Menetrend

Első benyomás: Steelers - Patriots

2017. 12. 18. 03:00
Szerző: Danna
Kategória: Cikkek, Meccsek
A Patriots egy nagyon fontos meccsen, igaz vért izzadva, de győztesként hagyta el a pályát. Az ellenfél a szintén az első kiemelésért harcoló Pittsburgh Steelers volt, akit 27-24 arányban győzött le a csapat.

Ezzel a győzelemmel a csapat megnyerte az AFC East-et, zsinórban 9. alkalommal. Összességében ez a 19. csoportgyőzelem.

Amennyiben a csapat a maradék két mérkőzését (Bills és a Jets ellen, mindkettőt otthon) megnyeri, akkor az övé az 1. számú kiemelés, nem kell játszania a rájátszás 1. körében és végig hazai pályán játszhat.

A mérkőzés első félidejében a Pittsburgh dominálta a játékot, mindösszesen 3 sorozatot engedett a Patriotsnak, sokat és sokáig támadtak, ezzel a pálya szélén tartva Bradyt és csapatát, illetve fárasztva a védelmet.

Rob Gronkowski eddig is nagyon szeretett a Steelers ellen játszani, ezen a mai mérkőzés sem fog változtatni. Összesen 9 elkapása volt 168 yardért, és volt egy sikeres 2 pontos elkapása is. Az utolsó támadósorozatban az összhang közte és Brady között valami félelmetes volt.
Ezzel Gronknak idén összesen 1017 yard elkapása volt, ez a 4. +1000 yardos szezonja.

Tom Brady elkövetett a mai mérkőzésen is néhány hibát. A legnagyobb mindenképpen a labdaeladással végződött dobás volt, amit nyomás alatt dobott el. Jacob Hollister könnyedén szerezhetett volna egy TD-t, ha Brady nem későn dobja felé a labdát.
Azonban amikor már a győzelemért támadott a csapat, akkor ismét előjött az az utánozhatatlan játékos belőle, akit olyan sokszor láttunk már, és megalkuvást nem tűrve vezette csapatát a célterületig.
Brady 35 passzkísérletéből 22 volt sikeres, 298 yardért. 1 TD-t dobott (Brandin Cooksnak) és 1 INT-et is.

A futók között Rex Burkhead és Dion Lewis is futott 1-1 TD-t. Burkhead megsérült, Adam Schefter információi szerint az első vizsgálatok eredményei pozitívak. Nincs a játékosnak ACL szakadása. Lehetséges, hogy ki kell hagynia 1-2 meccset, de nem tűnik jelenleg komolynak a sérülés.

Míg múlt héten a támadóknak volt gondja a 3. próbálkozások alkalmával, ezen a héten a védők szenvedtek, de nagyon. A Steelers 15 harmadik próbálkozásból 10-et csinált meg.

Az utolsó Steelers támadás igazi hullámvasút volt. Nagyot hibázott a védelem egy Smith-Schuster elkapáskor. Ezután a Steelers eljutott a célterületig, de a bírók (a szabályoknak megfelelően) visszahívták a TD-t, mivel a labda a földet érésekor kiesett a tight end Jesse James kezéből. Ezek után ahelyett hogy a Steleers spike-olta volna a labdát, és adott esetben rúgott volna egy mezőnygólt, ami után jöhetett volna a hosszabbítás, Ben Roethlisberger bedobta a célterületre a labdát, amit Rowe ütött el az elkapó elől és Harmon kezében landolt. Ezzel vége lett a mérkőzésnek, nyert a Patriots! 

Hozzászólások

2017. 12. 18. 04:16
Tzimisce
Megint nem mossuk le magunkról, hogy csalók vagyunk. Mi a hivatalos szabály most elkapásnál? Nem a futballmozdulat? Az, hogy kinyújtotta a kezét, nem az? A föld utána nem okozhat fumblit, meg úgyis td már.
2017. 12. 18. 04:32
kisdef
Nem fejezte be még az elkapást, amikor elvesztette a labda felett a kontrollt, a szabályok szerint ez nem volt elkapás, azaz TD sem lehetett. Nem is volt szerintem kérdéses, hogy elveszik tőlük a 6 pontot. A szabály talán nem a legjobb, mert pl. ha futó lett volna, akkor ez TD, de nem mi alkottuk, és már számos precedens van a használatára. Amúgy ne aggódj, nem lesz újabb gate, ahogy nézem, a amerikai média is inkább azzal foglalkozik, miért ez a szabály, nem pedig azzal, hogy csalózzanak minket.
2017. 12. 18. 06:57
kolok
Azt hiszem,nem futo volt hanem wr,tehat be kellett fejezni a mozdulatot es ezernt nem valt halotta a labda amikor elerte a vonalat. A focipalyan ez td,a zold asztalnal nem,tehat a zebrak a szabalyoknak megfeleloen jartak el,akkor is ha ez egy nagyon fura szabaly.
2017. 12. 18. 07:01
kolok
Ja es nem fumble volt,hanem incomplete pass
2017. 12. 18. 07:43
pippu
Szerintem is egyértelmű volt. Cáfoljatok meg, ha nincs igazam, de még nem minősült futónak, így nem volt elkapás, tehát nem lehetett TD.

A mezőnyben sem adják ezt meg elkapásnak!

Amúgy ezen mi mit csalhattunk volna? A bírók hozták a döntést (ami jogos volt)... nem mi
2017. 12. 18. 07:42
Arnold Patsenegger
Nem is értem a csalás szó hogy jöhet elő? A jelenleg érvényben lévő szabály szerint jó döntést hoztak mikor viaszahívták a TD-t. Pont. Mindenki eszerint játszik ma az NFL ben. Ha hülye a szabály akkor sorry de változtassanak rajta....
2017. 12. 18. 07:44
Zandal
Periera szerint sem volt elkapás. Twitter bejegyzésében "mókásan" a Dez Byrant féle nem elkapást hozta fel.

