Menetrend

Első benyomás: Texans-Patriots (Előszezon 2. hét)

2017. 08. 20. 06:08
Szerző: Danna
Kategória: Meccsek
Tom Brady végre pályára lépett a 2017-es szezonban először. Stílusosan ugyanott, ahol az előzőt abbahagyta, a houstoni NRG Stadionban. A játékosok a mérkőzés előtt itt-ott még konfettit is találtak, ami a SB ünneplésből maradt hátra.

Brady a mérkőzés első két támadásában volt a pályán. Összesen 17 játékot vezetett. Az első támadást nem sikerült pontokkal zárni, míg a másodiknak egy TD lett a vége. A hatpontost Brady passzából 22 yard futással Rex Burkhead szerezte. Brady 9 passzából 6 volt sikeres, összesen 67 yardot szerzett, 1 TD-vel és 0 INT-tel.

A következő mérkőzés szintén idegenben, a Detroit Lions ellen lesz. Belichick rendszerint a harmadik mérkőzésen játszatja a legtöbbet a kezdőit, általában a 3. negyedben is a pályán vannak.

Megjegyzések:

1. A srác kezdő lehet: Burkhead, aki korábban 4 évig a Bengals játékosa volt, úgy tűnik, hogy nagyon jól illeszkedik a Patrios rendszerébe. Keményen játszott, nem ijedt meg az ütközésektől sem. Jól futott és szép elkapásai is voltak. 7 futásból 20 yardot, 3 elkapásból 50 yardot szerzett. Az első előszezon mérkőzésen nem lépett pályára edzői döntés eredményeképpen. Mike Gillislee sérülés miatt továbbra sem tud pályára lépni, ami jó lehetőséget adott Burkheadnek.

2. Gronkowski meglepetése: Az este legnagyobb meglepetése Rob Gronkowski pályára lépése volt, aki 2012 óta nem szerepelt előszezon mérkőzésen. 15 játékot töltött a pályán a csapat első 17 játékából, de nem repült felé elkapható labda. Nem sérült meg a mérkőzésen.

3. Roberst sérülése: Azt szokták mondani, hogy akkor sikeres egy előszezon mérkőzés, ha nem sérül meg senki sem. A Patriotsnak ezt most nem sikerült teljesítenie, mivel a másodéves LB Elandon Roberts-et egy kiskocsival vitték be az öltözőbe. Úgy tűnt, hogy nagy fájdalmai vannak, a bordáival lehet gond.

4. Ok az aggodalomra: A csapat továbbra is vékony DE poszton. Derek Rivers sérülése után meglepő volt, hogy Trey Flowerst nem küldte Belichick edző a pályára. Flowers a tavalyi évet 7 sackelt zárta és kezdőként biztos helye van a csapatban, azonban utána nagyon nagy a kérdőjel. Geneo Grissom sem öltözött be a mai mérkőzésre, valószínűleg ő is sérüléssel bajlódik.

5. Újoncfigyelő: A draftolatlan újonc LB/DE Harvey Langi kezdett ma és elég sokáig játszott is, ami azt jelzi, hogy a csapat minden lehetőséget meg akar adni neki, hogy bekerüljön az 53-as csapatba. A szélen egy kicsit nehezen boldogul egyelőre, azonban az agresszivitása, stílusa miatt mindenképpen van esélye arra, hogy bekerüljön a csapatba, főleg ha azt nézzük, hogy a DE poszt mennyire vékony és van pár sérült LB is.

6. Amikor a kezdők a kezdők ellen játszottak, akkor a Patriots úgy tűnt, hogy...: A védelem nem nézett ki jól. Malcolm Butler sokszor hibázott. A Texans irányítója, Tom Savage 9 passzából 8 volt sikeres, 98 yardért, 1 TD-t szerzett, 0 INT-et, jó eséllyel pályázik a Houston kezdő irányítói posztjára. Támadásban Brady a második támadásban már jobb volt, bár majdnem vége lett az INT-tel, de végül a bírók azt visszafújták.

Forrás: ESPN Boston

Hozzászólások

2017. 08. 20. 08:01
dravait
Butler nagyjából betlizett, mindenről lemaradt, ami felé ment. A DEF2 siralmas, ott nincs vezér, sokszor nagyon összehangolalanul dolgoztak. Mondjuk nem is fognak így egyszerre a pályán lenni (remélem!!).

Colemannek a punt fogadása tragikus volt, nem lehetséges, hogy valakire csak úgy ráessen a labda.

