Menetrend

Első benyomás: New England Patriots - Baltimore Ravens

2016. 12. 13. 10:35
Szerző: lucas
Kategória: Meccsek

A New England Patriotsnak szüksége volt egy nagy játékra, és Tom Brady megcsinálta azt – újra. Brady Chris Hogannek dobott egy 79 yardos TD-passzt, ezzel bebiztosította csapat győzelmét. A  New England Patriots 30-23 arányban legyőzte a Baltimore Ravenst a hétfő esti mérkőzésen hazai pályán, Foxboroban, a Gillette stadionban.

 Tom Brady 406 yardot és 3 TD passzolt, ezzel a 4. olyan irányító lett az NFL történetében, aki túlhaladta a 450 passzolt TD-t. Ugyanakkor megdobta a második interceptionjét is a szezonban.

 LeGarrette Blount 18 próbálkozásból 72 yardot futott, ezzel 1000 yard felé került, ez csak egyszer fordult elő a pályafutása során, az első évében 2010-ben, amikor még a Tampa Bay játékosa volt.

A Patriots egymást követő negyedik győzelmével 11-2-es eredménnyel áll, amellyel nagyon közel került a zsinórban nyolcadik csoportgyőzelméhez az AFC keleti csoportjában.   

„ Ez egy nagy meccs volt számunkra. – mondta Tom Brady. – Hazai pályán játszol decemberben egy hétfő esti rangadót egy nagyszerű védelem ellen. Nagyon fontos volt nekünk, hogy jól játsszunk. Tudtuk, hogy ez egy 60 perces küzdelem lesz.”

A Ravens (7-6) két meccses győzelmi szériával érkezett a meccsre. Most a következő három mérkőzésen kell majd biztosítaniuk a helyüket a rájátszásba.

Joe Flacco a legjobb formáját nyújtotta ahhoz, hogy meccsben tartsa a csapatát. 52 passzából 37 jó volt, 324 yardot és egy interception mellet 2 TD-t dobott. A 37 sikeres passz franchise rekordot jelent.

A Patriots már 23-3 arányban vezetett, amikor  a Ravens visszakapaszkodott a speciális csapategység két labdavesztése következtében.  23-17-es állásnál a Ravens a Patriots 12 yardosáig jutott, de ekkor Rob Ninkovichnak sikerült sackelnie Flaccot, így az ellenfél csak mezőnygólt rúghatott.

A Ravens a meccsre ligaelsőként érkezett a védelem tekintetében, összesen 296,1 yardot engedtek csak átlagosan meccsenként. De a mérkőzés elején mégis inkább a a Patriots defense villogott, akik ellen az első félidőben mindössze 142 yardot és egy mezőnygólt sikerült elérni. A meccs első felében a Ravens 4 futásból 7 yardot hozott össze, és csak 3 harmadik downos kísérletük volt sikeres a nyolcból.

CSAKNEM ELPACKÁZTÁK

 Úgy tűnt, hogy a Patriots kezében tartja a mérkőzést, miután Martellus Bennett egy 19 yardos TD-passzt kapott el, 23-3-as vezetést szerezve ezzel a 8:45-tel a harmadik negyed vége előtt. Cyrus Jones azonban újra hibázott,  Sam Koch 53 yardos puntja után hozzáért a labdához, amelyet Chris Moore szerzett meg a 3-as yardvonalon. A Ravens 2 játékkal később TD-t szerzett. Aztán a Patriots újabb ajándékot adott a Baltimore-nak, amikor Matt Slater a kick-visszahordás során nagy ütést kapott a  Patrick OnwuasorShareece Wright alkotta párostól, a labdát a Ravens szerezte meg, és Flacco 8 yardos passzal találta meg Kenneth Dixont a célterületen.

MEGJEGYZENDŐ

"Egész évben erről prédikáltak nekünk, az OTA, a tábor, az előszezon során. Nem szabad nagy játékot engednünk. És mi benyeltünk egyet – mondta a linebacker Zach Orr a Brady-Hogan TD-ről.  – Ha hibát követsz el, Brady és társai kegyetlenül büntetnek ezért. "

A BLOKKOLÁS

 A Patriots linebacker Shea McClellin megmutatta atletizmusát az első negyedben, amikor egy nagyszerű ugrás után blokkolta  Justin Tucker 34 yardos mezőnygól kísérletét. Egyébként is nagyon jó volt az első félidőben, 5 tackle-t jegyeztek be a neve mellé.