Azonban azt elmondhatjuk, hogy óriási mákja volt a csapatnak ebben a szituációban.
2017. 12. 18. 08:00
Arsenal
Megnéztem a szituációt az NFL.comon, a leérkezéskor a jobb keze végig a labda alatt van, a bal keze balra kifordul és az ujjai a labda fölé/mellé kerülnek és ez miatt helyben kismértékben pördül a labda. Ellenkező esetben szétütöttem volna a TV-t, ha tőlünk vettek volna ilyent el. Ne szóval..., de a bírók elvették, hál istennek!
2017. 12. 18. 08:33
Zandal
Húúú, ne is mond! Én is "idegállapotban" voltam. Igaz a Ju-ju elkapás & futás kiborította a bilit rendesen.
2017. 12. 18. 05:04
petnetman
ez egy keservesen kiizzadt W, ahol hatalmas szerencsénk is volt. engedjétek el ezt az elkapast/nem elkapást, mert itt ma csak a W a fontos. más csapatok szurkolóit sem érdekelte ha ellenünk nyertek ilyen nuanszokkal.

es ha belegondolok abba a 3 jatekba amit a végén TB és Gronk megcsinalt akkor azt kell mondjam h az összhang félelmetes kozottuk, és a csapatunk kiválóan is tud játszani... bár azt hiszem iden nem mi vagyunk a SB legesélyesebb csapata

no meg remelem BH megussza a serulest, bar szornyu volt nezni ahogy visszatört a felsoteste
2017. 12. 18. 07:11
kitalaltnev
Le a kalappal a csapat előtt. Hatalmasat harcoltunk a Steelers otthonában, ahol sztem idén a legnehezebb győzni bárkinek is. Ma a Pats-nek sikerült. Köszönöm a lábon kihordott infarktust.
2017. 12. 18. 07:33
kitalaltnev
Gronk pedig egy állat!:D
2017. 12. 18. 07:43
1976gabi
sziasztok.ez nagy mákos tészta volt.a védelmünk miatt lehet meg sem érdemeltük.a lb sorunk nem kicsit aggasztó.de irány előre,lesz jobb
2017. 12. 18. 07:53
nikos1976
Maradjunk annyiban ezt a meccset nem mi nyertük meg hanem a Steelers vesztette el még akkor is ha a W-t nem kell magyarázni.
A nagyobb gondot a védelemben láttam tegnap. Ennyi döntő, fontos szerelést elhibázni nem lehet következmények nélkül. Ha ezek nem lettek volna simán nyerünk.
Számomra aggasztó hogy egy Brown nélküli Steelerst így vertünk meg.
Az O fal és a D-line ezzel a sok lomha faszival akik mellett lubickolnak a futók néha nagyon sz....rul néz ki meccs közben.
2017. 12. 18. 08:37
Nekik meg legyen az aggasztó, h egy ennyi sérülttel felálló Patriots-ot se tudtak megverni. Sztem még mindig mi állunk rosszabbul: Edelman, Hightower, Van Noy, Branch, Hogan, Cannon és még a kezdő futónk is megsrérült. És a lista még sajnos bőven folytatható..
2017. 12. 18. 16:06
pippu
Bőven!!! Már lassan a fél csapat hiányzik... :/

Úgyhogy nagy Up a csapatnak és az edzőknek is!
Szezon vége felé haladva nagy jelentősége lesz annak, hogy kinek milyen hosszú a cserepadja és úgy látom nekünk van mire büszkének lenni!!!

Én a Miami elleni vereséget sem intézném el Gronk hiányával. Az egy csoportellenfél ellen volt idegenben... Ilyen esetben simán benne van egy vereség, még ha a legjobb csapattal állunk ki, akkor is.
2017. 12. 18. 07:57
Barb
Milyen egy beteg meccs volt ez is... még pár ilyen és végkimerülésben pusztulok el. A vérnyomásom még mindig nem rendeződött :-D
Gronk állat volt, annyira jó volt nézni ahogy a vezérrel hasítottak, láthatóan kellett nagyon a mi kis óriásbébinknek ez.
2017. 12. 18. 08:01
Arsenal
Barb! Minden tiszta?:D
2017. 12. 18. 14:00
Barb
Még nem, de ha az ismétlés is olyan izgalmas lesz, mint az élő meccs holnap reggelre végzek a nagytakarítással :-D
2017. 12. 18. 08:34
csabesz
Igen, kellett a szerencse, de a végén nagyon megharcoltunk érte! A Steelers sem szenvedett hiányt szerencséből az utolsó két meccsén! Branch és Van Noy nagyon hiányzott a D-ből!
2017. 12. 18. 08:35
BaP
Nekem nagyon vegyesek az érzéseim

Megmondom az őszintét, egy jó TB12-vel ezt a meccset a Patriots jóval korábban, szerencse faktor nélkül meg kellett volna nyerje, de Tom 3. meccse, ahol homály. Hollister, az int, az elkapó térd vonala alá hajigált passzok, a mákos, le nem halászott pontatlan labdái nem tetszettek. A csodás gw drive sem menti fel nálam, mert ott Gronk extázisa volt a döntő ( és mert majdnem ráfáztunk arra, hogy nem figyeltünk az órára)
Remélem nem valamilyen sérülés áll a dolog hátterében, és mire kell, jobb formába kerül.
Ennél csak keményebb passrush lesz a playoffban

Azon lehet vitázni, hogy jó-e a szabály, de ez a szabály és kész. A sporik nem mérlegelhetik, hogy bölcs-e a szabály, hanem a meglévő szabály alapján elbírálják az adott játékot. Az alapján meg nem volt TD
A Steelers csak magát okolhatja, hogy JuJu hatalmas játéka után nem tudott nyerni, elvitte őket a hév.
Ennyi

A D# nagyon jól játszott, Van Noy nagyon hiányzik, de ha Brady-éket ilyen hamar lezavarják, és egy ilyen Elit Offense kap dupla annyi percet támadni, az ellen nincs D# aki jobban helyt áll. Persze voltak bénázások, fegyelmezetlenség is, de ekkora nyomás mellett szerintem jól teljesítettek.

A W megvan, saját kezünkben a 1st seed, két hazai kell még.

Remélem mindenki egészséges lesz, és TB12 újra a szezon elején látott LBP szinten tolja majd.

