Menetrend

Előszezon 4. hét - Pats vs Giants beharangozó

2015. 09. 03. 17:10
Szerző: tuci-tuci
Kategória: Meccsek

1Magyar idő szerint péntek hajnali 1:30-kor lejátssza utolsó felkészülési mérkőzését is a New England Patriots az ilyenkor már megszokott, New York Giants ellen. Ezen a mérkőzésen a kezdők már csak elvétve tévednek a pályára, az edzők az 53-as keret utolsó helyeiért versenyeztethetik játékosaikat.

Kire, mire lesz érdemes figyelni:

FB játék - Develin sérülésével nincs valódi FB a csapatban, így érdekes lesz követni, hogy ki kapja meg a lehetőséget a bizonyításra, még ha nem is saját posztján teheti ezt meg. Ha jól teljesít az akár egy helyet jelenthet a végső keretben. Hogy ki lesz ez a személy? Ha nekem kellene tippelnem akkor azt mondanám, hogy Hoomanawanuit láthatjuk majd először ebben a szerepben, utána a két új TE szerzemény, Michael Williams (bár ő már inkább RT) és Asante Cleveland mutathatja meg mit tud, végül pedig Cameron Fleming. McDaniels elmúlt évekbeli támadóstratégiájában mindig jutott szerep a FB-nek, azonban az is lehet, hogy ez a sérülés minimalizálja majd a használatát és csak gólvonal közeli játékoknál láthatjuk a pályán. Szerintem a legnagyobb esélye Hoomanawanuinak van, hogy megfelelően pótolja Develint.

Harc a keretbe kerülésért az elkapóknál - A ranglétra eleje adott, Edelman, LaFell (a csapat nem tette PUP listára, ez biztató jel) és Amendola, illetve Matt Slater kerettagsága is biztos, így a többieknek egy, maximum két helyért kell megküzdeniük. Wayne, Dobson, Harper, illetve a Saintstől és a Vikingstől érkező Jalen Saunders és Davaris Daniels küzdenek majd. Saunders legnagyobb esélye ha visszahordóként harcolja ki a kerettagságot, arra hogy Danielst még jövő héten is a csapatban látjuk szinte minimális az esély. Ha Saunders kiharcolja a helyet, akkor mindenképp kell egy 6. WR, mivel ő és Salter jobb ha nem kerülnek pályára a támadók közt. Szerintem Wayne marad, míg Dobsontól megválik a csapat. Harper nagyon jól teljesített az elmúlt hetekben és én örülnék, ha megragadna Saunders és a többiek kárára. Tehát nálam a következők kerülnének be a keretbe: Edelman, LaFell, Amendola, Slater, Wayne és Harper.

Támadófal - Továbbra is érdemes lesz figyelni Andrews játékát. Ha nem kap vagy csak kevés szerepet kap, akkor szinte biztosra vehetjük, hogy ő lesz a Steelers ellen a kezdő Centere a csapatnak akkor nagy valószínűséggel kiharcolta magának a kerettagságot az UDFA. Minden előszezonmeccsen sokat játszott és Stork sérülése miatt nem kellene megkockáztatni, hogy egy "jelentéktelen" összecsapáson esetleg ő is kidől. A két újonc Guard, Tre' Jackson és Shaq Mason vívhatja meg egymással a nagy csatát, amiből kiderül, ki lehet majd kezdő. Ugyanis ha minden jól megy, Wendell játékra alkalmas állapotban lesz a szezonnyitóra és ezzel az egyik belső falember adott lesz.

Ryan Lindley - Ez az a pont amikor már nem kellene megkockáztatni Garoppolo játékát sem szerintem. Bármikor becsúszhat egy elrontott blokkolás és ennek következményeként egy nagy ütés, és mivel még mindig nem tudjuk, hogy Brady pályára léphet-e az első fordulóban, nem kellene kockáztatni. Ezzel egy QB marad, mégpedig Lindley, aki az előszezonban egészen eddig elvétve kapott csak szerepet, ezúttal akár az egész meccset is végigjátszhatja. Ha az eltiltás marad, 4 hétig meglesz a helye a keretben, utána azonban nagy valószínűséggel repül, míg ha eltörlik, akkor könnyen lehet, hogy már aznap el lesz bocsátva. Így ez lesz az utolsó lehetősége, hogy megmutassa mit is tud, hátha egy másik csapatnak megtetszik.
Frissítés: Mivel Brady eltiltását eltörölte a bíróság, így szerintem Garoppolo mégis pályára fpg lépni, Lindley-t pedig a meccs után elbocsátják.