PONTSZERZŐ VÉDELEM

New England védelme volt az első csapategység, amely pontokat tett a táblára.  Ryan Allen puntja után a special teamnek sikerült az 1 yardos vonalra szögezni az ellenfelet, majd Malcolm Butler Brown vitte le a földre Dixont, safety-t érve el ezzel. Ez volt a védelem harmadik safety-je a szezonban, amely franchise rekordot jelent.  ( A másik kettőt a Cleveland és a Cincinnati ellen érték el.)  

SÉRÜLÉSEK

Bár a meccs folyamén Chris Hogan és Malcolm Butler is ijesztgette a Pats szurkolóit, de szerencsére mindketten tudták folytatni a játékot.

Ravens: CB Jimmy Smith bokasérüléssel hagyta el a pályát az első negyedben.

 KÖVETKEZIK

Ravens: Az alapszakasz utolsó hazai meccsén az Eaglest látják vendégül.

Patriots:  Az utolsó három meccséből kettőt idegenben játszik, vasárnap a Broncos ellen lép pályára Denverben.

(A cikk fordítás.)

Hozzászólások

2016. 12. 13. 10:38
LasVegas
Gyerekek, két egyéni hibát leszámítva egészen kiválóan játszott a csapatunk. R-E-L-A-X.
2016. 12. 13. 10:45
athees
OFF: Jövőre Raiders-Patriots Mexico Cityben, Monday Night lesz valószínűleg
2016. 12. 13. 10:47
Pietrosz2
Cyrus Jonest kirúgni,a többiek FANTASZTIKUSAK voltak.Ha nincs ez a két hiba,ami miatt a Ravens ilyen közelről kezdhetett,akkor Flacco TD nélkül zár.
2016. 12. 13. 10:49
cspeti98
Jonest nem fogjuk kirúgni, második körös újonc, pazarlás lenne, mert még lehet belőle jó játékos, de nem bánnám ha idén már végig healthy scratch lenne.
2016. 12. 13. 14:43
hopi46
Első reakcióim nekem is ezek voltak C. Jones-al kapcsolatban. Aztán eszembe jutott McCourty első éve...
2016. 12. 13. 14:43
hopi46
meg Hightower-é...
2016. 12. 13. 15:19
cspeti98
Így van! Annyi kiegészítéssel, hogy DMC az első évében pro bowler lett, a második szezonjábane esett vissza nagyon.
2016. 12. 13. 18:36
Tzimisce
Azért! Én is emlékszem, DMC első évben 8 interception-ös csodaCB volt, aztán kiderült második évben, hogy nem neki való az emberfogás, így FS lett, ott viszont nagyon jó. Bár bevallom, én nem nagyon látom megvillanni, úgyhogy kérdezem, miből látszik, hogy nagyon jó, mert érzem, de bizonyítékot nem tudnék mondani.
2016. 12. 14. 00:20
1976gabi
2016. 12. 13. 11:27
Tomk@
Jobb lenne Londonban. :)
2016. 12. 13. 10:48
cspeti98
Ez brutális erődemonstráció volt Jones hülyeségéig, a Defense végre fellépett, még ha a végére el is fáradtak.
2016. 12. 13. 12:14
Kornél13
Most belefértek ezek a hibák, máskor nem fognak, ilyen könnyű TD-ket nem szabad ajándékozni! Pedig a ST is parádézott párszor a meccsen. Szerintem nem kell Jonest kirúgni, ennyi erővel Slatert a csapatkapitányt is csapjuk ki, mert ő is labdát veszített? Úgy gondolom, hogy az egyik egy véletlen mozdulat volt, Slatert pedig kapott egy nagyot, más is kapott már nagyot idén aminek fumble lett a vége!
Egy éve ha jól emlékszem egyébként a Philly és a Denver ellen (alapszakasz) is egy ilyen fumble volt a fordulópont, csak most újítani tudott mind a D, mind az O!
A védőink nagyszerűen teljesítettek, a támadóink ugyancsak! Teljes mértékben elégedett vagyok a meccsel!
2016. 12. 13. 18:41
Tzimisce
Azért ez nem ilyen egyszerű. Én leigazolnám BJGE-t egy edzőtábor erejéig, hogy tanítsa meg CJ-t a labdabiztonságra.
Azon gondolkodom, hogy Cyrus Jonest nem zavarja, hogy minden héten előveszik a videózáskor?
2016. 12. 13. 19:59
Lalika
Jól emlékszem eddigi 10 labda vesztésből 4 szerencsésen a neve mellett szerepel? Csóresz...De az a spic tiszta szégyen volt. Legalább rúgott volna bele egy embereset...
2016. 12. 13. 21:22
hopi46
JE mondta (nagyon szimpatikusan) a meccs után:
"...Ez történik egy csomó sráccal...sokáig csak tanulják, hogyan kell ezt csinálni az NFL-ben...Cy nagyon keményen gyakorol..és mi mindannyian mögötte leszünk, hogy segítsünk neki."
2016. 12. 13. 11:03
Nekem egyébként nagyon tetszett a meccs- a hibák ellenére is. Mert azok a hibák egyéniek voltak, tehát kiküszöbölhetők. Olyan javulást mutatott a D, amit - bevallom őszintén, pár hete nem gondoltam volna, hogy lehetséges. És ami a legjobban tetszett, az a tűz. Ezt szeretem látni, amikor mindenki küzd, akar, amikor Brady odavágja a sisakot, ha kell. Ez a teljesítmény reményt keltő volt, így nagyon várom a másik szintfelmérőt, a Broncos elleni meccset.
2016. 12. 13. 11:15
azimut
Szerintem örülnünk kell annak ,hogy nyertünk és annak hogy meg volt ez a 2 óriási hiba mert így megvolt erre az idényre is a bénázás! Olyan meccsen ahol nem számított! :)
És ellehet mondani ha ezt kiküszöböli a csapat akkor mind a 3 egység liga elit,amire szerintem nagyon nagyon hosszú ideje nem volt példa :D Persze mindig kell izgulni,most akkor fogunk amikor 3and outal leküldjük az ellenfél támadóit és jön a punt :D :D
2016. 12. 13. 11:18
danmajerle
Cyrust IR-re raknám, ne foglaljon helyet.
Van Noy meg csalódás volt ma, down.
2016. 12. 14. 09:18
Miért is?
Van Noy 1 hónapja van kb a csapatnál, az a csoda hogy ennyire gyorsan belejött. Olyan brutál hibákat se csinált.
2016. 12. 14. 13:52
danmajerle
Az 1. félidőben neki kellett volna fognia Juszcykot, amiből hosszú játék majd fga lett. 4. negyedben meg a meglepően jól játszó Jonathan Jonest akadályozta a tackleben, miután ő túl volt egy missed tackle-n. Pass rushban végig láthatatlan maradt, és többször kóborolt zónában a totál senkiföldjén.
2016. 12. 13. 11:23
Arnold Patsenegger
Akinek ez a teljesítmény nem elég a Defenstől és az Offenstől, annak semmi sem. A meccset végig kézben tartották. A defense szépen levette Flaccoéket a pályáról.
Az offense akkor szerzett pontot amikor csak akart. Gyakorlatilag Bradynek beérett az összes célpontja, Benett végre hasított, Mitchell jó fogás volt, Hogant nem is firtatom. + ott van White és Lewis. Na meg Blount a liga legjobb futás védelmét fárasztotta és felpakolt 79yardot és egy TD-t ha jól emlékszem. Gyakorlatilag a liga egyik legjobb Defensét megalázták tegnap este.

A két ST hiba idrgestő volt de, nem izgultam Flaccoék õnerőből egy nyamvadt TD se szereztek volna.

Remélem már tényleg elhiszik a károgók,hogy jó ez a Def.

Szép volt! Jöhetnek a nyihahák... remélem úgy beleverjük őket gyepbe mint a szeget
2016. 12. 13. 11:26
komzoz65
Ez idén az egyik legjobb volt, már a másik cikknél kiujjongtam magam, egy ilyen után az ember nem tudja kivárni az első benyomás cikket.

Nagyot játszott a csapat. Előfordulnak fatális hibák mivel nem gépek játszanak. Nyilván Jonesnál túl gyakoriak, aztán lehet jövőre tényleg bizonyít, hát azért erre nem tennék nagyobb tétet.

JE túl dimenzionálása veszélyesebb tendencia. Remélem több ilyen gameplan nem lesz. Egyrészt az eredményesség miatt, mivel nem indokolt, sem JE formája, sem a többiek formája miatt. Viszont, ha megsérül, aminek így elég nagy a valószínűsége sz jobban fog fájni, mint Gronk hiánya.

