Menetrend

Előszezon 2018 - New York Giants

2018. 08. 30. 12:30
Szerző: balimate
Kategória: Cikkek, Meccsek

   A New England Patriots (2-1) a kedvenc előszezon ellenfelével, a New York Giants (2-1) ellen zárja az idei előszezont. A péntek hajnal 1:00-kor kezdődő összecsapás lesz a két csapat 27. előszezon mérkőzése egymás ellen. Szinte biztos, hogy a kezdők nagy részét nem fogjuk a pályán látni a hajnali mérkőzésen. Viszont izgalmas lesz látni, hogy melyik a roster határán mozgó játékosnak sikerül olyan teljesítményt nyújtani a pályán, amivel bekerülhet az utolsó helyek egyikére. Apró érdekesség, hogy a Patriots legtöbb előszezon mérkőzését három NFC East csapattal játszotta. 


5 Patriots játékos, akire figyelni kell a Giants elleni preseason mérkőzésen:

J.C. Jackson, CB

Jackson

Jacksonról, mint draftolatlan szabadügynökről még nem sokat lehetett tudni, mikor bekerült az edzőtáborba. De őt tett róla, hogy ne maradjon sokáig így. Számos passzt elütött, többet mint akárki más a Patriots edzőtáborának első hetében. Emellett nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő a múlt heti Panthers elleni mérkőzés során. Négy szerelést mutatott be, amiből egy negatív yardos volt. Stephon Gilmore és Eric Rowe jelenleg az első- és a második számú cornerback, de egy vagy kettő újoncnak is lehetősége van becsúsznia melléjük a rosterre. Ehhez persze szükségük van egy újabb jó mérkőzésre a Giants ellen.


Riley McCarron, WR

McCarron

Az elkapók pozíciója jelenleg eléggé vékonynak tűnik ahhoz, hogy neki vágjon a csapat a szezonnak, főleg annak tükrében, hogy Julian Edelman az első négy fordulót kihagyja az eltiltása miatt. Ezért nagy szükség van arra, hogy Riley McCarron jobb legyen annál, hogy „csak” practice squad tag szinten legyen. A benne rejlő lehetőségeket meg is mutatta az előző héten, mikor is 4 elkapásból 49 yardot szerzett. Chris Hogan, Cordarrelle Patterson és Philip Dorsett már megváltotta jegyét a szezonra a csapatnál. Emellett ott van Slater a fix ötödik elkapó. Edelman eltiltása megadja a lehetőséget Belichick mesternek arra, hogy a csapat a szokásos öt elkapó helyett hat játékost vigyen magával a szezonba. McCarronnak a Giants elleni mérkőzésen lehetősége lesz arra, hogy megmutassa az edzőknek, képes a folyamatos jó teljesítményre.


Keion Crossen, CB

Crossen

Crossen kemény újonccsatában van Jacksonnal, aki lassan úgy tűnik a teljesítményével bejátssza magát az 53-as keretbe. Azok után, hogy az Eagles elleni mérkőzésen háromszor dobtak rá sárga zászlót, ebből kétszer pass interference miatt, „megváltotta bűneit” a Panthers elleni mérkőzés során. Egyelőre úgy tűnik, van esélye a keretbe kerülésre. Persze ha Belichick mester is úgy gondolja, hogy Crossen bevethető és hasznos tagja lehet a speciális egységnek, aki ha szükség van rá cornerbackként is a pályára tud lépni. Ebben az esetben elkerülheti a kivágást. Ehhez viszont mindenképpen mutatnia kell valamit a Giants ellen, hogy az edzők is így gondolják.