Én igazából Bradytől meg az első sortól is kicsit többet vártam, ha már ennyire erős elkapó sorral rendelkezünk. Legalább a szurkolóknak egy kis erődemonstráció, vagy valami. De láthatóan meglepte őket, hogy a Texans DEF mennyire agilis. Ez nekem furcsa volt, egy hét közös edzés után.

Garoppoló meg szerintem más utasításkészlettel jött a pályára, futás futás hátán, mintha inkább ezt a megoldást akarták volna minél jobban tesztelni, mind a futókat, mind az OFAL képességét. Ha meg dobott, rendszeresen rosszul oldotta meg, nem ezt vartuk tőle az eddigiek alapján.

Gost bíztató továbbra is, ez mindenképpen pozitívum.

Szóval én még várom, hogy a támadósor igazi erejét megláthassuk, a mélység miatt meg van mit aggódni, mert az egyelőre nem túl erős.
2017. 08. 20. 11:10
LasVegas
Butler: 5 felé dobott passzból 5 elkapást engedett 71 yardért + 1 TD. Szóval ma tényleg nem jött össze, bár safety segítség nélkül játszatták ma. (Zárójel: Egy "igazi" shutdown CB1 safety segítség nélkül is megoldja az emberét. Ezt bizonyos típusú, felépítésű elkapóknál hozza Butler is, de van az a fizikai különbség, ami az agilitásával sem tud már áthidalni sajnos.)
2017. 08. 20. 11:10
LasVegas
2017. 08. 20. 09:28
LasVegas
1.) Ma láttuk, miért nem fizettek (egyelőre) Butlernek hosszútávra nagy pénzt a csapatnál. Az ilyen párosításoknál (magasabb, erősebb elkapó) továbbra is gondja van. Bár mondjuk nem értem, egyáltalán miért rakták össze ilyen emberrel, nem lennék meglepve, ha ez is egyfajta teszt lett volna az edzői stábtól. (Mikor kísérletezzünk, ha nem az előszezonban?)

2.) Brissett még mindig túl sokat vár a zsebben, a legtöbb probléma is ebből adódott ma, amikor ő volt pályán. Ennyi ideje egyszerűen nincs és nem is lesz. Volt néhány magas dobás ma is.

3.) Cyrus Jones... Háát, returnben jó volt, de az a lecsúszott szerelés, ami után még vagy 35 yardot hozott az ellenfél... vegyes kép.

4.) DJ Foster ügyes, idén is biztos a practice squad helye.

5.) Jó lesz ez a támadóegység. Ne feledjétek, a liga egyik legjobb védelme a Texansé, továbbá mi a half time adjustment királyai vagyunk, két támadás nagyon kicsi minta, hogy messzemenő következtetéseket vonhassunk le. + nem lőjük még el az igazán kreatív playeket... ;-)

6.) Ma sokszor volt pechünk is. Nem úgy, nem arra pattant a labda, pont odaértek, pont lecsúsztunk. Inkább most, mint a Super Bowlon! Jó lesz ez!!!
2017. 08. 20. 09:38
Arnold Patsenegger
Amilyen jól alakult az offseason .. most annyira nem jól az előszezon. Az,hogy kikapunk nem hat meg mert ezek a meccsek szinte semmit nem jelentenek. Viszont ez a sok sérült, akik alapból pályára sem lépnek, vagy lesérülnek az előszezoni meccseken... na ez már nem olyan szép.
Elandon Roberts miatt azért vagyok kicsit csalódott mert szerintem egy jó játékos, de egyszerűen nem képes egészséges maradni.
Az viszont tetszett a cikkben,hogy külön kiemelted Gronk egészséges mardt :D :D nagy kő esett le a szívemről! 15 snapp sérülés nélkül! YESSSSS!!!!! :D
2017. 08. 20. 09:47
nszgergo
mert Roberts mikor volt még sérült?
2017. 08. 20. 10:32
Arnold Patsenegger
Lehet hogy én emlékszem rosszul, de tavaly is voltak kisebb sérülései.
2017. 08. 20. 10:29
BaP
Igen, picit úgy tűnik, az offseason túl lett hypeolva.

Ez még csak a preseason, sok a javítási lehetőség, de ha kritikus szemmel nézzük, a támadósor sem mutatott sokat, de a védelem full kiábrándító volt.
A két elitnek minősített alakulat miatt hatványozódik ez nálam, én a WR és a Secondary egységtől még egy előszezon meccsen sem ezt vártam volna ...

