Menetrend

Előszezon 4. hét - Pats @ Giants beharangozó

2014. 08. 28. 20:30
Szerző: Spigo
Péntek hajnalban, magyar idő szerint fél 2-kor játssza utolsó felkészülési meccsét a New England Patriots, a tulajdonképpen ilyenkor szokásos ellenfelével, a New York Giantsszel idegenben. A múlt heti meccs volt a főpróba, így a kezdőket keveset (ha egyáltalán) fogjuk látni a pályán. Azonban sok játékosnak ez az utolsó esély arra, hogy megmutassák érdemesek arra, hogy az 53-as vagy a gyakorló csapat keretébe beférjenek.

Igazából ez az a meccs, aminél ha valaki nem lép pályára az nagyon is jó jel. Ugyanis az elmúlt 5 évben a 121 olyan Patriots játékosból, aki egészséges volt, de nem játszott a meccsen, 116 bekerült az 53-as keretbe. Ez bizony 95 százalékos arány. Akik viszont játszanak, azoknak nem csak a Patriots stábjának kell megmutatniuk, hogy érdemesek a keretbe kerülésre, hanem a többi csapatnak is. Mégiscsak most fognak a legtöbbet játszani a 4 felkészülési meccs közül és még ha el is bocsájtja őket a Patriots, lehet, hogy a többi 31 csapat közül lesz olyan, melynek megtetszik valami egy-egy játékos játékában.

Talán a támadófal és főleg a belseje lehet kivétel, hiszen Logan Mankins távozásával az összeszokottság is csorbát szenvedett és az sem tiszta, ki hol fog játszani. Térjünk is rá arra, hogy mire lesz érdemes figyelni a meccsen:

Támadófal: Kérdéses, hogy az összes kezdő támadófal ember játszik-e a meccsen (főleg Solder és Vollmer, akiknek biztos a helyük), de érdekes lesz látni, hogy Mankins távozása után miképpen áll majd fel a fal belseje. Vajon Connolly kerül Mankins helyére, mint a legrutinosabb belső falember, vagy esetleg Kline, aki tavaly már sikeresen helyettesítette Mankinst? És hogyan alakul a többi poszt? Wendell lesz a kezdő center? Vagy mégis Connolly, ha Kline a LG. Jobb guard pozícióba is vannak jelöltek, hiszen megint csak Connolly és Kline is tud ott játszani. Vagy esetleg Cannon, aki eddig ritkán szerepelt ott? Persze ne feledkezzünk meg az egész felkészülési időszakot végigjátszó Devey-t sem, vagy az idén draftolt Halapiot. Megannyi lehetőség.

Játékosok, akik az 53-as tagságért küzdenek: Első pillanatban Malcolm Butler, Brian Tyms és Josh Boyce jut eszembe. Butlert segíti, hogy Brownert eltiltották az első négy meccsről, Tyms-t pedig az, hogy őt, így róla elég a negyedik forduló után dönteni. Talán pont ezért Boyce kerettagsága is biztos az első 4 fordulóban. Aztán ott vannak még a futók is. Kérdés, hogy Ridley helye biztos-e? Esetleg be tud-e csúszni valahogy a végén Jonas Gray, Brandon Bolden, vagy Roy Finch a keretbe?

Azonban a legnagyobb tumultus a linebacker sorban van. Azzal, hogy James Andersontól elbúcsúzott a stáb, megnyílt a lehetőség a fiataloknak. Beauharnais, a 21 szerelése a legtöbb az NFL-ben idén, ráadásul még egy interception is van a neve mellett. Flemingből tisztességes szituációs pass-rusherré is válhat. Morrist nagyon dicsérik és szeretik az edzők, míg Davis igen jól teljesít a speciális egységben. Közülük valószínűleg csak két játékos marad a keretben és ez a meccs vízválasztó lehet.

Jimmy G: Nagy valószínűséggel csak ő játszik majd az irányítók közül, hogy tapasztalatot gyűjtsön. Ráadásul Tom Coughlin, a Giants vezetőedzője elmondta, hogy részükről az elején a kezdők játszanak majd. Jó kis felmérő lehet ez neki és bizonyíthatja, hogy képes lenne már idén második számú irányítóként tartozni a csapathoz. Ez bizony Ryan Mallett patriotsos pályafutásának a végét is jelentheti, aki valószínűleg nem játszik a meccsen. Lehet nem véletlenül.

Jó szórakozást mindenkinek! Hajrá Pats!

Az eredménykövetéshez a hagyományoknak megfelelően a chatet használjátok!


Hozzászólások

2014. 08. 28. 20:31
Jah, elfelejtettem, hogy Dobson elutazott a csapattal és valószínüleg játszani is fog.

Gronk és Easley nem, de náluk még mindig a Miami elleni meccs a terv.
2014. 08. 28. 20:50
loop80
Nem éppen ide tartozik ugyan, de... mikor lesz végre tippjáték??? :D
2014. 08. 28. 22:49
2014. 08. 28. 21:20
Gordon
Tim is utazott?
2014. 08. 28. 21:36
Tebow mar nincs a csapatnal... ;)

Nem lattam olyat, hogy nem utazott volna
2014. 08. 28. 21:32
DM
Fööööö nem szeressem a Dzsájenc.-t :D.kiváncsi leszek kinek sikerül és ki esik ki a fészekből :)

GO GO PATS!!!!
2014. 08. 28. 22:49
boarder20
Én Mallett-et igazság szerint elhajtanám a sunyiba! Gerappa amit eddig játszott ott többet teljesített szinte mint Mallett pedig alig volt a pályán..
2014. 08. 29. 09:37
BaP
Necces, mert nem nagyon akar senki trade-et Mallett-ért....
Én adnám vele a most kapott 4. picket, aztán vagy SS vagy TE, vagy DT jöhetne...

Ha a maradék pár napban így marad, nem lesz trade, szerintem is cut kellene, mert sajnos az 53-ra van poszt, amit túl kellene tölteni az injury risk, vagy a vékony depth miatt.
2014. 08. 29. 10:10
mammut
+1
Jó lenne egy trade cut helyett, de hogy jelenleg ki adna bármit is érte...
2014. 08. 29. 00:17
MemphisM
Remélem nem lesz Tymesbátya efektus és Brian bekerül a 4. Hét után! Jah és nem sérülés miatt! Ő mehet egyébként gyakorló csapatba? Easleyvel mi lesz Megéri az 53 as keretet?
2014. 08. 29. 01:08
lolvin
Easleyvel? Na azért ne vicceljünk...a házamat rá merném tenni, h ott lez a keretben, első körös pickeket nem szokás csak ugy cutolni anélkül bár egy két szezont elszerencsétlenkednének a csapatnál...
Hozzászólás a(z) Előszezon 4. hét - Pats @ Giants beharangozó bejegyzéshez