Mike Gillislee, RB

Gillislee

James White, Rex Burkhead, Sony Michel és Brandon Bolden már biztosan a keret tagjai. Hozzájuk csatlakozik fullbackként Develin. Mellettük már csak egy hely van szabadon, ha Belichick is úgy gondolja, hogy a csapatnak idén is szüksége van hat futóra a rosteren. Jelen pillanatban Jeremy Hill és Mike Gillislee van versenyben ezért az egy helyért. Gillisleenek mindenképpen valami eget rengető teljesítményre lesz szüksége a Giants ellen, ha ki akarja ütni a versenyből Hillt, aki egyelőre nagyobb playmakernek tűnik nála.


Phillip Dorsett, WR

Dorsett


Dorsett már biztosan kerettag lesz, ahogy azt már fentebb ki lett fejtve. Jó teljesítményt nyújtott a harmadik héten a Panthers ellen, de még hosszú út előtte, hogy ezt a teljesítmény hétről hétre meg tudja ismételni a szezon során. A Gaints elleni mérkőzésen lesz lehetőség arra, hogy még a szezon kezdete előtt utoljára „közelről”megfigyeljük, hogy milyen teljesítményre lehet képes majd az elkapó. Várhatóan ő lesz a másodikszámú elkapó a pályán Chris Hogan mögött amíg Edelman az eltiltását tölti. Ha most a Giants ellen is jól teljesítmény nyújtana, akkor mindenkit megnyugtatna a szezonban várható teljesítményével kapcsolatban.

Negyedik előszezon meccs révén, a kezdőcsapat nagy része edzői döntés miatt nem fog pályára lépni. OT Marcus Cannon, RB Sony Michel, TE Jacob Hollister, C/G Luke Bowanko, TE Ryan Izzo, LB Harvey Langi és RB Rex Burkhead sérüléssel küszködnek, így ők sem fognak szerepelni hajnalban a Giants ellen.

Képek: patriots.com
Forrás: patriotswire.usatoday.com

Hozzászólások

2018. 08. 30. 12:39
hopi46
Szerintem Dorsett nem vagy csak néhány snap-et fog játszani. Minek kockáztatni egy biztos kerettagot ilyen inséges WR helyzetben.
2018. 08. 30. 13:08
dravait
McCarron meg Dorsett bajban lesz, ha úgy kellene bizonyítaniuk, hogy Hoyer fog nekik dobálni...

Szerintem mindkettő kerettag lesz, függetlenül a mai meccstől. Persze lehetőleg sérülésmentesen - ez mondjuk mindenkire vonatkozik.
2018. 08. 30. 16:44
hopi46
Bizonyíthatják, hogy a pocsék passzt el tudják kapni vagy sem. :D
2018. 08. 30. 21:11
dravait
Jaja, Hoyer passzát elkapni kettőnek számít. :) :)
2018. 08. 30. 22:07
Iron_Condor
Hehehe, hangosan felröhögtem.:D
2018. 08. 30. 23:53
Barb
+1 :D Kis gonosz...
2018. 08. 30. 15:07
Tavaly szinte senki sem jatszott a vegso 53asok kozul, de tavaly csutortokon volt az elso meccsunk. 2 eve vasarnap kezdodott nekunk a szezon (mint most) es szinte mindenki jatszott valamennyit a 4ik eloszezon meccsen.
2018. 08. 30. 21:33
takirob69
Gronk átdolgozott szerződése:
+ 4,3 Mil. 2018-ban amiből 1 Mil. meccs bónusz és 3,3 Mil. ösztönzők
2018. 08. 30. 22:14
hopi46
Schefter szerint:
"Rob Gronkowski most már 1,1 millió dollárt kereshet 70 vagy több elkapásért, 1,1 millió dollárt 80 százalékos játékidőért, 1,1 millió dollárt kilenc vagy több TD-ért, 1,1 millió dollárt pedig 1,085 yardért. Ha a négyből hármat megcsinál,megkapja a 3,3 millió dollárt. Az alapbér 8M marad. Még két éve van hátra a szerződéséből.
2018. 08. 30. 22:54
pats4ever
Hozzászólás a(z) Előszezon 2018 - New York Giants bejegyzéshez