A támadófal sem tetszett, nem igazán állták a sarat

Nem tudom mit lép BB, de RB,WR és QB posztról tud trade-elni, ha akar... de DE, lehet, nem csak mélység, hanem starter nagyon kellene, és szerintem O-line is
2017. 08. 20. 10:24
kyobalu
Tudtok oldalt ahol már fenn van a meccs?
2017. 08. 20. 10:42
podorpeter
Sajnos még sehol sincs fent.Szerintem 1-2 óra és fent lesz.
2017. 08. 20. 16:33
podorpeter
N core-on már fent van
2017. 08. 22. 11:32
codyfiu
Én most kerestem és nincs fönt.
2017. 08. 20. 10:44
komzoz65
Sajnos ez most nem kellett volna. A Houston nagyon komolyan vette a meccset, és mi sem vettük félvállról, mint az elsőt. Nem lesz könnyű Houstonban a szezonban sem, de ne legyen igazam.

A kezdő O rendben van, a kezdő futónk nélkül is megy a futás, Burkehead meggyőző. TB még kicsit rozsdás volt, de látszott a potenciál az elkapó keretben is.

JG-vel tegnap gyengébben ment. Valóban elég konzervatív hívások mellett nem tudott igazán kibontakozni. Lewis és Foster tetszett, Bolden megfelelt. A 3. TE helyért nagy a tülekedés. Carr szerintem benne lehet a keretben.

A védelem nincs kész. A kezdő még csak-csak, de a második vonal aggasztó. Az, hogy Butler benyel egy hosszú passzot az benne van a játékában, ilyen magas legények ellen kell neki a safety segítség és akkor az int is benne van. Ealy nekem eddig nagy csalódás. Guy tetszett.

A labda biztonság tragikus volt, azt hiszem ezt BB nagyon komolyan fogja venni. 4 fumble (2 visszaszerzett) 1 int (és TB is közel járt még egyhez), no ez nem fér bele.

Gost talán visszatalál a régi önmagához.

A bíráskodás sem tetszett. Nem is az, hogy ellenünk nyomták, mert igen, de a felfogásuk, hogy megint minden játéknál láttak valamit, az nem jó jel. Jobb lenne a tavalyi rájátszás megengedőbb stílusa.

All in all ez egy csalódást keltő teljesítmény volt, és bizony van hová fejlődni a nagy elvárások visszaigazolásához. Nincs persze semmi tragédia, ez csak egy felkészítési meccs volt, még lehet bőven csiszolódni.
2017. 08. 20. 11:24
LasVegas
Az első mondatodhoz: Abban azért biztosak lehetünk, hogy előszezon meccsen, úgy, hogy néhány hét múlva élesben újra találkozunk, úgy, hogy az ellenfél fél edzői stábja nálunk koptatta az iskolapadot, csak a legalapabb játékokat hívtuk. Az sem lepne meg, ha BB az O'Brien idejéből való playbookjából építette volna fel a mai gameplant. Az a meccs valóban lehet, hogy nem lesz éppen könnyű, de hogy teljesen más lesz a képe, abban biztos vagyok.
2017. 08. 20. 13:36
komzoz65
Amikor 4. és 6-ra nekimentek az első drive-ban, az bizony azt mutatta, hogy ők komolyan veszik. Nem volt egy előszezon hangulat. Mi is beküldtünk mindenkit az elején. Nyilván nem nyitottuk meg a playbookot, mint ahogy azt én is megemlítettem, sőt kifejezetten unalmasra, ötlettelenre sikerültek a hívásaink, úgyhogy eléggé remélem, hogy lesz ennél meglepőbb is.

A pszichikai tényezőre mondom, hogy most sikerült felhergelni őket, nagyon bizonyítani akarnak majd. A Pats ellen idén persze mindenki készül. De nem mindegy milyen attitűddel. Csak egy pár látványos győzelem remegteti meg az ellenfeleket, nem az ilyen gyengécske produkciók. Az elmúlt évek során nem is emlékszem, hogy a bajnok dupla vereséggel kezdett volna az előszezonban, szerintem legalább 10 éve nem volt ilyen.
2017. 08. 20. 13:58
podorpeter
2004-re emlékszel? ott hány vereség volt? és mi lett a vége?
2017. 08. 20. 16:38
komzoz65
Ne érts félre, egészen kiugró évet várok, remélek továbbra is.

Most megnéztem, volt 2004-nél is rosszabb, 0-4-es preseason is, mondjuk 2008-ban, ami nem ezért lett egy nem túl kedves év a számunkra.

