatot.
2015. 11. 13. 07:35
daelaci
Erről csak ennyit:

:D
2015. 11. 13. 10:26
csgabor
Kedves daelaci! Úgy gondolom, ha úgy kezdem a mondatot, hogy "Bocsáss meg...", akkor ezt így is gondolom. Az ezt követő, valóban nem túl szépen csengő, de pontosan ki nem írt szó az indulat kifejezését szolgálta. Nem gondolom, hogy ezzel prosztó lettem volna. Mondandóm végeztével pedig a(z) "Ez nem ellened irányul és nem haragszom rád ezért daelaci..." mondattal nyomatékosítottam véleményem (hozzászólásod miatt részben) rád vonatkozó részét. Úgy gondolom - ezer éves szurkolótársaink többségének velem való egyetértése miatt is talán - kicsit savanyú volt neked a szőlő. Megértem abszolút indulatból írt, kissé cinikus hozzászólásodat, mely után sem haragszom rád és tiszteletben tartom véleményed. De kérlek szépen, ha már kritizálsz másokat fordításbeli nyelvtani és helyesírásbeli hiányosságaik miatt, te is olvasd vissza hozzászólásaidat mielőtt a "Hozzászólás" gombra kattintasz. Én is szoktam hibázni és fogok is. Mind emberek vagyunk. Úgy gondolom ennek az oldalnak a követői/olvasói legyenek elnézőek egymás felé. Bízom benne, hogy azért nem gázoltam a lelkedbe, hiszen hozzászólásom nem konkrétan ellened irányult. Részemről tényleg lezártnak tekintem a történetet. Go Pats!
2015. 11. 12. 21:30
Lucius
+1
Az még elmegy, ha valaki a hozzászólása végén tisztelettel megjegyzi, hogy volt valami hiba a cikkben, amit ki lehetne javítani, de az hogy erről szólnak teljes commentek, szerintem is idegesítő. Az elmúlt pár hónapban szaporodtak meg az ilyen jellegű hozzászólások, amik szerintem igenis bántóak a szerkesztőknek, még ha nem is mondják (mert hát mit mondhatnának, végül is igazak a kritikák, de könyörgöm, ők ingyé' csinálják ezt…). De hát nem vagyunk egyformák.
2015. 11. 12. 22:44
TMR
Már megbocsássatok, de nem értem mi abban a sértő, ha egy a médiában megjelenő mondat értelmetlen és ezt valaki szóvá teszi." Tartalmilag lényegtelen és semmitmondó"...ok..kérdezem én a "+1"-es hozzászólások tartalmilag mondanak valamit? Szerintem nem.
Nyilvánvaló, hogy mélységes respect a szerkesztőknek, de nem hiszem hogy rászorulnak a mi védelmünkre, nagy fiúk/lányok ők már, majd "megvédik" magukat a Grétzy tanáruraktól - ha akarják (ilyen az a pop szakma - kemény a szerkesztői élet :-).
Mondjuk én személy szerint nem privátban szoktak az ilyen elírásokat elintézni, de nem zavar az ez irányú komment, mert igaza van.
2015. 11. 12. 22:46
TMR
Privátban, akarom mondani, privátban szoktam elintézni az ilyet.
2015. 11. 13. 07:15
Lucius
Nem tudom megállni, hogy ne válaszoljak erre. :) A másikkal való egyetértés (+1) kifejezése a kommunikáció alapköve. Számos jelentést hordozhat (pl. vitában egyben állásfoglalás is) és fontos visszajelzés a kommunikáció összes résztvevője számára. A "+1"- es formát én máshol még nem láttam, de kifejezetten jónak tartom a rövidsége miatt.
Ezzel szemben a másik kommunikációjának kijavítása (pl. beszédhibák felhánytorgatása), pláne mindenki előtt, a legtöbb kultúrában nem szokás, mivel megakasztja a kommunikációt és sértő a másikra nézve. Mivel a média tekinthető egyfajta speciális szubkultúrának. azért ez árnyalja a képet, de alapvetően én így látom a kérdést. De mint írtam, nem vagyunk egyformák. (Egyébként a privát üzenetet sokkal elfogadhatóbbnak tartom erre a célra. )
2015. 11. 13. 10:37
csgabor
2015. 11. 12. 08:28
vhs-box
jovo heten is tvs meccs, utana is tuti.illetve talan az eagles meccs is.el leszunk kenyeztetve.
2015. 11. 12. 09:07
komzoz65
Brady szerintetek miben nem hozta a formáját? Az ellenőrző statisztika, pont azt mutatja, hogy de. 66,6% a sikeres dobások aránya, a yardok és a TD-k is megvannak. Az int. nem volt egyáltalán kirívó.