2017. 12. 18. 09:36
BaP
2017. 12. 18. 10:05
sanach
Pedig valószínűleg sérülés miatt, hetek óta küzd a achillesevel, valószínűsítem ennél jobb nem lesz az állapota a szezonban. A Hollister dobásnal először jobbra nézett második opció volt Hollister, amint meglatta hogy üres már dobta is, csak akkor már kicsit késő volt.
2017. 12. 18. 08:54
nszgergo
Hm pár hozzászólás alatt sikerült összehozni: csalás, szerencse, mák, nem mi nyertünk hanem a Steelers vesztett. Úristen. Átköltözött a chat vagy mi?
Azt se értem ezek hogy kerülhetnek leírásra...
Nem játszottunk elég jól, vagy olyan jól ahogy azt elvárnánk, mi, a fotelből, esetleg. Mert valóban Brady kicsit pontatlanabb hetek óta. (még így is jobb mint a legtöbb irányító és nem, nincs lila köd) Mert az O fal valóban kicsit lyukasabb belső nyomás ellen mint kellene. (mégis több pontot szereztünk mint az ellenfél....)Ezek mind hibák, amiket lehet javítani, aztán vagy sikerül vagy nem. Ha nem akkor mi van? Idén nem mi leszünk a legjobb csapat, csak az egyik legjobb. De hogy nem sz*rok, meg bénák, hogy tegnapról is idézzek az biztos. Nem elég jó a védelem, esetleg. Az megint más kérdés, hogy miért. DE meg LB pozíció. Elég ennyit mondani. Illetve Rowe-nak volt rossz meccse. És a végén mégis javított... ÉS mégis mennyivel kevesebb pontot kaptunk, mint az idén TOP3-as Baltimore védelem. De tudom Gilmore sz*r, alibizik, és a többi jelzőt már nem is említem tegnapról. És csak azért nyertünk mert Brown lesérült! Illetve a bírók miatt! (igaz ellenünk is vettek el ilyen Td-t, idén!)
Ja és a rájátszásban semmi esélyünk! Nem tudom egy ilyen sz*r a csapat, hogy nyert most is egy ilyen erős ellenfél otthonában... irónia off...
2017. 12. 18. 08:58
nszgergo
A meccs vége meg besz***, milyen izgalmas volt, a SB óta a legjobb party :)
Hullamvásút pályán, chaten, és tippre mindenkinél otthon/közös szurkoláson :)
2017. 12. 18. 09:35
attnagy
Teljesen igazad van.Nem értem 1-2 "ember" károgását állandóan.Mert ez az,nem más.Ilyeneket leírni,náluk erősen megkérdőjelezhető az épelműség.Írják le,ha akarják,de akkor a saját oldalukon,mert ők nem Pats szurkolók az biztos.És mielőtt jönne a sok okosság,nem,nem azt mondom,hogy nem lehet leírni a bajokat,problémákat,reálisan kezelni a dolgokat.De itt már kb. ellenszurkolás megy,ami rendkívül zavaró.
2017. 12. 18. 11:51
Pietrosz2
2017. 12. 18. 12:21
B.Toma
Azért örülök, hogy itt vagy nekünk, hogy megmond ki a Pats szurkoló és ki nem. :DDD
2017. 12. 18. 13:21
attnagy
Örülök,hogy felnyitottam a szemed :DDD
2017. 12. 18. 09:41
Fimiron77
2017. 12. 18. 10:34
aradamo
mindenben egyetértek veled!
GO PATS!
2017. 12. 18. 11:01
Arsenal
Geri, a chat úgy jó, ahogy van, főleg, hogy Danna kibannolta a trollokat. Az meg, hogy ilyen meccs közben - Barb-ot idézem, "agyfaszt" kap az ember és ami a szívén az az ujjain, én pont ez miatt szeretem a chatet. Emlékezz a Sugárban a harmadik negyedik ennél rondábbakat is mondtunk a csapatról, aztán összeborulás!:D
2017. 12. 18. 11:11
nszgergo
Én is szeretem a chatet, kivéve mikor nem.(mostanában) Nyilván az én hibám is.
De azt ne felejtsd el, a szó elszáll, az írás megmarad! :P
2017. 12. 18. 09:05
dartib83
Két elit csapat játszott, az ilyen kemény, szoros, izzadós szokott lenne.
Az utolsó drive-unk zseniális volt, Brady-Gronk, nincsenek szavak.
Persze juju 69 yardjánál a szívinfraktus kerülegetett.
Na hagyjuk ik, hogy Rowe nagyot védekezett, mikor elütötte juju elől a labdát, mikor Rotlisburger nem spikeolt. (Persze mintha Rowe maradt volna le jujuról, a 69 yardnál).
Szinte playoff meccs, az ilyen szokott lenni. Az AFC első helyéről szólt a meccs, az nem könnyű.
A lényeg, hogy megvan a W.
Nagyon zárójelben: jó ennek a csapatnak szurkolni, annyi negatív éri az embert, az életben, de legalább a Pats mindig nyer. Ez akkora hitet ad. Hihetetlen :)
2017. 12. 18. 09:10
dartib83
A nem elkapásról csak annyit. A steelers.com on azt írják, hogy ha szabályokat nézzük, akkor tényleg nem volt elkapás. Azonban a szabály rossz.
Vagyis nem csaltak a bírók a pats kedvéért.
Egy hülye szabályt betartottak, ennyi.
2017. 12. 18. 09:16
hulith
Nagyon jó hogy egy ilyen ki-ki meccsen nyertünk de látni kell a hibákat is.
Brown kiválása után azért lényegesen könnyebb dolga volt a secondarynek
Bryant a második félidőben levették a pályáról.
A liga legjobb futóját nem lehet csak limitálni teljesen megfogni lehetetlen
egy ilyen jó O-line ellen.
JMD gameplannel viszont vannak bajok.
Ilyen elkapók mellett nincs rövid passzos játék és nem értem miért ez volt a csapat játéka évek óta.Erőltetjük a hosszú ívelt passzokat az alacsony elkapoknak sajnos nincs Jones, Sanu , Green a csapatban aki ezeket simán leszedné ha tegnap lett volna sima győzelem a Steelers secondary a nagyon jó pass rush miatt hoz jó számokat és azért mert Bell futásaival végtelen drivokat tudnak vezetni igy az ellenfel offense alig van a pályán.
Go Pats sérülésmentes 2 meccsünk legyen még.
2017. 12. 18. 09:28
szakacs
Hűha a SB óta nem izgultam ennyire ,volt hogy oda sem mertem nézni :)
De nemcsak a TV előtt hanem a pályán is nagy érzelmi csata dúlt . Jól mutatja ezt az utolsó két perc .
Mi nem figyeltünk az órára hévből ,idegből végigmentünk hagyva 56 mp et nekik ,ők meg nyerni akartak minden áron holott a logikus döntés a 3 pontos lett volna.
Juju nagy futása így utólag még jól id jött nekünk ,az elvett TD meg szabályos habár én se értek vele eggyet.
Mindenesetre megvan a W és egy újabb felejthetetlen éjszaka. Juhéé !
2017. 12. 18. 09:34
Szklenar16
Nyertünk, de nem vagyok boldog a játéktól...