Az eredménynek tényleg semmi jelentősége nincs. A momentum jobb is lehetett volna. Nem azon múlik, hogy Brissett a végén esetleg egy TD-vel fordít, hanem az első csapat mondjuk 14-0-al vagy 10-0-al hozza le az 1. negyedet, akkor jobb kedvem lenne, meg szerintem a fiúknak is.
2017. 08. 20. 16:53
podorpeter
hát ezt megértem
2017. 08. 20. 17:19
cspeti98
2007-ben 0-4-gyel zártuk az előszezont, a Lions pedig 4-0-val. Aztán az alapszakaszban 16-0-s mérlegünk volt, a Lions meg meccset se nyert. Nagyjából ennyit ér a preseason mérleg.
2017. 08. 20. 21:35
komzoz65
Konkrétan 2-2-vel, de az első kettőt buktuk akkor is.
2017. 08. 20. 21:42
cspeti98
Igazad van, rosszul emlékeztem, de a Lions tuti hogy 4-0 után csinált 0-16-ot :D
2017. 08. 20. 21:27
hopi46
...helyette lehozta 0-10-re, mert meccsen field goal lett volna.
2017. 08. 20. 11:17
ALEX1974
Sziasztok! Kicsit OFF.

Lehet mér itt sokan tudják , én csak most néztem utána. James Ferentz nevű játékosunk magyar származású. Apja Kirk az Iowa egyetem edzője, és a tesvére is a fociban van(From 2008 – 2011, Brian was a coach for the New England Patriots, including one record-breaking season as Tight Ends Coach).Ferentz név valaha Ferenc volt.Apja többek között szerepel a"List of Hungarian Americans" listában is a Wikipédián.
2017. 08. 20. 12:13
Zarathorn
Bradynek nem volt intje? Vagy Texans playa kiesett az int közben?
JG pickje meg hatalmas rookie hiba volt ki kellett volna vágni oldalra...
Viszont amekkora sacket kapott... mind az LT mind RB jól pofán vágnám
2017. 08. 20. 13:00
crucified
Kezdek aggódni, két vereség és még senki nem cutolna senkit? De alakul a temetői hangulat.

:)))
2017. 08. 20. 14:44
Csenya
Szerintem a mostani teljesítményén már nagyon látszott, hogy TB12 öreg, szerintem ha a következő meccsen nem mutat valamit akkor cut lesz a vége :DDD
2017. 08. 20. 14:50
LasVegas
Bizony! Látszott az is, hogy az edzői stáb sem bízik már benne, két drive után le is hozták! :-DDD
2017. 08. 22. 11:49
codyfiu
Gronknál is 50-50%, hogy keretben lesz-e, ma bizonyítania is kellett, tőlem mehet ő is meg BB TB meg az össze B betűs a sunyiba meg a vén O-fal edző is. :)
2017. 08. 20. 15:39
hopi46
Egy számomra borzalmas képre emlékszem Watson futott TD-jénél:
Az Ofal elhúz balra, a Dline-unk velük, kivéve a LT Ealy, Ő középen nézelődve, magányosan "felsétál" és a play action után egyszer csak 1,5 yardra tőle ott van a kifordult Watson. Jé, egy magányos újonc QB - gondolhatta Ealy, biztos fogalma sincs hogy mit csináljon, megtámadom úgy immel-ámmal, hátha ijedtében elejti a labdát. Hú, de gyors és majdnem elestem miatta!- nézett utána 2 mp múlva az endzone felé a csapat jelenleg 2. számú DE-je!
Ealy nemcsak inkonzisztens, hanem rossz játékos is. A mérkőzésen még egy szerelési assist-ja sem volt. Valahogy nem jött össze Neki, mint a többi 23-nak.
5 fumble, 1 INT (+1), labdaszerzés 0. Ha így nézzük, nem is vesztettünk, csak előnyt adtunk és nem tudtuk behozni.
Nagyon várom piszkosfred hozzászólását, Ő mindig más meccset és más csapatot lát, mint Én.
Keserves egy előszezon ez eddig Nekem.
2017. 08. 20. 17:17
cspeti98
Ealy olvasta a játékot nem ment el a futásra, de hatalmas üres területen szembe került a nála kb. 25 kilóval könnyebb Watsonnal, akinek ráadásul elképesztő sebessége is van (egy QB-hoz képest mindenképp), gyakorlatilag vert helyzetben volt. Mégis mit kellett volna csinálnia? Az meg megint csak meredek, hogy 2 előszezon meccs után leírod, hogy rossz játékos. Marha inkonzisztens, ezt aláírom és azt is, hogy ez nem tartozott a legjobb meccsei közé, de ezért a playért szvsz nem őt kéne elővenni.
2017. 08. 20. 17:59
kisdef
Ealy a jobbak közül való volt, elég jó nyomást gyakorolt a QB-ra egész meccsen.
Abban a játékban pedig, amiből TD lett, egyszerre 3 gapet kellett volna egyedül betöltenie, mert sem a safety, sem az MLB nem tette a dolgát, Ealy abban a playben abban a pozícióban volt, ahol lennie kellett. Csapatjátékról van szó.
2017. 08. 20. 19:46
hopi46
...a semmit tevés poziciójában volt.
2017. 08. 20. 20:11
kisdef
Csak lezárta azt a gapet, amiért ő a felelős. Ergo nem az ő hibája. A székben ülve és közben a monitort nézve, belátva az egész pályát könnyű okosnak lenni, de az a TD a SAF és az MLB felelőssége, azaz borzalmas a példád Ealy ekézésére.
2017. 08. 20. 20:24
hopi46
3 yardra volt az eseménytől, tőle balra senki! Én úgy tudom van olyan, hogy szituációs játék. De nem vitatkozom tovább.
2017. 08. 20. 21:11
balimate
Teljesen egyetértek veled. Kívülről könnyű megítélni a helyzetet. Rettentően gyorsan történnek az események és ő a súlyánál, a sebességbeli hátrányánál fogva próbálta maga előtt tartani a QB-t és befelé "terelni". Ha megnézitek,akkor Ealy kifelé akart védekezni, hiszen biztos volt benne,hogy a jobbra lévő lyukat az LB-k tömik. Tételezzük fel,hogy END-ként nem a szélét védi,hanem befelé mozdul...miközben tőle jobbra ott lett volna az LB(nem volt mert valaki elrontotta)...BB megöli.