A védelem viszont az egész éves tapogatózás után most jó útra lepett, ez a blitzelő helyére lépő safety most többnyire nagyon jól működött. A futás megállítás is. És persze nem volt 100 sack, de Flacco többnyire nem érezhette magát biztonságban az is igaz. Így tovább!

A denveri kirándulás sem lesz sétagalopp, de bizakodhatunk, jók az esélyek.
2016. 12. 14. 11:31
Ja kérem, a fordítás az lassabban megy. A saját véleményes cikket hamarabb összecsapom, de azzal a múltkor nem arattam osztatlan sikert, ezért, úgy döntöttem, maradok a száraz tényeknél.
2016. 12. 14. 14:07
komzoz65
Kár érte, de megértem.
2016. 12. 14. 19:10
Barb
Engem (és biztosan nem vagyok egyedül) jobban érdekel az oldal szerkesztőinek a véleménye, szóval legközelebb ne fogd vissza magad lécci:).
2016. 12. 13. 11:32
Tomk@
Valóban nagyon jó meccs volt igazi PO hangulattal. A védelem nagyon nagy fejlődésen ment keresztül, a támadók meg tartják a konzisztens jó formát. Csak így tovább. A speciális csapategységben szerintem ki tudják küszöbölni az egyéni hibákat.

Most hétvégén jó lenne beütni az első szeget a Denver koporsójába, hogy ne legyenek ott a rájátszásban. :)
2016. 12. 13. 11:56
komzoz65
Szerintem a Denver jobb lenne, mint egy Oakland idén, így érzem. Mondjuk csekély az esély, hogy a Raiders ne jusson be. KC otthon jöhet, idegenbeli meccsnek nem kérném, Houston, vagy onnan bárki - ajándék, Steelers nagy meccs lenne, de jó esélyekkel, Ravens és a Miami ha már hozzánk idegbeli győzelemmel érkeznek nem a legkellemesebb, de azért nyerhető.

Úgyhogy karácsonyra kérek egy Houston, KC (is otthon) menetrendet, és SB-ba ne a Giants-et, bárki más OK. Régi álmom egy NE-GB SB, nem adnám egy vak lóért. Hát kis eséllyel lesz ez, de végül úgyis csak egy maradhat, aki szembe jön le kell nyomni. Ez az NFL igazi varázsa.
2016. 12. 13. 13:38
InfiniteLoop
A Miaminak a rájátszásba kerülése eléggé kérdéses lett Tannehill sérülése miatt. Mondjuk az idei évben láttunk jó teljesítményt a beugró/újonc irányítóktól.
2016. 12. 13. 11:53
nszgergo
Malcom aki Brown szerezte a safetyt, vagy ha sajnáljuk tőle, akkor Chung, de nem Butler! ;)
2016. 12. 14. 11:24
A cikk fordítás, még a név linkjét is onnan emeltem be, de nekem is gyanús volt... Javítottam.
2016. 12. 13. 12:24
Dzsék
Nem lattam sajna a meccset, Lewis hogy jatszott? Nincsenek eget rengeto szamai de az offense snappek 25%-an a palyan volt.
2016. 12. 13. 14:32
hopi46
Hát talán kicsit lassult (vagy óvatosabb?), nem csinált különöset. White volt a jó "másodhegedűs".
2016. 12. 13. 19:32
szerintem kíméljük őt a PO-ra.
2016. 12. 13. 20:36
SasukeMilo
Sajnos a visszatérése óta még nem volt nagy momentuma, pedig nagy kedvencem... talán legközelebb :D
2016. 12. 13. 23:40
Arnold Patsenegger
Hát azért volt már idén pár szép megmozdulása.Sőt Whitenak volt egy szép elkapása és nyargalt is vele vagy 20+ yardot. És ami idén furcsa lehet az az, hogy most több a jó minőségű célpontja Baradynek és így jobban eloszlik a terhelés.