A védelem megint saját magát szivatja meg. Nem egyszer csúsztunk le BigBen-ről, ahol sack helyett first down-t értek el. Sokszor már megfogtuk Bell-t 0 yardon, majd nem vittük le és hozzátett még 5-6-ot... 3. down-os kísérleteknél mindenki besül. Gilmore és Butler váltakozva játszik jól és szarul. Most épp Gilmore volt pocsék, Butler meg kiváló. Butler-t meg kell dicsérni, mert az utolsó előtti play-nél egyrészről leszerelte Bell-t, de ami fontosabb a pályán belül tudta ezt megtenni ezzel az óra pörgött tövább és így kerülhetett BigBen abba a szituációba, hogy elhamarkodott döntést hozzon és hibázzon. Kiemelném még Harmon játékát, akiről sose beszél senki, de látszik, hogy ő a védelem vezére. Ha rosszul megy, mindig ő beszél a többiekhez és próbálja bíztatni a csapatot, e mellett kíválóan teljesít egész évbe. PFF szerint is kiváló safety. Most is nem egy kulcshátékot csinált... Rowe nem tudom miért játszott, de nem csinált semmi jót az utólsó play-en kívül. Lb sorunk nincs, Van Noy is szar, de legalább futás ellen jobb vele a védekezés. Támadó oldalon nem tudom mi a baj. Szerintem a fal nem rosszabb, mint volt, de Brady nem 2-3 másodperc alatt szabadul a labdától az utóbbi meccseken, ezért több idejük van odaérni, azaz több a siettetés, nyomás és sack. Ráadásul mintha nem lenne az igazi... Több olyan homály dobása van, vagy felelőtlen döntés, ami rá sose volt jellemző. JMD hívásait se értem, mert a WR-eket alig vonjuk be a játékba. Cooks felé nyugodtam mehetne több labda, illetve Dorsett is kaphatna több lehetőséget mivel sebessége van és amit Brady felé dob azt többnyire elkapja... Mázlink van, hogy van egy Gronk nevű TE a csapatban, akire nagyon nincs senkinek ellenszere. Összességében jó lenne rendbehozni az offense-t, mert ha az máködik akkor sokat vagyunk a pályán és nem a védelem nyeli a yard-okat, hanem az ellenfél. Védelmi részről sokkal összetettebb a helyzet, mert sok a missed tackle és a rossz coverage. Bőven van mit javulni, de van is időnk rá. A lényeg, hogy nyertünk!!!
2017. 12. 18. 11:59
Pietrosz2
Van Noy miért nem jó?Ő csinálja a legtöbb tackle-t és jó a passrushban is.
Látszik,hogyha Gronk játszott volna múlt héten,akkor nyerünk.
Az ellenfél az AFC egyik legjobb csapata volt saját pályáján!!!! Mennyire kell győzni,hogy ne nyávogjatok károgó urak?
Ne írogassanak itt mákról.
Ha a gurulós fociban egy potyagóllal lesz valaki világbajnok,azt kit érdekel?
2017. 12. 18. 15:05
crucified
"Nyertünk, de nem vagyok boldog a játéktól..."

Minden csapat annyira játszik jól, amennyire ez ellenfél engedi. Az ellenfél pedig az NFL egyik legjobbja volt tegnap.
2017. 12. 18. 15:17
palesz42
Több mindennek egyetértek, csak kicsit erős a fogalmazás: épp az AFC egyik legjobb, ha nem a legjobb O ellen játszottunk idegenben! ne használjuk már a mák, meg a szar, homály szavakat, mert akkor a többi csapat szurkolójának milyen jelzők maradnak:)
2017. 12. 18. 09:37
BigBen egyébként eléggé odaszólt Tomlinnak, mert azt mondta h ő spike-olni akarta a labdát, csak Tomlin ordította a fülére h menjenek tovább.

TB soha nem nyilatkozna ilyet se BB-ről, se JMD-ről...
2017. 12. 18. 09:41
Increay
BigBennek szokása egyébként ez a fake spike, asszem tavaly a Dallas ellen is megcsinált egy ilyet, de ott be is jött, még ha ki is kaptak végül :)
2017. 12. 18. 12:26
Foherty
Egyébként szerintem teljesen védhető hívás volt. Elég kicsi esélye volt a labdavesztésnek, ellenben a várható hozadéka jóval nagyobb. Ebben sokban hasonlított az egykori Colts elleni 4th&2 játékra.
2017. 12. 18. 16:27
TMR
Csodálkoztam is ezen. Ilyet egyszerűen nem mond egy profi sportoló, még ha ígyvis van.
Illetve BigBen akár ki is dobhatta volna s stadionból a labdát, mikor látta, hogy nincs üres ember.
Rossz play call, buta kivitelezéssel
2017. 12. 18. 09:44
Chatmansky
Hibák a részünkről ide, vagy oda, a lényeg, hogy nyertünk és ez mentálisan sokat fog érni a továbbiakban. Edzeni, készülni mindenki tud, de pszichés fölényt nem lehet “begyakorolni”, azt ki kell vívni. Nekünk tegnap IS sikerült! Remek izgalmak mellett... (Lehet ekézni az edzői stábot, de ilyen hülyeséget, mint annak spike-nak a hiánya, mi nem csinálunk. Lényegében ezzel buktak el.)
2017. 12. 18. 09:45
InfiniteLoop
A Patspulpit szerint Burkhead-del nincs akkora baj, habár lesz egy kis pihi.
(Injury update: Patriots RB Rex Burkhead “did not tear his ACL,” but “could miss a little time”)

Leírtam már párszor: a Pats az NFL német válogatottja. ;)