Szóval teljesen jól döntött,mikor maga mögé nem látva nem akart rárontani a QB-ra és arra készült,hogy egy kifelé mozgást fog levédekezni,bízva a többiekben. Ez a szituációs foci...
2017. 08. 20. 21:17
kisdef
Pontosan ez történt, jól olvasta, hogy play action lesz, és containbe maradt, pontosan azt tette, amit egy DE-nek ilyenkor tennie kell egy mobilis QB ellen, egészen vicces pont őt ekézni emiatt a play miatt.
2017. 08. 20. 19:45
hopi46
Ealy nem olvasta, hanem nézte(!) a play-action játékot. Ha olvasta volna, akkor a snap után, mint a legközelebb- és ember nélkül álló játékosként villámgyorsan, megfelelő szögben meg kellett volna támadni az endzone-nak még háttal álló QB-t. (Ajánlom a meccs Highlights összefoglalóját.) Ealy nem újonc játékos.
2017. 08. 20. 21:20
cspeti98
Én is ajánlom, hogy nézd meg az összefoglalót (meg a Seahawks elleni SB-t is, ahol Ninkoék kb egész meccsen tették a "semmit" és tartották bent Wilsont a zsebben) nem egyszer visszanéztem a playt. Ealy megakadályozza a rolloutot, ennél többet nem tud tenni a kettőjük közötti sebességkülönbség miatt, az hogy az egyetlen irányba ahova ezután Watson mehetett nem volt senk nehogy az ő hibája legyen már. Ha jól értelmezem akkor Te azt vártad volna el, hogy fussa le a nála sokkal atletikusabb Watsont.
2017. 08. 20. 22:15
hopi46
Igen, azt vártam volna, hogy amikor az "atlétikusabb" Watson, állva és háttal az endzone-nak eljátszotta a RB-el a play-action-t akkor már legyen a "nyakában", mert utána már csak alibizhet. Hogy ez lehet a játék, azt csak Ő láthatta és csak néhány lépésre volt. Én úgy tudtam, hogy egy DE néhány lépésnyire gyors, főleg, ha nincs előtte akadályként senki. Persze lehet, hogy rosszul tudom. :)
2017. 08. 20. 22:57
cspeti98
És Watson mikor állt meg háttal az end zone-nak? Mert Watson a snap után addig nem állt meg amíg ki nem forgott a zsebből, ezt a futóversenyt sehogy nem nyerheti meg egy DE. Akárhogy sprintelt volna Watson után, nem ér oda, csak azt éri el, hogy a sarok felé futja meg a TD-t, ő meg videózáson hallgathatja, hogy veterán játékosként nem tudja mi az a QB contain. Egyébként tényleg javaslom, hogy nézd meg a Seahawks elleni SB-t, nem is kell az egész meccset, csak a Hawks támadásokat az edge rusherekre koncentrálva. Szinte egész meccsen QB containt jászottak, ahogy Ealy is ennél a playnél csak ott a többiek végezték a dolgukat, így sikerült limitálni Wilson futójátékát, itt a defense fele azt se tudta merre van, ezért kaptunk belőle egy TD-t.
2017. 08. 20. 21:45
piszkosfred
Megnéztem az ominózus playt és én sem tudok mást mondani, mint az előttem szólók. Ealy itt pont azt csinálta amit egy Endnek kell az ilyen szituációban. Ha a többiek is a helyüköm lettek volna, akkor nincs futott TD ebből a playből. Egyelőre én sem vagyok elolvadva ettől az Ealy gyerektől, de speciel ebben a playben jól megoldotta a saját feladatát.
2017. 08. 20. 19:14
nszgergo
ez egy borzalmas példa... még ha egyet is értenék az alapfelvetéssel, nem lennék nyugodt, ha ő lenne a kezdő DE egész idényben
2017. 08. 21. 16:18
nszgergo
2017. 08. 20. 21:22
Arnold Patsenegger
Ealey nekem pont azt hozza amit vártam tőle.