Amikor a védelmek lefigyelik az endzone-nál az alapfigurákat, akkor 1-1 ilyen bejön. A lb bravúrosan belépett a passzsávba, és ezt sem TB sem Minitron már nem tudta lereagálni, mivel ez a játék pont a gyorsaságról szól. Erre ezentúl jobban kell majd figyelni. Nagyon is jó volt ez a teljesítmény, nem annyira extra, mint amivel kényeztetett eddig minket, hétről-hétre, de teljesen OK.
2015. 11. 12. 12:15
B.Toma
Ezért írták, hogy más irányítóknál ezzel a teljesítménnyel simán megelégednének, de mi el vagyunk kényezteteve. :) Önmagához képest most valóban nem hozta a formáját, dobott pár tőle szokatlan homályt az and zone felé, és egy nagyon könnyen leolvasható passzt, amiből IC lett. Ezek más irányitónál elsiikkadnak, de Brady idén jó magasra tette a lécet...
2015. 11. 12. 17:33
komzoz65
Nem volt különbség, csak ide le van írva, de ez nem igaz. Erre utaltam finoman. Nem volt több rossz kísérlet, nem volt több homály nem volt semmi különbség, az int-ön kívül. De lezárhatjuk, mondjuk azt, hogy volt, bár nem.

Az int meg az a passz volt amiből eddig 7 Td 0 int született. Pont az. Mondhatjuk, hogy szar dobás volt, holott pont a wr kezébe ment volna mint eddig, remélhetjük, hogy D-k mindig csak közelről nézik majd a meccset, de nem.

Valójában azért írtam le többször is ezt, mert most itt arról van szó, hogy egy kiváló teljesítmény azért rossz mert az eddigi hihetetlen volt. Ha valaki rendre világcsúcsot úszik, azért elég fura ha ez már elvárás is. A jobb csapatok ellen lesznek int-ök ezzel a szisztémával. Ez elkerülhetetlen. Az volt a csoda, hogy eddig nem volt csak egy felpattanós. Mert nem arról van szó, hogy 100 különböző variációval dobáljuk a TD-ket, hanem konkrétan elég sematikus a játékunk, mert így is működik, minek variálnánk (minek mutatnánk újat). Észre kell venni, hogy amint egy jel volt, hogy ez most már nem mindig jön be, máris léptünk tovább, jött a válaszunk.
2015. 11. 13. 07:44
daelaci
Az mondjuk tényleg bőven belefér, hogy egy QB fél szezon alatt dob egy INT-et, ami az ő hibája. Nyilván azért ez rontja a meccsen nyújtott teljesítményének az összképét.
2015. 11. 12. 11:04
komzoz65
Blounttal kapcsolatban viszont vannak fenntartásaim, bár a számai most valóban rendben vannak. Egy kifejezetten gyenge futás elleni védelem esetén még valóban hoz számokat. Voltak szép kirobbanásai és egy TD-je is. De még a Redskins védői is igen sokszor 0-1 yardon megállították. Volt egy fumble-ja, amit szerencsére visszaszerzett, 1 yard és gól szitunál, de játék persze így is TFL lett.