(Tök jó, hogy idő előtt megint elmentek páran aludni XDDDD)
2017. 12. 18. 10:18
Benne van a cikkben is, ők is Scheftert idézték.
2017. 12. 18. 10:59
InfiniteLoop
2017. 12. 18. 10:58
InfiniteLoop
Futókból viszont kezd rövid lenni a kispad. Burkhead lásd feljebb, White-nak is van valami nyűgje, Gillislee beteg (vagy nem).
2017. 12. 18. 13:32
kalapur
gillislee nem beteg, pont hogy olyan hosszú az rb kispad, hogy ő nem fért bele az aktív rosterbe, most jön majd ő is, és sztem jól fogja tudni helyettesíteni burkheadet (sima futóként, elkapónak meg st tagként nem biztos)
2017. 12. 18. 11:52
cashnet
"Leírtam már párszor: a Pats az NFL német válogatottja" - ezt még nem hallottam, de nagyon jó :D
2017. 12. 18. 10:07
Lalika
Szerintetek az mennyire lett volna célravezető, hogy az utolsó td előtt a futó letérdel a fél yardon és lemegy 40 mp. Marad még kb 20 mp további kettő játékra. QB sneak majd jön a Steelers kb 10-15 mp-re. Ekkor is meglett volna nekik az 5 mp alatt 80 yard?
2017. 12. 18. 12:22
Foherty
Az én fejemben is megfordult, hogy esetleg nem engedték-e be direkt? De jobban belegondolva túl nagy lett volna a kockázat. Ahogy abban is, ha letérdel fél yardnál.
2017. 12. 18. 12:32
fandorin
A chat-en egyből írtam is, hogy valószínűleg beengedték a futónkat, amit mi 2007-ben a döntőben sajnos nem léptük meg a Giants ellen a végén.
2017. 12. 18. 16:12
Pietrosz2
Persze azért ütötték a földet mérgükben.
Lewis ha akart volna sem tudott volna megállni,mert már lökték oldalról.
2017. 12. 18. 10:09
vicgeordie
Amúgy csak sztem alibizte végig az egész második félidőt a Steelers? Kaptak egy majdnem redzone kiindulást az INT-nél, amit be is fejeztek, de amúgy az uccsó pánikplayt leszámítva esélyük sem volt a pontszerzésre....
2017. 12. 18. 10:32
gcsaba
Harmon már hányadik game wining interception-jét szerezte? Mindig jó helyen van ilyenkor.
Óriási meccs volt, szerintem egy összeszedett, nagyon jó Steelerst győztünk le, ez egy nagyon értékes W! Ha a rájátszásra visszatér Hogan, Van Noy, Burkhead, akkor jó esélyeink lesznek SB-t játszani. Waddle-ról tudunk valamit? Cannon helyére egész jól szállt be, ő is jó lenne, ha visszatérne.
2017. 12. 18. 21:41
Tzimisce
Én már régóta figyelem a srácot, de nem számolom, saccra legalább az ötödik.
2017. 12. 18. 10:33
hulith
A futas működött nekik a passz nem annyira
meg egy holding miatt nem tudtak elore haladni az utolso elotti driveban annyira nem alibiztek szerintem.
2017. 12. 18. 10:43
Pebal
2017. 12. 18. 10:55
Tzimisce
Hogy elmagyarázzam azoknak, akik nem értik, hogy miért írtam, hogy csalónak fognak titulálni (megjegyzem, már aznap este megkaptuk, azóta csak fokozódott a neten a dolog, bár meglepően kevés helyről kapjuk az áldást):
Ha a részünkre tévednek a bírók, akkor mi csaltunk, ha ellenünk, akkor így szól a szabály. Ergo, mi most csaltunk.
Egyébként szerintem azt kéne nézni, hogy azzal, hogy kinyújtotta a kezét, az futball mozdulatnak minősül-e, vagyis átminősült-e ezzel futónak. Mert ha igen, akkor igenis TD. Ha nem, akkor nem, és gratulálhatunk neki, hiszen egy illusztris társaságba került Calvin Johnson és Dez Bryant mellé.
2017. 12. 18. 11:26
kolok
Az hogy nem vált futóvá az egyértelmű.Magához kellett volna szorítania és begurulni,de a meccs hevében ez érthető volt.
2017. 12. 18. 12:20
Foherty
Ne haragudj, de nincs neked üldözési mániád? :) Sehol máshol nem olvastam csalózásról, ellenben a szabályt szapulták rendesen...
2017. 12. 18. 12:40
B.Toma
Pedig már hajnalban ment a 120 yardon meg a fűzővel kifelén a haterkedés kommentekben. Ment a csalópecce, a lefizetett bírók meg a Patsnek mindig mákja van féle kommentek ezerrel. :D elég vicces volt olvasni, hogy a bírók mindig nekünk fújnak :D
2017. 12. 18. 12:25
petnetman
Ember, te hol élsz? Olvass Pats fórumokat: mondjuk patspulpitot, esetleg ajánlom a pats.hu magyar nyelvu oldalt. lehet nem leszel ilyen stresszes :)
ezeken a meccs egészéről beszélnek, és felesleges itt felpiszkálni a társaságot ezzel a momentummal. tok jo h ez lecsengett itt és nem ez a fő téma, de te ujra bedobod... hátha... komolyan nem értelek.

A meccsnek vége, nem ment kiválóan a játék, hanem egy nyogvenyelos csak a legvégén szerencses meccset huztunk be, jó s szőveg feljebb tényleg "agyfaszt" kaptam én is a végén :)
de behuztuk, nyertunk, ha nem is szépen. majd a POra osszeszedjuk magunkat, vagy nem mert most vannak nalunk jobb csapatok is. ettol meg itt jatszik a GOAT es barmikor benne van a kezében egy SB :))) oruljunk h mi nezhetjuk es drukkolhatunk neki.

PEACE tesó :)
2017. 12. 18. 15:20
palesz42
Ezen kár lamentálni, nem volt TD, hiszen nem ítélték meg. Pont. TEHÁT NEM VOLT TD.
2017. 12. 18. 11:31
torokszabolcs
Nézve más meccseket is, egyáltalában nem rossz a csapat. Mérkőzésen belül vannak hullámzások, ahogy másoknál is. Az egész meccset kell értékelni, BB is azt mondja 60 percig tart. Egy-egy szerelés, vagy elkapás önmagában nem jelent semmit, azon mérkőzés nem fordul meg.
Szerintem a meccset nem a Steelers veszítette el. Bár az biztos, hogy az edzői stábja legalább akkor a barmokból áll, mint a Seahawks-é. Fake spike? Jesszusom! Vissza akarta Tonlin adni az AFCC flea-flicker játékét? Hát, nem jött be és ezzel valószínűleg a 1st seed is elment. Simán futhattak volna egy szépet, amilyen formában Bell volt. Sőt BigBen előtt is akkora volt a folyosó, hogy simén étment volna. Az egyik legjobb a ligában, élmény nézni a türelmes játékát.
Gronk egy állat az biztos. Kevés védő képességei jók annyira, hogy megállítsák.
2017. 12. 18. 12:25
orrrion
Arra azért kíváncsi lennék, hogy az utolsó, kulcsfontosságú drive-ban miért ezt az egy az egyben védekezést választották Gronk ellen. ( hál istennek ) Azt gondolták, hogy TB nem meri többször egymás után odadobni a labdát? Hát merte! Tomlin helyében picsán rúgnám a védelmi koordinátort, bár ő sem villogott a végén. Mellesleg 11-0 ra nyertük az utolsó negyedet idegenben a Steelers ellen, ezt azért lehet elemezgetni, bármi módon is alakult ki ez az eredmény.
2017. 12. 18. 12:34
B.Toma
Ez egy jól begyakorolt drive volt, tisztán látszott. Az ilyen esetekre tartogatták szerintem, nem hinném hogy lett volna csapat aki ezt levédekezi.
2017. 12. 18. 13:38
kalapur
romo végig azt elemezte, hogy eddig a steelers mindig zónázott, és azt brady mennyire röhögve dobta szarrá, most a meccs 80%-ban, és főleg 3r downoknál embereztek, amivel valamennyire zavartak is, de erre meg az volt a válasz, h akkor próbálják meg emberezni gronkot...
2017. 12. 18. 13:38
kalapur
romo végig azt elemezte, hogy eddig a steelers mindig zónázott, és azt brady mennyire röhögve dobta szarrá, most a meccs 80%-ban, és főleg 3r downoknál embereztek, amivel valamennyire zavartak is, de erre meg az volt a válasz, h akkor próbálják meg emberezni gronkot...
2017. 12. 18. 12:30
B.Toma
Ez jó kis meccs volt! A végén az a Brady-Gronk drive mindent vitt! :D Aggódtam hogy túl sok idő maradt és majdnem meg is bosszulta mágát, de szerencsénk volt, Big Ben rossz döntése is kellett a győzelemhez.
2017. 12. 18. 13:06
patriota
Erre a Brown kiválás miatt könnyebben nyertünk dologról annyit hogy nálunk meg Edelman vált ki és mégsem mondaná senki hogy ha nyer a Steelers akkor azért mert kivált Jul vagy Van Noy vagy Branch.Aki van,az ellen játszunk.Azért mert Brown lesérült ne kelljen már kérje a Pats hogy napoljuk el a meccset amíg meggyógyul.Jobbulást neki,reméljük Bostonban már vele együtt verhetjük meg őket újra,de ennyi.
Meccs előtt azt írták sokan hogy kikapunk.Most hol vagytok? Most ki szárnyal? Most is hanyatlunk?
Én konkrétan letojom hogy nyertünk.Anno így nyertünk SB-t is és ugyanígy ugráltam.A W az W.Győzelmet nem kell magyarázni.Magyarázza a Sea és a Pit hogy miért ezt hívták az uccsó játékban.Nekünk nem kell megmagyarázni hogy miért nyertünk.
2017. 12. 18. 13:23
kitalaltnev
2017. 12. 18. 15:50
TMR
Azért más az, ha meccs közben hullik ki vku, vagy a preseason-ben
2017. 12. 18. 13:18
Arnold Patsenegger
Apropo Hopi merre vagy?
2017. 12. 18. 13:55
Arsenal
Hopi az utolsó mp-ket piheni ki. Egy hosszú listát írt azon hibák tömkelegéről, ami miatt "kikaptunk", majd jött az int. és könnyes szemmel mondott búcsút a papíroknak. Azért jelentkezni fog ő nem sokára és biztos, hogy elénk tárja azokat a hibákat amit a csapat elkövetett. Azért abban reménykedem, hogy az utolsó mp-ek az egészségét nem befolyásolták.:D
2017. 12. 18. 15:06
Arnold Patsenegger
Voltak hibák ebben igaza lesz :)
2017. 12. 18. 13:52
Pat Patriot
Kedves danna! Ha megengedsz egy tanácsot, legközelebb ne hajnali 3:00 környékén írd meg a meccs utáni első benyomásos cikket. Szerintem amennyiben visszaolvasod, átnézed, rájössz, miért tanácsoltam ezt. Köszönöm.
2017. 12. 18. 14:30
NB2
1. Danna és nem danna
2. Múltkor meg pont azért lett szegénybe beleállva, mert nem tette fel elég hamar a cikket. Megírta nem rég, hogy próbál nagyon gyorsan dolgozni, hogy itt meg tudjuk beszélni a meccs történéseket viszonylag hamar. Gondolom őneki is van melója, biztos ő is inkább aludt volna.
3. Ráadásul ő (is) szívességből* csinálja, egy picit finomabban hívd rá fel a figyelmet a hibájára. Ha rendes akarsz lenni, írsz egy emailt és akkor nem is tűnik fel annyira a dolog.