Én nagyon maximum egy rotációs játékost látok benne. Amúgy gyakorlatilag ingyen volt, ézért pont úgy is kezelem.
Idén akitől nagyon jó évet várok az Flowers.. .
2017. 08. 20. 21:27
piszkosfred
hopi, még ha csak én látnék mindig más meccset mint te...
Erről az a vicc jut eszembe, amikor a csóka hallgatja az autópályán a rádiót, ahol bemondják, hogy egy kocsi szembe megy a forgalommal. Mire a csóka igy reagál: Egy? Az összes szembe jön.
Ezt a meccset még nem láttam igy erre nem reagálnék, de azt őszinte bocsánatkéréssel előre jelzem, hogy továbbra sem fogok beállni a csapat temetésébe. Augusztusban, címvédőként. Vicc :DDD
2017. 08. 20. 22:28
Arnold Patsenegger
Szerintem nem temeti a csapatot, nekem annyi jött le,hogy szerinte Ealey szar. Maradjunk annyiban,hogy az ahogy kihagyja azt a sacket szánalmas volt egy veterán (Superbowlt megjárt) DE -től!
2017. 08. 20. 22:35
cspeti98
Még mindig azt csinálta, amit kell egy atletikus QB ellen, containben maradt. Pont hogy az lett volna a szánalmas, ha ilyen rutinosan elkezdi üldözni Watsont.
2017. 08. 20. 22:42
Arnold Patsenegger
Ahh.. hogy ez a normális egy DE -től. Nem tudtam, akkor visszaszívtam mindent. És Ealey eddig zseniális. ;)
2017. 08. 20. 22:50
piszkosfred
Keresd vissza miket nyilatkozott BB amikor hasonló futkározós QB-ellen játszottunk. Mindig kiemelte, hogy a cél az irányitó zsebben tartása. Márpedig ha ez a cél akkor az Endnek zárnia kell kifelé, ergo befelé terelni a QB-t ahol már elvileg nincs mozgástere. Persze ha a maradék D elmegy gyufáért akkor más a helyzet. De a más által már felhozott seahawks elleni sb pont jó példa, ott így korlátozták végig wilsont.
Szóval lehet Ealyt szeretni vagy sem, lejet ironizálni is, de itt akkor is azt csinálta amit az edzők elvárnak tőle egy ilyen helyzetben.
Ettől persze még lehet szar. Majd meglátjuk.
2017. 08. 20. 23:02
Arnold Patsenegger
Értettem amit írtál és tudom mi a cél, csak azt várná az ember hogy Ealy van már annyira rutinos,hogy amikor tök ügyesen nem eszi meg a futást, utána még annyit is megtesz egy újonc QB-val szemben hogy a szart is kinyoja belőle és Sackeli. Csak ismétlem magam, ahogy feljebb is írtam, rotációba tökéletes lesz, és szinte ingyen volt.
2017. 08. 20. 23:13
cspeti98
Megint visszautalok a Seahawks elleni döntőre, a félidő végén 14-7-nél a Seahawks drivejában volt egy play amikor read optiont játszottak, Collins olvasta, hogy Wilson megtartja a labdát, de ahelyett hogy megtartotta volna a fal szélét és visszaterelte volna a pálya közepe felé úgy döntött, hogy leviszi negatív yardon és a szart is kinyomja belőle. A play vége Seahawks first down, Wilson kilépett és megállt az óra. Ha Collins jó döntést hoz, akkor abból a driveból szinte biztos hogy nincs TD.
2017. 08. 20. 23:24
Arnold Patsenegger
Már elengedtem ezt a dolgot. :) és azt mondom, legyen igazatok. Lehet tényleg én látom rosszul.
2017. 08. 21. 16:20
nszgergo
áh ide kellett volna... feljebb belinkeltem pont ezt a playt, ajánljuk mindenki figyelmébe!
2017. 08. 21. 23:32
Arnold Patsenegger
Megnéztem a Seahawks féle videót :) azért Russelék ezt jól adták elő :D