Az igazi problémát ezek 0 közeli futások nagy száma jelenti. A mi sémánkat nagyon megnehezíti, ha 2. és 10 vagy 3. és sok lesz belőle. Ezt láthattuk a 4. negyedben. Nagyon nem bánék egy minőségi cserét, mivel a PO-ban, hacsak nem lesz Colts meccs a futásunk nem lesz faktor. Évek óta mindig legfeljebb eső volt, m,ég januárban is, hó nem (a PO meccseinken), de ha idén beüt az időjárás egy jó erőfutó nagyon hasznos lehetne.
2015. 11. 12. 12:31
én se szeretem Blountot, nagyon lassúnak tartom. A Fumbleról meg őszintén szólva lemaradtam, streamen nem láttam
2015. 11. 12. 13:12
hopi46
Folyton piszkáljátok Blount-ot!
Futásátlaga: 4,6 yard (AP 4,5, Freeman 4,4 !?). Jó, nem Gurley, de már ezerszer elmondtam: Mi azért futunk csak, hogy passzolhassunk.
Milyen minőségi cserét akartok, amikor a liga elit futóinak fele vagy sérült vagy aranyárban van? Mi az hogy erőfutó? Az már nem divat az NFL-ben! A hibrid futó a nyerő.
Kicsit dühös vagyok, hogy akármit csinál ez az ember, valaki mindig fikázza. Nézzétek meg egy-egy elit futó mérkőzését, hogy hányszor csinálnak 0-1 yardot vagy negatívot! Sokan elfelejtik, hogy védelmek is vannak a pályán és esetleg jól olvassák a támadóplayt.
BB tudja miért igazoltuk le meg vissza!
2015. 11. 12. 13:33
nekem egyetlen gondom van vele, hogy robbanékonysága mint egy kamioné. éppen ezért van az hogy rövid szituációkban sokszor megállítják, mert nem tud olyan rövid távon felgyorsulni, amivel be tudna dönteni eyg DL játékost. én nem egy elit futót akarnék, csak egy Ridley szerűt, én őt is megtartottam volna, a sérülése miatt gyakorlatilag ingyen lehetett leigazolni, de lehet hogy ő nem akart maradni, ki tudja. mindenesetre én továbbra is azt mondom hogy Blount a kifárasztott védelem ellen a 2. félidőben jó fegyver, de rá alapozni a futójátékot, még ha csak a passzokat is akarjuk megalapozni, nem a legideálisabb.
+ ha annyira jól játszana mint a számai mutatják, akkor valószínűleg nem kellene meccsenként 50 passzt hívni mert menne a futójáték is, márpedig 2 meccs kivételével kb ez történt
2015. 11. 12. 14:19
Lalika
lásd Lynch-et aki rövid távon is megborítja a védőfalat ha kell.
2015. 11. 12. 18:13
hopi46
Igen, Blount kezdő gyorsulása a gyengéje, de ezt a fal is tudja. Nem faltörő kos, Ő ilyen, de valami miatt BB-nek megfelelő és erre "szabják" a futójátékunkat.
Lynch, Lynch, Lynch...
meccsenként átlagban fut 17x 3,6-os átlaggal, Blount pedig 14x 4,6 yard (!)...
Persze mindenkinek joga nem kedvelni Őt és "álmodozni" egy, a Dfalat ripityára törő, megsérülhetetlen, 30-40 yardokat futó RB-ről. Csak lassan egy sem lesz ilyen az NFL-ben.
Részemről a "Blount ügyet" lezártam, tisztelve mások véleményét és vágyait.
2015. 11. 12. 17:50
komzoz65
Ez az aranyár - szvsz - futónál nem jön be, CB-nél igen. Itt a szakmai stábnak egy normális erőfutót találni, nem egy mission impossible. Gray példája mutatja ezt leginkább. Nálunk nem kell, hogy a yardok harmadát hozza valaki, az kellene, hogy konzisztensen tudjon futni 3-4 yardot draw-ban, a play action hihetőbbé tételéhez, meg esetleg néha ki tudjon vágni a szélre egy-egy first downért, és goal line meg rövid yardos szituban ne kelljen az öregnek bekigyóznia, hanem esetleg megfutjuk. BJGE jellegű játékos kellene ide, nem egy sztár.
2015. 11. 12. 17:18
komzoz65
Mint leírtam csak gyenge futás elleni védelemmel rendelkező csapatok ellen tud futni, ahol igaz megfutja az elfogadható átlagot, csak nagy a szórás. Tehát ha kvázi mindig megfutna azt a 3-5 yardot az jó lenne, de ő 8-10 majd 0 körüliből hozza a 4,5-ös átlagot, és ez nagyon nem mindegy egy rövid passzjátékra épülő O-nál. Csak a Colts miatt hoztuk vissza és meg is érte, de már nem a régi na. Egy PO-ban több kellhet.

