Menetrend

Előszezon 2. hét - Beharangozó

2016. 08. 18. 20:27
Szerző: Danna
Kategória: Meccsek
Ma éjszaka, magyar idő szerint 2-kor a Patriots a Chicago Bearst fogadja a Gillette Stadionban. Amikre érdemes lesz figyelni:

Irányítók: Ha Tom Brady játszani fog, akkor biztosan kezdeni fog. A jelek arra utalnak, hogy a veterán irányító pályára fog ma lépni, de a Patriotsnál sosem lehet biztosra menni. Korábban a héten Belichick edző azt nyilatkozta, hogy a csapat elsődleges prioritása az, hogy Garoppolo készen legyen a szezon első mérkőzésére. Garoppolonak muszáj jobban kezdenie a mérkőzéseket, mint ahogyan tette a múlt héten (az első 2 támadása is egy "3 and out"-tal zárult).

Futók: Egyre inkább úgy tűnik, hogy LeGarrette Blount és Tyler Gaffney küzdenek az "erőfutó" pozíciójáért. Az első héten Gaffney nem kapott lehetőséget arra, hogy az elsőszámú fal mögött fusson, érdekes lesz látni, hogy ma megkapja-e ezt. Ha igen, akkor az mindenképpen azt jelenti, hogy elég komoly verseny van ezen a poszton.

TE-k: Rob Gronkowski nagy valószínűséggel nem fog játszani, ami azt jelenti, hogy ismét Martellus Bennett lesz az elsőszámú TE a pályán. 36 snapet töltött az első mérkőzésen a pályán. A kérdés továbbra is az, hogy a 2015-ös draft 3. körös választottja, AJ Derby képes-e újabb látványos megmozdulásokra, amivel komoly veszélybe hozhatja a veterán Clay Harbort, akinek eddig biztosnak tűnt a helye, mint 3. számú Tight End.

Elkapók: Múlt héten az FA-ként a Patriotshoz került Chris Hogan nem játszott, de mivel azóta teljesértékű edzést végzett, nagy az esélye annak, hogy ma bemutatkozik a bostoni stadionban. Malcolm Mitchell játéka erősen kérdéses, mivel múlt héten kifordult a könyöke, ami azt jelenti, hogy Aaron Dobsonnak, Chris Harpernek és Nate Washingtonnak lesz lehetőségük arra, hogy bebizonyítsák, van helyük a csapatnál.

Támadófal: David Andrews és Bryan Stork továbbra is harcban áll a kezdő center pozíciójáért. Stork kedden kisebb verekedésbe keveredett John Timuval.

DT-k: A másodéves játékos, Anthony Johnson (LSU) a héten sokat és jól játszott az edzéseken, elképzelhető, hogy ma este is sok lehetőséghez fog jutni.

DE-k: Rob Ninkovich, Jabaal Sheard és Shea McClellin nem fog játszani ma, így Trey Flowers lesz az elsőszámú játékos ezen a poszton. Flowers a Saints ellen is nagyon jól játszott.

LB-k: Jonathan Freeny végre a héten már teljesértékű munkát végzett, így valószínűleg ma már pályára fog ő is lépni. Dont'a Hightower és Jamie Collins után Freeny az elsőszámú csere, mert mivel az újonc Kamu Grugier-Hill mély benyomást tett mindenkire az edzéseken, a 99 kilójával nem igazán illik bele ebbe a prototipusba.

CB-k: A draftolatlan újoncok, Jonathan Jones és Cre'von LeBlanc kiemelkedő teljesítményt nyújt az edzések során, valamint a múlt heti mérkőzésen is. Ha képesek ezt így folytatni, akkor akár képesek lehetnek helyet fogni az 53-as rosteren.

Safetyk: Jordan Richards, a 2015-ös draft 2. körös választottja jelenleg az elsőszámú csere Devin McCourty és Patrick Chung mögött. Fontos szerepe van a punt csapatban is.

Special Teams: Miután az első mérkőzéseken a puntokkal komoly gondja volt a csapatnak, a héten a nyugdíjba vonult speciális csapategységért felelős edző, Scott O'Brien többször is feltűnt az edzésen. Talán véletlen, de lehet pár tanáccsal ellátta a csapatot, ami már akár a mai mérkőzésen is meglátszódhat.

Eredménykövetésre várunk mindenkit a chaten.

Forrás: ESPNBoston

Hozzászólások

2016. 08. 18. 20:52
Információk szerint játszani fog ma Brady.
2016. 08. 19. 01:39
2016. 08. 18. 23:50
vodka03
Branch-et meg közben felfüggesztette az NFL. Kíváncsi vagyok mi az oka.
2016. 08. 19. 01:29
nem az NFL, hanem a csapat. megszegett egy szabályt.
Hozzászólás a(z) Előszezon 2. hét - Beharangozó bejegyzéshez