* Danna! Többször olvastam itt, hogy oldal üzemeltetése pénzbe kerül, amit sokszor saját pénzből fedezel. Ezt szerintem sokan nem várjuk el tőled, ha esetleg bármi nemű dotációval tudunk segíteni azt megírhatnád. Ha mindenki ad ez 1000-est aki az oldalt olvassa simán összejöhet a megfelelő pénz.
2017. 12. 18. 14:54
Pat Patriot
Finoman hívtam fel a figyelmét arra, amire (amúgy meg nem tudom, mi az e-mail-címe).
Nem kell ügyvédkedned, meg tudja védeni magát, ha szeretné. Ez egy tanács volt, amit vagy megfogad, vagy nem.
Egyébként pedig én simán tudnék várni egy-egy meccs után 8-10 órát vagy még többet, hogy hozzászóljak. Sőt, a legtöbb embernek kell is, hogy egy kicsit leülepedjenek benne a történtek.

Az oldal pénzügyi támogatását jó ötletnek tartom.
2017. 12. 18. 21:36
Javítottam a 4 helyesírási hibát.
2017. 12. 18. 21:39
Egyébként pedig nem, nem lehet a cikket később kirakni. pont ez a lényege, hogy minél hamarabb kimenjen a mérkőzés után és mindenki leírhassa az első benyomását, még azelőtt h elolvasott volna adott esetben 50 cikket. Amint látod, délután/este már megy ki az Ups&Downs. oda már lehet második megnézés, cikkolvasások után is kommentelni.
2017. 12. 18. 14:21
anti pass
Most már biztos, hogy szeretett csapatunk egy nagy és csúnya gyógyszeripari óriásnak dolgozik, amelyik infarktust megelőző gyógyszert akar a piacra bevezetni. Sikerült megint pár perc alatt éveket öregedni, de ahogy a mesében mondják! Minden jó ha a vége jó! Régebben sokat hallottam azt a bölcsességet, hogy az off. nyeri a meccset, de a védelem nyeri a bajnokságot! Eddig nekünk inkább a támadó részleg nyerte meg a csoport győzelmet és csak Rákosi elvtársat tudom idézni, mint régi Patriots drukkert:"Felső határ a csillagos ég!"
2017. 12. 18. 14:43
TMR
Ha nem INT az utolsó dobás, akkor 4&1 és field goal. Nagynagy szerencsénk volt, de a győzelem a lényeg.
2017. 12. 18. 14:43
Fellenger
Nekem a két utolsó drive a Seattle elleni Super Bowlt hozta, majdnem teljesen azonos végjátékkal.
Amúgy szerintem TD volt a kérdéses elkapás, ha meg fumble, akkor összeszedte ő maga. Én azzal értek egyet, hogy mi a túró a kontroll, ha a benyújtás nem az?
2017. 12. 18. 15:31
kalapur
a szabályok szerint, "a földet érést túl kell élnie" az elkapásnak, ahogy földet ért a labda, kifordult a kezéből, ezért nem elkapás, és nem is fumble... sokan írták, ha magához szorítja, és begurul a célterületre akkor td, mert a védő már csak akkor ért hozzá, mikor bent volt az endzone-ban, addig nem számított, hogy lent volt a térde, így sajnos incomplete passz, a szabályt lehet szidni, de mi is vesztettünk el így TD-t, Idei! meccsen... azzal pedig nem értek egyet, hogy ezen múlt a győzelem, mert simán benne volt a játékban még 1 TD, vagy FG, a zebrák szerintem ezért is vették el, ne egy kérdőjeles itéleten múljon a meccs, meg a 1st seed
2017. 12. 18. 16:11
narbony78
Így szól a szabály! Végig kontrollálni kell a játékosnak a labdát, ami ugye nem történt meg! Ha megadják a TD-t, akkor nem a szabály szerint jártak el! A GB is nyert így meccset a Dallas ellen! Ott sem értették sokan miért nem adták meg Dez TD-jét! Ez az oka!
2017. 12. 18. 14:59
crucified
Tisztelt Szerkesztők, fentebb felmerült ahogy korábban is az oldal támogatása. Mivel mikroadományként kapjátok ezért adóznotok sem kell utána ha jól tudom.