BLOUNT IDEI SZEZONJÁRA PEDÍG EGYSZERŰEN NINCSENEK SZAVAK! Nagyon pusztít.
2016. 12. 14. 21:39
SasukeMilo
Persze, nem játszik rosszul egyáltalán, csak számomra önmagához képest eddig még nem villantott egy igazán emlékezeteset :) Persze lehet, tartalékon a PO-ra, ami nyilván elsődleges szempont! White-os dologgal egyetértek: ő nagyon él, mikor többször fenn hagyjuk játékoknál (mert a szezon első felében megítélésem szerint nem így volt) és elkapóként még talán jobb is szerencsére... Blount ha így marad, ligaelső lesz futók között, ami nem kis szó, reménykedjünk :P
2016. 12. 13. 12:27
Lucius
Szerintem nagyon jó meccs volt. Jonest pihentetni kellene, a többiekkel semmi gond nem volt. Komoly erődemonstráció volt (néhány buta hibával), ahogy azt már mások is írták. Szerintem a Denver könnyebb lesz a jelenlegi forma alapján(Denver-Ravens), + ott van a bosszúszomj a Patsben a tavalyi miatt.
2016. 12. 13. 13:53
azimut
Ha csak abból indulunk ki,hogy 6 sikeres passzal megverte a Titans a Denvert akkor egyértelmű! Nem is értem amúgy ezt a statisztikai anomáliát! 6 sikeres pass 88 yard és W a meccs végén :D :D
2016. 12. 13. 14:23
komzoz65
Hát szerintem az a meccs a könnyebb mindig amelyik mellé már be van írva a W.