Ne hasonlítsuk egy elit futóhoz, mert sosem volt az, most meg már végképpen messze van ettől. Jobb védelemmel rendelkező D-nél már nem is próbálkoznak vele lényegében. Biztos vagyok benne, hogy ez így nem maradhat, legkésőbb jövőre itt erősíteni fogunk ez nem is kétséges, én csak abban reménykedem, hogy ez még hamarabb is bekövetkezhet.
2015. 11. 12. 19:15
csasziqf
Azt azert tegyuk hozza, a mi O falunk nem a futo resek megnyitasara lett tervezve mar elso vonalas embereinkkel sem.
Nem azt mondom, hogy nem tudjak megcsinalni, de szerintem nem az a fo funkciojuk. Brady-t vedeni az elsodeleges feladat.

Nekem sem mindig tetszik amit Blount produkal. Vannak merkozesek, amikor a a falnak nem sikerul megnyitni az tervezett rest, de o meg nem veszi eszre a 'veletlenul' megnyilot lehetoseget.

A stat-ja tenyleg jo, de nem mindegy szerintem, hogy 8 0yd-s kiserlet utan lesz 2 10yds vagy konstans, hozza a 3-4 yd-kat.

Ezektol eltenkint en kedvelem. Es jo hogy nalunk jatszik. Orultem, mikor tavaly visszajott.

Gray-t szerintem azert nem tartotta meg BB mert passz es blokk jatekban voltak hianyossagai. Miami elleni talalkozon volt 2 olyan drop-ja amit tiszat helyzetben kaphatott volna el.
2015. 11. 12. 13:05
MemphisM
Végre itthon.

Eljutottunk oda ahol a szezon előtt tartottunk hogy nincs igazi elsőszámú futónk. Lewis egy microtron volt kb. De sajnos nem is látok igazi alternatívát! Drukkolok hogy legyen futójáték az a rájátszásban az a plussz ami SBbe juttatja a csapatot!
2015. 11. 12. 14:52
Lac78
Azért az vicces lenne, ha visszahoznánk Gray-t, állítólag elküldték.
Igazándiból sosem volt tiszta számomra, hogy mire lenne képes, nem kapott elég lehetőséget. Én kíváncsi lettem volna rá. Valamiért azt gondoltam, hogy ő jó lesz és azóta sem tudom elhinni ezt az "egyszer elkésett, meszeltek neki" forgatókönyvet. Nem tudom, hogy tényleg nem látták benne BB-ék a potenciált vagy csak egyszerűen létszámfeletti lett.
2015. 11. 13. 21:40
fatman
na, én pont így vagyok ezzel... :)
2015. 11. 12. 16:58
puding
Remélem nem volt még. Egészen fantasztikus! :D

https://www.youtube.com/watch?v=W0HFHON3M1k&feature=share
2015. 11. 12. 18:06
FunHun
:)
"Ladies & Edelman!"
:)
2015. 11. 12. 22:42
Whitealert
Chandler Jones-t sound FX. Nem is tudtam, hogy ilyen nagy arc Jones. Óriási :D Tommy boy, meg Gronkie hatalmas :D

http://www.patriots.com/video/2015/11/12/sound-fx-chandler-jones
2015. 11. 12. 23:16
Spol15
A sacknél, hogy beragadt a 76-os falember
2015. 11. 13. 02:45
FunHun
Azért az, ahogy BB az első extra pointnál elnézett szélső embert is szóva tette, és a következőr amilyen blokkott kiosztott, majd ment mondani, hogy ezentúl nem fog hibázni, azért az jelzi a maximalizmust!!!
2015. 11. 13. 08:00
Croaker
Végig mosolyogva néztem a videót, eddig is bírtam, de ez is csak megerősített abban, hogy király srác :)
2015. 11. 13. 12:03
Whitealert
Az nekem is nagyon tetszett, főleg, hogy utána lepacsiztak, hogy jó lesz főnök? :D
Hozzászólás a(z) Ellenőrző és statisztika: NE vs WAS bejegyzéshez