3rd down RB - Az edzőtábor elején Cadet nyújtott jó teljesítményt, azonban egy sérülés miatt már hosszú hetek óta nem is edzett. Így sokáig White tűnt a befutónak, mint tavaly, ismét villogott az edzéseken, azonban amint a meccsen kellett bizonyítani, máris nem tündökölt. És ekkor bukkant fel Dion Lewis. Meggyőzően teljesített, brutálisak az irányváltásai, magabiztosan kapja el a labdát és ő veszi fel a legjobban a blitzelő LB-ket. Ezzel pedig úgy tűnik ő lesz a befutó (bár ha sikerülne Fred Jacksont megszerezni...), de ehhez még egyszer bizonyítania kell.

Dominique Easley - Ő nem a kerettagságért küzd, hanem a játékidőért. Az elmúlt héten azt a játékos láthattuk végre, aminek beharangozták. Meggyőző teljesítményt nyújtott, képes volt áttörni a falat, zavarni az irányítót. Ha a Giants ellen és a továbbiakban is így teljesít, ráadásul még fejlődik is, nagy erőssége lehet a csapatnak. Jelenleg ez még egy nagy "ha". Mindenesetre én nagyon szurkolok neki, hogy bebizonyítsa, mégsem lett kidobva az az első körös választási jog.

Kezdő CB - A védelem bal oldalán egyértelműen Butler a kezdő, azonban a jobb oldali és a slot CB személy még mindig nem tiszta. Múlt héten mind Brown, mind Fletcher jól teljesített, így szerintem ők ketten fognak osztozkodni ezen a posztokon. Logan Ryan megkapta a lehetőséget, de nem igazán tudott élni vele, pedig újonc évében több mint biztató volt a teljesítménye.

Mindent egybevéve ezen a meccsen a legfontosabb, hogy senki se sérüljön meg!

Hozzászólások

2015. 09. 03. 15:03
cspeti98
Ezek szerint Stork biztosan nem játszik a Steelers ellen? Andrews jól játszott, de azért nyugodtabb lennék ha Stork kezdene az első meccsen.
2015. 09. 03. 15:13
nem tudom, csak abból tippelek erre, hogy sérülése óta nem edzett még (ha jól tudom)
2015. 09. 03. 15:14
lolvin
En tobb forasbol is ugy tudom, h jatszani fog, v legalabb is igy remlik!
2015. 09. 03. 15:44
cuncimp
"míg ha eltörik, akkor valószínűleg már aznap el lesz bocsátva."
Érthető, törötten nincs is rá szükség...
2015. 09. 03. 16:03
sajnos sok elütés maradt benn a cikkben, mert jegyzettömbben tudtam csak megírni, és az nem húzza alá pirossal ezeket, pedig 4-5x átolvastam, de ez fel se tűnt (mondjuk ezt nem is húzta volna alá, végül is értelmes) :)
köszi, hogy szóltál
2015. 09. 03. 15:48
vizi8
A twitter bejegyzés szerint(ami feljebb olvasható) játszani fog. Én is jobban örülnék ha ő játszana, igen biztos pont volt miután felvette az NFL ritmusát.
2015. 09. 03. 16:00
:S huppsz ez kimaradt, de nagyszerű hír!
az elmúlt 2-3 napban nem nagyon tudta géphez kerülni
2015. 09. 03. 15:48
vizi8
Én a védőfalra leszek igen kíváncsi, ki marad és ki megy.
2015. 09. 03. 16:17
OFenoMeno
"Tom Brady beats NFL in `Deflategate' court case, judge nullifies league's 4-game suspension." - Adam Schefter
2015. 09. 03. 16:23
pm11
2015. 09. 03. 16:29
nszgergo
szevasz tavasz Goodell bácsi :) :)
2015. 09. 04. 00:57
A hírek szerint sem Brady, sem Garoppolo nem fog ma játszani. Lindley kapja az egész meccset.
2015. 09. 04. 09:02
Pietrosz2
Mehet is a levesbe,pocsék teljesitményt nyujtott.2 labdavesztés az utolsó negyedben a vörös zónában miatta:((
Hozzászólás a(z) Előszezon 4. hét - Pats vs Giants beharangozó bejegyzéshez