Denver Denverben never easy.Különösen TB-nek. Mindig a Baltimore a mumus, nos mint tudjuk ők sose nyertek szezon meccset nálunk, most 5-0 a mérleg, addig TB Denverben 2-7. Ez sose véletlen. Jók az esélyeink, de ne számítson senki könnyű meccsre.
2016. 12. 13. 14:41
ötös műhold
Csak meg ne tudja Brady, hogy ilyen rossz a mérlege Denverben. ;-)
Remélem, most felszívják magukat erre a meccsre. Csúnya volt az a legutóbbi vereség, illendő lesz jóvátenni. És mostanában mintha motiváltabb is lenne (Brady) nagyobb kedvvel játszik. Mert az elmúlt években bizony volt néhány (szerencsére azért kevés) olyan meccs, ahol nem sok tűz pislákolt a szemében -csak szomorúan búslakodott a padon. Anélkül pedig nehéz...
2016. 12. 13. 20:13
valacyka14
Szerintem már csak azért is meg kell ragadni a denver meccset,mert egy győzelemmel ők nagyon távol kerülhetnek a po-tól. Ez extra motiváció. Nyomás van rajtuk. Szerintem mi zárjuk le nekik a szezont hétvégén :)
2016. 12. 13. 13:23
fatman
fú, 8 pontom lett a tippjátékban, csúcs! :)
2016. 12. 13. 14:13
wolandrules
Malcolm stimmel, de Brown. :)
Az O és a D csillagos ötös, a ST meg Jones kivételével szintén jó volt. A nyomás élesedik, de az látható, hogy a 2. félidőben nem sikerült igazán Flaccot megütni, kérdés, hogy a fáradtság indkolta-e.
2016. 12. 13. 14:44
gcsaba
Azért Ninko sack-je jókor jött.
2016. 12. 13. 15:11
anti pass
Másfél perces horror a Gilette stadionban!
2016. 12. 13. 15:13
gcsaba
Én nem néztem a meccset sajnos, mert okos akartam lenni, és aludnom kellett volna. De 3-kor felébredtem, és ránéztem a telefonomra, hogy hogy állunk. Na most innen kezdve reggel 6-ig forgolódtam, és néha megnéztem az állást. Inkább néztem volna a tévében, így utólag. A meccset sem láttam, aludni se aludtam. De nem baj, győztünk. Csak azt nem értem, hogy magyar létemre mi közöm ehhez a csapathoz, miért izgulok ennyire értük?
2016. 12. 13. 16:24
orrrion
Rendszeresen megy az adok-kapok a " semmi nem jó, jaj mi lesz " illetve a " nem baj, mi történt, hajrá Pats " oldalak között. Szerintem ez volt az a mérkőzés,amilyeneket mindannyian szeretnénk rendszeresen látni.Mindenki keményen melózott, odatette magát, a két ST idiótaság kivételével, melyek tolerálhatatlanok, a hibák is olyanok voltak, melyek egy ilyen ellenfél ellen , egy ilyen rangadón előjöhetnek. A Ravens végig esélytelen volt, ezért is nagyon fontos, hogy meg legyen az AFC/1 kiemelés. Abban a pillanatban, amikor az O fal rendesen végzi a dolgát, egyből megvannak az eredményes futások, elkapások. Ez a játék már sokmindenre feljogosítja a csapatot.
2016. 12. 13. 17:05
Arsenal
Én gyakran Hopi46 vagyok, viszont most a két spec. team hibán kívül le a kalappal a csapat előtt. Ezt a csapatot, ezt a küzdést szeretném látni. És Tom olyant játszott, hogy már Faragó Ricsi is dicséri és ez elmond mindent!
2016. 12. 14. 21:50
SasukeMilo
Azért - ha jól figyeltem meg - Ricsi mindig tisztelettel beszél Tomról, úgy érzem ki a hangjából, kedveli :) Inkább a TrashTalk-os banda van nagyon ellene, főleg Szaniszló Csabi és Tőrös Balázs (Bazska)... szinte minden adásban ekézik -.-" Onnan egyedül csak Márkó van TB és a Pats mellett, de nem csoda: hisz ő is nekik drukkol :D
2016. 12. 13. 19:51
hopi46
A második mondatodtól kezdve: +100
2016. 12. 13. 19:52
hopi46
Orrionnak és Arsenalnak is mondtam!
2016. 12. 13. 17:12
Whitealert
Azért azon meglepődtem, hogy Sanyiéknak gondolkozniuk kellett a hozzászólásomon, hogy a Ravens-t értettem a Postások alatt. :)
2016. 12. 13. 20:02
athees
Tündérkirálylány?!? :)
2016. 12. 13. 20:29
Barb
:D
Arról a buliról mesélhetnél egyszer ahol Tündérkirálylány lettél:D
2016. 12. 14. 00:07
Whitealert
2016. 12. 14. 00:28
Whitealert
Nos mint minden házibuli ez sem málnaszörppel kezdődött. Elsőéves gépészmérnök hallgatók voltunk és egy házibuliban elkezdtünk egy ivós játékot, ami rettentő sokáig elhúzódott. Kb. a saját édesanyánk sem ismert volna ránk a végére. Ez egy péntek este volt és egyik haverom kb. 5x mondott el aznap egy viccet az előadásokon, mert annyira tetszett neki. Én hallottam minden egyes alkalommal, amikor elmesélte valaki új embernek. A vicc annyi, hogy az apa benyit a szobába farsang előtt, amikor látja, hogy a fia rózsaszín női cuccokban feszít a tükör előtt és teljesen ledöbbenve kérdezi, hogy "úristen, fiam, te buzi vagy?!". Mire a fiú csak annyit mondd, hogy "ááá dehogy, csak tündérkirálylány". :D Nekem ez a vicc konkrétan