Az Ealy fèle esetet megnéztem, párszor. Magam ellen beszélek, de pont ott rontja hogy amikor ügyesen nem eszi meg a futást és kivár, utána ész nélkül ráront a QBra akin tùl is fut egy kicsit, és az a kicsi pont elég volt,hogy Watson simán TD-t csinál.

Ergo tévedtem, jobb lett volna ha kivár és akkor talán nagyobb esélye lett volna....

Persze akár hogy is szépítjük, hülye döntést hozott. Persze még fejlődhet.
Részemről itt a vége az Ealy saga- nak. :D
2017. 08. 22. 13:44
topin
Van rajta sapka az a baj, nincs rajta az a baj..
2017. 08. 22. 16:21
Arnold Patsenegger
Remélem év közbe elővesz egy olyan jó formát,hogy körberöhögetsz egész évben :D :D :D
2017. 08. 22. 17:11
topin
Ehhez nem kell Ealy :D
2017. 08. 22. 18:02
Arnold Patsenegger
Látod akkor mégis csak jó ha olvasod a kommentjeimet, legalább jókat derülsz rajtuk :)
2017. 08. 20. 22:48
kisdef
Asszem idén is hanyagolni fogom a pats.hu-n a kommentelgetést, nulla amerikai focis tudással rendelkező emberek szánalmasozzák a saját játékosukat - akinek a nevét mellékesen még le sem tudják írni -, csak mert egyedül nem tudta betömni az összes gapet egy mobilis QB ellen. Mi lesz itt akkor, amikor már nem lesz meg automatikusan a PO, mert visszavonul Brady és BB?
2017. 08. 20. 22:50
piszkosfred
2017. 08. 20. 23:13
Arnold Patsenegger
Valóban rosszul írtam, sajnálom.

Minden évben van legalább egy patsfan aki eljátsza ezt a nem kommentelek többet szöveget, hüp hüp hüp... idén te voltál az első! Na akkor idén Holdout. A fene egye meg, na majd akkor jövőre!
2017. 08. 20. 23:38
kisdef
Biztosan jó érzéssel tölt el ez most Téged. Úgy tűnik, számodra mindenképpen létszükséglet lesüllyeszteni a kommentszekció színvonalát a Te rémesen alacsony szintedre.
2017. 08. 20. 23:51
Arnold Patsenegger
Akkor légyszíves olvasd vissza a kommenteket, és mond meg hol van az a pont amikor én a többi kommentelőt lefikázom, azt mondom, hogy nem ért ehhez a sporthoz... csak mert nem értünk egyet valamiben. Kettőnk közül te voltál az aki odabökte a beszélgetés végére ezt : " nulla amerikai focis tudással rendelkező emberek szánalmasozzák a saját játékosukat"

Valóban, rémesen alacsony a szintem...
elengedem ezt a dolgot, mert túl toljuk a semmit.
2017. 08. 21. 16:59
Rátok is vonatkozik srácok.

ha valaki szerinted nem ért hozzá eléggé, akkor simán átugrod a bejegyzését. jól elkülöníthető, könnyen át lehet ugorni.
2017. 08. 20. 23:55
topin
Az a baj, hogy akik miatt megszületnek az "inkább nem kommentelek ide" hozzászólások, azok nem értik, hogy mennyire korlátolt a tudásuk, ahhoz hogy okoskodjanak és idegesítően pontatlanok (a pontatlan nagyon finom megfogalmazás) és persze éppen ezért meggyőzhetetlenek érvekkel, tényekkel alátámasztva is.

Ez az augusztusban meg kikészültem teljesen szitu ez meg valami borzalom...röhej!

persze majd a köv. cikknél újra jönnek a sületlenségek és aki picit is szélesebb látókörű a témában az csak fogja a fejét, hogy ja ne már megint wtf? és emiatt esélytelen "minőségi"/érdemi kommunikációnak kialakulnia.

persze mindenkinek joga van okoskodni, csak nem értem miért az a leghangosabb minden cikknél, aki kevésbé érti mi történik?

2017. 08. 21. 00:00
Arnold Patsenegger
Köszönjük,igazad van.
2017. 08. 21. 16:25
nszgergo
Az utolsó mondatod a lényeg! Mindenki írhat meg lehet véleménye! De ha a többség próbál meggyőzni vkit, h nincs igaza, egyszerűbb lenne elfogadni, mint kommentháborút kezdeni kedves érintettek! ;)
2017. 08. 20. 23:42
hopi46
Úgy tudom ez egy szurkolói és nem egy szakértői oldal. A szurkoló, ha úgy gondolja, leírhatja az érzéseit.
A szakértők meg ugorják át az "amifoci buták" kommentjeit.
2017. 08. 20. 23:57
topin
Mivel állandóan telenyomod az összes cikket a szakértelmeddel és borzalmasan idegesítően ostobaságokat írsz, nehéz átugrálni mindennap..
2017. 08. 21. 16:58
Srácok, nyugodjon le mindenki ha lehet kérni.

