Menetrend

Előszezon 2018 - Carolina Panthers

2018. 08. 24. 21:29
Szerző: Danna
Kategória: Meccsek
A Patriots az előszezon során először fog idegenben játszani. Magyar idő szerint szombat hajnali 1.30-kor a Carolina Panthers otthonában lép majd pályára.
Akik ma biztosan nem fognak pályára lépni: OT Marcus Cannon, RB Sony Michel, TE Jacob Hollister, S Nate Ebner, LB Harvey Langi, TE Ryan Izzo, RB Rex Burkhead. Hollister új a listán, állítólag nem komoly a sérülése, de nem szeretné a csapat, hogy rásérüljön.

Amiket érdemes lesz majd figyelni:

1. Tom Brady várhatóan ma is pályára fog lépni az előzetes hírek szerint. Várhatóan az egész első félidő az övé lesz megint. Bár szerinte az Eagles ellen rozsdás volt, a számok azért annyira nem ezt mutatják: 26 passzából 19 sikeres volt, amit semmiképpen sem neveznénk rossznak.

2. Várhatóan a második félidőt Brian Hoyer fogja megkapni, akit eddig Etlingnek nem igazán sikerült kihívás elé állítani. Etling számára a jöv heti, utolsó mérkőzés lesz a legfontosabb, ott fogja a legtöbb játékidőt kapni.

3. Michel és Burkhead nem lép pályára a futók közül. White valószínűleg ma is nagyobb szerepet fog kapni míg Brady a pályán lesz. Úgy tűnik Jeremy Hill Gillislee és Webb előtt jár, érdekes lesz látni, hogy így az utóbbi kettő mennyi lehetőséget fog kapni a kezdőkkel. Vagy Hill végképp maga felé billenti a mérleget.

4. Úgy tűnik, hogy Cordarrelle Patterson lassan stabil csapattaggá játsza magát. Akit az elkapók közül kiemelten érdemes lesz figyelni az Eric Decker és Braxton Berrios. Azok után, hogy a sérülések megtizedelték ezt a csapategységet, eljött számukra a nagy lehetőség, ideje lenne élni vele. Főleg Deckernek, aki rendszerint elejtette a labdákat edzőtábor során, illetve az előző mérkőzésen is.

5. Több mint valószínű, hogy Rob Gronkowskit ma sem veti be Bill Belichick edző. Nincs is oka rá. Mivel Hollister kisebb sérüléssel bajlódik, itt az idee, hogy Dwayne Allen mutasson valamit. Valamint Will Tye-ról sem szabad megfelejtkezni. Bár nem olyan jó blokkoló, mint Allen, utóbbi fizetése 4,295 millió dollár, és ha nem mutat valami igen meggyőzőt, könnyen lehet, hogy a csapaton kívül találja magát.

6. Trent Brown az előző mérkőzésen bemutatott pár kisebb hibát, meglátjuk, hogy ma hogyan fog muzsikálni. Mivel Isaiah Wynn megsérült az este kérdése akár az is lehetne, hogy Ted Karras és Cole Croston (főleg utóbbi), megmarad-e az 53-as keretben. Vagy éppen James Ferentz fog élni a váratlan lehetőséggel?

7. A védelem első vonala régen látott nyomást helyezett a múlt héten az irányítókra. Vajon ez ma is megismétlődik, vagy csak egy egyszeri csoda volt?!

8. A LB-knél Ja’Whaun Bentley eddig mindenképpen az előszezon sztárja. Érdekes lesz látni, hogy ma milyen és mennyi lehetőséget fog kapni az ötödik körös választott. Sokak "kedvence" Elandon Roberts játékát is érdekes lesz figyelni, főleg az időt, amikor a pályán lesz. Ha még a 4. negyedben is játszani fog, akkor könnyen lehet, hogy gondban van és harcolnia kell a csapatban maradásért. Ha nem, akkor nagy eséllyel biztonságban van.

9. Jason McCourty az engedett TD-je ellenére is jól játszott az előző mérkőzésen. A meccs után keményen ostorozta magát a hibás olvasása miatt, kérdés, hogy mára javítani tudja-e a hibáját. Nagy esély van arra, hogy Cyrus Jones és Jon Jones ma végre pályára lépjen. Fontos lenne nekik is bizonyítani. Múlt héten a fiatal CB-k nagyon gyengén muzsikáltak, mindannyiuknak szüksége lenne egy sokkal jobb játékra.

10 Damatrius Travis inkonzisztens játéka miatt kicsit kevesebb esélye van megcsípni az utolsó roster helyet. Jordan Richards és Eddie Pleasant eddig előrébb van tőle a versenyben.

 

Hozzászólások

2018. 08. 25. 00:19
kitalaltnev
Köszi szépen, Danna!
Minden meccsen nyerni kell, pláne megint félig :) Brady-vel, a jövő héten nélküle inkább kinéz a bármilyen eredmény.
2018. 08. 25. 00:33
Howe értesülései alapján játszik Gronk ma.
Hozzászólás a(z) Előszezon 2018 - Carolina Panthers bejegyzéshez