az agyamra ment aznap, ám amikor beüt a pálinka akkor már más a leányzó fekvése. Úgy mesélték, hogy az ivós játék egyik utolsó körében kihúztam azt a kártyát amivel ún. házi szabályt lehetett hozni. Általában olyasmi szabályt szokás alkotni, hogy nem káromkodhatsz, mindenkit csak a vezetéknevén lehet szólítani stb... Aki vét a szabály ellen lever egy pálinkát a rosszabbik fajtából. Igen, abból a jó B.A.Z. megyei kerítésszaggató fajtából. :D Valószínűbb, mint hogy nem én azt a szabályt hoztam (valamiért), hogy engem mostantól csak Tündérkirálylánynak lehet szólítani. Ez lehet akkor jó ötletnek tűnt, de eltelt 4 év és azóta is így szólítanak. Pár haverom telefonjában is Tünderkirálylány néven szerepelek, némelyik a szüleinek is így mutatott be anno. A volt barátnőm BSc diplomaosztóra egy laposüveget vett nekem, amibe a nevem volt gravírozva és az, hogy gépészmérnök, Tündérkirálylány. Egyszer elmentünk gokartozni a gokart vezetői kártyámat is ilyen névre váltották ki, amíg én mosdóban voltam, aztán a köridőknél kiírva a Tündérkirálylány becenév, úgy hogy 7 srác versenyzett a pályán elég érdekes szituáció szokott volt, főleg amikor szóltak, hogy Tündérkirálylány menjen a sisakjáért. :D Bevallom van egy kis csajos énem, de azért nem számítottam, hogy ennyire rajtam ragad a név, mindenesetre egyik kedvenc "emlékem" az egyetemi évekről, mert rengeteg másik buli mellett ennek maradandó élménye volt. Na jó, lehet kicsit jobban csajos vagyok, mint említettem, de ez csak abból áll főleg, hogy sokat beszélek. :)
2016. 12. 14. 09:33
Montesclan-pats
Kösz, hogy megosztottad a sztorit. Tündéri :)
2016. 12. 14. 11:28
Hmmm... azért a tévés adás alapján nem derült ki, hogy te tulajdonképpen nem vagy is vagy lány. :)
2016. 12. 14. 19:17
Barb
Érdekes... én egyből levágtam, hogy hímnemű a kedves hozzászóló :)
2016. 12. 14. 12:16
2016. 12. 14. 12:45
nszgergo
:) :)
Gépész, villamos, testvérszak!
Kb ennyi rémlik ezekről a bulikról... :)
2016. 12. 14. 13:22
Whitealert
2016. 12. 14. 21:44
SasukeMilo
Véletlenül nem a Miskolci Egyetemre jártál? Mondjuk én nem, de van onnan pár ismerősöm :)
2016. 12. 15. 12:16
Whitealert
Nem-nem. Műegyetemre járok, még durván egy hónapig. Január végén lesznek a záróvizsgák.
2016. 12. 14. 22:21
nosbiglem
Sose bánd Kolléga!
2016. 12. 14. 13:22
Whitealert
Egyébként ők az e-mail címem alapján egyértelműen tudhatták, hogy fiú vagyok.
2016. 12. 14. 19:18
Barb
Köszi, hogy megosztottad:)
2016. 12. 13. 19:07
Lucius
Nem eset még szó az első negyedben nem megadott Pats fumble-ról.
Szerintem az teljesen egyértelmű volt. Nem akarko bírózni, mert elhiszem, hogy a szabálykönyvnek megfelelően jártak el. De könyörgöm, egy irányítónál (aki ugye alapból sem mozog előre túl sokat csak hátra), kb 1 másodperccel az első kontakt után a "forward progress megszűnését" befújni, szerintem nevetséges. Az egy gyönyörű védőmunka volt, ahogy azt tanítják.
Elég sok gond volt már ebből a szabályból és meglátásom szerint elég szubjektív módon ítélik a bírók (ezen a meccsen is volt olyan, hogy JE-t másodpercekig ketten gyömöszölték mire végre le tudott menni, de sípszó nem volt). Nem hiszem el, hogy nem lehet ezt objektívabban szabályozni (több támadó legyen mint védő, tartson minimum 2-3 másodpercig a brusztolást vaqy a hátrafelé mozgás legyen mondjuk minimum 5 yard). 1 VS 1 be meg amúgy sem kellene belefújni, oldja már meg a 2 játékos (pl. az irányító menjen le).
Ennyi erővel a "népszerű" helmet catch-et is lefújhatták volna, mikor Manning már félig a zsákban volt.
2016. 12. 13. 20:05
hopi46
Reiss (ESPN) szerint:
UP: McClellin, Allen/J.Jones/Brown, Bennett
DOWN: C. Jones, Lewis, Slater
2016. 12. 13. 20:31
SasukeMilo
Én csak azt nem értem, miért nem játszattuk az új szerzeményünket, Griff Whalen-t? Hisz elvileg Dola helyére hoztuk PR-nek (vagy/és KR-nek)... azért a 4. szezonjában már 1000 return yard fölött jár és elkapóként 10.8-as átlaggal áll, én vártam nagyon a meccsre :) Ha ő hordott volna vissza, tuti nincs a 14 "jutalompont" és Flacco TD nélkül kujtorgott volna a kispadon LOL
2016. 12. 13. 21:24
hopi46
2016. 12. 13. 23:01
petichef
Szerintem egyrészt nem akarták pár nap után a mély vízbe dobni, hadd tanulja még a playbook-ot. Másrészt úgy gondolom, hogy akkor kaphat igazából szerepet, ha a WR-poszton újabb sérülés lenne.
Illetve javítom magam, azt hiszem Cyrus Jones elintézte neki, hogy jövő héten pályára léphessen visszahordóként. :D