Mindenki azt ír amit akar, ha valakinek nem tetszik, ne olvassa el. Tök egyszerű.
2017. 08. 22. 09:58
crucified
Szerintem nem nehéz, egy pár ember hozzászólását sosem olvasom el - gondolom ahogy páran az enyémet sem - és tök' jól elvagyok a fórumon.

Igaza van Danna-nak, nem kell olvasni azoknak a hozzászólását akik nem egyeznek a Te elképzeléseddel és kész.

Peace :)
2017. 08. 22. 10:34
Arsenal
Szerintem meg nyugodtan el lehet elolvasni mindenki hozzászólását, csak azt nem értem, hogy egyesek honnan veszik a bátorságot ahhoz, hogy ostobaságnak nevezzék mások írását, még ha szakmailag nem is értenek hozzá. Ha mindegyikünk egy Kovács Sanyi lenne, nem lenne miről vitázni, mert egyforma lenne a véleményünk.
2017. 08. 22. 11:10
Arsenal
Hozzá helyett a vele egyet akartam írni. Elnézést!
2017. 08. 22. 18:35
crucified
Ez egy szabad ország szabad véleménynyilvánítással.

Csak arra utaltam, ha valakinek ab ovo nem tetszenek a gondolatai, akkor azért kár elolvasni, hogy utána vitába bocsátkozzanak egymással.

Sanyi egy Isten.
2017. 08. 22. 21:48
Srácok, ez a probléma nagyon könnyen orvosolható. Minden új cikk írásánál a publikálás alatt ott a négyzet, amiben engedélyezve van alapból a hozzászólás lehetősége. Ha kivesszük a pipát, akkor nem lehet majd kommentelni és egy száraz, csak híreket közlő oldal leszünk. Nyilván nem ez a cél, de ha ez kell ahhoz, h ilyen viták ne legyenek...

Rajtatok áll.
2017. 08. 23. 06:46
crucified
Erről próbálnám én is meggyőzni a notórikus vitatkozókat. Szerintem kár lenne megvonni a kommentálás lehetőségét, durva dolgok nem történtek. Az a pár vitatkozó meg elfér szerintem.
2017. 08. 23. 09:33
Arsenal
Csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy legyünk már annyira szurkolóTÁRSAK, hogy ne nevezzük ostobának mások véleményét.
2017. 08. 23. 09:52
piszkosfred
Ugyan már, ilyen viták minden oldalon vannak, nézzetek körül akár a kinti Patses oldalakon is.
A vita kifejezetten jó dolog, amig nem megy alpári stílusba. Az meg itt nem volt.
Engedtessék meg mindenkinek kifejtenie a véleményét, és ha valaki leirja a sajátját egy adott közösségben, akkor azzal vállalja azt is, hogy esetleg ütközni fog máséval. És igen, azt is hagy írhassa le bárki, ha szerinte a másik ostobaságot ír. Aztán majd megvitatják, hogy miért. Ugyanis ezekből a vitákból mindenki szert tehet újabb ismeretekre. Ráadásul közben él, alakul a közösség is.
Ha nem lesz kommentelhetőség, azzal nagy öngólt lőne az oldal, de persze ti tudjátok.
2017. 08. 25. 14:53
hopi46
Ritka pillanat! 100% egyetértek Veled! :)
2017. 08. 20. 22:44
piszkosfred
A csapat temetést nem is erre értettem, hanem az elmúlt napok hozzászólásaira. Bár a "keserves előszezon" azért itt is túlmutat Ealyn.
2017. 08. 20. 21:30
cspeti98
Egyébként még annyit Ealyről, hogy a PFF-nél a csapat 3. legjobb játékosa volt Adam Butler és Branch után.
2017. 08. 20. 23:09
Everlast77
Hát azért na! Valami mértékadóbb statisztikai rendszerre is hivatkozhattál volna!!! ;)
2017. 08. 21. 06:15
crucified
Képzeld el, ha mindenki egyforma lenne és ugyanúgy látna dolgokat. Unalmas is lenne és még mindig kőbunkóval vadásznánk a zsákmányra.
2017. 08. 20. 18:22
podorpeter
Tenyardtorrenten és n-core-on fent van a meccs
Hozzászólás a(z) Első benyomás: Texans-Patriots (Előszezon 2. hét) bejegyzéshez