A magam részéről - és gondolom sokunk részéről is - szívesen utalunk kisebb-nagyobb összegeket egy számlaszámra amit megadtok, de egyelőre csak a magam nevében beszélek. A magam részéről így tudom megköszönni a munkátokat.

Beszéljétek át és járjatok utána legyetek szívesek ha érdekel.
2017. 12. 18. 15:05
ua
2017. 12. 18. 15:52
kitalaltnev
Részemről is pipa.
2017. 12. 18. 16:26
1976gabi
2017. 12. 18. 17:30
Szellemkutya
Részemről is rendben van a dolog...
2017. 12. 18. 18:01
silva1971
2017. 12. 18. 18:02
wolandrules
Én is javasoltam már hasonlót, egy jobb kommentrendszer érdekében, ebben is benne vagyok természetesen.
2017. 12. 18. 22:28
Srácok, egyelőre még bírom.

wolandrules: ezt a javaslatot viszont megfontolom.
2017. 12. 18. 23:31
nosbiglem
Srácok nem tudom itt ki új, ki régi, de néhány évvel ezelőtt volt már lehetőség támogatásra paypalon keresztül. Valószínűleg nem vált be, mivel hamar lekerült az oldalról, pedig én küldtem pénzt akkor is. És küldenék most is.
Nem akarom reklámozni melyik ilyen cégen keresztül küldtük, úgy hogy a lehetőség adott. Anna meg majd eldönti, hogy újra lehetővé teszi-e.
2017. 12. 18. 23:32
nosbiglem
Pff, Bocs késő van, nem olvastam végig, hiszen le is írtam, hogy küldtük.
2017. 12. 18. 15:05
Fellenger
T Szervezőknek én is megköszönném a munkájukat és a meccsszervezést is!
2017. 12. 18. 15:24
nikos1976
Hölgyek, Urak.

Nem kell gyűlölködni ezen a fórumon. Itt mindenki leírhatja a véleményét, kiírhatja magából az érzéseit. Gondolom erre van az oldal.
Lehet egyetérteni és nem egyetérteni. Az oldal üzemeltetőinek ezúton is köszi a sok munkát amit az évek alatt bele fektettek, kár hogy személyesen nem ismerlek benneteket.
Szerintem mind a pesszimista mind az optimista kommentelők pats szurkolók esetleg az elvakultság mértékében van különbség.
Amit az egésszel mondani szeretnék, hogy azért mert valaki leírja a negatív kritikáit ne legyen már hülye vagy szar ember. Attól még szeretem a csapatot, hogy azt gondolom vannak hibái. Nálam a hibákat nem fedi el az sem hogy tegnap nyertünk. Nem azt az olajozott gépezetet láttam amit megszerettem az évek alatt. És amikor nem ezt látom az rossz érzés mert ebbe szerettem bele, a tökéletességbe amit ez a csapat tökélyre fejlesztett.
Tudom hogy bennük van most is. Ezt mutatta a game winning drive. Sajnos én mindig ilyeneket szeretnék látni mert ezek hihetetlen pillanatok. Vagy mint a legutóbbi SB amit mai napig havonta egyszer megnézek mert amellett hogy történelmi, egyben hihetetlen és tökéletes.
A véleményemet pedig továbbra is vállalom amit fentebb írtam.
GO PATS.

A pénz utalásba szintén benne vagyok.
Kösz, hogy olvastatok
2017. 12. 18. 16:37
hopi46
Kedves Arsenal és Arnold, tök nyugodtan néztem végig a meccset és semmit nem írtam össze, hiszen Arnold megmondta, hogy nehezen, de nyerünk. :)
Heroikus, hullámvasutas meccs mind off., mind def. oldalról. (Az ostoba Pitts végjáték meg, no comment.) Előrébb jutottunk, de még nem beljebb, remélem a playoff-éhes Bills nem viccel meg Minket.
TB játékán gondolkodtam el egy kicsit. Tudjuk, hetek óta kisebb (nagyobb?) lábsérüléssel bajlódik és valószínűleg ez befolyásolja azt a játékfelfogását, hogy Tőle kissé szokatlanul, nem a "100%-os", de esetleg idő- és terhelésigényes előre haladást nézi, hanem a hosszú passzok lehetőségét, azaz időben és a play-ek számát tekintve minél gyorsabban (és persze sikeresen) szeretne befejezni egy drive-ot, hogy csökkentse a "lábterhelését". (Természetesen az edzőkkel egyeztetve. Lehet, hogy Britt is ezért kellett elsősorban.) Ez szvsz abból is látszik, hogy egy jó falvédelemnél is önmagához képest sokat/sokáig "hezitál" ill./és kockáztat.
A rövid támadó drive-ok következtében viszont jelentősen megnövekszik az ezer sebből vérző def. terhelése (pl a MIA ellen 12, a PIT ellen 10 perccel voltak többet a pályán, a Bills meccs nem mérvadó, mert az egész 4. negyed garbage-time volt és főleg "futogattunk"), amit nem tudom hogy fognak bírni a továbbiakban. :(
Gronk elérte a szerződésének 2. opcióját (...vagy 1000 yard...) és persze meg lehet a 3. is. Megérdemli. (Nem tudom, hogy a %-os részvétel a meccsek vagy a snap-ek számát jelenti.)
Remélem nem hagyjuk "kiénekelni" a Home Advadtage-t "sajtot" a szánkból.
2017. 12. 18. 16:39
hopi46
-d,+n :)
2017. 12. 18. 16:57
Arsenal
Huu, most, hogy végre írtál jobban megkönnyebbültem, mint a meccs végén!:D
2017. 12. 18. 17:13
nszgergo
2017. 12. 18. 17:46
Tomk@
A spotrac.com szerint a snapek számát jelenti a részvétel. A Pittsburgh elleni meccs előtt 80,28% volt Gronk részvétele, úgy, hogy 2 meccsen nem játszott.

A 3. bónuszt vagy 1200 elkapott yarddal vagy All Pro szerepléssel tudja megszerezni.

Azt nem tudom, hogy első vagy második csapatos All Pro is lehet a bónuszhoz? A bónuszt a fizetési sapkában, hogyan fog megjelenni?

Véleményem szerint két TE emelkedik ki jelenleg a ligában Gronk és Kelce, TD-je ugyanannyi van a két játékosnak, elkapott yardban Gronkank 25-tel több yardja van. Két TE van aki több TD-t szerzett náluk Graham és Eartz, de ők jóval kevesebb elkapott yarddal rendelkeznek, csak a vörös zónában tudják használni őket, a mezőnyben kevésbé.
2017. 12. 18. 19:29
hopi46
Köszi! Még Rudolph (MIN)is 8 TD-s! :)
Két meccsen lehet még 16 elkapása is és akkor megvan a 80. Talán ezt könnyebb elérnie, mint a még 183 yardot.
2017. 12. 18. 19:34
kalapur
gronktól két meccsen átlag 90 yard az simán benne lehet, sztem meg lesz neki a 3. is
2017. 12. 18. 20:08
Tomk@
Igazad van, Rudolphot elfelejtettem. De ő is csak 500 yard környékén jár. Így Gronk vagy Kelce lesz az All Pro szerintem.