Egyébként pedig gratulálok a csapatnak, azt hiszem végre egy olyan Pats-et láthattunk, amit mindenki nagyon várt már! Én biztos! Nekem élmény minden meccsünk, de az éjszakai meccsünk valami brutál volt. Sokakkal egyetemben én is nagyon féltem a Ravenstől, és attól hogy a falak hogyan fognak dolgozni, hogy bírják a nyomást. Hát így kérem!!! A Denvert meg kellene csípni idegenben, a Jets szerintem meglesz hazai pályán, onnantól miénk a 1st seed, lehet pihentetni a kisebb sérüléssel bajlódókat, lehet próbálgatni az új szerzeményeket.
Valamint van egy olyan sejtésem, hogy ha az utolsó meccsre megvan az első hely, akkor ki fog derülni hogy mik a tervek Garoppolo-val. Lehet hogy rosszul gondolom, de szerintem a trade esélye egyenesen arányos lesz a pályán eltöltött idejével. Ha sokat lesz a pályán, akkor az számomra azt sugallja, hogy meg akarjuk mutatni a csapatoknak a portékát, aztán várjuk az ajánlatokat. Már csak azért is, mert ha meg is lesz az első kiemelés, ok nélkül nem fog TB a padon ülni. Ha pedig ott lesz, akkor arra igen jó oka lesz BB-nek...
2016. 12. 14. 08:49
Arnold Patsenegger
Garoppoloval kapcsolatban +1
2016. 12. 14. 22:04
SasukeMilo
Nos, én JimmyG-vel kapcsolatban azt gondolom: meg kellene jövőre tartanunk még mindenképp, ha ne adj' Isten Tom lesérülne vagy Goodell kitalálna valami újabb baromságot xD Ugyanis én sokkal inkább látnám őt "B tervként", mint mondjuk Brissett-et - akinek még szerintem érnie/tanulnia kell mindenképp - vagy egy frissen draftolt, netán valahonnan átvett közepes szintű QB-t.
2016. 12. 13. 23:14
Brady Tamás visszaüt
2016. 12. 13. 20:31
Barb
2016. 12. 13. 20:46
azimut
Remélem ti is hasonlóan ugráltatok és kiabáltatok 2 éve :D
https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_1428234473&feature=iv&src_vid=HLip38ZwUJU&v=AWNPD3Ofpjo
https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_3968014155&feature=iv&src_vid=HLip38ZwUJU&v=sRpGDmoUB1c
2016. 12. 13. 22:27
nszgergo
az nem kifejezés :)
2016. 12. 13. 22:31
nszgergo
2016. 12. 14. 22:23
nosbiglem
2016. 12. 14. 10:44
anti pass
Nekem arról van emlékem, amikor Wilson előredobta a labdát és láttam, hogy nem kaphatta el. Örömömben kirohantam a konyhába inni rá egyet, de a gyerek kiabált, hogy menjek vissza, mert a Seehawks jön az alapvonal elöl! Senkinek nem kívánom azt az érzést!
2016. 12. 13. 22:40
Thom
OFF:
..de tényleg, és bocsánat érte, de külföldön dolgozom, most jöttem haza, és valahogy szeretném megnézni a Jets és a második Bills meccset..valami ötlet honnan? Légysziiiii....

ON:
Imádtam a meccset, tűz és harc..15 éve vagyok Pats rajongó..ez a meccs ismét eszembe jutatta miért is imádom a csapatunkat! Ez a hév, és ahogy összefogott a védelem is..szép látvány volt! A hibák meg..hát igen..ez a foci, csapatjáték, de az egyéneken múlik minden.
Go Pats!
2016. 12. 14. 00:22
Tamasfarkas
Azt hiszem eljott az ido hogy JMD kitalaljon valamit Von Miller-re...:D
Ez a meccs parade volt,bar szerintem TB12 jobban hasznalhatna Mitchell-t,fantasztikus keze van a sracnak...
2016. 12. 14. 02:11
Chatmansky
Első benyomás? Szerintem tök jók voltunk... :-)
2016. 12. 14. 06:30
Andydaro
Ebben a szezonban az Ncore-ra nagyon kevés NFL meccset töltenek fel.
1 csapat meccsét felteszik 8-10 féle formátumba, nyelvvel stb, de gyakorlatilag hetente átlagban 6-8 csapat meccse kerül fel.
2016. 12. 14. 07:16
hopi46 és mindenki más!

Legyetek szívesek mellőzétek a letöltési oldalak és streamek linkelését a kommentek közt.

Köszönjük!
Hozzászólás a(z) Első benyomás: New England Patriots - Baltimore Ravens bejegyzéshez