A Buffalo ellen Gronknak nagyon ment az első meccsen ott majd meglátjuk hogy az elkapások számával vagy az elkapott yardokkal érheti el a 3. bónuszt vagy érje el mind a kettővel.
2017. 12. 18. 21:23
hopi46
2017. 12. 18. 21:59
Lucius
Hát... ezt a "Brady a lába miatt gyorsan végig akar menni a pályán" dolgot szerintem túlgondolod. Nem tudom mi az oka, hogy többet játszanak hosszú passzokat (talán a playoffra teljesen más játékstílust tartogatnak, hogy meglepjék az ellenfeleket) de ez elég furán hangzik.
2017. 12. 18. 22:29
Arnold Patsenegger
Na ugye,hogy ugye hopikám :)

Jöhet a Bills. :)
2017. 12. 19. 21:38
hopi46
Na azért a végén volt néhány pocsék másodperced! :)
Sajnos Én nem kalkuláltam az ostoba PIT edzővel, ha ezt előre tudom... :D
2017. 12. 18. 16:55
Tibi Twelve
OFF - Debrecenben NFL nézési helyet ami késö estig is nyitva van valaki tud?
2017. 12. 18. 18:00
sanach
Tényleg! A közös meccsnézésről valaki egy élménybeszámolót dobjon már :D
2017. 12. 18. 19:01
LaFleur
Let’s Go!!! Ezaz! Gyerünk! Go Pats! Jóvan! Keményen! Ezaz! Nem baj. Így is jó. Fogd már meg. Nem hiszem el. Nem igaz. Gyerünk már. Faszom. Mit csinál ez??? Vidd már le! Ez nem igaz. Nemá! Nem baj! Gyerünk! Jó lesz az! Igen! Jó! Na! Brady! Cooks! Ezazzzzz!!! Touchdown!!! Nemá. Ez nem igaz. Vidd már le! Na most harmadikra! Most megállítjuk! Ezt nem hiszem el… Már megint. Misstackle… Nem baj! Gyerünk srácok! Ez az. Most. Nem. De. Gost!!! Ne már… Cut! Mindig ezt csinálja! Cut! Idióta! Ezen megy majd el! Mindig ezt csinálja! Cut! Nyugi. Jó lesz ez. Hol a pincér? Na majd most. Mi kezdjük a másodikat. Meg lesz. Lets go! Brady! Gronk! Ez az! Óóóóóó. Faszom. Béna. Na ennyi. Biztos sérült. Persze. Ilyen bénán dobni. Kész. Vége is. Nyugi! SB-n is ez volt. Nyugi. Comeback! Vidd már le! Nem hiszem el! Már megint. Ki maradt le? Cut! Nyugi srácok. Meg lesz ez! Van még idő. Ez az! Na így jó. Most megállítjuk! Lets go! Ez az! Jóóóóó!!! Brady, Brady! Lets go! Gyerünk! Én megmondtam! GRONK!!! Gronk-Gronk-Gronk!!! Mondtam én! Kell a kétpontos! Jó! Ez azzzzzz!!! Hamar volt. Nem kellett volna még. De. Nem. Ááááááááááá!!! Vidd már le! Mondtam én. Vége. Picsába! Menjünk. Én mondtam! Cut! Jóvan! Nem baj. SEA ellen is ez volt! Nyugi! Vége. Leért a labda! Nem ért le. De. De nem. De! New Yorkban nézik! Várj! Dez Bryant. Tényleg. De nem. Goodell utál minket. Na! Ez azzzzz!!! Nyugi. INT lesz, nyugi! Ezt nem hiszem el!!! Mondtam én! Figyelj még! Még nincs vége! Már nincs idejük! Jó! Spike! Vigyázz!!! EZ AZ!!! ÁÁÁÁÁÁÁ!!! Pats! Mondtam én! Lets go! Ááááááá!!! Ez az! Húúúúúúúúúú!!! Mekkora volt! Olyan volt mint az SB!!! Mondtam én! Sima! Playoffs! Mikor jövünk? Mikor lesz meccsnézés? Oké! Írd majd ki! Köszi! Go Pats!!! Húúúúúúúú! Januárban találkozunk! Mondtam én hogy sima lesz!
:)))))))

Ui.: Ha nem lennék belázasodva leírtam volna hosszabban is, de talán ez is visszaadja egy kicsit.
Köszi mindenkinek aki eljött, nagy hangulat volt! Januárban folyt. köv.!

2017. 12. 18. 19:21
Arsenal
Irigyellek benneteket, szerintem mi is a laptopok, TV-k előtt ugyan ezt átéltük, csak nem tudtunk ki kiabálni ezeket a feszültségeket magunkból. Majd talán nem mondjuk ki, hogy mikor!
2017. 12. 18. 19:41
Barb
:):):) Állat lehetett!
Bár kizártnak tartom, hogy a "Hol a pincér?" csak egyszer hangzott el :D
2017. 12. 18. 19:48
Barb
Ja és jobbulást Neked!
2017. 12. 18. 20:23
LaFleur
Köszönöm!
A "hol a pincér" valóban többször hangzott el, meg a "miért???" is. De a "tízmillió szövetségi kapitány" országában ez nem olyan meglepő. Mi mindig mindent jobban tudunk mint ők odaát... Ettől vagyunk szurkolók. :) Remélem januárban csatlakozol Te is, hogy ezt átéld. Tetszeni fog.
2017. 12. 20. 11:04
torokszabolcs
Playoff-ot nézni már tudok menni:-) Sőt, a feleségem kifejezetten örülne - lehet, hogy aludni szeretne majd és úgy könnyebb, ha nem ordítok a nappaliban:-)
2017. 12. 18. 20:48
csgabor
LaFleur! Ez vmi hatalmas! Dőlök a röhögéstől!!! :))))) Non nagy az összefoglalód, semmit nem hagytál ki, hihetetlen!!! :))))) Go Pats!
2017. 12. 18. 21:48
Jobbulást és köszi! :)
2017. 12. 18. 22:22
palesz42
Baszki, be lehet azonosítani az összes momentumot... Állat.
Nagyon király lehetett!
2017. 12. 18. 23:49
nszgergo
2017. 12. 19. 02:24
FunHun
2017. 12. 19. 14:25
kitalaltnev
Mintha mi (a meccset a tv-s magányunkban nézők) is ott lettünk volna. :))))
2017. 12. 20. 00:13
pats4ever
Hozzászólás a(z) Első benyomás: Steelers - Patriots bejegyzéshez